Момиче е в тежко състояние, блъснато от влак в Русе

Влак удари момиче на 20-ина метра от жп прелеза до Кооперативния пазар в Русе днес по обед.То е оперирано в русенската болница и лекарите се борят за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Момиче е в тежко състояние, блъснато от влак в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

humfry

Вместо да се изолират линиите, да се направят подлези или надлези. Ама що ли, след като е по-евтино по 1-2 на година да си отиват...

може някой да я е подгонил и тя се е втурнала да бяга, полицията да направи оглед за евентуални следи и биологичен материал, както и за евентуални очевидци

Много развинтено въображение имате, мосю Поаро.

Биологичен материал викаш... като гледам че е излязла от храстите може да се оглеждат за сперма и космарлъци..

...ДА ВЛЕЗЕ В РЕШЕНИЯТА НА СЪДЕБНАТА ПРАКТИКА И ИЗПОЛЗВА ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ НА ВОДАЧИТЕ И НА ....МПС....ОТ ТАКИВА ВНЕЗАПНИ "ИЗСКАЧАНИЯ ОТ ХРАСТИТЕ"....

Не знам как е в другите европейски страни (бил съм в някои от тях, но не съм се возил на влак), но в Китай например такъв инцидент е изключен. Там всичките линии са оградени от висока стена, от двете страни, с бодлива тел или начупени стъкла. Няма бариери и чакащи коли зад тях- всички пътища пресичат железопътните линии или отдолу през подлез, или отгоре през надлез. А пък линиите на високоскоростните влакове са построени на колони над земята. Дори и на гарите няма как да стане- първо- никой не бива допуснат до перона, ако не си покаже билета. Второ- на самия перон има достатъчно полицаи, които не допускат никой да се приближи до една определена линия, докато влака не спре напълно. И наистина- никой никога не е чувал за такива инциденти в Китай (поне в близките 30 години).

Ц, ц, ц... Да се чудиш комунистите китайци от къде са взели пари... То май тая работа не е до политическия/икономическия строй, а до акъл например и после до пари.

Какви комунисти- там са си капиталисти, при това знаят как да вземат най-доброто от другите държави, и да го приложат в Китай. И бидейки капиталисти, имат не просто пари, имат МНОГО пари. Иначе така е- имат акъл- имат и пари. :)

Защо влака не е спрял на пешеходната пътека?

може да е решила да се самоубива, но да не е преценила добре

Както е написана новината то ние сме имали на безшумните и най-високоскоростните влакове!!! Тия не са ли чували, че първо се оглеждаш и после пресичаш! Влака се вижда и чува от доста далече, освен ако и той не е притихнал и чака някой да стъпи на релсата и тогава ГАЗ!

Май никога не е чувала поговорката, че на гоненица влак не се играе!