Саакашвили съгласен на прекратяване на огъня

Грузинският президент Михаил Саакашвили заяви, че е подписал план за прекратяване на огъня, предложен от пратеници на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили съгласен на прекратяване на огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Спрете с тези 2000... - четеш повърхностно и не вникваш в същината на въпроса.Става дума за избити 2000 души осетинско население при сриването на столицата им със земята чрез използуването на оръжейните системи ГРАД - внуците на известните Катюши. Загубите сред руските омиротворителни сили /забележи - с мандат от ООН/ са от порядъка на 10-20 душиркато значителна част от тях са избити вероломно и предателски от своите колеги - грузински омиротворители,също с мандат от ООН!

Прав си братле, Советская пишка - самая большая пишка в мире!!!

В тази страна се водят военни действия,а вие само си чешите езицете,защото не е под краката ви-искам да кажа огъня се пише а не както някой тук огана и други такива.

сакашвили на съд в хага заради избиване на мирни хора.нека му помагат американците те са се осрали в цял свят и искат трета световна война.ние нямаме къкво да губиме а те.

Като ви чета,ми става и смешно и тъжно. И разбирам защо Калфин се пъчи де що има конфликт да ходи да посредничи,без никой да го вика.Защото е същият като вас.Голям разбирач на външната политика и международното положение.Много знаем как да оправим света,но все не можем да оправим себе си.Ако утре нашите сепаратисти(знаете кои)се надигнат ,ще ви питам какво песен ще пеете.

До Хан Тукту. Относно супермодерната грузинска армия само да ти кажа без да съм специалист че една машинка БМ21 Град с един залп преорава 300х100 метра площ на всеки 5 минути. А конфликта си беше между осетинци и грузинци. А руснаците го раздаваха сини каски. обаче явно грузинците са попрекалили с коката щото ги ошамариха и тях и сега да си шмъркат последствията

v momenta Rusia pokazva kakvo 6te se slu4i na vseki koito ja napadne.bude6tiat prezident AFROMUSOLMANOAMERIKA da si pravi izvodi.

иди ги преброй като не вярваш!

иди ги преброй като не вярваш!

НАТО в Белград нямаше за цел да съсипе инфраструктурата, а се опитваше да бомбардира определени цели. Не е необходимо супер армия. Даже никаква не е необходима за да се срине едно градче за един ден. Стигат и няколко булдозера. Определено мисленето не ти е силна страна. Най-добре спри с плоската си пропаганда :-)))))

Май само ти мислиш с долната си глава.... Интереса ЛЪСНА....със покачването на долара ГЛУПАКО!

Ханчето е станало доброволец в грузинската армия. Щял да завоюва Москва.

Скъпи мечо, аз пък мога да ти кажа, че Путин е роден на една дата с Хайнрих Химлер - 7 октомври! Е, и кво?

От твърде неграмотното ти писание малко може да се разбере, но едно ми стана ясно, че си много лесна риба на. Е как така супермощната армия на Грузия успя за един ден да срине със земята цял град, па даже и деЦките градини?! НАТО повече от месец бомбардира и нищо не се забелязваше като минаваше човек през Белград. Ти на казмашката им пропаганда ако вярваш, може и за освободители да ги имаш блядовете. Хвала Богу, че сме вече в НАТО иначе такива подлоги щяха да поканят танковете както преди 40 години ги поканиха чешките подлоги. Знаеш ли, че тогава и нашата суперславна армия, тогава командвана от уРУСпИЯ освобождава Прага?

Какви 2000? От къде ги изсмукаха лъжливите лусняци? Не 2000, 20 цивилни да имаше убити руската пропагандна машина щеше да залее света със снимки на кървища и убити!Нямаше да пропуснат! Пореднат система на русняшката машинация с повтарянето на една лъжа 100 пъти!И българските агенти на Кремъл дето още им дрънчат залповете на Аврора в кратуните пригласят! Четете кво пише горе в статията! ТРИМА УБИТИ РУСКИ МИРОТВОРЦИ! Руски миротворци - това ми звучи като дървено желязо ама айде....

Русофили , не мислете с долните си глави, а с горните. И аз предпочитам рускините пред грузинките, но! Кой има интерес от войната в Грузия? Русия, Иран и чалмите, които продават нефт.

Абе хане ти в кръчмата ли бистриш политиката бе ? Тук не става дума за Русия като цяло ,че велика спор няма.Става дума че тоя малоумник шашашвили изби в Осетия 2000 човека мирни граждани,че от упор разтрелва деца тоя боклук,че с ракети Град е стрелял по децки градини ,че с танкове е събарял къщи на възрастни хора и бягащите от тях ги е мачкал.Това са жени и деца Хане а не военни обекти.И тоя боклук шашавиздзе подтикван от Сащ ,дано не дочака каря на седмицата ,кой да го спре да избива мирно население.Сащ ли че той е техен поданник ,кой Токту .Тоя боклук Шашавидзе е за лагерите в Германия и да издими през комина .Явно политиката не е за теб ами бягай на морето че още един месец и лятото си отиде ,там тия твой съждения може да ги говориш на някое маце и то да те гледа с отворени от възхишение очи и да не мига .

На мен ми харесва политиката на Саакашвили. Все едно да се отцепи Македония през 1989, ние да вземем да си я връщаме и да се намеси Гърция.

Бъркате, драги pnt. Не на грузинците, а на диктаторите им се полага Писък 1. Първите са пушечното месо, вторите са за Писък, но такъв ни е светът - не става. Светът е голям, метачите са малко. Един велик българин го е казал, отдавна, нелицеприятно, та не помним...

Ум, пари и хубост до под коленете - по известния анекдот за грузинския жених, господа! Господин им Срашвили иска да подписва мирен договор не с тези, които го бият, а с търговските опоненти на победителя. Нещо като известния нам Берлински договор - победителите губят, значи, разбираш ли, нъл тьй... раята гяурска е в две държави и по-голямата е пак под (хубостта на ...) султана и дава и данък, и аскер, а по-малката е под опеката му (ума му...). Цените на стоките на победителя падат. Загиналите грузинци са герои, загиналите други са някакви там други, а бизнесът е бизнес, господа. Плащайте, кръвта е с пари. Помогнете срещу дивашката мечка - икономически и всякак. Браво! А така! Ум и хубост до под коленете!

Не знам какво си проучил, ама май нищо не си разбрал от проучването. То в нета всичко си пише, ама кой да може да чете? Не е толкова важно какво получаваме като чуем за Русия, ама на повечето от вас американските филми не са ви оставили повече от една мозъчна клетка (за да пазите равновесие, не става за друго).

Ако това, че Израел е изпратил(предложил) военна помощ, всичко е ясно. Нещата си идват на мястото. Всичко върви по план. Май ще се окаже прав онзи, който писа, че сценарият за удал с/у Иран е вм действие.

Ако това, че Израел е изпратил помощ на грузинския президент, е вярно, всичко си идва на място... Не е нужно да се коментира повече. - Всичко върви по план!

Много голям идиотизъм има в грузинският президент. Да дразни мечката. Пълен идиот!!!

от т.нар. Хан Тукту.То бива слабоумие-но чак толкова....Абе, нещастнико, нали щеше да ходиш доброволец в Грузия.Заминавай, престани да словоблудващ.И един съвет-автомата се хваща по принцип от към приклада.За теб е по добре да го хванеш от към цевта и да натиснеш спусъка. ПП.Тоя има брат близнак-сам човек не се ражда толкова глупав..

Боже,опази България от продажници-русофили. ,който смята ,че в Русия е добре,че там цари демокрация и справедливост -прав му път.Ние искаме да се мъчим в Европейския съюз и живеем като Швейцария на Балканите.

Нали си голям умник бе хане. Не прозираш ли кой започна тази война?! Погледни на къде отива курса на долара . Стабилизирането на сриналия се долар и икономика е причината поради която американците коствено започнаха войната чрез една марионетка. В момента пласират цялото изостанало оръжие не пласирано в Ирак.Отгавна не са имали такава успешна търговия. Колко банки им фалираха наскоро можеш ли да кажеш? И изведнъж един балък налапа въдицата....от кога чакат златния дъжд..само да не им приседне тоя път щото отсреща не са им някакви араби. Айде помисли малко в тая посока вместо да си повтаряш глупостите като счупен грамофон.

ей хора, все пак сме в 21-ви век!?

Точно там е проблема /19:03/, че никой вече няма да позволи на Америка да мери всяка ситуация с различен аршин - ще признаем Грузия, ама няма да признаем Абхазия, ще признаем Косово, ама осетинци и сърби да го духат. Е, НЯМА ДА СТАНЕ! Който можа да си развява коня през 90-те години на миналия век добре. Само , че времето на еднополярния свят свърши. И СЛАВА БОГУ! Иначе метафората ти за ерекцията ми хареса. Явно ти се дървиш само когато видиш Буш по CNN. Аз пък - когато видя Шарапова , Курникова и Водянова. Какво да се прави - РУСОФИЛ съм си от малък !

Къде пък тръгна тоя да си мери пишката с Русия ? Какво си мисли, че западняците ще се набутат във война заради него ли ? Глупак !

Това ще спре до като стигне до логичния и край!

На какво е разчитал НААКАСЕшвили?/15:14/ Разбира се на подкрепа от страна на САЩ. И получи нещо като потупване по рамото от патрона си. Лошият късмет на грузинците е, че в такъв тежък за държавата си момент имат за президент такова недоразумение. То ще ги закопае. Тук пък някакъв олигофрен /18:05/ го сравнява с Левски!?! Мъка...

БРаво бе, абе като получавате ерекция при споменаването на Русия, поне малко да бяхте поразучили аджеба какво стои зад този конфликт и на чия страна е правото. Това , че Южна осетия десетилетия е била автономна част в Грузия, това че, обявява едностранно независимост, без НИКОЙ В СВЕТА да я признае. Това, че редовно тероризират Грузия и т.н. Обаче Русия та Русия, абе робски душици сте и това е, плачете си за господаря с камшика!

Защо бе, Миша, Защо бе Саакашвили? Сега ти бяха паднали руснаците. Можеше да се увенчаеш с неувяхваща слава, да задминеш и Наполеон, и Хитлер...Че и на американците да покажеш как побеждава свободата и демокрацията, че те нещо трудно ги налагат.

Наакашвили при Радован Караджич в Хага

Между другото априлските бунтовници не са се борили срещу Русия!

До Хан Тукту Левски не е стрелял по жени и деца!Не обиждай идола на българите простако! И българите не са бягали от него ревейки!

Грузия /както и България/ явно е орисана да отглежда политици-идиоти. То не бе Сталин, сега Саакашвили... Нашите пък им дай да правят национални катастрофи и да ни връзват все за бити каузи.

кат Русия втора няма...........

Прекратяване на оганя ?Това е измама.........Днес съобщиха че Педерашвили е получил военна помощ от Израел .Такива помощи и друг път са му давали и никога не са желаели да ги плаща.Грузинците ако не разберат че колко по бързо предадат Педерашвили на руснаците толкова по малко ще са им страданията.Иначе честита ви вероятно трета световна.На руснаците им се намери занимавка от по сериозната тема Иран.

Za da pdkrepim prekratiavaneto na ogunia predlagam na vsichki potrebiteli da boikotirame ruskite stoki i uslugi.

Каква е официалната позиция на ЕС , НАТО респективно България?

Помните ли поговорката - Пази боже сляпо да прогледа ...

vijte na lenta.ru ima snimki na saakashvili.osven che ima vid na dushevno bolen otchajan diktator,po pricheska i mantalitet ubiistveno prilicha na nebezisvestnia Adolf Hitler.

kvi sa tia tupi sravnenia s STALIN be glupak??

На какво е разчитал Левски?! На какво са разчитали априлските бунтовници?! Във всеки случай, - не на такива идиоти като теб. Остава да кажеш, че и те са били психопати, защото са нямали никакъв шанс да победят подобно жесток противник като уРУСпИЯ!

Сащ и ЕС за сега гледат сеира на Руснаците колко са смещни и икономиката им се влошава...Китай защо си кротува и не се обажда или чака да се намеси и Сащ.

Скоро идва ред на Киев, после на Рига, Талин и Вилньос... Русия е готова за Трета световна война. В Европа след 10 години населението няма да надвишава 50 мил. души, а след 20 години мюезините ще вият от минаретата на дестките джамите в Париж, Рим, Берлин, Виена, Мадрид... да не говорим за София