Руският блогър Навални реши да се кандидатира за президент

Руският опозиционер Алексей Навални реши да се кандидатира за президентския пост на изборите през 2018 г., пише в. "Комерсант", цитиран от Интерфакс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руският блогър Навални реши да се кандидатира за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олеле и тоя ли крадец и мошеник се изпиШа дисидент!? Тоя окраде рекламния бюджет на френската козметична фирма Лореал, окраде фърводобивната фирма "Кировлес", що сега да не прибере някой тлъст грант от американското посолство в Москва!

Руският блогър Навални реши да се кандидатира за президент Предполагам, че след това решение, той и целият му предизборен щаб ще бъдат "преместени" в Сибир.

Що пък да не се кандидатира, след като у нас може да се кандидатира Радан Кънев. Шансовете и на двамата са от порядъка на статистическата грешка

FuckTheEU

Това "опозиционер - блогър" ше да е доходна професия шом му позволява да върти милиони.

Ми стани и ти "опозиционер-блогър" бе, щом искаш да печелиш милиони, стани и ти като мислиш че е така, какво само завиждаш?

Според Европейският съд някой, който се занимава с политика, може спокойно да извършва корупционна дейност и злоупотреби, понеже съдът е с вързани ръце заради презумпцията, че процесът ще се окаже политически. Това е чиста проба поддържане и подхранване на корумпираната олигархия в страните от бившия соцлагер. Пък, после ми говорят за независима съдебна система! Друг въпрос е, как се решават подобни дела в Русия.

Да изтриете статията веднага вестник "Комерсант", че скоро ще дойдат силоваците на Путлер да ви арестуват и закрият.

Руският опозиционер Алексей Навални е смел човек. Хич не се страхува Путин да му прати убийци като Немцов

не си в час, ако се поинтересуваш Немцов последно време го беше ударил на живот и млади руси украинки, живееше си парите откраднати от 90-те и от соросоидните грантове, присъстваше формално в политиката и не ИЗЛЪЧВАШЕ НИКАКВА директна или индиректна заплаха за властта за какво му е на Путин, който се намира в зенита на своята всенародна подкрепа от над 80% да се кахъри и да организира убийството на един плейбой? точно американците му видяха сметката за да симулират някаква драма и да могат да генерират заглавия из световните медии, все пак толкова време и те го издържаха и така го амортизираха като вече ненужен актив

Да бе, точно на половин километър от Кремъл, където има безброй камери и не са засекли нищо

чудесно се посмяхме с тaзи новинa !

Представете си 2000та на власт в БГ да беше дошъл човек като Путин - Българския Путин. И той след това не даваше на хора като Царо, Станишев, Тиквата и Местан/Доган да управляват държавата ами ги гонеше и подтискаше! Къв кеф! Вярно, тогава нямаше да знаем ги знаем що за хора са щот той немаше да им даде шанс, но колко по добре щяхме да бъдем! Тоя Навални е замесен от същото тесто горепосочените "лидери" и дано Русия никога да не трябва да го разбира!

Царо също беше проект на кремъл. Хвърлиха всички сили, само и само да не спечели Костов втори мандат, защото ви беше подхванал, и ви Е*АВАШЕ мамата руска :)

Мммм, верно ли? Костов от омраза към руснаците им подари Нефтохим и Балкан (провери кой стои зад Зееви)? Ти май се шегуваш с нас?

sonibvc@gmail.com

"...и ви Е*АВАШЕ мамата руска :)" То се вижда коя майка е таковал...просто погледни ситуацията в БГ :(

Хаха Навални бил престъпник, а "Ролдугин" виолончелиста не е хаха руска логика

Блогър! Човекът е политик! Към путин с "ченгето" ли се обръщате?

къв политик е с присъда, ай не ме занимавай с асен генчовци

Определихте кой ще е президент на Русия, сега определете кой ще ви е президент в България, че нещо доста предизборни скандали стават.

Ето виждате ли дами и господа, както написах по долу. Руски тролове. Вижте какво казва като сам се издаде. .. определете кой ще ВИ е президент в България

Изрод

Петър Волгин - Президент !

Ние твърдо зaстaвaме зaд кaндидaтa нa Козяк,дори дa е крaстaво мaгaре, Бийко скоро ни посети и ни обещa дa ни пуснaт водa в бaсейнa дето плувaме всеки ден,aко ГЕРБ спечели !

Aло,постовите нa мостa,тоя дaже дa мине ,дa не сте посмяли дa го пипнете,той е перфектния опонент,криминaлен престъпник,отрепкa ! Дa не го бaхтисaте кaто онияженкaрчето,че глaвите ви откъсвaм !

нa мостa до Кaдиров : " Aло шефе,aмa тоя влезе дa крaде в един склaд,aко вътре нещо пострaдa ,не отговaряме,дa знaеш !

ех, кога и ние някой ден като нация ще си родим един Путин някой който лека полека да почне да възстановява икономиката, да свие олигарсите в ъгъла, да изрине соросоидите като ги лиши от официално легитимно чуждо финансиране да почне реално да работи за решаване на демографските, образователните, здравните нужди на България който да усили спецслужбите и армията, като им върне статуса, който им се полага и им позволи да донесат сигурност и спокойствие на българите някой български Путин, когото Запада да плюе, а българите да превъзнасят и да носят лика му по фанелките - кога и дали някога?

Скоро Султан Ердуган ще те "освободи" със съгласието на Путин !

ще ти се

Aло опзицийкaтa,искaм поне десет кaндидaти дa излъчите,дa не стaвa нуждa aз дa ви посочвaм,не може aз дa съм единствен кaндидaт,демокрaтичнa държaвa сме,не може тaкa !

престъпник ,крадец ,измамник и корупционер щял да се кандидатира за президент ммм каква мила демократична картинка само

Ле-ле каква новина! А някой знае ли каква е политическата тежест на Навални след финансовите му афери и глупостите в блог-а му след последните събития в Крим? Или е важно само, че се e позиционира като критик на Путин? Мисля си, че Путин се радва на подобна "конкуренция", само му създава положителен имидж.

И Христос , Буда и Алах да се пробват срещу Путин , нямат шанс . Народа обича Вожда с 113 % . А ,пък и Те имат досиета !

Христос, Буда и Аллах в коалиция ли? Ако е така, никога не бих гласувал за тях :)

Изрод

Че как , Путин е над тях и над бога Ра и над Зевс и над Тор и Тангра !

виж пяна имаш по устата...вземи си хапчетата да не получиш инфаркт...:)))

Изрод

Имам бира по устата и съм Ок . !

все едно гледам Българския блогър асен генов-перуката. От едно котило соросоидни мерзавци които работят за ЦРУ и фашингтонската ционистка клика в бялата кочина.

къде забравяш и другите Български опозиционери...иво минжев,антоанета-кака цонка и да не забравяме страшилището за Русия-овшорко,чехъла...:))) той усърдно се бори с Руската агресия.

Пише,че се е произнесъл Европейският съд. Или на кой точно викаш "путлеристки съд",че не те разбрах?

Дирa ,моля ви,предупреждaвaйте кaто пишете тaкивa новини,някой може дa се пукне от смях !

Все едни има някакви шансове някакъв престъпник, обрал парите от продажбата на руски имоти във Франция.

Малко да се посмеем на последните напъни на руските соросоиди :)))) Само че там народа няма да допусне грешката от 1991 година!!! Парен каша духа.

Дами и господа, забелязъл съм когато има новина за Русия, веднага след 5 минути изскачат троловете с никове САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ , Рускиня, след малко ще цъфне и трола с ник Путин и още двама трима. Пишан на българси, но преди ги провокирах нарочно, като им пишех на руски и отговарят бързо на матерен език. Това не са българи, а внедрени тролове руснаци от руското посолство.

Е, хубава работа. Ами ти как искаш? Америка има нужда да мачка конкурентите си по света, а в момента "най-изтървания" и независим такъв конкурент е Русия. Става дума за пари, американците са си напечатали парички, отделили са някакви малки суми за тази цел, наели са една малка, но гнусна група туземци-продажници владеещи местната специфика. Ефирът ще се изчисти от тия онлайн плесени, когато се счупи зелената печатница, а този ден изглежда наближава като гледам каква Warcraft предизборна битка се е заформила из бившите ловни полета на ликвидираните индианци.

не ти ли бодат очите? Ти си толкова "проницателен", колкото съм тролей

нека го допуснат до избори, руснаците много добре знаят, за неговите далавери, за неговите постоянни ходения до американското посолство, за соросоидните му грантове, за участието му в аферата Браудър, за изтеклата кореспонденция с американските спецслужби и структури.

Тогава защо разстреляха Немцв като куче , нали и той беше компрометиран със секс скандал и не беше заплаха за Вожда !

Този въпрос ще се зададе към неговият убиец ,който е обявен за издирване не само в Русия,но и в Интерпол. В момента съм забравил името му,но той е установен,и се насявам скоро да бъде някъде заловен и върнат на Русия и съден...!

айде бе, ти на нас тия ли ша ги разправяш. По-фашистка държава в момента от Русия няма, начело с фюре ра Путлер.

Дано не го допуснат на изборите , защото ще трябва чеченци да го стрелят , като Немцов ! От какво се плаши Путин нали 113 % от руснаците ще гласуват за него и го обичат !

за да види - колко е гола вода този мошеник, чужда платена душица

ФАШИСТА ПУТЛЕР НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН С ИЗБОРИ, А С КУРШУМИ!!! ТОЗИ ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ПСИХОПАТА ПУТЛЕР!! ТОЙ ПРИЗНАВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРИСЪДИ, САМО КОГАТО МУ ИЗНАСЯТ, А ИНАЧЕ НАЛОЖИ ЗАКОН ПРЕЗ 2015 Г. С КОЙТО ЕЛЕМИНИРА НЕБЛАГОПРИЯТНИТЕ ПРИСЪДИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪДИЛИЩА. НАС ЩЕ НИ СЪДИ В ЕВРОПА ЗА ТЪПИТЕ ИМ РЕАКТОРИ,ЗАЩОТО СМЯТА, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ, НО ЩЕ ГО ДУХА!!! ДОЛУ ПУТЛЕР-В КОНЦЛАГЕР!!

на козяк??? това ли ви е ДЕМОкрацията??? Такива продажни копелета като теб се казват антихристи и мерзавци! За вас трябва куршум и той ще ви настигне съвсем скоро... Амен.

Путин е купил цялата избирателна комисия в Рашата, заедно с медиите, бюрократите и силоваците. Дори и да набере гласове това момче ще му изчезнат бюлетините.

Защо не мобилизира избирателите си и няколко милиона руснака да се вдигнат на протест срещу решението на руския съд? Може би защото не може да събере няколко милиона поддръжници? А един милион може ли да събере? Само питам.

Предател антихрист мерзавец мракобесник и.т.н.

На вас Сталин, покой не ви дава, как не ви смаза такива въшки като тебеподобните!

Интересно, Цветан Василев също ли е мъченик на режима?

тaкивa глупaци зa мaсовкa винaги сa необходими !

поредния слуга на ФАЩ ще вземе не повече от 0,5%. Руснаците ядоха попарата на такива предатели и послушковци на ционистите от фашингтон...

Еврогейовете се чудят какви врътки да правят, за да дразнят Русия. Не разбрахте ли, прости хрантутници, че мандалото падна и оттук нататък Русия ще диктува правилата, а вие ще сте все така жалки американски пудели на каишка и цял свят ще ви се смее? Жалки сте. Но доброто ще възтържествува и ФАЩ скоро ще отидат там, където им е мястото - в небитието. Заедно с вас. Историята не търпи безкрайно зло.

НИЩО И НА НИГОГО НЯМА ДА ДИКТУВА ФАШАГАТА, САМО НА ТЪПАНАРИ И РУСОФИЛИ КАТО ТЕБ ИМ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА-ПУТЛЕР ЩЕ ГО ДУХА И ТИ ГЛУПАКО!!!

Мичтай, уа, сурусуид нидутаковън:)

Aко тоя се кaндидaтирa зa президент,знaчи и aз имaм шaнсове зa " мис Свят"

Вашите са по-големи!

Първо прочети кой го е съдл и защо! Киров лес- за кражби! Ив роше- за кражби!

Е, няма лошо. Поне ще направи пачка момчето, с пари от разни глупаци, които живеят с фантазиите, че има личност в Русия, по-уважавана от ВВП ...

Искам да видите как печели избори Путин. Истината ще я видите в гугъл като напишете Жириновский разносит банда Путина и изгледате видеото.

Некa се пробa момчето,лошо немa,aмa я имaм по- голем шaнс дa стaнем космонaфт,оклкото тоя президент !

Два пъти съден и с две съдимости, направо без избори ще стане президент! Нема начин, обамокабинета ще го подкрепи с някои милон $!

Русия и правосъдие!!!!!!!!

Може ли да се похвалиш с българско такова?

Самий Глупарий из Людей ... Я кажи има ли човек на тази земя който може да се кандидатира срещу Путин ... Хе хе хе Или няма право.... Абе има ли някой който да оспори мнението на Господаря Ви ...

В лице ми изглежда на престъпник от класа... имам познания по антропология...

Едно и също тъпанарче дращи от1001 ника и се опитва да формира мнозинство и общо обществено мнение! Аве палячо -моше, ти в ДИРа ли живееш бре, или малко ти плащат, та затва така често дращиш! чудя се ( нерегистриран ) 22.08.2016 11:36 Откъде толкова смелост у това момче? Обрича се на смърт. ................ МАЙОРА( нерегистриран ) 22.08.2016 11:34 Смел човек, но за съжаление ще последва съдбата на Немцов и Политковская! Това е реалноста в мракобесна Русия! , Аз ( нерегистриран ) 22.08.2016 11:32 Пожелавам му успех, ама надали диктаторската схема на избори и всичко де що е купил ботоксовото джудже ще му позволят въобще да се кандидатира. .......................... Ами ( нерегистриран ) 22.08.2016 11:33 Защото джуджето ще го смаже. В рашата няма демокрация и честни избори.

Какво толкова странно има в това, че нормално мислещите хора са на едно мнение за жужи и Навални. Тя истината има само едно лице, за разлика от лъжата. Следователно е нормално хората които се придържат към истината да имат едно мнение. или греша някъде, драги ми москалски зетко?

Защо си мислиш бляд че сте мнозинство в България. Народа си е казал думата. Тук работа нямате вече.

Аве тъпанар ти явно страдаш от раздвояване на личността!хаха Пенсиониран Змей ( нерегистриран ) 22.08.2016 11:52 Какво толкова странно има в това, че нормално мислещите хора са на едно мнение за жужи и Навални. Тя истината има само едно лице, за разлика от лъжата. Следователно е нормално хората които се придържат към истината да имат едно мнение. или греша някъде, драги ми москалски зетко? ! pеплика вземи линк + гласувай- гласувай Ти ( нерегистриран ) 22.08.2016 11:52 Защо си мислиш бляд че сте мнозинство в България. Народа си е казал думата. Тук работа нямате вече.

Искаш да кажеш ,че в България болшинство са такива като тебе - с хамско държание и каруцарски речник? Мои наблюдения ,че не е точно така.

Демокрация има,когато управляват продажни гниди които работят в полза на определени олигарси - психопати със седалище в САЩ или Европа..... Диктатура има,когато управляващите работят в полза на олигарси които не са от щайката на по-горе описаните,или в полза на родината си!! пп Това соросоидче,мноУ голЕм демократ,да знаете!!

По големи шансове има момчето в САЩ.Там бабето съвсем се е оплело и ня-ня-няма да може оправи работата на демократите,а и там Навални сигурно има повече симпатизанти ,отколкото в Русия !

Какъв е тоя еврогейски съд, че да се намесва в работите на Русия, хайде къш, в педераския брюксел!

Откъде толкова смелост у това момче? Обрича се на смърт.

В смисъл,че когато свърши работа за САЩ,ЦРУ ще изпрати екип да го очисти,както направи с Осама бин Ладен ли??? Може,може... Нищо чудно!!

Смел човек, но за съжаление ще последва съдбата на Немцов и Политковская! Това е реалноста в мракобесна Русия!

Според мен е Троянски кон, щом още не са го гръмнали. Може да са го готвели за президент още от рано, руснаците са майстори на конспирациите.

Ся ще ги демократизираме руснаците!! Водим преговори за да приемат закон,да става президент нашето момче,независимо от броя гласове които получава.... Както в САЩ,дето няма диктатура,разбираш ли......