Ангела Меркел ще посети Русия на 2 май

Прес-секретарят на германското правителство Щефан Зайбрет съобщи, че канцлерът Ангела Меркел на 2 май ще замине за един ден за Москва.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел ще посети Русия на 2 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичката форумна русофилска сволоч се е нсрала от кеф заради ЕДНОДНЕВНА визита на най-влиятелната жена в света при изолирания руски комплексар, дето никой никъде не кани...

Очевидно светът доста се е променил. Преди време кандидатите за канцлер на Германия, преди избори ходеха на посещение във Вашингтон, а сега ходят в Москва.

ГОСПОЖА МЕРКЕЛ ДА НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ОТ СТАЛИНГРАД ДО БЕРЛИН СА САМО 2 700 КМ.

Германия е единствена от победените, която победителите във ВСВ оставиха икономически да се развива по собствените си виждания, защото тя това умее по-добре от всички държави. Е, Сталин си остави една територия за плацдарм, но това е друга история, не по темата. Та САЩ осигуриха Германия финансово, прибирайки и златния резерв заедно с англичани и французи, а СССР/Русия я обезпечава суровинно и енергийно. За тях доставките никога не са спирали. Нали се сещате, че идва време за предоговаряне, а и Путин още 2014 заяви, че няма да остави без последствие налагането на санкции. Щерев говори за империя, а империите не забравят и те вземат, а не раздават. Тук Щерев е прав - империите се издържат за сметка на другите. Който не вярва - има справочници. Потърсете за Германия, търсете военните справочници и се уверете каква е зависимостта и от Русия. Иначе троленето разтоварва, но в джоба не вкарва. Който има, другите му ходят на крака, така е открай време.

Поздравления за коментара,макар че в него има малко история.А за да се разбере какво се е случила трябва много история.И за това ,че Сталин е надценил мощта и влиянието на бившия СССР и е направил грешки в икономиката!За това ,какви тайни преговори са водени между Германия и САЩ в края на войната 1944-1945г.,какви ценности са изнесени от САЩ от Германия след войната,къде са изчезнали част от заграбените от Германия богатства от окупираните държави!?Дали планът Маршал включва само това,което се знае официално!?Има ли обяснение как да се съчетаят изключителните постижения в науката и техниката на Германия по време на войната с варварския режим на Хитлер!?

Навремето една германка посети Русия и направи от нея империя( София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст, е императрица на Русия). Май пак е дошло време някоя германка да поеме ръководството на Москва и восточната орда..ха.ха.ха

Коментарът е удачен ,но с една забележка.Екатерина II Велика се е вписала много добре в тогавашната руска действителност,както се казва интегрирала се е напълно!За такива германци/германки/ руснаците имат определение -обрусевший немец/немка.Интересно е ,че такива немци правят много успешна кариера в Русия,живеят добре,говорят прекрасно руски и са едновременно германци и руснаци.Тези ,които не успяват да се интегрират,като съпругата на Николай II напр. имат трагична съдба!А Меркел засега е в сянката на Путин,не блести с нищо,няма да се справи с тази огромна държава!Съмнявам се ,че скоро ще се роди германка като Екатерина II!

А ся некой да извади онва клипче дето Путкин я сринА с една шега кой е наебания след сватбата :) Тая кранта е най-подиграваната и мразена персона в света - шо нарот й крои шапката под чатала....

link/ ...... watch?v=1hHICrGqV-Y :))))) Путин е велик! :))))))

ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ СА СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЪОРИ!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ИСТИНСКАТА СВОБОДА ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ СБЛИЖАВАНЕТО СИ С РУСИЯ!!!ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ Е БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА!!!СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ ИЗТОК!!!

Там ще ходиш, ханъм-и ръка ще целуваш!:) ... Щото , ако пак ги вбесите-тоя път може и да не се спрат само до Берлин!!!:))

Не е добре, че се разговаря с диктатора хулиган - Путин, но това е неизбежно и се обуславя от натрупаните проблеми. Самите разговори едва ли ще доведат до ново качество в отношенията, но добре е , че в Москва отива Меркел, а не някой друг. Меркел не би си позволила да търгува интереси с Путин, а неговия стремеж е да върши точно това. За да участва в международния политически живот активно и да се къпе в слава е готов да плаща и да купува интереси. Както руски така и чужди.

Че нали никой не ходеше в Русия, как така Меркел ще ходи там ?

Че то мужиците след 1-ви май са като след 9-ти май ! ... малко да отрезнеят...

За СМРАД не е проблем,че Боко и Меркелица стоят с декади, БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ Е ИЗБИРАЛ , за разлика от руският президент с пряко гласуване!

Билетът е издаден еднопосочно.

Едва ли ще има полза от такава среща-Путин, типично по руски, си крие мислите и намеренията и действа изненадващо зад гърба.

Не и е лесно на Меркел. 37 военни бази имат САЩ в Германия. От 1949 г. всеки немски канцлер се утвърждава във Вашингтон.САЩ най-много ги е страх от съюз между Германия и Русия, което означава 72% от световния бруто продукт. Затова Щатите извършиха въоръжен преврат в Украйна, обучаваха чеченците и всички, с цел отслабването на Русия. Хибридната война е тяхно произведение както и ИД.

Меркел отива по заръка на Тръмп за срещата му с Путин.Това е истината.

Путин набий и манерката на бабЕто че доста бели направи по Европа а тук и се кланят та ти и набий манерката.

Добре идва! A дано носи някакво американско уиски , а не немски шанс !?

Комплексарчета мили байнови!На мен 70-годишния ми е жал за вас,драскотещите по форуми.Оставете Меркел,Тръмп,Путин и останалите да си играят игрите,ВИЕ,ВИЕ защо не си играете своите?Само бленувате да сте на запад или да имате и печелите,но не ви искат защото сте мързеливи,неинициативни и дървени философи.Моите деца са тук,в България и успяват,слава богу,и ходят и в Австралия и в Лондон и в Москва и в Сингапур,защото работят ТУК и печелят ТУК,без да са комунисти или демократи или наследници на едните или другите! ВАС ДА ВИ ОЖАЛИ ЧОВЕК ЧЕ САМО ДРЪНКАТЕ И МРАЗИТЕ. НЕ КОЙ Е ЗА ИЛИ ПРОТИВ РУСИЯ А КОЙ РАБОТИ И ПЕЧЕЛИ И С НЕЯ И БЕЗ НЕЯ!

Браво бе! Ти си надживял средната продължителност на живота в Русия с едно десетилетие! Да си жив и здрав и дълго да беснееш срещу американизма в Дир!

Но ти няма да доживееш тези години негоднико продажен

Как влиза Ангела Меркел при Путин? Със страпон.

Доста болни сексуални фантазии имаш, оди се лекувай

Малоумието, проявено от тоя индивид е нелечимо...

Абе кай каза, че Путин кара мерцедес? Не е истина. Возят го, но и това не е мерцедес.

На волска талига ли возят бе? Официалният президентски автомобил на кремъл е Mercedes S600

Тва е във всички страни по света, такава традиция се е наложила

Климактерясалата кранта що ше ходи в Москва, нали виеха, че Русия била в изолация? Хем сърби, хем боли

прекъсвали дипломатически отношения,нито ги молят за нещо, санкциите са си санкции. Путин да не би да не е ходил никъде?

затва ходи - щот е в изолация. Всеки ден различни президенти гостуват в Москва, де да бехме и ние в такава изолация:-Д

Боб дърпат за нея там. Най-добре е Путин да не се кандидатира повече. На Русия и трябва един по-серт президент.

Те другите са егати идиотите, Жириновски, Навални, а Медведев си е роден слуга!

Фрау си търси парите на Райха.Първо в щатите,а сега и в Русия.Новият Райх го закъсва след Брекзита,та така.

Тази среща май единствена дава надежда за възможна промяна в международната обстановка..

Уж са в изолация, а постоянно ходят при Путин на червеното килимче! След позорното посрещане на баба от Тръмп, сега ще разбере какво е джентълмен и какво е руско гостоприемство!

тя кат руските князе дето се просвали пред монголския хан да получат ярлик(право на феодално владение), направо го моли, ма какво ще правим без такава сила като вас....

като не е сила що си тук и коментираш? Оди да садиш пипер в родното си село

Както се просвали, така са ги и проснали. Затова няма татарска империя, а руска.

Слоган на майтапчии във фейса от Волфсбург- ,,VW започва оттук и завършва в България( Перник)"!

до към 9-ти. Интересни неща ще види, и то на живо. А-а-а, то "на живо" си е страшничко, не е като на телевизора.

кво дирят на Запад, бе? Защо никой не иска ходи в пропагандно процъфтяващата Русия, наоборот и от там бягат по 1 млн. годишно?

си стой в България, която е в европейския съюз и не мисли за Велика Русия, дате пенсиите и мваплати са над 10 пъти по- високи от нашите

поне 30-40 пъти са по-високи, във Велика Русия де, пенсионерите закусват с червен хайвер по 2000 евро за 100 грама

пък после просвещавай, неграмотнико!

ЗАПАДНЯЦИТЕ ПЕЧАТАТ ПАРИ, мухъл!!!!! Затова алчните келеши от бившия соцлагер отиват там!!! Ама знаеш ли?? 50% от америка ВЕЧЕ Е ПРОДАДЕНА . Дълговете само на федералното правителство са 20 трилиона. Още 40 трилиона има частни дългове. Значи половината америка Е ПРОДАДЕНА.

не допускам всъщност да си толкова тъп, ти си трол! Целиш да се представиш такъв, защото знаеш че има тъпаци! Едва ли идиотщините са ти лично мнение, това са целенасочени простотии за таргетгрупа, на която знаеш че ще въздейства! Продуктов мениджър!

Ако нашите управници не знаят как се управлява, да ходят да питат Меркелица! Ето тя им дава нагледен пример - отиваш в Москва и целуваш ръката на този, който ти дава животоспасяващите суровини - газ, горива и др.! Не като нашите, които се мляскат с Ердоган и американските военни и после им лижат задниците, а народа гладен, беден и мръзнещ!

Германия в мощна икономика и индустрия но са бедни на природни ресурси. Затова отиват за ресурси до склада на едро Русия.По надолу някой в писал че Путин кара Мерцедес щом е най добрата в света ще я кара не е срамно.Същите тия казват че на САЩ им е по изгодно да ползват Руски ракети за полети в космоса и не е срамно но е смешно че Путин кара Мерцедес.

Ще обсъдят строежа на Северен Поток 2. За Германия - може още един руски газопровод, за България - не, казаха от ЕК.

Какво толкова станало! Пак ще целува ръката на Императора в Москва!

Редно си е. Няма само аз, я.

Вероятно не само ръка! "Като не знаеш да целуваш попа по ръката ще го целуваш по оная работа" - Българска народна поговорка.

Приятели,моля, не ми сривайте имиджа предизборно.

поредния билдинг в Москва Сити до панелките, от японска или от немска компания ще се построи?

Ако имаха малко акъл господата които пишат тук и са толкова проамерикански, отдавна щяха да поискат да им се повиши ставката. Защото без писане на тези глупости които пишете, никой няма дори да чуе за американската пропаганда на глупаците. А Меркел вече се шашна между Вашингтон и Москва. Тръмп и иска пари, а Путин я приема за да не я отчая докрай.

Поздравявам националсоциалистите по случай 72 годишнината.

То е ясно че соросоидите сте си чисти национал-социалисти, но за такива фашистки призиви този боклук по-горе трябва моментално да носи съдебна отговорност. Всички соросоидни фашисти и национал-социалисти в затвора!

Не му забелязвайте! Болен е! И не си е вземал хапчетата...

Трябва да се прави разлика между анексия и това една територия с населението си да е прехвърлена към друга държава от един пияндурник. Както не може да се каже нищо хубаво за управлението на Хрушчов, така и след време няма да има какво да се каже за Борисов..... Освен крадене, ядене и пиене друго няма с какво да запомни народа, който граби....., А после като няма да има народ, пред който да се хвали...... Чак тогава ще се помни, но уви късно ще е!

Меркел трябва да подари на Путин метална порта с надпис "Аrbeit macht frei", за да знае, къде принадлежи.

Тя я подари на българите- во веки веков, а НАТО само вкарва балканските овце там.

Имала е желанието, но все още не са върнали вратата на концлагера в Дахау, a Заксенхаузен не я дават тяхната. На Аушвиц пък е много голям надписа и няма как да го носи.

Ше ти подари тя на тебе желязна табличка с тая надпись та да си я закачиш на вратоето, и като ходиш из немско на ГУРБЕТ-ТУР да я показваш на полицайте та да не те мислят за террорист!мбухахаха

Нещо за Крим няма ли да каже баба или вече го забравиха с подвити опашки. Нали "изискваха" руснаците да го върнат за да говорят с тях, сега се кланят на червеното килимче без уговорки точно като в 1945.

крим винаги е либ руски и там живеят все руснаци. тогава според теб да бърнем Кърджали и Бургас на турците. то е същото като с крим

Кърджали и Бургас, а и Варна, Шумен , Разград....това преди 140 години са градове населени с преобладаващо турско население! Даже Иречек 1880 пише че във Варна не се говорел български език , а турски и гръцки!

То се вижда кой е неграмотник. Една дума не можеш да напишеш без грешка. А Кърджали винаги си е бил български град и ще бъде продажна соросоидна отрепко или фес без значение.

Г-жо Меркел, пазете се да не ви залеят със зелена течност тези диваци!

недалтовиден пхростак може да напише това

а СМРАД не е проблем,че Боко и Меркелица стоят с декади, БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ Е ИЗБИРАЛ , за разлика от руският президент с пряко гласуване!

Последен опит с блага дума да вразумят Късия. Следва кютек.

Само Путин да не се изтърве: "Хайл Хитлер"!

Нали! Щото бабето може да се на.ере...

Ланата на Сорос много серат днес. Абе по споко ланарите, че направо миришете през монитора.

Ми иди се изкъпи, ма! Пий си гинко билобата, за да не си забравиш памперса другия път!

Ти това ли успя най-после да измислиш? Не е много....

"бедните" руснаци изпяха си химна и сега се кефят на фомула 1,а ние тука си прахосваме времето и затъпяваме окончателно !

футболист на нивото на Стоичков не са имали никога и няма да имат

Ниво на какво ? на англииски ,на псувни или на ?

Имали са, имали са! Лев Яшин е легенда още от 30-те години та до наши дни! Жалко за тебе, още ти е жълто около човката!

ти е казъл че руската олигархия е бедна? Тя е най-богата в света! Тая писта не са я правили руски учители и пенсионери!

Как е отборът на Москвич? Печели ли?

Наравно са по точки с отбора на Фолксваген.

Отива на инструктаж как още повече да забатачи ЕС и да доведе до разпадането му. Нейната деградивна политика само с руско влияние може да се обясни

Меркел ще се срещне с протестиращите в Москва. Джуджо ще пикае газ.

и Гагарин искал да е първи в космоса, ма го прецакала някаква кучка Лайка!

А бе, и на Корольов синчето го изпреварил, ама паднал в Китай, значи е предател и не е космонавт.

Лъжеш! Корольов не е имал син...

Пък краварите са изпреварени както от кучето, така и от Гагарин. Ако не броим маймуните Алберт, Йорик и още няколко други, де...

абе аз от политика не разбирам , но гледам има формула 1 там , догодина световно по футбол , северен поток 2 върви , скоро турски поток ... а виое плуите и лаите като псета ! е да де но сме в европа :))

Северен поток 2 върви? Кога бе? И дори да върви , това е частен проект, не е корупционен държавен проект за нашите олигарси.

а техниката на Патока, що немска? Що не е руска? Духовно извисените с техника не се занимават!

но Мондиал 2018 ще е пълен провал с изключение на Москва и Петербург, другите градове въобще не са способни на такава организация, Ростов, Краснодар, добре че поне в Сибир няма мачове! Нямат хотелска база, инфраструктура....

Ще ходи да коленичи пред Путин!

Пак ли? Той се скъса да коленичи пред Ердоган, китаеца, Асад. И кого ли не, ходи в Сърбия да коленичи, ходи в Париж да коленичи, ходи в Рим да коленичи. Не може да се изправи.

На 9-и ще посетят парада и войските на НАТО. Ще издърпат чудото на руската инженерна мисъл -танка Армата..ха.ха да не пречи

Още оди по мъже, жената. И кой е този рус, който ще посети? Може би Русия и Гугутката? Отдавна немски крак не е стъпвал в околностите на Москва.

Дано пишещите по-долу да изкарват някакви пари от глупостите, които пишат, защото ако това е интелектуалният багаж на Българина, то жална ни Майка България.

Пишещите всъщност са един и същи трол с видна мозъчна оскъдност, пишещ под различни никове, придържащ се към дадените му опорни точки. Не е ли време да поискаме отчет на партиите, които хабят изкараните с пот и мъка пари на българина, за да плащат на такива недоразумения? Кога ще стане това или тези пари са към безотчетните, които си гласуват.

Хайде всички на червеното килимче пред Путин. И внимателно на опашката - не се пререждайте. И да сте си написали добре домашното, че иначе ще повтаряте.

Повтаряйте си го това ако ви успокоява! Килима го има само дето никой не иска да минава по него. Я ни кажи и оная басня за Кук? Или за овцете ,която си харесваш повече.