Премиерът отново привика енергийните шефове

МВнР на Русия отрече за спиране на доставките на руски природен газ за България от компанията "Газпром експорт". Борисов отново привика шфове от енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът отново привика енергийните шефове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек, който не знае какво става в държавата в която живее, работи като пожарникар, винаги и спешно,но късно всичко вече изгоря.ами да, отивай в америка

човек, който не знае какво става в държавата в която живее, работи като пожарникар, винаги и спешно,но късно всичко вече изгоря

Русия заявява официално ,че никога не са смятали да спират газта за България , защото има подписани договори за доставака ! Премиерът Боко Тиквата и алчният му администратор Жак Коен обаче , решили да създадат Оцапваща Русия ситуация като Решат Несъществуващ Проблем с доставка на газ, и между другото да Откраднат бизнеса на Овергаз ! Вълкът Боко Рапона смени кожата си с.. Премиерска , но Рекетьорският си престъпен Нрав не може !

оцапващата ситуация братчет е саздал този продажен служител на овергаз,а и скапаните журналисти,които от мерак да са парви с новината не проверяват сигнала и драскат пишат и всяват смут в даржавата, в народа,а такива като тебе драскачи пак си получават парите от саответната партиина централа. чнг братчет.

И ТОГАВА , КАТО НЯМА ДА СПИРАТ ГАЗА ЗА БЪЛГАРИЯ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМ ПИТАМ ЕВРЕЙНА ДОЛЕН жаклен коен , ИЛИ ПРОСТО ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ БИЗНЕСА НА САШО ДОНЧЕВ.

да привика всички престъпници в България и да им заповяда през новата година да бъдат по-добри. Само не знам къде ще ги събере...

На Русия доверие да нямаш.

А как нагло манипулираха и фалшифицираха изборите "достойните" гербаджии?

Цялата тази газова простотия се свежда до "новина" в 2 изречения: Премиера и целия му PR екип са новогодишно пияни и не знаят с какви глупоси да занимават народа, поради което в медиите излизат несвързани информации около природен газ за битово и промишлено потрбление . Очакваме изясняване на нещата след като изтрезнеят достатъчно за да говорят смислено.

ББ, МАЙ КЪСНО РЕШИ ДА СИ ВЪРЖЕШ ГАЩИТЕ, ЧЕ ИНАЧЕ- ОСТАВКА......И ТЕКОВЕ ОТВЪД ОКЕАНСКИ......ЧНГ.....А ДАНО ТИ ИЗВЪРТЯТ НОМЕР РУСНАЦИТЕ!

Смешна администрация-пълни безхаберници ,вероятно герберски активисти.

Ама кой си прави такива шутки с хорицата? И докога всяка втора новина ще е свързана с Газпром? Бактън от руски валенки.

Шефът на БЕХ да бъде уволнен както ПР-ката на Аерогара София, заради буса-бомба!

Eбати медиите - "има писмо... няма писмо"... - "тука има - тука нема"

Ама той шефа на БЕХ пуска партенките в медиите!

И сега има ли нещо общо с Газпром цялата работа или някаква пушилка се вдига с други цели? Май единственото общо е разделянето с Газпром, ама ако е бизнес битка защо ни занимават нас?!? Те всичките са гоУеми бизнесмени - що не си се оправят помежду си... Само се чудя на троловете, сега дежурно ли мразят всичко руско или участват в неизвестната (поне за мен) наша си българска далавера.

тази завера не присъстват от ОВЪРГАЗ казва много.. КАК ДА МУ ОТНЕМЕМ БИЗНЕСА НА САШО ДОНЧЕВ!!! Туй са мъдри и бистри в момента и в съкратени срокове.. И навява спомени за една БИРА, за ЗАТВОРЕНИ ЗАХАРНИ ЗАВОДИ..

На сидераста таз година му излизат още 3 дела..! да му са честити... който прескача през много колци ,все ще му влезе единв задника! За варна може да му се размине,ама дето би дечицата в Батак,нема лабаво- има поне 100 свидетеля,,! Догодина ще празнува ЧНГ на столова храна край караулното !

Спасението е в български шистов газ.

изказването на Виктор Понта - В РУМЪНИЯ НЯМА ШИСТОВ ГАЗ!! Пък за краха на шистовата революция в ПОЛША! За това, че ШЕЛ, МЕЛ, ШЕВРОН и т.н. си БИЯТ КАМШИКА ОТ ШИСОТИЯ УЖ ДОБИВ В Европа... Пък и за фалита на Хамериканските шистови компании да са поинформираш - ЗА ЦЕНАТА и как за половин година се трупат на МИЛИАРД ДОЛАРА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ БАНКИТЕ от останалите на доизживяване ТРИ компании... Че ГОЛ си е ясно, АМА ЧЕ И КОСЕ БОСЕ ти се вее в главата - няма нужда да ни показваш.. Ние си те знаем..

Ахахаахха.Тия ги разправяй на електората на Атака и ДПС - те са малоумници и може да ти се вържат

Бате Гойко ти внимавай каубоец е отзад. Моля те не му се давай, щото има косопад. Бате Гойко е индианец но от ромски произход. Може и да нема ланец, но е кръгъл идиот. Бате Гойко ти си мъж Бате Гойко е веднъж. Бате Гойко има мириз на изпуснат пор вдовец и в неговия ирис гние дух на зъл боец. Бате Гойко яко сецка от лулата на мира. Бате Гойко ще изпецка всяка корист от врага.

Не знам за Ванга, но Хиподил са пророци и определено познаха през 90-те какво ни чака през 10-те и 15-те години на 21 век.

Алооо. Мутрата вика мутрите. Малко майтап. Дано догодина се избавим от тази ялова власт и крадливите управници. БГ загива по всички показатели. Всичките ми познати са специалисти по песимизъм вече. Тази година загубих повече отколкото изхарах, за пръв път в живота ми - това е най-тежката ми година. Спирам всички инвестиции до падане на сегашната власт иначе отивам на просешка тояга. Дано няма много като мен. Не се оплаквам - мисля да се боря. но без да наливам пари в мутренска машина за крадене. Не съм оптимист за 2016. Все лоши прогнози и предсказания. Лошата енергия ни завладява. Просто се опитвам да не се поддавам.

Там където стъпи руски ботуш и натресе комунизъм ,100 г. след това няма управия.Създадената преди ДЕВЕТИ управленска класа бе ликвидирана от комунистическата простотия. От 90% собственици направиха 100% наемни работници, Направиха работните и педприемчиви българи на калпави и пияни руснаци.

Айде весело изкарване. И да знаете-с агресивна Россия работа да си нямаме. Оттам идват само византийски далавери, война и кражби

дето я гони гоко тиквата омазана в лъжи.

При генерала няма лабаво,ако не бачкаш- пътя!Най мосле се появи държавник,при който успяхме да видим най големия мизерник и продажник волен сидераста опандизен с прангите,да се надяваме догодина държвата да го продаде гребец -роб на някоя галера на идилските пирати с конски букаи на врата!

Като няма лабаво, защо аверчето-ортаче Дончев не смее да го спомене като главен виновник.

Сороси, приятно посрещане на новата 2016 година. Дано през нея намерите сили в себе си да си намерите почтена работа,и се откажете от мръсните пари на дядо ви,и престанете да продавате мнозинството от вашите сънародници за роби на чужди,и наши лешояди.

Споко, бе. Канадеца като дойде в България след 3 г. да си оправи зъбите ще ви докара 2 кофи демократичен втечнен газ от новата си родина.

Хайде, пичове! ЧНГ !!! Дано не е по-лоша от Старата!..и ...много здраве!

Брях, кво стана? Гуемите спициалисти на Боко пак са го хърлузнали, а от там глей ся каква обърквация стана! А обяснявай на народа, че си прав, по-прав и най, най прав! Пак ша та изберем, та да има адреналин по празниците бееее!

какво стана ясно, отговорете си сами! Борисович:Дрън-дрън-дрън-дрън.......дрън! Журналистка:Добре тогава, какъв е основния проблем!? Борисович:Аз не знам, какъв е основния проблем, ама за пореден път спасих България!Хората с много хиляди стоят и мръзнат! След малко, говорителят от телеканала предаващ пресконференцията:Има опасност хиляди хора да останат без топло!? Сиреч, все още никой не е останал да мръзне, но има опасност!? Аз, нищо не разбрах!?Някой си, ще спира ли газа, който ни подавал или го е спрял вече!?Ако ще иска да го спира , защо ще го прави!?Поради какви причини!?Пълна неяснота!?Ако, /според Борисович/ хиляди хора мръзнат вече, газът спрян ли е, кога и защо!?Пак, май намирисва на евтини "пиарски стратегийки", как един спасителен "Крали Марко", бори огнените "лами" и народа български, во веки не може вече без него и неговото водачество!?

Борисов е съвсем наясно - нали със Сашето са първи дружки. Овъргаз вече не е съвместно дружество с руснаците. Полакомиха се да го лапнат, но не си платиха за това, а освен това преференциалните цени вече ги няма. До сега беше луда лапачка, ама Путин каза "сори". Е сега се опитват да играят за сметка на празника на хората и защо ли никой не псува Дончев и оная пикла от министерството на енергетиката, които са истинските отговорни.

А дано тая година, която идва, да е последна за банкянския бек начело на мафиотската му държава.

Партенката с руския газ кой я пусна? БЕХ? Начело с човек с име Коен.

Шизофрения до шия!!!!Онези в Днес.бг писали намерихмели път за бягство отрускиятгаз тези тук се чудят какво да направят да ни им врътнат крана на руският газ!!!ЛУДНИЦА Айде тръгвайте по света и който ви еобещавал газ да ви го даде!!!Кеф Катар ,кеф ви обонго я колко много са ви приятелите яяяя!!!!!

Няма да стане, ще седим тук, и няма да позволим на такива като теб да предадат България пак на руски "освободители"

Ми, ми , ми тъй ми! Стойте си, а може и да си полегнете! Ама на такива "юнаци" вече презервативи и водка на жълтите павета няма да дават! Ще си ги купувате вече! А това демотивира бееее!

Тия на седянката да не би да си поделят Овергаз? Защото няма логика "Газпром Експорт" да спира доставките на "Овергаз", след като държат 49.51% от , а "Газпром" - 0.51%! Все едно да спрат доставки на самите себе си!? Според мен, тоя дето тича от телевизия на телевизия да размахва някакво несъществуващо писмо - Жаклен Коен, заедно с Борисов се стремят да отнемат лиценза на "Овергаз", да сринат цената на акциите и да изкупят дела на безценица от "Овергаз холдинг" на Сашо Дончев, който държи останалите 50%.

Много си наясно бе - Газпром се изтегли от Овъргаз бе умнико. Затова е целия номер. Борисов 2012 уреди ортака си Дончев да не купуват газ от Булгаргаз, а сам да си го доставят и да лапат повечко. Сега обаче Газпром казва, че цените за Овъргаз ще са други като за обикновен търговец, друг е и въпросът с финансовите задължения към Газпромекспорт с следствие от оттеглянето ( причините за което са европейските директиви и факта, че Сашко крадеше от руснаците - информация от първо лице)

събирането.Ако е удобно може 1-2 дни да не ни занимавате с президент,премиер,парламент и тнт.

Успешна нова година на всички демократи и борци против русофилистията и комунизма. Дано 2016 е последна за Раша, Сев. Корея,Путин и всички наследници на партизани, шумкари и партийни секретари.

Да не мине само Дунава 2016-та ,тавариша?! Може и с някоя ракета.

Ебават добре, баба!!! Стига толкова - да има и за мене!

мосю дъ канадиан, дай нещо по-позитивно- иначе това със смърт на фашизма и на комунизма сме го чували:) напоследък му викат мантра- от арабски:)))) ПС, Чували- ударението е на буквата А- за благозвучие:))

Да ти е честита Годината на ..Червената маймуна!!?

Додея ни! И по традиция , с повече от 5 поста -оди предай Новогодишни по-здрави за лели и братовчедки и ..да не завиждат съседките - на всичко женско около тебе!?

А,бе пич? Да не би на "Дондуков" 1 или 2 да свети някъде прозорец? Угаси ламбата! Идват новите цени!!?

Всеки български колониален роб на Газпром, който има нахалството да иска природен газ, различен от руския и отгоре на всичкото на по-ниска цена, е соросоид и национален предател. Затова, когато хайдушкото движение, оглавявано от нашия верен таваришч Волень Сидерастич победи, всички тези мерзавци ще бъдат заловени и изпратени в Сибир да берат шишарки, с цел повишаване благосъстоянието на съветските народи.

Друго щеше да бъде, ако на Хъбчето имахме поне една цистерна - да си я пълним с пръдня от найлонови пликчета! За аварийни ситуации ,като тази!?

А, де?

Тия ми развалиха празника. Цял ден се готвя вечерта да застана пред компа и да ги почна - Газпром, Бойко, Сашковци, БСП, ДПС, Комсомолците, Пионерчетата, а те в навалицата да се отрекат от спирането. Малей, като ви врътна кранчето на всичките нещастници свят ще ви се завие. И сега по кого да плюя ? Нова година е след няколко часа ! Наздраве на всички и майната му на всичко. Бъдете живи и здрави, с повече късмет през Новата 2016 година !

в 17:58 ББ пак е събрал енергийните шефове заради газта. Абе знаех си, че на нашата улица ще игрее слънце. Хайде пичове, хващайте се за работа !

няма да на оставят без газ братушките мръсни :)

Синьото гориво за Българий е от векове за векове, за тролчетата НГ ритник .

Генерале води ни напред, и назад ни води, и встрани! Всеки път е добър за водач, незнаещ накъде да върви!

По - гадно нещо от руснаците са само русофилите.

Те са за предпочитане пред дебилите.

made in trol !

Газ има , ама денги няма. Който си плаща п оновите цени газ ще има.това е положението .демокрация.

Това БЕХ дето го измисли Р. оВЧ. като хранилка/здрава/ за партийци защо още съществува бе БАТ БОЙКО....или ще кажеш ,а моите партийци какво да правят ?

Весело изкарване на новата година на руснаците па догодина да ви спрат от всякъде. ВОДКАТА НАЙ ВЕЧЕ.

ще има газ за всички - подарък от сърце! за Новата годинка да тропнем нии хорце!

До Съветските форумни фъшкии. Вижте клипчето и тогава говорете кой кого е предал. Руснаци го казват: https://www.youtube.com/watch?v=HTPA9M2HDTE&feature=youtu.be

Дебил,дебилов пак е тук и ръси простотии.

Слава на СССР!!! От Китайско .. до Балтика!

Преведено - Путаков ли се чете?

Българите обичат Русия - и след Освобождението, и след 9 септ. и след 10 ноевмри. 3-ти март ни е националния празник от 1879 г. Ся ако има хора дето празнуват за национален празник рождения ден на Роналд Рейгън...тия хора не само не са българи, ами са изперкали тотално.

Синьото гориво за Българий е от векове за векове, за тролчетата НГ ритник .