17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква марка е СДС?! Вие луди ли сте?! СДС е марката на съдружниците на БСП, които продаваха по 1 долар, а БСП купуваше! Борисов е тотално луд да се свързва с такива хора.

Беше марка....Безспорно. Сега е марка на бастуни,които подведоха маса народ.СДС сега е никой....Нищо повече от три букви.

Стига с коментарите на разни Боклуци , стари скъсани чанти !

СДС и ГЕРБ? Или как от два умрели коня да сглобиш един полужив?

АлЙо, Габриел и Майдел. Отвратително е. Почти колкото Цецо, Цецка и Цветка.

Още един шопар на клона

Ама, това от Елена Йончева ли е дошло??! Аайдее, освен г.з опозицията вече си има и куч.ка. Остава и да гласуваме за такъв еуитен отбор. Збогомъ, збогомъ.

На 20 декември 1943 г. по заповед на дядото на Александър Йорданов, подпоручик Константин Йорданов, войници разстрелват на шосето край село Ястребино (западно от Омуртаг) 18 души, включително двама старци и шест деца от 7 до 12 г. Децата са Надежда на 12 г., Иван на 9 г., Стойне на 7 г., близначките Ценка и Цветанка по на 13 г. и Димитринка на 11 години.

Тая глупава булка която предаваше научен комунизъм тръгнала да се изказва

Борисо ще купи всичко, което има някакъв шанс да го задържи по-дълго на власт за да придобият със съпартийците му още някой имот. Ако не за него, за партньорите по тенис... :)

Ако обичате, разкажете и за връзки с "народния" съд...

Със стари к..Ви нов бардак ще правим, изваждаме политическите трупове от формалина и готово!

Преподавател или бивш учител се появи публично, да ми разяснява идеите си за бъдещето на България, ще започна кампания за въвеждане на отмяна на безплатното висше образование в България. Само продажници са се обучавали в манипулация на масите, добре че не са продължили като учители!

А ще може ли да поеме и техните грехове , щото гледам го още своите не е разплатил.

СДС или Съюз на Държавна Сигурност е вече минало, както и ГЕРБ. Не ме връщайте обратно във времето. Годините минаха а нищо не се промени. Затова ли скачахме по площадите като заблудени овце, да ни управляват мутра, физкултурник и калинки.

Тази ми звучеше приемливо до момента, в който нарече обоснованите сигнали ба Елена Йонмева за кражби и злоупотреби компромати! Тук спрях повече да чета - много тъпо и прозрачно! “Мисля, че ще е губещ ход, ако Елена Йончева продължи да бъде основният вестител и разказвач на компроматите...”

Тази лелка често ни се пробутва като "анализатор", когато трябва на всяка цена да ни убедят, че нещо, направено от политическата мафия е особено остроумно. Благодаря, но само при вида на персоната, всяка идея за авторитетност изчезва яко дим!

обосновани компромати?

Голямо подлагане на тоя Борисов бе. Всякакви нищолози и бивши комунистически плямпала най-вресливо се опитват да се докажат в слугинажа. Повдига ми се като им видя мазните ухилени муцуни.

Голям партньор си избра Тиквата

Коларче Соросоична и дирници мили, „Мистър 10%“ много нареждаша боко мутрата съвсем наскоро ??? Или вие соросите помните само 5 минути ???? https://frognews.bg/novini/aleksandar-iordanov-naskoro-borisov-mimikriia-polzva-drebni-selski-hitrini.html А Тончо тодоров нали излезе с разследване за тоя 10 процентов измамник като посланик? Всички сте нагли идиоти :( Заслужавате си съдбата в небитието което настъпва в БГ !!!

Ще има ли в бюлетината квадратче НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО

Нтвресен ще ми е днешният прочит НС Александър Йорданов за това, което стана в България от 1989 година насам, неговото лично впечатления и свидетелства за онова време, резултатите и аргументите му да се коалират с ГЕРБ. Защото съм убеден, че без това в кампанията си няма да може да мине. Той сигурно не помни, но аз имам и съвсем лични впечатления от него в среши, за които ше стане дума ...

С Указ № 22 - в името на негово величество царя ние, регентите на България по доклад на министър-председателя от 3.10.1944 г. под № 325. Постановихме и постановяваме… да се одобри Наредба-Закон за съдене от Народен съд на виновниците за въвличане на България в Световната война срещу съюзените народи и за злодеянията, свързани с нея.

Тези всичките са вече за мавзолея а те ни ги пробутват за нови кучки.

Тая ли съветваше един бивш президент, станал за посмешище в страната си.....

Когато е истина НЕ е компромат! Омръзна ми да ви обяснявам елементарни неща! И хич не ме интересува дали сте наистина тъпи или се правите - и при двата случая е много тъпо!

Такъв капацитет, а с толкова посредствен анализ! Гответе се за изненадата! Защото дори с коалиция сдс тази крадлива сган ще се сгромоляса с гръм. Политическият й живот свърши. Търпимостта на народа се изчерпа!

Абе като чуя Борисов да си е купил ТЕЦ, Панаир, ЦУМ, Градски транспорт или поне Техноимпекс, тогава ще ти повярвам. Засега гледам само някакви смешни апартаменти.

Партията -майка, ведно с деца и внуци няма шанс- или "прости народе, всички вкупом съгрешихме" от 1944 та до днес , или- Герб ще разглоби окончателно старата "висша лига" преди да си отиде ,на свой ред. И така, до края на реда. Първото е за предпочитане и е достойно, но второто е /временно/ по-примамливо, понеже всеки се надява да задържи имането и властта вовеки веков. Всуе. Другари, изборът е ваш.

То пък една марка.

Марката СДС отнема гласове, а не прибавя. А и с преференциите дебелия Ал може да го върнат на село, където му е мястото, а не в европарламента.

:))))

Посредстве анализ. Кои иззбиратели са повече? Тези, които ще гласуваат за ГЕРБ заради СДС или тези, които няма га гласуват за ГЕРБ заради СДС. Аз мисля, че ГЕРБ определено ще загуби.

Действително при кандидатите има приемственост. Последователно преминаване от повече на брой по-малки апартаменти, към по-малко на брой по-галеми апартаменти!

Всички на Латинка.

Ще загуби от бсп? Надали.

.

Краставите магарета се надушват.

Неразделните побратими Бойко и Цецо за българският народ са като Вълчан войвода и поп Мартин,Индже и Кара Колю,Хаджията и Караджата,Бенковски и Волов - родени победители ,закрилници и каскетоубийци, народа ги е упълномощил с кърваво писмо да мачкат побеснелите червени кучки Нинова ,Йончева и жълтопаветните лалугери -Радко пръдлето,Пинокио и Гнома!

историческата информация вече е широко достъпна времето на демагогията приключи лек ден

Ако алтернативата не беше още по-гнусна и крадлива сган можеше и да се сгромоляся, ама със сволача бсп насреща, няма как да се случи.

Истина е че БСП краде най добре.

Мама му стара, колко наистина е западнало и се е сринало медицинското обслужване и особено психиатричната помощ в България! Трагедия!

Което оневинява “по-малко” крадящите, защото...?

На снимката напредн план-наследник на фашист убиец, плюл ББ допреди само 6 месеца.Зад него наследник на шофьора на шефа на ДС, а най отзад евродепутат хомосексуалист, който е в списъка на сорос, като послушник на надник.Има интервю с въпросния депутат в нета на рт точно по този въпрос...

Не ме разбирате.Аз не ви призовавам да гласувате против всички.То нема смисъл.След като само 1,25% от БГ разбраха за квадратчето,ТОЕСТ РАЗБРАХА ЧЕ СЛЕД 72-73Г ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТА НЕ САМО ДА ГЛАСУВАТ А И ДА ИЗБЕРАТ-ТО КЪВ СМИСЪЛ ИМА ДА ВИ КАНДАРДИСВА ЧОВЕК.Толкова ви е акъла,толкова и правитеЗа тва питам сериозно,ше има ли най-долно квадратче.И не ми се правете а умни.То винаги има най-долно квадратче-даже и гат свинара от правец управляваше БГ от името на русия.Въпроса е ше има ли най-долно квадратче НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ.Ако некой знае ама сигурация -да сподели.

ГЕРБ нямат равни.

Кой е отдолу? СДС или ГЕРБ?

Пич, ти имаш ли апартамент за 2 милиона? Ако нямаш - трай си! И гласувай за Цецо - той ше те светне как и ти да си купиш такъв, и то само с честен труд и заплатата! А ако и се молиш на закуска може и с личен асансьор да се обзаведеш, по чл. 91-ви!