На иранска територия не са паднали руски крилати ракети

Техеран опроверга информацията, че на територията на Иран са паднали руски крилати ракети, използвани при военната кампания на Русия в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - На иранска територия не са паднали руски крилати ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни освободи от турско робство, после освободи Европа от фашизма, сега ще се справи и с псиохопатите от ИД!

Край истерията около руските самолети ,нарушили за кратко турското въздушно пространство , полетът на 26 крилати руски ракети , които пресякоха от северо-исток на юго-запад територията на Иран и Ирак към обекти на ИД в Сирия почти не беше забелязан от демократичния свят . Никой не изрази възмущение от нарушаването на териториални граници. Не беше обявена и поредната загриженост на НАТО от руските действия. И причината за това е много-прозаична : във Вашингтон и Брюксел бяха напълно ошашавени. Когато обяви за удара на руските крилати ракети, министърът на отбраната на РФ - Шойгу каза нещо, което остана незабелязано за широката общественост, но за специалистите означаваше много. Той обяви, че в участъка на полета на ракетите над територията на Иран и Ирак, те са се движили на пределно ниска височина от 50 метра, следвайки профила на повърхността. Това означава, че те са били неуловими за средствата на ПВО с които разполага НАТО начело със САЩ. Полетът на ракетите се е осъществил по предварително заложен маршрут , в съответствие с разузнавателните данни за наличие на ПВО и местоположението на целите. В този участък на полета ракетата се управлява от подсистемата за спътникова навигация и подсистемата за корекции в зависимост от релефа на местността. Точното насочване в крайния участък от траекторията се осъществява от поставената на ракетата защитена от въздействия активна радиолокационна глава за самонасочване. Точно това е причината за първоначалния потрес във Вашингтон и Брюксел и за вчерашното изявление на Столтемберг, че НАТО е тук, не се е споминало и ще ви защити. Всъщност това изявление беше насочено основно към Полша и балтийските държави, които напълниха памперсите след вчерашият пуск на "Калибър".

Знаеш ли , че си абсолютно прав?! Доста се порових ама май наистина от НАТО не са разбрали за тия 26 или 27 ракети?! Ама и Шойгу се издъни- трябваше да обяви за тях след една-две седмици та тотално да "втричи" великите НАТО-вци!!!

ЕВТИНА ПРОПАГАНДА ОТ СТРАНА НА КРАВАРИТЕ, ТЕ ПЪРВО ДА ОБЯСНЯТ ЗА БОМБАРДИРЕНЕТО НА БОЛНИЦАТА В АВГАНИСТАН С ДЕСЕТКИТЕ ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ ПЪК ПОСЛЕ ИЗОБЩО ДА СИ ОТВАРЯТ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ, ЕЙЙЙ ГОЛЕМА ИЗМЕТ СА

"За разлика от Си Ен Ен, ние не разказваме някакви неща, позовавайки се на анонимни източници, а показваме изстрелването на нашите ракети и поразените от тях цели практически в реално време", заяви говорителят на руското министерство на отбраната генерал Игор Конашенков. "Всеки професионалист в тази област знае, че при провеждане на подобни операции винаги се фиксира изображението на целта преди и след удара

Не знам за Иран, но командния център на НАТО е срещу Пирогов. Та да не вземе там да падне някоя ракета, каквито сме услужливи...

Рашките и Боинга не бяха свалили, пък какво излезе? Ракетната установка от Курската ракетна дивизия предния ден е пристигнала в село Солнечное и след изстрела скоропостижно се оттеглила.

да бе! а можеш ли да обясниш защо от всичките 3 самолета които са летели в този район по това време, са уцелили точно този?

Не знам. Само това ми казаха да напиша.

Да не би да е излязъл окончателният доклад на разследващите?

не е, но "платения наблюдател" това са му казали от козяк да напише за сега

И ти си ми един "наблюдател"?!?!?! Всичко това го видя , ама не знаеш сигурно къде? Колкото до Боинг-а - още малко и ще се питаме имаше ли такъв самолет!!! Холандската специална комисия да не го разследва по улиците на Амстердам?

Ислямистите готови да взривяват джамии, за да дискредитират руската операция

Интерсно,защо Русия иска от Великобритания данни за Сирийската опозиция,след като знае за всички нейни намерения?Големи сте профани!

Кога ще чуем гласа на европейските интелектуалци! Никога те са били толкова тихи!Да кажат нещо за поразените болници,сватби и цивилни обекти! Но не би!Сигурно и вие цуцате яко! Та вече не искаме да слушаме политици и военни!Не забравяйте,че те представят нещата както им е изгодно и невярно!

поне убиват някой бомбите им. Руските са толкова мирни, че за 7 дена не са убили един ИД войник... кой ли избиват тогава?

Избиват мозъчните клетки на троловете от Козяк.

Това няма как да го разбереш. Не случайно има такъв израз : Да получиш от умрял писмо.

по последни достоверни сведения, всички руски ракети са паднали в Иран, но са избили над 3000 цивилни деца в Сирия

Айде сега..паднали били! И кат са паднали и то в Иран, от кво се притеснявате тогава??!

"Като видяла, че гроздето е високо, лисицата казала, че е кисело!" Но има еднин много важен извод за всички нас и за САЩ в частност. Наличието на такива ракети и слуховете, че радиусът на действие на последните модификации е 4000 километра, напълно обезсмисля американския надводен флот. Тези ракети, са способни да унищожат всеки американски самолетоносач или друга американска гемия, далече от границите на Русия. Това за САЩ е просто шок, а да си признаят, че флотът им струващ трилиони долари в момента е АБСОЛЮТНО безсмилен в борбата с Русия и може да плаши само държавите с диви племена не МОГАТ. Въпросът е - ще се реши ли Русия да продаде ракетите си и на други държави?! Тогава хегемонията на САЩ ще изчезне безследно!

Те ги продават,Демоне- в експортна вариация "Club" и обсег 300 километра. Стига да си защитиш акваторията от самолетоносачи за жълти стотинки.

Едно е 300-400 километра, друго си е 2000-4000 км. Т.е. руснаците ще мигат да атакуват корабите на САЩ и НАТО още в Атлантическия, Индийския, а Тихият океан ще бъде затворен за САЩ. Вземете една карта и нарисувайте кръгчета. Сами ще разберете, какво искам да кажа.

е, чак пък безсмислен! крилати ракети има от доста дълго време, а и корабите в днешно време си имат доста добри защити. далекобойни крилати ракети са си 'асет' както казват сащистанците, но флота си има своята роля

Всеки кораб може да се унищожи. И не забравяйте, че тези ракети могат да носят тактически вдрен заряд. Наличието им, рязко намалява количеството ракети, за унищожаване на вражески кораби.

Който измисля лъжите в САЩ относно Русия много добре си знае, че те ще бъдат веднага опровергани и ще лъсне, че са шити с бели конци. Но това не е важно. Важен е първоначалният ефект на лъжата, защото тази лъжа става широко публикувана новина, по цял свят. И на всеки един човек чул тази лъжа, все ще му се загнезди в съзнанието нещо си лошо за Русия. Русия удря умерената опозиция, много цивилни жертви, ракетите и падат в други държави. Това никак не е малко и настройва общественото мнение. После и да се пускат опровержения, те не получават същото разпространение и нямат същия ефект като новината-лъжа. Това е целта. Да кажат, че сестра ти е к_рва, а ти обяснявай на всички после че сестра изобщо нямаш.

Е да, ама когато общественото мнение вече е настроено против световния демократ, подобни лъжи удрят по-силно краварите, тъй като се губи и малкото им останало доверие. А фактите са си факти. В момента руснаците разполагат с едни от най-модерните оръжия на планетата. Ама така е като се ослушваха американосите.

Модерни,модерни.Колко да са модерни-от преди 15 години,че и повече.2003 год Томахоук поразяваха цели в Ирак.До като ги усвоят руснаците и минали 15 год.

Модерни,модерни.Колко да са модерни-от преди 15 години,че и повече.2003 год Томахоук поразяваха цели в Ирак.До като ги усвоят руснаците и минали 15 год.

"Проблемът на DW,"Билд","Шпигел" не са толкова Русия и Иран подкрепящи цялостта и суверинитета на Сирия(легитимно избрания президент Асад),а може би невъзможността им да осъзнаят присъствието на над 100 000 американски окупационен военен контингент разпределен в 305 американски военни окупационни бази на територията на Германия(инфо за броя на войниците и базите 21.04.2015 медиапул). За сметка на това Русия и Иран са лишени от такова окупационно присъствие на техните територии. Затова Русия и Иран имат възможност да следват не само своя собствена независима вътрешна и външна политика и в същото време да подкрепят такава в страни заплашени от налагани отвън държавни преврати чрез "военна агресия или опозиционен тероризъм",каквито в Сиярия се явяват "бунтовниците борци за демокрация 2012/2013-ИДИЛ 2014-умерената въоръжена опозиция 2015"."

В крайна сметка, CNN направи отлична реклама на руснаците и изправи на нокти генералите на Пентагона. Военолюбивият Маккейн съвсем се шашардиса

и пускам новина: Тропикал Мънки-Обонго се изсра на ливадата пред колибката Белия дом!!! Да ме цитират краварските и еврогейските източници!! Давам новината дори почри безплатно!!Само за 5 стинки!!!

"Публикувайки новини от Сирия, всички западни медии се позовават на един човек. И само на един. Защото за да излъжеш, трябва да се позовеш на източник такива са железните принципи на свободните медии-организация Syrian Observatory for Human Rights. Щатът на организацията Syrian Observatory for Human Rights, на която се позовават всички западни медии, не е раздут той се състои от всичко на всичко един човек. Той е директор на тази организация и се казва Rami Abdul Rahman. В крайна сметка, той така се нарича. И точно тази организация, на практика монополна, захранва с новини за Сирия всички основни информационни агенции в света. На сайта (например в отдела Contact us) може да се намери информация, че новините на организацията се разпространяват от агенциите Reuters и AFP. "

Абдулрахман с 4-те присъди,който живее с майка си в Ковънтри,Великобритания, е "полевият агент" на САЩ за Сирия.Обективност до дупка,мдаа...

Натовци зличинци, хаха. Натовци лъжци. Кой ли ви вярва вече, ревете от злоба и мъка.

абе тъпак... точно спам съдържа коментара ми долу. точно спам... ба си малоумника. аре да го прочетеш първо преди да триеш

0% достоверност! 100% дезинформация!! Дайте факти господа западни европедали!!! ФАКТИ!!! А НЕ ЛЪЖИ ИЛИ ИЗСРАНИ ОТ АНОНИМНИ ИЗТОЧНИЦИ ЛЪЖИ!!!!

Според CNN една руска ракета паднала в Иран. Но тя е паднала точно там, за където е насочена Оказва се, че руските крилати ракети са толкова точни, че могат да улучат Барак, докато спи, или Меркел, докато пържи яйца в кухнята.

Меркел Фердже хабиб онодва на ганг банг множество резаняци джихадисти от ИДИЛ и Ал Кайда:)

Дават им 3 метра отклонение руснаците при пълен обсег,т.е при над 2500 км. Смятам,че при 400 кг. бойна глава тези 3 метра не са от принципно значение:-). Самата скорост, с която ракетата се врязва в целта, е около 3 пъти тази на звука,та в много случаи не е необходимо и да се взривява,май:-). Половин тон "джулязу" със скорост 3600 км/час си е достатъчно да те тушират във всякакъв вид полеви бетонни бункери дори да не е бомба.

Няма такава крилата ракета байно-нито Руска ,нито американска.Крилатите ракети летят бавно и следват релефа на местността,поради което има много време да бъдат унищожени,ако бъдат открити,което пък е много трудно от земята,но не и от 2000 метра височина.Намерена им е цаката и на тях.Не забравяй,че Руснаците са с 15 години назад в тази технология

Защо Башар Асад впери поглед към Москва? Страх от неговите врагове беше основната причина сирийският лидер Башар ал-Асад да се обърне за помощ към Москва, пише в свой коментар списание "Шпигел". "Но веднага след това идва и страхът от приятелите му", допълват представители от посолстовото на Русия в Москва. А приятелят, от който го е страх, е Иран. Най-важният защитник на сирийския режим. "Асад и тези около него се страхуват от иранците", казват руски източници. Арогантността на иранците, които третират Сирия като своя колония също допринася за това, продължават от посолството. И най-вече - Сирия не се доверява на целите на Техеран, за които позицията на Асад може би вече не е удобна. "Затова сирийците ни искат в страната!", твърдят от руска страна. ...

В свой коментар относно събитията в Близкия Изток , списание "The Week" отбелязва:"Местните режими възприемат Русия като влиятелен играч, които изглежда в по-голяма степен предизвиква доверие отколкото САЩ , който говори едно, а върши друго." " Държавите, като че ли освободени от диктатурата на САЩ, в близко време могат да се обърнат към Русия . властите в Ирак даже разрешиха на Русия да извършва разузнавателни полети над своята територия."- отбелязва италиянското издание "Il Giornale"

"Местните режими " .... този от които бягат сирийците вече 4 години към Турция и Турция реши тази година да се отърве от тях като ги прати към Европа... А ИД е от кога???? от 2 години.. месните режими..... ;)

За разлика от Си Ен Ен, ние не лъжем!- Ха-ха-ха, право в десетката! Невярвах, че ще доживея факта, руски източници да са по-достворни от западни такива. Само за 20 години палачинката как се обърна!

колко убити ИД войници съобщава "източниците" на русия? Би ли дал цифра и място където да проверя? щото нищо не казват големите разузнавачи... само че взривили празен бункер или празна барака. Това са им целите май. Да не вземат да си избият руските войници които са в редиците на ИД. не случайно не ги атакуват въобще. РУСИЯ ДО СЕГА НЕ Е УБИЛА ЕДИН ИД ВОЙНИК САМА.... НИТО ЕДИН. И ПО РУСКИ И ПЕ НЕ-РУСКИ ИЗТОЧНИЦИ.

Те не лъжат,а пък аз не им вярвам! :)

Париж. Почти всички удари на Русия в Сирия са предназначени да защитят сирийския президент Башар Асад, а не да поразят позициите на Ислямска държава. Това заяви френският министър на отбраната Жан-Ив льо Дриан пред радио Europe 1. Руските военни действия през последните десетина дни са насочени не срещу Ислямска държава, тяхната цел е предимно сигурността на Башар Асад, посочи министърът. Той уточни, че около 80-90% от ударите са извършени над позиции, различни от тези на джихадистите.

да бе! щото ал-нусра, които са противници на асад съвсем не са джихадисти! ама съвсем!

А дали Франция започна ремонта на линията "Мажино"? И да са почнали, пак няма да им помогне.

Ужаст, бият по "различните" "умерени" терористи.

Факти, факти ..ФАКТИ!!! Покажете факти, господа хамериканци!! Не измислици и простотии като анонимни източници твърдели!! Дайте спътникова снимка, видео или нещо истинско!! Факт като този че вие взривихте завчета една болница с купища мирни хора и лекари..Тва е ФАКТ!!! Факт е и че опитахте да излъжете че не сте вие! И то колко нагло и малоумно!! Кой друг освен вас има в района дрони а? И как болницата била щаб на Ал Кайда!!! Баси долните лъжци и отрепки!!!Но този примат Обама нямаше избор! И бе принуден да се извини за това че избивате невинни цивилни! А колко още сватби, детски градини, посолства , автобуси и детски домове унищожихте А?! Кървави касапи сте! Нация изключителнио малоумни дебили!!!

В днешно време е невъзможно да се лъже от телевизионния екран. Даже ако е в предаване на CNN. Истината се показва от много места и става конфуз. Може само да се премълчава, както правят БТВ, НТ ... , но това е български патент за информация

За разлика от CNN и други американски медии за масово зомбиране, командващият въздушно-космическата отбрана на Северна Америка адмирал Уйлям Гортни е на друго мнение за руските крилати ракети. В свое изказване пред Атлантическия съвет във Вашингтон в сряда той казва следното : " Новите руски крилати ракети представляват много-голямо предизвикателство за отбраната на САЩ. Крилатите ракети са много ефективни, от тях е много трудно да се защитаваш и това е много голямо предизвикателство пред въздушно-космическата отбрана на Северна Америка(NORAD)." Предизвикателството, което стои пред нас- това е руската далечна авиация и руските крилати ракети базирани на подводници и надводни морски съдове. Това е предизвикателство, защото в продължение на 57 години през които NORAD се занимава с отбрана се предполагаше, че съветската или руската далечна авиация ще навлезе в нашето бойно пространство и ние ще имаме работа с тях там" " Но Русия противопоставя нещо много по-качествено отколкото СССР. Те разгръщат управляеми ракети, които са много точни и притежават голям радиус на действие до такава степен, че тяхната далечна авиация сега може без да напуска руското въздушно пространство и използвайки стандартни ядрени бойни глави да порази цели и критически важна инфраструктура в Канада и САЩ и на Северо-Западното тихоокеанско крайбрежие."

Абе какво разбира този командващ въздушно-космическата отбрана на Северна Америка адмирал Уйлям Гортни от ракети в сравнение с форумния Щерев,бе,Тато?

САЩ имат около 800 военни бази в други държави по света, които им струват 100 милиарда долара годишно - броят им може да е по-висок, тъй като това зависи дали се включват базите в Ирак и Афганистан. Това е според американския професор Дейвид Вайн в книгата му Base Nation, който очертава финансовата, екологичната и човешката цена за поддържането на тези бази.

Може да се каже, че колкото Русия действа по активно, а Америка наблюдава безсилно, то американците ще измислят още по опашати лъжи. Докато накрая на всеки ще му стане ясно като ден, че цялата история с "руската агресия в Източна Украйна" е било поредната американска лъжа. Лъжа довела до санкции и анти санкции, от които пострадаха икономически и Европа и Русия. За какво? Заради една лъжа!

Странно, но колкото повече се задълбочава кампанията срещу ИД, толкова повече избледнява и се размива границата между халифите и т.н.умерена опозиция.Очаквам при евентуална(а тя ще започне много скоро)наземна операция да се окаже,че ИД всъщност е единствената демократична опозиция и да започне снабдяването и с оръжие от страна на САЩ и съюзници.

Колкото руски крилати ракети са паднали в Иран, толкова и руска войска оперира в Донбас.То бива,бива, но тази, щатската пропаганда, за малоумници ли е или за нормални,мислещи същества?То, както е тръгнало и кучетата ще започнат да лаят информационните емисии на CNN.

От телевизора се лее такъв антиамериканизъм и такава омраза срещу Запада, каквито никога не е имало. Наскоро чаках на стоянка за таксита в Москва. Опашката обсъждаше една-единствена тема: хората очакваха избухването на някакъв вулкан, който щял да погребе под лава и пепел половин Америка. И всички се радваха! Или пък разговорът ми със сина на една приятелка, студент в Московския университет. Русия можела за шест часа да превърне в радиоактивна пепел не само САЩ, но и целия останал свят, уверяваше ме той. Откъде го знаеш това? - попитах го. Ами от телевизора.

За сметка на това,"независимите медии" бълват целодневно евтина пропаганда като "описаните от теб случки",за да докажат правотата на правителствените политики,чиито цели "независимо обслужват".

И ся кво - да ти вярвам на "небесно-кафявите" ти очи ли?

Потвърждавам всичко казано от вас! Абсолютно същото ми казаха и четеримата независими марсианци, с които разговарях миналата седмица. Със същите думи ми го казаха даже. Вярно, че единията не каза нищо за вулкан, но сподели, че през последните два дни не е гледал новините... Свидетели на разговора искате ли да ви доведа?

От Донбас пристигат ковчези, тайно погребват мъртъвците в безименни гробове. И пак повтарят: Трябва да стискаме зъби. И да си държим езика зад зъбите. В Донбас не се бият руснаци. Когато защитаваме една свещена кауза, ако се налага - ще лъжем. Цялата страна ще лъже. И тя лъже. Лъжата се е превърнала в ритуал. Вече почти никой не говори истината. Нейният глас се чува все по-рядко. Например, когато се обаждат хора като онова танкистче с тежки изгаряния, чиято снимка видях в интернет: Там се бият хора, които са взели кредити или изплащат ипотеки. Бият се за пари. Има и осъждани. Разбира се, пропагандата също въздейства. Лично аз вярвах, че ще се бием срещу фашистите. Трябваше да си скъсаме пагоните и да замажем регистрационните номера на машините. Путин е хитър. Официално непрекъснато повтаря, че в Украйна няма руски войски, а на нас вика: Давай, давай, по-бързо!

в Донбас отдавна съблюдават примирие. Платени и доброволци има при всички противопоставящи се

Явно соросоидните тролчета сте единствените, които не са разбрали, че една лъжа колкото и да я повтаряш, не става истина.

Чиста дезинформация от известна западна медия, като други не по малко известни медии повториха новината от непотвърденият източник в пълен синхрон. Това показва неспособността на западните лидери да представят обективната реалност. Явно е, че и те си преследват целите които не съвпадат с целите на Москва. това е бруталната реалност.

Днес в Томск и в други градове в събота и по празниците на пенсионерите им раздават безплатен бял хляб. Вече се печатат купони за храна. Държавата икономисва от парите за най-бедните, за да харчи за война. Но да не си мислите, че някой ще излезе на улицата да протестира. Не! Непрекъснато чувам едно и също: Да, обаче си върнахме Крим. Трябва да стискаме зъби.

Браво. Получаваш два цента!

Пешев, а Обама black ли е?

Не е черен, просто е прекалил с фон сьо тен...

Разлика в аршина: Евро-американските кончитки си лаят, Руската федерация си трае, но бомби чалмаристан...

Забележете основното: САЩ се стараят на скарат Русия с всички. - скараха я с Турция, защото малко по рано бяха обещали на турците сирийска територия за "буферна зона". След като Русия се намеси за да оправи кашите на САЩ в Сирия, това става невъзможно. - опит да скарат Иран с Русия - лъжата за падналите ракети. Това е за да им се загнезди на иранците в съзнанието руснаците колко са лоши и пускат опасни ракети в тяхното небе да летят. - Полша - нови американски военни бази - Балтийските републики - правителства на конци и денонощно насаждане на страх, че агресивна Русия ей сега ще ги нападне, даже и докато си спят през нощта. - Франция - с Мистралите - България - с Южен поток, Белене, цапотенето на паметника на Съветската армия, правителство на конци, антируска пропаганда. Има и още и още. И за всичко това вината е само и единствено на САЩ. Странното е как държава, на чиято територия никога не се е водила разрушителна война с милиони жертви се напъва да скарва целия свят, излива агресия и създава излишно напрежение, което е предпоставка за войни.

За какви долари говориш.Тук плащат с пици.

CNN се провали. Американската телевизионна журналистика падна до там, че започна да цитира анонимни источници за несъществуващи събития. ЦРУ и Пентагона са в паника. Докато изграждат центрове и бази на НАТО в Източна Европа, руснаците показват какво могат и удрят точно в целта.

Телевизионната журналистика отдавна не е това, което трябва да бъде. Спомняте ли си репортажа на ВВС на 11.09? Когато репортерката събори сграда 7 цели 20 минути преди сградата да падне.

В изявление на британските медии епископът на Алепо (британец), в чийто католически манастир се намират мощите на Дева Мария, приветства руската намеса в Сирия и призова за съвместни и по-активни действия за спасяване на християнските паметници и светини от варварството на джихадистите. Подкрепа на руската военна активност срещу джихадистите са заявили и висшите духовници на апостолската, православната и католическата арменски църкви в Сирия. Междувременно руснаците значително са увеличили военната си техника и състав в стратегическата си база в Армения. Справка: 102-та руска база в Гюмри с численост на наличния състав 5 000 човека е снабдена със зенитно-ракетни комплекси С-300 и изтребители МиГ-29. През 2006-2007 от територията на Грузия щаба на руските сили в Закавказието, както и персонала и оръжията, които преди това са били в Грузия се премества в Армения. Базата е създадена през 1995 г. и носи бойно дежурство в рамките на "Единната система за въздушна отбрана на страните от ОНД" в съответствие с междуправителствено споразумение за период от 49 години (до 2044 г.)

Събуди ли се бе жертва на скъсан презерватив? В 9:30 часа ли ти започва работното време тук? Ти си надминал Йордан Бадев /знам, че не знаеш кой е този/. Но виж поразрови се и ще разбереш, особено какъв е бил краят му....

Да да и Путин също не си е слагал ботокс?

ТРОПИКАЛ МЪНКИ НЕ ЛЮПИ БАНАНИ КАТО СЕМКИ А?:)

А, бе, смешници, не ботокс а силиконови цици да си е сложил Путин това какво променя нещата? Върши ли работа - върши. Разказва ли играта на ИД и краварника - разказва. А вие си лайте за козметичните му дефекти.

Информационната война е в разгара си, това се вижда и от ордата про-руски платени боклуци, които денонощно спамят дира и слагат минуси на всеки коментар, различен от спуснатите им опорни точки от посолството на Драган Цанков. Сирия ще бъде поредният Афганистан за Русия. Изобщо не очаквайте прозрачност на информационните потоци, рассията ще се опита да покрие провала си по всякакъв начин.

е втория Виетнам за САЩ! Смени вече тая опорна точка.По дърта е от баба ми и не е ефективна.

ЧЕ ДРУГИТЕ СА ПЛАТЕНИ ЗАЩОТО КРАВАРСКО ФЕКАЛЧЕ КАТО ТЕБ Е ПЛАТЕНО А?:) СИЛНА ТЕЗА!!! ХАХАХАХАХА

"Хане", територия се завзема от неприятелска държава. Когато помагаш на приятелска държава да се освободи от окупаторите си кое точно да й завземеш?

Щом квичите толкова яростно, бъдете така добри да дадаете доказателства!!! НЯМАТЕ?! Е ТОГАВА КАКВО КВИЧИТЕ!!! КРАВАРИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА ИЗЛЪЖАТ ЗА АФГАНИСТАН, НО ТАМ ИМАШЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ СА СЕ ОСРАЛИ ОТВСЯКЪДЕ!! И ТОГАВА ЗАЩО ОМАЗАНИЯ ДО УШИ С ЛАЙНА ОБОНГО СЕ ИЗВИНИ НА ЛЕКАРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ А?! ЗАЩОТО ИМАШЕ ИСТИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!

Войната на Русия срещу Запада вече започна. Не искат да го повярват нито в Русия, нито на Запад, но страната вече е съвсем друга. Откъде изпълзяха този примитивен милитаризъм, тази ретроградност, това помрачение? Ние се питаме това всеки ден. В Европа навярно също се питат. Защото хората на Запад искат просто да живеят нормално и в мир, докато руснаците са готови да умрат за героичната идея. Разликата е фундаментална. Светлана Алексиевич Нобелова награда 2015 год

ИРАК, АФГАНИСТАН,СОМАЛИЯ,ЙЕМЕН,ЛИБИЯ,СИРИЯ, ПРОБВА СЕ В УКРАЙНА И Т.Н!! ПЪРВО ОБЯСНИ ЗАЩО КРАВАРИТЕ ИМАТ 400 БАЗИ ПО СВЕТА..ПЪК ТОГАВА ГОВОРИ !!!!

ДА! Всеки иска да живее добре!В Ирак искат,в Либия искат,в Сирия искат.Но намесата на САЩ не им носи по-добър живот,а само разрушения. В същото време народите на САЩ и другите от коалицията живеят добре ЕСТЕСТВЕНО ЗА СМЕТКА НА БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ!! КАК кажете се поддържат 1000 военни бази ако не се ограбват другите.