15 души загинаха при пожар в склад в Москва

Петнадесет човека загинаха тази сутрин при пожар в склад на печатница в североизточен район на Москва.

Обратно в новината

Коментари - 15 души загинаха при пожар в склад в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заедно с онова недоразумение дето ни е пишман президент бившия комунист и псевдодисидент Росенчо Плювналиев

дето изкарал пенсия търкайки бюро я в общинския я в окръжния комитет на ДКМС или на БКП Кат те чета на Плювналиев ми заприлича Зарад Илия намразил и свети Илия

защото сноудън е по-добър шахматист

Пък ако трябва наемете си някой да ви варди. Ще Ви потрошат от бой в това не се съмнявайте

Що не спретнете един митинг без полицейска охрана. Тогава ще лъсне отношението на хората към Вас или просто ви страх

не може да ме унижи неграмотен АОНСУ джия с пагони и никнейм ДС

Не знам за АОНСУджиите с пагони, но явно гаврата, на която те подлагам я приемаш за комплимент. Ама то на вас обратните кое ли ви е нормално?

милиони неграмотни бежанци от азиатските сесесере републики, към които работодателите се отнасят като към ....... За компенсация азиатците пък държат бит пазарите и често стават дори въоръжени сблъсъци с разни нацформации.

всеки нормален човек би се ужасил, непълнолетни работят по 12 часа и са под арест , там и спят и горят навярно от приготвената храна, тези живеят в 12 век

Още унижения ли искаш, простестърче неграмотно? :)

а в гетата на Америка в кой век живеят и колко са грамотни? И сигурно Фсички са на трудови договори? И спазват правилата на труда - това е част от демокрацията и капитализма - никой не ти е длъжен за нищо, ОПРАВЯЙ СЕ САМ. Някога се подигравахме със соцлозунга - един за всички, ВСИЧКИ ЗА НИКЪДЕ. Е вярно излезе - сега сме за никъде.

Коментара на Щерев е достатъчно показателен и действително си мисля , че ако не е охраната на полицията някой митинг на платените протестъри би завършил с камъни по тяхните глави

Точно.

Зачудих се... ако публикувам тук адреса, на който може да бъде открита Щерита и описание, по което да бъде разпозната... след колко време това противно създание ще се окаже в хирургията?

Интересно дали ще остане жив след подобна среща

Достатъчно показателно е че те се радват когато мрат невинни хора само защото са руснаци После се чуди що народа ги мрази и ако не ги пазят полицаите ще ги убие с камъни

ами не са руснаци, не са , те са от республиките и са 2 ра категория хора

да роби на труда, ужасна империя на злото

Да, простестър, роб на АзБ... и пълен неграмотник. :)))

за платените агитатори("ЩЕРЕВ") от протестна мрежа прекрасна новина е, че 15 човека са изгорели живи..... всеки да си прави изводи.

Денят започва с прекрсна новина само се питам защо само 15 мурзилки като можеше да са 150 или 1500 или 15000 или 150000 или 1500000 а Хилъри още не е седнала официално в белиа дом представям си какво ше стане кат стане президент със един залп от томахавки ше ги избие до крак мръсните кумунисти ахахахаха

Абсолютен тъпанар си Щерев. (с малка буква)

НЯМА ЗА ТЕ ПРИБЕРЕ ВЕДНАГА А ЩЕ ТЕ ОСТАВИ ДА СЕ МЪЧИШ ТРЯБВА ДА СИ СЪВСЕМ ИЗКРЕЙЗИЛ В КОЕТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЗА ДА НАПИШЕШ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ

Пълен олигофрен. Сериозно и докторите няма да ти помогнат Ще свършиш в мъки

Ще се мъчиш и ще се молиш да си умрял. Господ вижда и не забравя

НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ КАПИТАЛИЗМА И ТОВА ДАЛИ Е : - ПЕЧАТНИЦА В РУСИЯ - ПОРТОКАЛОВА ПЛАНТАЦИЯ В МАЯМИ - ОРАНЖЕРИЯ В ХОЛАНДИЯ - ЯГОДОВО ПОЛЕ В АНГЛИЯ И Т.Н .... САМО ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА ГИ ЛЕКУВА ТИЯ ГАДОВЕ - ОТ ПУТИН ДО ОБАМА :)))

е лекува диктатурата в гробищата, насилието ражда насилие комунистически тъпанарино, над 100 млн. са жертви на комунизъма докога

Шило

Жалко за жертвите, съболезнования. Виновните трябва да бъдат наказани.

Е няма как да нямат стандарти. Наовсякъде висят указания за действия при пожар, отделно всяко предприятие, още при регистрирането си следва да има разрешение от пожарната инспекция. Като ривът всички тролове за руски диверсии, що пък това да не е американска/украинска/идилска и пр.?

12 часов работен ден по 6 дни в седмицата си е чисто робство! тези направо са ги заробили и това се случва насред Москва. Мила родна картинка,при нас това е до болка познато особено в провинцията...

Шило

Робството е като работиш против волата си при наложени от друг правила. Жалко за пострадалите, но са приели условията. А нека да установят причините и да накажат виновните.

Нещо като 45 години наложен комунизъм от Москва.

щото в свободна Калифорния нема никво пожври ....смехуран!

Пробвай да видиш как е на бригада в САЩ - пристигаш и се оказва, че от обещаната заплата, половината отива за наем на квартирата осигурена от работодателя ти, т.е. му ги връщаш; самата квартира е за шестима, но вътре са набутани поне десет души, място за багажа ти няма, за да изкараш въобще нещо ти трябва и втора работа. Единственият плюс е, че обикновено можеш да си намериш друга работа и да се преместиш.

Ами що ходите там бре???

на бригадите в САЩ успяват само студентките от Русия, България и изобщо източният блок. Защото освен продавачки в Макдоналдс заработват и като компаньонки в извънработно време. Затова и някои се връщат с 800$, други се хвалят че са се върнали с 4000, естествено родители и гаджета си мислят че момичето просто много е работило и много е чистило ресторанти...

Колко свини пишете от това име ?

Ама и теб те хапе кравата здраво,нали? Заради такива лудньовци никога няма да узаконят марихуаната в България.

Твоя Костов също ще му намерим номера и той няма да ти плаща повече от глад ще умреш , ще търсиш къде гладните серат !

Пак делене на русофили и русофоби, ама нито на руснаците нито на американците им дреме за България.

Ти сам казваш русофили и русофоби, какви американци бълнуваш след това. Те не са ни братуши или славяни и с нищо не са ни задължени. Няма правило, че ако мразиш руснаци значи си америконофил, нали?

Шило

А ти що мразиш руснаците?

Савецки нрави в Путлерова рассия.

Какъв склад ? Типография -Печатница и то не много добра , там са били работници киргизи !

е нЕма толкова тъпо и малоумно животно като путинофила. Хората тука изразили съболезнования за загиналите, те им набиват минуси

Единственият начин да избягаш от руското робство е да изгориш жив. Има още един, но едва ли ще се роди втори Рейгън и да разбие ссср 2. Виждам, че все още има хора които емигрират в русия, но бай Ганьо може да е глупав, но вече знае - сърцето е в русия, но кракът не стъпва там.

Най-после и смръдлив ХОХОЛ написа голяма глупост 1 За това съм против да се пускат в България от измислената държава Украйна !

Намалявате с всеки изминал ден и оставате само тези които не можете да се изразявате без да обиждате. Явно работите на по ниска цена, защото по-умните от вас отдавна избягаха. За теб важи поговорката с пълна сила Убий глупака с мълчание

Дано сред загиналите няма православни!

Първоначално е съобщено, че работниците са живели в склада

Протести, кога ще е празничния спонтанен протест?

мир на загиналите

Хубавото на това е че ще има доста руски вдовици.

че ти си жив и цапаш земята.

Клонигът ми "112" скрий си щеревския сцепен задник!!! Краварска кучка си, знам.

Щеревата, щом толкова желаеш да има толкова вдовици да ти се връщат пожеланията при теб....

путин няма нищо общо с пояра.

Ами ако се заредят все такива "хубави" новини за семейството ти? Не ти го пожелавам.

Аз пък му го пожелавам. Неведоми са пътищата Божии.

Работили 6 дни в седмицата от 8 до 20 часа. Тва ми напомня за крепостничеството във великата Русия.

Нещо да кажеш за шивачките в България?

FuckTheEU

Че това е нормалното работно време за повечето българи. Нерядко у нас се работи и по 14-16 часа, особенно в провинцията, където няма никакви проверки.

троловете като тебе работите тук по 2ч/7

Руския помешчик с лиценз за бизнес от Лубянка заключил робите от колониите в плантацията. А те пък се запалили и изгоряли. Е сега разбирам, защо русофилките квичат, колко е чудесно в Россия, но не ходят там да живеят! :)

Издигаме се, а, Зъл дух? Много се постара пред господарите си м американското посолство. Хвалят се че страхотни свирки си правел там. Честито и внимавай за щото твоя приятел Щерев щеше да се удави на околовръстното.

Продажници! Само лоши неща пишете за Русия! Колко ви плаща "Фондация Сорос за България" и "Отворена Америка"?

Щерев и 112 , а дано да някой ви счупи главата ви , щото в вашите глави изобщо няма грам мозък.

Това са номера на Щерев, майката на Мепиха. Клонигът ми "112" няма нищо общо с мен и не споделям уродливите му краварски коментари!!!

Не ми е ясно , защо давате някакви битови трагедии за новини? Ето нещо по-круто от ФАЩ ,конечно "Наместо да празнува десетия си рожден ден, Виктория бе изнасилена, удушена, наръгана и разчленена от майка си и роднини" Нови Мехико,ФАЩ И нали никой не ходеше в Русия?

Русия е една от страните с най-много убийства 10 на 100 000

ПУТИН

Само ,че след ФАЩ бе третополов!

Другарю, колко от изнеслите се от бившите соц. страни (а не от бившите азиатски съветски републики) отидоха в Русия през последните 25 години??? 90% от хората (млади и стари), 60%, 30%.... надали има и 0.5%!!! Отрепка!!!

ПУТИН

200 хиляди пиндоси живеят в Русия , пък ти си спи в кашона в Детройт ! Негодник!!!

Сузи, приятно боцкане с наркотици и проституиране при негрите. Стой си там в лайняния ти рай и хрупай глисти.

Сузи, ти кое от форумните мекокитковчета си. Щерита не си, личи си по правописа. Геецът - Нагъзидзе?

Мир на праха им...горките поробени народи от руските робовладелци....

отначало мислех, че са загинали пияни мурзилки и че са били по-високи етажи. ама... Те били млади момичета - мир на праха им. Щом е склад е бил в партера на сградата. Как не са избягали - заключени ли са били. Не го проумявам. Да са загинали инвалиди в старчески дом - ясно, но тук?

мир на загиналите.