България не признава договора между Русия и Абхазия

България не признава договора между Руската федерация и самопровъзгласилата се република Абхазия, заявиха от МВнР.

Обратно в новината

Коментари - България не признава договора между Русия и Абхазия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите дебили отново най-неадекватни?Казано по комшийски "Ашколсун"!

Да не се бутаме там,където се ритат атовете-Щом сме признали Косово,следва да признаем и всяко следващо държавно образование в Европа независимо дали САЩ или Русия го искат.Но както гледам май само във фарватера на Америка вървим.

Да не се бутаме там,където се ритат атовете-Щом сме признали Косово,следва да признаем и всяко следващо държавно образование в Европа независимо дали САЩ или Русия го искат.Но както гледам май само във фарватера на Америка вървим.

Брей, сега са вдигнали кръвното на Путин. Този т.н. министър на външните на РБ /според плевналиев/, също като предишният гледа да не бъде изпреварен от някой колега от ЕС. Бърза първи да се изкаже срещу Русия, пък белким и от уса да го забележат. НМладенов получи "важен" пост в Ирак, този ще го засилят към ИДИЛ.

На всяка манджа и мерудия.Кой ни пита нас та си врем носовете в чуждите работи..

Признава - не признава, договорът е подписан между две страни. Важното е само те да го признават и изпълняват.

Видяла жабата Бг, че коват вола и си вдигнала краката...

По нареждане на шефа на света, Обамата, България не признава договора между Русия и Абхазия.

По нареждане на кандидат шефа на света бе подписан договора

"Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак"! Като ли че някой ни пита дали признаваме договора?!

даже съм сигорен че преди да подпишат ПУТИН е звънял да пита, дали го удобряваме

БРЕЖНЕВ ЗВЪННАЛ НА ТАТО-ТАВАРИШ ЖИКОВ,А ТАТО ГО ПРЕКЪСНАЛ-ТОВАРЯ,ТОВАРЯЯЯ,ВЛАКА СКОРО ТРЪГВА ЗА МОСКВА...НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО,САМО ДЕТО СЕГА НИ ЗВЪНЯТ ОТ ДРУГО МЯСТО

по тази логика волга-блгарите да се отделат от руся и да се присаединат кам б-я!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ида се интересуват за мнението ни ,ще питат малцинствата,за запада те са България.

КАТО ЧЕ ЛИ НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАС-НАЙ БЕДНИТЕ ,НАЙ НЕЩАСТНИТЕ ,НАЙ РАСИПАНИТЕ,НАЙ БОЛНИТЕ,НАЙ ПСИХЯСАЛИТЕ.

Хеле пък ти

нещастник

А за споразумението между Индия и Китай за Ладак какво мислим,договорът между Русия и Виетнам за разплащане в национални валути признаваме ли го,съгласни ли сме тигърът на Путин да преминава междудържавни граници,толкова много проблеми и само едно наше външно министерство,ех лошо този свят е устроен

Че какво значение има мнението на държава, която няма нищо общо с този договор?

СМ

По-важното е, че без да има някаква стойност нашето мнение, без някой да го зачита, без някой да се интерисува и да ни го иска, НИЕ все пак изразяваме мнение. Интересно ми е дали за това изявление, някой ще получи поощрение или ТО е част от задълженията ни като страна членка на НАТО.

Popa

Къф догавор? Абхазия не е държава, Русия е псевдодържава! Две геогафски понятия!

К`в е тоя ник бе бай Иречек??

Всички еврогеьове са евроръгльовци. България е фалирала държава ! Никой нито я пита, нито я слуша. Фалираха ни най-големите продажници посочени по-горе, както бащите и дядовците им ни фалираха в две световни войни. Вън янките от България !

Ощовалидната формула на Путин за западните геьове е : П Н Х

Има боклук с цифри, пъстър ли е осран ли е, но плещи простотии.македония била откъсната от Русия. Цървул,ердинаднд е този, който разделя Македония на три части, като две от тях подарява на Гърция и Сърбия.Чърчил и Рузвелт са тези, които толерираха техните колонии Гърция и Югославия.Ако не беше Сталин, вераятна държавата ни щеше да се свие до Берлинския договор. Англичаните подкокоросват Тито като техен агент да влезе в Пиринска Македония.Защо не влезе в Егейска Македония а ? Обирай сде с плоският си мозък и право във Фергюсън да обслужваш чернилките...

браво браво браво

Ти къф си, първо ти не знаеш КЪФ СИ. Второ нямаш понятие коя е РУСИЯ, и трето ще ти кажа ГЪЗ ТАКЪВ, че ако не е РУСИЯ след десет години цяла ЕВРОПА ще е на ДЪНОТО.......ЗАПОМНЕТЕ ГО

За германските националисти над всичко е Германия. За френските националисти над всичко е Франция. За италианските националисти над всичко е Италия. ...... За унгарските националисти над всичко е Унгария. ...... За руските националисти над всичко е Русия. ................................................ За българските националисти над всичко е РУСИЯ. (националисти или национални предатели???)

Откъде накъде някой български неолибераст и глобалист ще говори от името на България? Аз и моето семейство също сме българи и ПРИЗНАВАМЕ договора между Русия и Абхазия!

че си българин. А България ли си?

Е,нали същото казва и човекът?? Ти,какво го питаш?? Това което пита и той ли??

България не е страна по този договор за да има нужда да го признава.

НЕ Е ВЯРНО!!!!! ПРИЗНАВАМЕ го!!!! Това че шепа дупедавци са казали "не" не означава че НАРОДА е с ТЯХ!!!!

България може и да не признава, но народът на България ПРИЗНАВА!!!!!! Такъв договор ще ни е нужен когато изгоним американските агресори от държавата!!!! Няма кой друг да ни пази от хамериканския фашизъм!!!

Срам и позор.

НЯКОИ ДА НИ Е ПИТАЛ?

Русия и Абхазия си го преместват в другия крачол.

Ако не сте разбрали още,да изясним!! Освен Крим,оказва се че и Абхазия не е като Косово.... Затова,не се признава договорът!! Виж...Ако беше Македония номер две,разбираш ли.......

информатор, защо не ни разкажеш за предизборната кампания на руските военни преди референдума в Чечня?

Да разкажем с предимство а?? Първо са били едни избори`дето Буш стана Президент... Да си чувал за тях нещо?? После,и за Чечня ще разкажем-проблем няма!! Чакам.....

Очевидно си нямаш идея как изглежда в момента Грозни, а и други градове в Чечня. Но вече без западните "специалисти".

пълни смешници. Скоро няма да признаете правото на земята да се върти около остта си. И кво от туй , че не сте признали нещо си, това не го прави по-малко ВЕЛИКО отколкото е, а показва с каква малка вместимост и съдържание е органът, с който по принцип другите мислят, а не го използват за складиране на отживели доктрини. Алоооо, светът се променя, а вие не можете да го осъзнаете . Нещо в добавка - пада камък върху яйце - чупи се яйцето, пада яйце върху камък - чупи се пак яйцето. Я недейте да мерите сили с камъка.

Министерството на външните работи, е заплаха за националната сигурност.

Доста тъп коментар. Става въпрос за отношенията ни с Грузия и за цялата ни външна политика.

Каква Грузия бе?Къде пише за Грузия?Грузия си върти търговията с Русия, един милион грузинци работят пак в Русия!

Неграмотнико, Абхазия е част от Грузия. Русия сключва договор с окупирана от зелени човечета чужда територия.

А България кой я признава.? Освен САЩ за свой полигон - танковете дойдоха.

Докато не сложим ембарго на мурзилките и докато малкият пу не им организира нет ще се бутат де не им е работата.

Папагали, кой ни пита нас за този договор, че не го признаваме??? Тъпа държава с най-големите олигофрени!!! Непрекъснато си създаваме лошотии!! Простотията е навсякъде !! Винаги първи се нагъзваме на САЩ и ЕС!!!

ами аз се радвам, че правителството заема такава позиция, а не безгласно куче...

Пак ли си пил коктейли бе батка а?? Че,кого си виждал да заема безгласни кучета а??

правим услуга на православните ни братя-полуприматите от тайгата. Ако признаем независимостта на Абхазия, скоро ще трябва да потвърдим и независимостта на Чечня, Дагестан, Ингушетия и Кабардино-Балкария и Татарстан.

Цитат: "България не признава договора между Русия и Абхазия" Путин ще си накриви ... вратовръзката от притеснение

Моят комшия заяви, че не признава кредита ми от банката, щото с него съм вдигнал дувар между имотите ни! От банката обаче не приеха тоя аргумент и за неплащането на поредната погасителна вноска ми треснаха наказателна лихва! А, сега разбери на кого да вярваш!

Международното признаване легитимира страните и води до нормализиране на отношенията между тях. В случая, България, както и всички други държави, които не признават този договор, потвърждават, че не признават Абхазия като държава и че не могат да се очават никакви взаимоотношения с нея.

простаци и тъпанари/управленци/как може да разсъждават по казано от Западните окупатори и обирачи на държавите....

Който иска в Абхазия да отиде да си извади виза вгрузинското посолство!

Абхазия е много красива страна ... море, планини ... плодове, зеленчуци ... шашлик, грузински коняк и прелестни вина. Заминавай, няма да сбъркаш. Попътно може да се отбиеш в Крим

Не се и съмнявам, макар, че там не съм бил! Интересно, какво ще стане, ако някой наистина отиде в грузинското посолство и после цъфне на границата на Абхазия. Ще им каже "не ви признавам независимостта ли"?

Българите показаха ясно на изборите, че са за евроатлантическа ориентация и не желаят рубладжии в управлението. Кремълската пропаганда е прекалено примитивна за да намери привърженици в България. Може да си я ползват само в Русия, но май временно. Тяхна работа.

Далече е Атлантика за българите. От векове България си е ориентирана на североизток ...

Това казвате руснаците. Българите казваме обратното. Руснаците - в Русия и далече от България.

Българските политици са много сръчни когато трябва да се правят плонжове пред хамериканския Биг Брадър. Понякога даже се престарават ...

Колкото по-незначителен е човекът, толкова по-голямо натягане пада! Не само пред задокеанските ни сегашни приятели- така беше и преди със "съветските другари". Допълнително - усърдието пред новите приятели е толкова по-голямо, колкото по-прилежно и ревностно е било прилагано към старите! И толкова по-голямо е плюенето срещу старите приятели в момента! Не прави ли впечатление, че най-големите комунисти и русофили преди, са най- големите "анти-" и "-фоби"сега?! А ако прочетете, че прибалтийската хард-лайнерка Далия е била до 90-та година корав член на 2 компартии - на съветската и после местната - ще ви стане ясна и позицията на нашите юнаци и юначки! И не само тяхната!

Външния ни министър може и марулите да не признае за зелени, но... факт.

Сакън да не се върнат пак руснаците, че току виж пак сме станали износители на петрол, ще вземем да развием пак корабостроене, лека и тежка промишленост, ще вземем да си върнем иракския дълг и либийските петролни концесии. Ще вземем да спрем да теглим заеми - 4,5 млрд. за тази година и още 8,5 млрд. за следващата!

Пу-пу , както казват бабите

като споменахме македония ... какви българи са македонците ... колко пути бг ги изоставя .. колко пути сърбина ги кла и ние не можахме да ги защитим ... как да се нарекат българи ... и сега е същото .. с някаква насмешка маке маке ... в техните души нищо българско няма ... а пък джуджето може да защити всеки руснак .. и виждате ... не му пука какво мисли сащ или подчинените и

Путин събра "овации" в Австралия и скоропостижно се измъкна. Цивилизацията не му понася. Сега се занимава само с покупко-продажби на чалми и зелени човечета по азиатските кории. Вместо да се погрижи за населението, джавка по границите и създава проблеми на съседите и региона. Толкова може кагебисткият мозък.

Им каза, че оставя Лавров да си приказва с тях! Голям цирк, унижението им беше фантастично!

Руски, смяташ ли, че отсъствието на джуджето унижава 18-те най-могъщи икономики на света?! Май руските шутове сте за лудница.

Владимир Путин не взема всичко, взема само най-доброто.

Кога управляващите ще проумеят, че подобни изцепки реално вредят на България. Умните управници в такива случаи трябва да казват, че България не е велика сила за да има мнение по всички въпроси в света.

Bell

Аз събирам най-много минуси на коментарите - явно говоря неудобни истини? Платените путиноиди ме недолюбват :)

Шутлерист здрасти, как си ???

Bell

Здрасти, мурзилке. Добре съм, ти как си? Обърна ли рублите?

Не, драги, ние те обичаме, както обичат глупавичко селско детенце, дето на полянка бръщолеви ли бръщолеви. Изпитвам майчина жалост към тебе. Дотук нищо не си каза за да предизвикаш лошото към тебе.

Това е Русия, с президент Владимир Путин. Какво си мислят в МВнР на БГ ??? Че Абхазия ще подпише някога подобен договор с хамериканците ??? Барак има проблеми с Кънектикът, Сент Луис, Фергюсън и още 37 хамерикански щати ... И Абхазия му идва малко далече.

Путин откраднал парче земя с размерите на половината на черна гора... Голямо завоевание няма що :D путя е велик мъж :D

Пъстра невестулке! Путин си прибра обратно годежния пръстен, непотопяемия самолетоносач!

Сигурен съм че Путин го е преместил.

изял си е вратовръзката от новата модна колекция - мъже в бяло и с високи токчета!

Има боклук с цифри, пъстър ли е осран ли е, но плещи простотии.македония била откъсната от Русия. Цървул,ердинаднд е този, който разделя Македония на три части, като две от тях подарява на Гърция и Сърбия.Чърчил и Рузвелт са тези, които толерираха техните колонии Гърция и Югославия.Ако не беше Сталин, вераятна държавата ни щеше да се свие до Берлинския договор. Англичаните подкокоросват Тито като техен агент да влезе в Пиринска Македония.Защо не влезе в Егейска Македония а ? Обирай сде с плоският си мозък и право във Фергюсън да обслужваш чернилките...

Дреме ми на пискюла! Това да не е Сан-Стефански договор?!

Турция може да окупира Северен Кипър и запада и Сащ да си мълчат а други държави не могат да си върнат свои територии!

Кой ти каза, че запада мълчи за кипър ? Докато турците не се разкарат от там, няма да ги допуснат за преговори за членство в ЕС....

Ти що не си смучеш смокинката?

Да не се окаже накрая като Европа не иска Тирция в ЕС, тя да влезе в Европа заедно с ИД.