Путин в Брюксел: Не на нови разделителни линии в Европа

ЕС осъжда насилието в Украйна, каза Ромпой след срещата на върха ЕС-Русия. Барозу констатира, че Путин "няма проблем" с програмата "Партньорство за мир".

Обратно в новината

Коментари - Путин в Брюксел: Не на нови разделителни линии в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ЕДНО ЩЕ КАЖА РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ БЪРКА В ОТНОШЕНИЕТО С УКРАЙНА А ЕВРОПА НЕ.Е ТОВА НЕ СА И СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯТ "СИВ ".АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ТРИ БУКВИ Е БИВШИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР.

Ама аз ще кажа още едно - може да се бърка всеки, който е по-силен. Докато зависи от парите на Запада, Русия ще си кротува, а Путин ще се усмихва срамежливо, като пионерче пред Сталин. Ако дойде момент да си изгради икономика и стане по-малко зависима от богатите... нещата може и да се променят. Но засега е така. :)

Херман ван Ромпой, Жозе Мануел Барозо и др. подобни напудрени чиновници-кукли, не приемат Русия за фактор, а ми твърдят, че аз (българчето и България) съм им мил и важен. Убийте ме, ама не им вярвам!

Путин трябва да изхвърли подобни еврейски марионетки.Дори е нелепо да застава до или срещу подобни кукли на конци като ван Рапон,английската грозотия и португалския хитрец-рибар.

Джуджето са го понапляскали май :)

Коментарите са излишни . От снимката се вижда ,че когато Путин говори, Ромпой стои мирно с леко наведена стойка.

Hoiusь,драги,Орел е прав!!Само трябваше да поясни,ме робството не може да бъде премахнато.То само променя има различни форми.Сега е на мода финансовото робство.Това искат да постигнат западните "демократи".

Извън празните красиви дипломотически приказки, след събитията в Украйна на руснаците трябва да е ясно едно: Че не могат да разчитат на трайно и коректно сътрудничество със Запада. Западът винаги ще търси начин да прецака Русия и го прави брутално и безскрупулно. Затова руснаците или трябва да имат твърда политика към Запада, или ако но някакви неизвестни нам причини не могат да си го позволят, да вдигат бялото знаме.

Германия и Франция и Британия и Испания и Италия са се млатили векове наред, но сега се разбират и си сътрудничат. Единствената причина Русия да не може да се разбира с никого, защото живее в миналото и има имперски менталитет от 19-ти век, а и взаимоотношенията в Русия между хората са като между феодали и крепостни.

Точно така.....А сегашното управление на България се старае да прилича на Руското с крепстните селяни които не трябва да бъдат чути....Това ще им изиграе лоша шега....

На тебе явно ти харесва Руснаците да продават газ на България като цените са по скъпи от газта за Германия.......Всичкото това благодарение на комисионерите от БСП.....

Те твоите комисионери от ГЕРБ по-малко ли вземат , а цените ще са винаги като в Европа ,защото правилата на "Демократите" са такива - демократични

Най-голямта империалистическа сила - Русия говори за премахване на разделители. Това е виц :))))))

Чета и се удивлявам, не усещате ли че бъдещето е в съюз с Русия и Китай. Западната мечта отдавна презря и започна да капе. Това го разбра и дебелата свиня Чърчил още по време на втората световна война и прави всякакви гадости на народите в това число и на България само и само да го отложи във времето. Но времето е неумолимо това което трябва да стане става. Така че световната политика в момента се гради от Путин, колкото и невероятно да звучи.

Знаеш ли, какво ще представлява съюзът на Китай и Русия? Китай ще присъедини Русия до Урал заради природните ресурси и ще каже на остатъчна Русия: "Айде сега, ако искате се оплачете на НАТО и ЕС! А може да ги помолите да ви приемат, ако са снизходителни." По-скоро виждам Русия и САЩ да станат верни съюзници (по-близки са по култура), отколкото Русия и Китай. ;)

Драги САЩ ще просъществуват още около 10 години и ще се разпаднат на отделни щатчета. Защо Путин да залага на куцо магаре.

Докато има Топол -и това няма как да стане. И на китайците им е пределно ясно. Просто новата руска военна доктрина ясно и категорично казва, че при агресия срещу нея, Русия ще изпозлва всичко което има в наличност. включително ядрени средства. Независимо дали агресията е с или без употреба на ядрени средства. А китейците могат да четат. А и подобен урок са го минали преди 40 години в доста по-лека форма.

нали "свинята" от англия ви даде на сталин, защо 1989 си спретнахте преврата???? да гепите свежи пари от запада, не стана и днес квичите като клани - недоклани, уроди нещастни

Крайно време е Русия да въдвори ред в БАРДАКА наречен ЕС в който ни вкараха насила. Да е жив и здрав Путин да осъществи мечтата на милиони европейци за справедливост и да разруши глобалния фашизъм който налагат брукселските чиновници, вашингтонските военолюбци и ционистите от израел. Нека плюенето започне сега!

Много си тъп и въз проЗд.....Вкарали ни насила......какъв ум....каква цигания!!!

Кога правихме референдум за или против,"умнико"?

Апропо, НАСИЛ ни вкара говедото СТАЛИН.....Даже Руската армия нахлу в България за да ни вкарат насила в Комунизма!!!!!

А комунизма кой го вкара насила в Русия? И кой е Сталин? И Другите преди и след него , та чак до Путин?

Българинът винаги звески се съпротивлява против културата и цивилизацията: да не пуши и да не си хвърля фасовете навсякъде, да не мята боклука от терасата си, да не спира в градинките и по-тротоара, да не драска и да не чупи общинската собственост, да не пикае в асансьора, да не пречи на съседите си с шумни пиянски изпълнения и т.н. и т.н. включително и това да работи кадърно и качествено!

Абе ти луд ли си.... Русия има едни ресурси и нищо повече.... какъв ред какви 5 лв....

Този мей Ромпой така да ми е зверски антипатичен. Дори и Барозу, другия шмекер ми е леко по-симпатичен.

А на мене пък Путкин ми е антипатичен....

Значи почиташ новите ценности на Гейропа, като толерастията, мултикултуризма, двойните стандарти, лицемерието, хомосексуализма превърнат в култ, агресивната еманципация, жаждата за кариера и кухи удоволствия, вместо за семейство с деца, педофилията , което скоро ще стане законна навсякъде, инцеста, дунуркането на търтеи и малцинства за сметка на данъкоплатците от леваците в повечето европейски държави. Все хубави нещица.

Незнам кой или коя от ДИРА са изтрили половината мнения! Искам да ви кажа, че трябва да ви е срам!

Кои мнения трият? Про-комунистическите или анти-комунистическите?

Според мене анти-комунистическите трият.....То щоми Петър Стоянов почна да подкрепя групата на Цветан Василев, представи си парите какво правят с хората....

Трите невъзможни обединения: Малко невъзможно обединение: Европа от Aтлантика до Русия Средно невъзможно обединение: Европа от Aтлантика до Урал Голямо невъзможно обединение: Европа от Aтлантика до Тихия океан

Що да е невъзможно? Чингизидите и рода Дуло преди това показаха, че може XD. Но да се надяваме, че този път западните ценности ще обединят континентите, а не азиатската диващина и безпределна жестокост. Много по-добре за всички, ако обединителите са цивилизовани европейци закърмени с идеите на хуманизма, отколкото корави азиатски номади родени с кръвав съсирек в ръката.

Не храни празни надежди. Първо западните ценности умишлено се подменят и висшите им политици и корпоративните медии набиват на подрастващите новите "ценности. И второ понеже се оказа, че европееца е кон с капаци и не вижда надвисналата мюсюлманска заплаха, най-вероятно след 15-20 години ще говорим за Еврабия. И ще има упадък на европейската цивилизация и диващината и неграмотността ще станат емблема този континет в бъдеще, както е по план.

а това го казва създателя или поне мечтателя на евразийския съюз :)))) и никой не е сложил толкова разделителни линии в европа колкото русия! както винаги кагебейски двуличник :)

Глупако, студената война я запова българомразеца чърчил ако не си забравил! Берлинската стена я вдигат заради непрекъснатите провокации от страна на англо-саксонците. Не си наясно с много неща!

само ти си наясно явно :))) стената кой я построи?? кой беше затворил хората като крепостни селяни за да не пътуват??

Пак ли с твоите мантри. Или да ти повторя кой сътвори и наложи комунизма в Русия и сателитите му. И кой управлява Русия десетилетия наред та да я върнат умишлено назад в развитието си. Защото ако беше оставена да се развива по естествен път щатите щяха да свирят най-много втора цигулка. Но ти си развявай мантрите и старите плашил вмирисани на нафталин като комунизъм например.

Tук другарите във форума са заседнали във времето преди 50 години, вижте няколко опорни точки от ремса : - любов към интернационализма -омраза към патриотизма -любов към лидерите на съветския съюз -омраза към фашистките(европейски)институции

Как е възможно да си толкова тъп?

A бе другари, опорните точки са същите от преди 70 години с леееки козметични промени...

Нашите малки хитлеристчета, антиславянчета и баят политиканчета от провинциален тип ни втръснаха с простотията си. Досега не сме чули едно положително нещо от устата им - само псувни, омраза и крозетни мъдрости. Нищо градивно, смисленно, прозападно. Расизъм, антиамериканизъм, реакции към червеното като бик на червено, първосигнални конвулсии, ограниченост и филии с мас, тъпа сива влудяваща скука от писанията им, отчайваща недалновидност, липса на знания, на езикови познания, реакции на онези с лопатите по главите на хората, пълна дясна дивотия. 25 години гледаме и слушаме порно излияния, плоски заключения, тъпизми и воня на задръстени нужници - това е нашата десница.

зплачи си мъката, та дано ти олекне! Толкова убъркан човек отдавна не бях срещал.

Брюкселския плъх чинно е навел главицата си пред Вовата Путин. След като през изминалата година Брикета на US бе прегазен от Руската мечка, плъховете от ЕС тепърва ще преосмислят очевадното обстоятелство, че за бъдещето и развитието на съюза е от жизнено значение отношението им с Русия, а не с US-доминиран и управляван от еврейската мафия!

Каква руска икономика? На хората им писна да карат лади и москвичи. Руснаците не са нищо повече като икономика от арабите :) .... с исключение на водката и черния хайвер

Като ти е писнало да караш Лада и Москвич, вземи и джиткай например Lamborghini

Добро утро, събуди се, 2014г е!

Вземи статистика от продажби на коли в Русия/форд,тойота,опел,фолксваген и т.н./.Какви са изводи?

До руските космически станции се стигга с лади москвичи... Ей, тъпчо спри да си заравяш главата в пясъка!

Министр обороны Украины Павел Лебедев на днях заявил, что армия будет сохранять нейтралитет в происходящем в республике противостоянии и ни в коем случае не вмешается в ситуацию, как бы она ни развивалась !!!!!

Да живее майка Русия Майка Русия над всички

За майката и други работи сме чували....: D

Що не идеш да живееш там като толкова ти харесва?

СПоко тука ще стане по-зле и от там и за това няма да е виновен Путин. Бъди сигурен. След 15-20 години същото ще се случи и с това е Гейропа, както е планирано.

РУСИЯ е най могъщата Държава във света! А РУСКИЯ Дух е Най-силната валута на РУСИЯ!!! Кой разбрал,разбрал...

Ако това не е майтап се чудя с какво пишеш при положение, че и с двете ръце си отворил бузките в посока Русия!

Е и?

Извод: Най-могъща, ама само по дух....:D

Духа е най-важен. Защото сме го забравили, затова ни превърнаха в роби.

Дрънкайте си вий, ама аз на майдана видях Маккейн, видях представители на ЕС, видях американския посланник в Украина - Киев... Дрънкайте си вий за миналото, но аз си помня, че вратите не се заключваха и децата спокойно играеха ... Сега е демокрация и всички са се орешетили и с по две метални врати...

Ха, Тук няма нито мнение, нито позиция, нито хипотеза, нищо... Има само факти. Разбирам минусите като "Не ми харесват фактите"

А бе то и в Северна Кореа вратите не се заключват (само от вън по изключение), но не искам да съм там.

Русия си я знаем - подла и лицемерна, обаче: 1. Не мога да си отговоря на въпроса - какъв е бил по народност Сюлейман ага, както и Синклер? 2. Защо победителките от първата световна война Англия и Франция не си изпълниха задълженията, записани в договора с Полша, и не спряха Германските войски, та се наложи Русия, да ги спира и завръща? И защо сега Германия, Англия и Франция не спрат.... ами се налага Русия пак да ги спира?

Много си заблуден брат. Германия и СССР си разделят Полша в началото на втората световна. Пакта за НЕ нападение Молотов-Робентроп ...за него чувал ли си?

Ама Сталин чака 15 дена нали?

Русия да вземе да се демократизира и да стане нормална страна Време и е вече.Че и ние да си отдъхнем.

Остави я Рашата. Важно е,че ти си в нормална страна с демократични ценности

И да си раздаде природните богатства за без пари. Като златото в Челопеч, както и да построи Марица Изток 3

Понеже години наред не си е раздавала богатствата в полза на стотина олигарха, които после си харчат парите пак в западните страни! Много сте наивни!!!!!! А какви безумия са сътворили руските колхозници - най-бързия пример, пресушаването на Аралско море!!! Толкова за великата независима Русия!

Какво значи да се "демократизира" ?Олигархията да определя кой да бъде президент -както по времето на Елцин или както шоуто наречено "избори" което се провежда в САЩ ?

pmotikov@abv.bg

Сега кой определя, руският народ ли ???

Русия е коварна страна, не бива да и се доверяваме.Трябва да сме като поляците.

и имаш лични контакти, уверявам те, че никога, ама никога няма да ги споменеш с добро. Запомни!

Най-добрите ми приятели ли, с които съм живял с години?Ха-ха.

Абе стига с тая политика ! Я малко шоу. Чукнете в Гугъл SEXY KLITSCHKOS )))

70 години руски комунизъм стигат, стигат.Времето е наше, наше.

Русия докога ще контролира България.Тя не е нейна територия.Стамболов е бил прав и затова е посечен от руснаците.Българинът е горд човек , а не роб.

Зомби ! Пишеш някакви лъжи. като се опитваш да изместиш вината за сегашното положение от болната на здравата глава ....До кога зомби ? Кога ще признаете вие болните продажници на Америка и Запада вината си за катастрофата на България ????

В България 90% от медиите-руски, 90% от олигарсите-руски, държавни структури - руски, ежедневието ни - руско.Докога.Няма ли край.Не може да продължава това.

На първо време си напиши името, ЕГН и адрес! После започни да ни освобождаваш!

Вече направих , има АБВ, очакват се и други действия докато БСП се смали до 5%.Като паднете от власт лустрация и чистка.

Да ви имам "цвета на нацията". Две войни, и в двете сме от страната на булката. За втората балканска, няма да споменавам.

45 години ни мори КГБ и ДС , после продължи още 23години.После какво ни била направила Русия.Завладяла ни е и ни е морила като мухи.По лагери и затвори невинни хора, цвета на нацията.

И нейните слуги от БКП и БСП тук.И още олигарсите с руски пари ни контролират.Още и докога.

От къде се взе? Не те ли умориха и тебе?

Много сме , силни сме, нямате представа даже за силата ни.

Мислите, че тук не са останали противници на комунистите ли?Ха-ха, ще ви смалим партийката до 5%.

Вземи статистика от продажби на коли в Русия/форд,тойота,опел,фолксваген и т.н./.Какви са изводи?

Путин да се откаже от губернии и да остави народите сами да решават.Кой въоражава Башар Асад, кой сложи Янукович в Украйна,кой свали Борисов в България, кой подкрепя Иран и С.Корея.

Само едно не мога да си обясня: Как попаднахме под защитния чадър на нашите робовладелци турците? Как сме съюзници в НАТО?

Робовладелците ни са руснаците.От всички балкански страни най-големия ни враг е Сърбия а най-малкия Турция.

Естествено е да е така , с турците сме живяли 500г и сега живеем с руснаците не сме живели 1 ден.

това правят олигофрените от разедиетите американски щатати ТЪПАК,НЕ ГО ЛИ ЗНАЕШ,ИЛИ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ТИ ГО НАЛЕЕ,В КРАТУНАТА

Хипофизното джудже от Мужикистан, марш обратно в Азия, ченгенце некадърно!

Кой прави разделителните линии,кой,кой,кой.Европа ли, цивилизования свят ли, не нали.

Сега на Украйна ще й се заие свят от едни евростандати за крушки, за прави краставици и щастливикокошки. Ще ги омаят, ще им лапнат заводдите, ще им смънат ризите и накрая ще им нашият гейчета и емигранти. Ай честито! И пак да скачате по площадите, ония с костюмите вБрюксел много ви обичат!

каПутин е милиардер - има около 42 милиарда евро, до един честно откраднати от баламите

Глупости

Ние още търсим откраднатите милиарди от Тодор Живков. Е, ще ги намерим някой ден!

Ето я важната новина: "По думите му, обсъдени са били стратегията и задачите на двустранното сътрудничество, вкл. "създаването на единно икономическо и хуманитарно пространство от Лисабон до Тихия океан".

Само помислете от по-различен ъгъл. Западното християнство винаги е било агресивно и настъпателно-така е било още по време на кръстоносните походи(когато с по-голяма омраза са газили през православна Византия и Б-я отколкото в Близкия изток-справка битките на цар Калоян), колониалното опустошение и заробването на половината свят през 15-19 век, та се стигне до Ирак, Либия и днешните нагли цветни революции, глобално подслушване и масов контрол. Какво правят руснаците-повечето им войни са отбранителни. Монголи, татари, наполеоновци, германци и т.н. Този народ е бил нападан всеки един век вероломно и всеки път е успявал да защити независимостта си. Така и сега-бушмените и усташите вилняха-Азаров отстъпи. Чупиха, биха-Путин каза, че ще продължи сътрудничеството с Украйна. Кога Америка или колониалните Англия и Франция биха отстъпили-никога! Така, че поклон пред нашата Освободителка. Само тя може да ни опази като народ!

българи има ли тук или само малоумни русофили и червени тролове, аман от празни кратуни.......... аиде бягайте да манифестирате при император владимир III ...до мавзолея c мумята......

Пенчо бе чети, Пенчо пак неще! Къде видя в статията да се говори за България?

а бе кратун, тези които пишат да разсъждават като българи част от европеиското семеиство а не като тъпи русофилски еснафи....

лизача краварски ...айде у лево и бегом към Козяк...дришлю

тролчо, дадоха ли ти лимонадка днес, малоумнико ?

Кой е пък тоя пигмей вдясно на снимката от Ромпой! Иначе е прав, ако има разделителна линия, манджата от Европа няма как да стигне до Русия и ще настъпи "голодомор", както в Украйна през 30-тте!

Щом един руски пигмей така ги действа, ти е бедна фантазията какво ще е при руски богатир.

пигмеят император.......

На който Ромпой се кланя ли? Това е бай Иван портиера!

то през 30 -те в демократична кравария при депресията "демократично" са се споминали 5 000 000 душа ама нещо никой нищо ..ни дума ни вопл ни стон...щото как така може тук да има и там да има ааа не там не стават такива работи или пък ако са станали пак болшевиките са виновни зер)))))

Темата за Русия и ролята и в света е много голяма и разнопосочна. Аз обаче ще имам смелоста да я опиша само с няколко думи. Русия е склада на суровини за цял свят за цял един век. Наверно от тука идва и усмивката на Путин.

По нищо не личи че имат склад. Народът им тъне в кал и мизерия и само шайка разбойници комунисти се възползват от тези суровини.

ОБАМА ТАЯ ВЕЧЕР ЩЕ ГОВОРИ В ОБРЪЩЕНИЕТО СИ КЪМ НАЦИЯТА ЗА ЗАДЪЛБОЧАВАЩОТ СЕ СОЦИАЛНОТО НЕРАВЕНСТВО КОРТО ПОСТАВЯ ПОД ВЪПРОС УСТОИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА :)))))

Стига Простотия.Неприлично е да я демонстрираш натрапчиво.

Русия, за сведение, има две от най хубавите неща на света - най добрата водка и най очарователните жени. Че какво повече му трябва на човек.

Кратко и Ясно.

Тука е като русофилски клуб. Лизачи на Путин. Липсват ми 2 и половината милиона българи работещи на запад, отрекли се от източния соц стандарт на заплащане въведен от "братушките". Ако бяха тука, сега щяха да ме подкрепят а не да получавам минуси от изкуфели червени тикви, фенове на Орешарски.

И защо мислиш , че чергарството им харесва? Или си от братята роми?

А ти да не си от сценаристите на БСП? Отдава ти се да сееш заблуди. Българите на Запад били чергари - хахаха - може и да ти се върже някой глупак, ама то това ти е и целта нали?

Да се научиш да СРИЧАШ поне,след това да пишеш размишления. Очевидно си НЕЗАВЪРШЕНА ТОАЛЕТНА, коята никой няма намерение да я завърши. Само "ЗАПЕТАЙКА С ПРЪСТ" на част от фаянса.

Още един фен на ДПС в братска прегръдка и защита на БСП. Машалла Аркане

С това ли се гордееш, че българите не работят в България, а на запад? Няма да забравя вашия апологет костов, и думите му: "Не е лошо да има безработица", и както "Държавата не е добър стопанин". Казваха му на времето да вдигне повече заплатите, ама той-не. По време и след неговото управление имигрираха най-много българи, защото той уби надеждата. Кучи синове , сте неговите последователи. А при комунизма, бяхме стигнали 9 000 000. И внасяхме чужди работници, щото нашите не стигаха.

кат ти липсват не знаеш ли едй терминал 2 бе каунь??? или го даваш нещо патриотар?

Снимката е Показателна. Влиза Маршала и Го посрещат по Устав.

Стига Простотия.Неприлично е да я демонстрираш натрапчиво.

На такива Лекета преподавам безплатно. Белким им влезе нещо в Тиквите.Малко Хигиена, поне да се махне кирясалия Потник от Мисленето.

Много руснаци,много нещо,аз си мислих,че живея в БЪЛГАРИЯ,пък то-Задунска губерния.

мдаааа България е под абсолютно Руско влияние,Руснаците ни накараха да затворим 2 трети от АЕЦа си,Руснаците ни ползват военните бази без да плащат нито една стотинка за това ,Руснаците ни съсипаха армията,е тва Руснаците са ебаси гадните копелета,да живеее НАТО и ЕС, ааааа и селкското стопанство те го расипаха,да ма ЕС и НАТО построиха МОЛове :)

не бе, зомби. нато ти разсипа селското стопанство

всяко яйце бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите

Специалисти като теб тук сте наистина куковци! Имаше един бълг. прайм министер, дето беше в основата на унищожаването на селск. стопанство сещаш ли се за кого става дума?! И всъщност чии указания изпълни той?

В ЕС сме от 7 години. Тия неща ги съсипаха другарите от цк на бкп, доносници от дс и все видни екс комунисти и русофили веднага след като свалиха диктатора живков още преди 25 години

Не пиши глупости!За селско стопанство само си чувал, от хора които са го виждали на снимка!

Абе охлюв Сорос,Ран и Ът май не са ти ясни,и да не ти обяснявам кой точно ПЛАТИ от моя и от твоя джоб за да нямаме ракети СС 200,щото могат да стигнат до Истанбул,ама нали не са по натовски стандар и ДАААА,И за тва Ердоган си иска бившите територии ,се едно да те гръмна и да ходиш да изследваш куршума по кой станадарт е

Нямаш си представа колко си прав! Над 2500 завода в България фалираха, щото Русия престана да им купува продукцията поради липса на паре!

Нека, когато дискутираме темата Русия, винаги да мислим за себе си, ако все още сме българи. Във връзка с това да се обърнем лице с лице към историческите факти: По време на Първата световна война България е била въвлечена от наше продажно правителство (без народно допитване) във война срещу Русия и е загубила; През втората световна война България е била въвлечена отново (също без народно допитване) във война срещу Русия и отново е загубила. Сега поредните ни продажни правителства, включително днешното и най-вече костовото отново без народно допитване са решили България да бъде въвлечена в бъдеща война срещу Русия. Изводът, който се налага, е, че България е губила винаги, когато е била във война с Русия. Бъдеща война, защото разполагането на американски бази в Източна Европа има една единствена цел - пореден поход срещу Русия. Ако не сме с Русия, България и българите ще изчезнат.