Пхенян задържа руска яхта в международни води

Кораб на бреговата охрана на Северна Корея е задържал в Японско море руската състезателна яхта "Елфин" с 5-членен екипаж, съобщиха руските агенции.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян задържа руска яхта в международни води | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Да не пожелае човек даже на руснаци да бъдат задържани в тази процъфтяваща и свободна страна, нищо че някои българи си мечтаят да са там. На тях обаче им пожелавам да им се сбъднат мечтите.

Радвайте се соросоидални гейчета, яхта на антигейска държава е задържана.

Споко бе! Ким Чен Мюмюн, ще изчисти дъното и от водорасли ще я пребоядиса и ще я върне невредима на Путин!

Тия нали бяха първи приятели? Сега какво? Ама като гледам русофилчетата дето до вчера квичаха, че Северна Корея е рай на Земята са се изпокрили, а малкото присъстващи са променили тона си! Що тъй, дрогари?

Браво, мястото на руските империалисти е в концлагерите на Ким!

Я виж ти .... Задържат руска яхта в международно води на 80 мили от границата - Путин бил виновен. Облитат американски военен кораб на 70- км от руската граница - вой и чудо, било опасно, не било професионално .... Сросоидни стандарти.

Путьо, излагаш се! Кой ги твърди тия работи? Обосрана пропаганда, товарищ, смърди!

Ще ги върнат скоро т.к.Русия е подписала споразумение със Северна Корея за връщане на бегълци от комунистически рай, в случай, че направят грешката да избягат от Русия. Явно екипажа е объркал Северна Корея с Южна Корея

ползвали са руската навигация глонасс... както и пилотите на су-то, които си мислели, че са в Сирия, па то се оказали в Турция

Я,стана сакатлък.Ненормалните корейци имат 9 млн армия и ядрено оръжие. Путин може да ги победи,но на каква цена? Да не стане като с Финландия едно време.Ако се случинещо между двамата диктатори това ще бъде третата социалистическа война.

Мсля, че кармата е наистина тотален закон. Докато се правеше на велик мъж с непредвидимостта си, Путин чувстваше голям комфорт. И се правеше а хитър относно дискомфорта, който сееше около себе си. После като огледало се пояи Ердоган, който му подсказа, че не е единствен непредвидим. Ето сега и разни други момченца почнаха да си играят на непредвидимост с Путя. Путя, много играш, малко знаш. КГБ не е школа за политици, объркал си си попрището. Обърка го и цяла Русия. Парче шапкар си ти, а под шапката няма потенциал за позицията, която заемаш. На заповед не се знае колко можеш , но ти да заповядваш, явно не успя. За успеха на един политик се съди след деката и повече. Твоята декада е сега. Те това ти е успехът. За това писах на поклонниците ти, че оня ръст на Русия не е реален, спекулативен и издухан, надут като балон е. Те се ерчеха и кикерчеха тогава. Сега могат само да говорят за голямото ти въоръжение. Зер ниедникът, като не успее с друго, почва да се ерчи с въоръжение - моделът на глупавия недалновиден политик. ЛилиПутин следваше да има извод от ВСВ, от която Русия все още кърви. Нацията, не върхушката, разбира се. За това смятам всеки привържени к на Путин и подобните му за русофоби. Част от тях неосъзнати, горките.

що си толкоз прост, бе, разбирач? Ако те болят пубертетски пъпки намажи ги, илачи бол... Учи си уроците, а не опорните точки, говори с умни хора, а не на маса с чалгаджии и така лека-полека ще почнеш да разбираш нещата.

Пропагандата в С. Корея сигурно ще говори че са потопили поне 2-3 руски крайцера.Яхтата ще я конфи.... откраднат и ще я подярят на Кимчо.

Мъкааааааа Загубихме Бразилия Загубихме Куба Китай не ще пАтоци, не ще да финансира БРИКСа Сега и Бибарчо взе да се гъбарка с нас. Никой не ни е*ава за слива... а аз толкова ботокс сложих и толкова високи токченца нося.

А, да. Забравих - такава голЕма джамия направих, а туркините ми свалят самолетите. Отгоре на това и те нещат пАтоци да строят. Българите дори ми показаха комбинация от 3 пръста с преобладаващ среден... мъкааааа....

туй по СНН ли го съобщиха или е изавление на Дж.Псаки.

Идвали са от Южна Корея. Задържан е само капитана? Ким ще каже, за какво. Не е чудно, де е приел да извърши провокации и ако е така, ще си носи последствията.

Ами ето къде Путин може да изкара агресията си. Да нападне северна Корея. Поне ще има достоен съперник, а не като онези пацифистични европейци.

Сега ще ми хареса да ги метнат в затвора и да ги обвинят в убийството на десетки корейци, и да кажат че са ги хванали на територията на Северна Корея като бежанци!! После съд и справедлива присъда включваща АК47.

И защо ще ти хареса?

Тъй , тъй , първа крачка към завладяването на света ! За сега 85 морски мили отстояние , после Япония , Китай , Русия , последствие съюз с Македония и целият свят е в краката им :-)))

Мани бе, ебати вица, ще умра от смях :) Много добре си го казал, не се гледат каква мизерна държавица са, ами намерили с кого да се бъзикат. Оня изкукал Ким си проси да се превърнат в резерват за печурки, от ония, дето идват с ударна вълна.

5 човека - 5 човека Колкото - толкова. Все пак някаква храна си е.

Вече и Северна Корея си прави гаргара с Путя!

То и любимият ти Ердоганчо се опита да си направя гаргара с руснаците и гледай сега колко усилено си търси презерватив с размера на балистична ракета.

Според мен,и други Българи,най доброто за Северна Корея ще е Путин да я изравни със земята,и чак тогава,вече тук няма да се майтапим един друг,на Който не му изнася прав ти път към северна корея,нали???

80% от Северна Корея е ПОД земята.

Баце, Северна Корея е на 15000 километра от теб. Наистина ли много държиш да ги избият? Пречат ли ти? Виждал ли си ги някога тия хора, че им мислиш злото?

Май всъщност им мисли доброто. Приеми го като неуместна шега.

Щом са се барикадирали, значи крият нещо. Да вървят на съд и ще видим кое какво е.

не бяха успели да се барикадират и да подадат сигнал, сега щяха да се водят безследно изчезнали.

Защо веднага хукват да я освобождават. Щом е задържана явно има защо. Първо трябва да се изчака и да се видят причините, може да са нарко дилъжи или мулета или нещо друго. Това че са руснаци не означава че не могат да правят лошотии-

Защото чукча, е задържана неправомерно в международни води!

Искат да ми кажат, че за теглене 85 морски мили, при скорост на буксир пряко сили 10 възела, т.е. 8-10 часа, Съветския съюз не е могъл да реагира? Егати и "Великата" сила, затова чупят дръжките на УАЗ, вместо да ги теглят за тях, ако ме разбрахте.

Ти си доста тъпо парче. Съветският съюз ( СССР ) не съществува от 26 години.

Провери думичката "ирония" в тълковния речник.

е да има и по отвратителни порядки от руските - тези на северните кореици

Ким Маймун настъпи дявола за опашката! Руската мечка завря брикета Обонго заради Сирия на баба му в Кенийския задник, а това бутафорно недуразумение, направо ще замине при дядо си и баща си!

отношенията русия - кндр беше любов после стана просто секс сега е на път да стане изнасилване

Явно колкото и да си далеч от техните брегове, няма гаранция че няма да те арестуват. Хората са минали не на 1и 2 а на цели 85км и са случили на ужасен късмет.

85 морски мили са 157,42 километра

"Посолството предприема спешни мерки за освобождаването на съда и екипажа", заяви пред РИА Новости пресаташето на руската мисия в Пхенян Денис Самсонов." Да бе! Ще ги освободят... след има-няма 25 години, ако са още живи. Дотогава ще копат с кирка в рудниците.

Е, който си има опит с либийското правосъдие, може да предскаже и за корейското.

Фани единия, че удари другия... Лика прилика са си. Кимчо и Путкин ще си поприказват по телефона и ще уредят въпроса.

Русофилчетата са натряскали минуси, ама няма какво да кажат, защото си е истина. Мълчат, като наа..ни, не са очаквали подобно нещо от втория си любим вожд, я вижте как иначе защитават С. Корея, а сега, не могат да я защитят, защото ще обидят другия любим вожд. Горките русофилчета, в такава дилема да ги поставят, не е честно, те са така всеотдайни.

Е, сега, ако олигофренът с идиотската прическа вземе, че ги отстреля с гаубицата, ще стане забавно...

Ще ги пуснат. Глупостите на Ким край нямат.

Севернокорейците са луди кучета. Ей така се пази граница-дори извън нея арестуват, хаха. Дано всичко свърши добре за екипажа на руснаците,на политическо ниво лидерите да му мислят.

85 мили? Определено се престарават. Съмнявам се че имат право(юрисдикция) да задържат някого в международни води, но те са известни с това как спазват правилата.

Мурзилките мълчат - мама и тате се карат :-D

явно няма поръчка да лаят против ким иначе щеше да е ужас тук

Еи двамцата ,къде ви е Щерев и Пъстрата кучка?Нещо сте понамалели напоследък.Но за сметка на това все по тъпи коментари ръсите!

По добре човекът да мълчи, когато не може да каже нещо умно. Това преко се отнася до вас двамата. Иначе ако просто плещете да гоните вятъра - нема грижа.