Йенс Столтенберг: НАТО не търси конфронтация с Русия

НАТО не търси конфронтация с Русия, но няма да отстъпи от принципите на сигурността, заяви новият генерален секретар на пакта Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Йенс Столтенберг: НАТО не търси конфронтация с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Росия се ръководи от хора които им се иска да се налагат със сила и се налагат където могат.НАТО е възпиращ фактор с който трябва да се съобразяват нейните ръководители.Добре е че сме в НАТО и нямаме граница с Русия макар,че и сега пагубното и влияние е много,много голямо у нас.

На въпроса на БГ-журналист дали НАТО е изработило план за защита на България от нападение от страна на Турция или подкрепени от Турция сепаратисти, Йенс Столтенберг е отговорил: А-а-а, в такъв случай работата ще е съвсем друга. Ако този сценарий се случи, НАТО ще се събере да обсъди ситуацията обстойно и със сигурност ще излезе с много строго изявеление.

Пъпчив и замръзнал норвежец, със съмнителни знания за Европа, започва"смело"кариерата си, като прави първите си свирки на САЩ, която подва морковчето и учи Европа - "как може да изчезне от картата!" В първите си словесни изяви Той говори несвързано, по същество! Може ли човек да плянмпа без да мисли? Ето, вижте и прочетете: " Всеки европейски народ трябва да има свобода да избира своето бъдеще". А защо руският народ в Югоизточна "Украйна" не получава това право? САЩ гърмят по целия свят, че НАТО ще бъде равностоен военен "партньор" на Русия". Нали НАТО "нямаше да е военна организация, а политическа" и нямаше да се противопоставя на Русия?" Такива лъжи са слушани много години.Но вие знаете, че НАТО на Европа, не може да се противопостави на Русия! Как? С бледите поляци и невзрачните холандци, белгиици, норвежци.." Дано не опитвате! Ние не искаме това! Ние сме европейци и обичаме Европа, а не ПУСТОША след опита да се предизвика Русия!. Не можем да понасяме американските лъжи, че те мислят за Европа. Този път, като че и отвъд океана ще им се случат непознати неща...

"Връзката със САЩ е нерушима" -- бах мааму, тебваше да добави само "както слънцето и въздуха за всяко живо съшество" или нещо за "непотопяем самолетонас на САЩ" по Накасоне. Такова гъзолизничене и по времето на соца не ще да е имало. Който знае нека каже.

Столтенберг ще постави ново конструктивно начало на сътрудничество между НАТО и РФ. Това обаче не е добре за хамериканците и Бегееца

НАТО не търси конфронтация с Русия... ----------------- Що, Ко? Аз пък останах с друго вЧепатлние

Нещо ме кара да не вярвам на думите на Йенс Столтенберг, че НАТОэне търси конфронтация с Русия, защото още не е запознат със секретните документи на алианса.

Когато НАТО започнат да се съобразяват с международното право, а не само с американското право, тогава могат да изискват от останалите държави да направят същото. В момента Хърбел критикува Щърбел.

"...в разрез с международното право."!!! Че от кога НАТО взе да държи на международното право???

Шило

Доста осъдени трябва да има от страна на укрите! Много майки разплакаха, много хора избиха!

Шило пак ли изтъпяваш?? Къде са ти доказателствата?? Или слушаш руските лъжи?? Доста осъдени трябва да има от страна на руснаците! Много майки разплакаха, много хора избиха!

Ти се моли да не почнат да разплакват наистина, че тогава пръв ще избягаш.

А ти, какво? САМО американски лъжи ли слушаш?!...

Шило

Чета и други източници. Дори и немските медии вече показват истинското лице на укрите. Не на украинците, а на башибозука от частните батальони и Нац. гвардия. А и ОССЕ сега разследват, и май за масовите гробове не са виновни опълченците.

Слушай немски медии - ако владееш езици. Много интересни неща започват да се появяват.

Връзката със САЩ !!! Ето това ще изяде главата на Европа ! ..... Междувременно ... Китай е силно раздразнен от изцепките на Камерон и от други западни държави ... заради демонстрацията в Хонкгконг .. и бързо се Приближава Още повече към Русия и другите от БРИКС !

Ееееееее, ама се излагате, верно сте напълно нещастни рашофилистични тролове, адно и сущу до безкрайност тиражирате, много ниско образовани ви подбират, традиция, що да чиниш, йощ от 9.9.44-та е тъй.

оригинален. Не се опитвай.

Поради емигрейшъна по-голяма част от аудиторията ни в БГ са пенсионери.Такива кат теб. Затуй ще повтаряме и потретваме. Ти си малко по-интилегентен.Обаче пък си политически погрешно ориентиран. Докат не разбереш,че шистите не текат по нанадолнището и че долара е памук вапцан в зелено-така ще е .

...Има сериозни съмнения относно ТВОЕТО "образование" и дали изобщо имаш такова...

Ха ха ха!! И къде ги прочети тия тъпотии?? Дай и ние да видим, или сам измисли тия глупости??

ОССЕ опровергава лъжите на руските медии , че Ейварс (или Эйнарс) Граудиньш има нещо общо с тяхната организация!! Това е човека на думите на който се базира лъжата за масовите погребения в Донбас. Всеки може да провери в Гугъл за тази руска подлога и веднага да установи ,че няма нищо общо с ОССЕ, въпреки че руските медии го представят като такъв!!!

А, значи случая е като ония чехи и естонци за които първо медиите съобщиха че са наблюдатели на ОССЕ отвлечени от сепаратистите, а после Чехия и Естония казаха че отвлечените наистина служат в техните армии но не са в контингента на наблюдателите на ОССЕ изпратени от техните правителства.

И какво има това общо , с това че руснаците лъжат за тоя Граудиньш??? Той наистина не е от ОССЕ, провери го в Гугъл.

Чети тук да видиш руските лъжи?? Бил от ОССЕ, пък на свои разноски отишъл при приятели в Донбас?? Какви са тия приятели?? От ФСБ?? Эксперт ОБСЕ Эйнарс Граудиньш: Украинская сторона нарушает условия перемирия Бил експерт на ОССЕ ама друг път!!!

Не изпадайте в смешно положение с такива категорични изявления, защото ще се повтори усера с плюенето по Русия за сваления самолет, който в крайна сметка бе доказано, че е обстрелван и свален от украински изтребител и сега всички плювалници мълчат като зашити г...ве!!!

Кат гледам Аляска до март месец е станала Заберинговый Федеральный Округ Сега само трябва с китайските другари да се разберем америка по диагонал или по вертикал ще я делим

Веч се изтърка с тез локуми, по-скоро Източен Сибир е тръгнал към Щатите.

Явно вакеросите ще трябва да се разделят с Калифорния. И дебелите английски прасета, не могат да им помогнат.

Дакелката е тръгнала към клуба на пенсионера.... А Източен Сибир е надвиснал над Калифорния.

МДААА, НАТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ЧУКАТ ЕДНОВРЕМЕНО МЕЧКА И ДРАКОН ... ДОРИ КРАЛ АРТУР ГИ Е КАРАЛ ЕДИН ПО ЕДИН И СИ ИМАЛ МЕРЛИН :))

Китай никога няма да се захванат с САЩ, защот няма после кой да им купува боклуците!!! Дръгливата мечка не става за нищо вече!!!

още някой. На третия фронт.

се сетих за част от едно интервю на Путин излъчено по новините. Журналист го пита: "Ще си вземате ли Аляска? А той отговоря: " А за какво ни/ви е?"

ПРЕДИ НАТО 45 ГОДИНИ НИ ГОВОРЕХА ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ .... ........ И КОГАТО ТО ДОЙДЕ , СЕ ОКАЗА ЧЕ ТИЯ КОИТО НИ ГОВОРЕХА ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НАИСТИНА ИМАТ БЪДЕЩЕ И СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ :))) .... СЕГА ДОЙДЕ НАТО И ПАК НИ ГОВОРЯТ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ..... .... СТРАХ МЕ ДА СИ ПОМИСЛЯ КОГАТО ДОЙДЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ :)))

Точно така е, само че пропускаш ролята на чизмаристан при селекцията и формирането на тези милионери и милиардери, сички са с чизмарски прифкус. А 4-те милиарда евро от рашистката банка кой измъкна, що си траеш, а кой беше изкупил по 10-15 цента брейдитата по външния дълг и след това ги завъртя по 80-90 и при курс $1= 2.40 лева ??? Пак мирише на чизмарска операция ???

ПРАВ СИ , ОПОЗИЦИЯТ В БЪЛГАРИЯ Я СЪЗДАДЕ ПРЕДАТЕЛЯ НА КОМУНИЗМА ЕВРЕЙ ЛУКАНОВ С ПОМОЩТА НА ЕВРЕЙ КИСИНДЖЪР И НПО-ТАТА :))) .... ИНА СОФИЯНСКА - БОЖКОВА Е ПРОДУКТ НА ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ :)))

Иречек, това са твоите сънародници, евреите. Дали ползват летящи килимчета или бързоходни чизми, не зная, това си е ваш въпрос, решавайте си го.

Сбъркан индивид си ти ''Иречек'',много сбъркан,като ника ти-подходящият е ''Петното".

А, бе човече ! Да не би , като малък да си наказван от баща си да спиш в чизми, че така мразиш чизмите.

Напротив , напротив , даже търси конфронтация ,не само с Русия , а и с останалия свят !Но каквото търси , ще си го намери !Жалко за Европейската цивилизация - американците ще я доведат до самоунищожение!!!

Европейската цивилизация ли, ами Американската е Европейска и Европейската - Американска.

Ти вероятно визираш, че САЩ са създадени от английски каторжници.

Аха , както унищожиха Германия, Франция,Япония, Ю.Корея??? Руснаците колко народа унищожиха??

Те кой разпространява вицовете.

Светът няма нужда от световен полицай Светът има нужда от земен рай Дано гласът ми не остане глас в пустиня Хора събудете се ако искате да ви има

НАТО - нацистка американска терористична организация

НАТО СЕ ОПИТА ЕДНОВРЕМЕННО ДА ЧУКА РУСИЯ В УКРАЙНА И КИТАЙ В ХОНГ-КОНГ ... И В РЕЗУЛТАТ ЩЕ ИМ ОТРЕЖАТ ТОПКИТЕ :))) .. ОТ ЦК НА ККП КАЗАХА ДНЕСКА ЧЕ ХОНГ-КОНГ СИ Е ВЪТРЕШЕН КИТАЙСКИ ПРОБЛЕМ

Скоро ще стане вътрешен Велико Британски, населението на Хонконг са свободни хора, които не понасят чинизийския военен феодализъм.

КИТАЙЦИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ КАКВО ОЗНАЧАВА "ПРАВЕНЕТО НА НИЩО " ... В МОМЕНТА ВЪРВЯТ 1 СЕДМИЦА ПРАЗНЕНСТВА ПОСЛУЧАЙ ДЕНЯ НА КИТАЙ И ... ТА 1 СЕДМИЦА ВЪОБЩЕ НЯМА ДА РЕАГИРАТ ... КОЙТО Е ИДИОТ ДА ЛЕЖИ ПО ПЛОЩАДИТЕ :))

Ще си охапят своите великоизточни (малки) топки и ще разберат колко е лшо да се обаждаш без да те питат!

Връзката, тъй де "пъпната" е нЕрушима, а ние знаем как. Докато Не Се ливне "водата из между краката". И ще дойде една Пролет и тия скапаняци от запад и от DColumbia пътека ще направят до Москва и до "диктатора" Путин. И малко ще да заприличат на клетите самуилови войници. На тези стерилно стерилизирани акъли, че и малко замръзнали, ще трябва да им се размразява съзнанието.

Ще пристигнат по-бързо отколкото си мислиш - в края на Октомври ще бъдат готови последните корекции (за висш пилотаж) на F35. Kak e СУ35 - Великият Индо-Руски проект?

НАТО ЩЕ ГО ДУХАТ И НА РУСНАЦИ , И НА КИТАЙЦИ ....... НАТО ПОЧНАХА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ В ХОНГ-КОНГ И ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР ДЖОН КЕРИ ДНЕС ЗАЩИТИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪВ ХОНГ КОНГ, А КИТАЙСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР МУ КАЗА СЛЕД 5 МИНУТИ ДА ДУХА СУПАТА .. ..... ИНТЕРЕСНО ЧИ И КИТАЙЦИТЕ ОБВИНИХА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СПОНСОРИРАНИ ОТ НАТО ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА СЕМИНАРИ С УЧАСТИЕ НА АМЕРИКАНСКИ ЛЕКТОРИ :))))

Няма нищо интересно ! То други разносвачи на демокрация по света няма .

китайците не вземат да си искат дълга, че онези съвсем ще озвереят.

Да жив и здрав Иенс Столтенберг дълги години.

Защо цензурирахте коментара ми,защо?

Ей това се казва дипломат.Лъже като дърт ц...нин.

Хубаво е, че не търси, да не вземе да я получи !

Вече е отменена забраната за внос на риба от Норвегия и Шотландия за Русия

Ами е просто глад!!!

Руснаците имат риба предостатъчно, но помагат на Норвегия и Шотландия да реализират рибната си продукция.

Ле-ле-е, много си зле! Ами Русия е най-големият износител на черен и червен хайвер. Как ли ще го прави, ако няма риба?

нещо, но забраната не беше ли само за вноса на плодове и зеленчуци?

Чел си до половината . В останалата час ембаргото е и за местни продукти.

С две думи: Путин ги смаза :)

С две думи ЕС и САЩ смазаха Русия. Тя сега агонизира.

...от смях....!

Плевнелиев, Соломон Паси и Шаламанов също се надяват някога да станат генерални секретари на НАТО. И от сега се кълнат във вечна преданост на Барак.

глупаци само за свики стават..

Демокрация по натовски в действие! 30 деца убити в Сирия при взрив в училище, десетки убити и пострадали в училище от бомба в Новорусия, училищата различни, децата са си деца и кръвта им лепне по ръцете на вдъхновителите и на убийците на крехките им невинни души!

Стига руска пропаганда бе??? В Донецк обстрела е дошъл от териториите на терористите. Стреляли са по летището , но не са улучили. . Това се вижда от наклона на снаряда останал забит в асфалта. От този наклон съвсем ясно се вижда че стрелбата е била от Юг. От квартал Текстилщик или Петовка. Те са някъде на 20км от Донецк и са в територията на терористите. Има снимки вижда се как е наклонен снаряда. Като го гледам е от ГРАД. Най вероятно терористите са искали да ударят по летището . Но не са се прицелели добре. И снарядите са паднали в града. Трудно е когато от единият край на града се опитваш да удариш летището което е на други край. Като не уцелиш ,хора умират в града. А ти после обвиняваш украинците , и ти се разминава!!! Руските медии по "горещите следи" са уличени в лъжа за днешния обстрел на Донецк. Фотофакт Российские СМИ по "горячим следам" уличили во лжи про сегодняшний обстрел Донецка. ФОТОфакт

Тебе никой не те уличава. Ти си доказн форумен лъжец

да видя слънцето от къде изгрява? Как прецени, че снаряда е дошъл от юг? Или отиде до там с компас?

Ти си голям спец, бе !! От малайзийският самолет имаше толкова части забити под наклон в земята, но никой не казва от къде е изстреляна ракетата, а ти само от един снаряд позна. Браво !!!

Виж как руските терористи режат ръка на пленник за надпис "Слава на Украйна": 19-летний "айдаровец" Василий Пелыш вернулся из плена: террористы отрезали парню руку за татуировку "Слава Украине". ВИДЕО

Това са манипулации на киевските фашисти

Путин и Медведев горещо приветстват встъпването на длъжност на Столтенберг и първи са го поздравили. Той е човекът на Москва в НАТО. Столтенберг будалка Обама, че връзката със САЩ е нерушима. От Кремъл му желаят здраве и дълъг живот и се черпят с 18-годишна Кремльовка ...

По заповед на щуката и на сиамците пусин-мечкоф, Г-н Столтенберг ще разпусне НАТО и ще подаде молба за членство на Норвегия в азиопейския съюз.

Г-н Столтенберг да пришпори скатаващите се страни от НАТО да завишат поне до 5% военните си бюджети, щот миролюбивият чизмаристан веч отделя 30% за войни.

д-р Динков препоръчва клизма за вашия проблем !

ПРИНЦИПИТЕ НА СИГУРНОСТТА ЗА НАТО Е ЧИСТА ПРОБА ЛИПСА НА КАКВИ ТО И ДА Е ПРИНЦПИ. БГ - ВЪН ОТ НАТО! САМО ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ СИГУРНОСТ.

Забрави и вън от Европа, и напред към азиопейския съюз, към чизмаристан, дагестан, киргизстан, узбекистан, казахстан и други подобни "станове".

където и в който съюз да влезнем му е.аваме майката! Затова в последно време Русия черпи налево и надесно..

Кого точно е почерпила, и с какво, щот тъй яко го закъсват финансово, че свет им се завива и просят "стоп на санкциите".

Я тоз да ми кае що Моцарт е бил пребит приживе и погребан в общ гроб като клошар?

Йенс Столтенберг: "Връзката ни със САЩ е нерушима"?!?!? Много ми напомня за "нерушимата българо-съветска дружба???!??? ХА!!ХА!!! Ей не само нашите политици са подлизурки!!?!!

Едно и сущо пофтаряте илядо пути, кат папагалчета, ама генетика, нищо не мож сториш.

си името.Излагаш се ,излагаш и целия ни народ.

НАТО няма да води военни действия срещу чизмаристанците, само ще осигурява реда на територията на рухналата чингисханофско-путлерска орда.

Шило

Байче, ако си решил да участваш в конкурс за най-голяма идиотия, не му е тук мястото. Ако все пак го намериш, съветвам те да участваш. Ще бъдеш на трето място. Първите две са запазени от едни други двама, които за щастие още не са накацали тук.

жaлна му маика на путин

Шило

То не е и за търсене, де.

Връзката със САЩ е нерушима тва за нерушимите вече сме го чели....еле па пртия магазинери налосаксите ще е много голям сеир.....

БРАВО! Успех на Столтенберг!

Първата работа на Г-н Столтенберг е да закрие дъщерните пусински евробанки пирамиди, които срещо високи лихви събират спестяванията на наивните европейци, ужким гарантирани от австрийския гаранционен фонд.

VIPER

И какво общо има шефа на НАТО с банковата система ? Ще я бомбардира ли ?

е всеизвестенфорумен смешник ти не знаеш ли?.....

тоест ти му поставяш задачки? ...........много сте зле,някои хора.......

Шило

Байче, виното ли дойде много, или сиренето-малко?

червените ще трябва да хващат сарповете и чуковете а нато ще наблюдава за реда и спокоиствието да няма кражба от партиините секретари и саздаване на ком партия.

През това време ти научи правописа, че в НАТО не приемат неграмотни.

Г-н Столтенберг да разпореди крадецът пусин да върне спестяванията на Българските Граждани, дет беха в една от неговите дъщерни банки с високи лихви.

И ТАКАВА ЦИГАНИЯ ИМА !!! ЗА ПАРЧЕ ЧЕРЕН ХЛЯБ КАКВО ДОИБЕ НА АКЪЛ ТОВА И ПИША !!! продажници

Хе,хе , Бай Иречек ще се обърне в гроба, ако прочете твоите писанки. Ти знаеш ли какво е дъщерно дружество, бе смотльо. Според теб излиза, че твоята дъщеря се нарича дъщеря защото е от теб и от комшията.

Нато таи надежда от десетилетия да стъпи на руската граница. Дранг нахт Остен на Хитлер сега се сбъдва. За да може да откраднат суровините на огромната страна - наш брат и покровител. НАТО не търси конфронтация - той направо ще изстреля ракетите си от непосредственна близост от територията на бендеровска Украйна. Иде кошмар за света, иде нещо , което е краят на света. И ние сме се вързали с такива ненормалници...

нема такива моменти колега !!!!!!!!!!!!!!!!!1теса само в главите на краварите а!!!!!!!да ама не само могат даси мечтаят за това!!!!!!!!!!!!!!

5-ти на нато го развяват като знаме напоследък. Кой пък е тръгнал да напада членовете на този съюз? Зорлем го тикат в лицето на РФ.