Нямало да има нови бежански центрове, а 3 площадки с фургони

България не е договаряла с ЕК изграждането на нови приемателни центрове за бежанци, съобщи вицепремиерът в оставка Румана Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Нямало да има нови бежански центрове, а 3 площадки с фургони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно П. Назимов, Динко и др. Добре де този лош, онзи лош че ги спира, тогава къде са добрите, които спират нарушителите? Струва ми се, че на медиите им се плаща да поощряват нарушаването на границата ни. Ако са свършили нещо добро за България защо да го отречем?

Да се организираме в граждански инициативи за референдум,за преразглеждане на подписаните споразумения с еврейските страни,да се търси сметка от всички управляваци в последното десетилетие,съд ,реални присъди,конфискация на имущество,което да се търгува в полза на министерството на здравеопазването,фонд за ле4ение на деца в чужбина и такива мероприятия,иначе лапачите от парламентарната площадка ще богатеят ,а народа ще се топи с небивали темпове...

Изнасилването и убийството на млада германка/19г./ от "бежанец"/17г./разтърси Германия. Днес-разкрит е изнасилвачът на две момичета-студентки-20 и 27 годишни от "бежанец"-иракчанин,потърсил убежище в Германия. И всичко това ще ескалира, неизбежно е! "Хората са много по-щастливи, когато се отварят към чужденци и чужди култури"-цитат от германски ежедневник от днес. no comment!

Вече няколко дни упорито се говори, че в България се подготвял терористичен акт. Ако обаче той е насочен срещу Министерския съвет или Народното събрание, тогава актът няма да е терористичен, а хуманитарен спрямо нашата страна. Подозирам, че огромна част от българския народ в този случай ще има желание да подпомогне терористите.

И каква е разликата? Бъчварова явно мисли всички освен себе си за малоумни....

Парите са голяма опасност понякога. Ако ЕС дава пари, то нашите политици ясно да им кажат, че те ще отидат за спиране на нарушителите на границата, а не за тяхното издържане в България. Иначе сами си създаваме още един ци.гански проблем. Да се спрат Ислямските нашественици още на границата.

Предлагам,за да спокойни кметовете и хората в близост до имигр.лагери,да не се строят никакви лагери,а бежанците да сноват необезпокоявани,щом почукат на някоя врата,стопаните да ги приемат,изкъпят,нахранят,облекат и жените да ги обслужат сексуално-тогава няма да има нападения,кражби и изнасилвания.Мъжът в семейството да не ходи на работа,а да извежда,забавлява и черпи бежанеца.И тогава в България ще е спокойно,няма да има протести срещу изграждане на ненужни лагери,стени и т.н.

СТИГА ВЕЧЕТО говори пълни глупости. Напълно е неадекватна и си противоречи на всяко второ изречение. Не и се разбира, какво говори и в края , кое е истина и кое не ? Явно малоумните криминални некадърници за идиотско развитие водят територията към хаос ,тотално беззаконие , произвол и колапс. Простака - лъжец и интригант се разхожда с бронирани джипове на горското , народа на произвола на съдбата а целия харем заедно с евнусите се е впуснал да обяснява , как всичко в страната било нормално и спокойно. В това време новоизбарният президент си е у дома при пиарката Деси с късата поличка .Спазва закона човека и си мълчи. Народа в страх и очакване тръпне от притеснения ,мизерия и ужас от демокрацията.

Щом ще се изграждат центрове от какъвто и да е тип значи се пълним постепенно с имигранти. Лошото е, че в бъдеще това носи сериозни рискове, а най-лошото е ако правителството сляпо вярва на Брюксел. Трябва да си създадем собствен план.

С колко много имена може да се нарече един бежански лагер-площадка, център, временен подслон...могат да измислят и още нещо даже. Истината е, бе Боко закопава България с още 3 лагера за нашественици на изпроводяк. Мръсен предател! Всички в затвора!

е не само лъжлива бъчва, ами и нагла. Ние, какво за олигофрени ли ни смята! Ебаси наглостта! ЕКомисия го казва какво е поискала страната ни, разбирай бъчи и началника й, а тя не, та не, не било. Абе, хора поне четете, слушайте и помнете, защотоще дойдатизбори и тая продажна банда, лъжлива и българопредателска, трябва да я изметем някъде, ама мнооого надалеч.

Това е резултатът, когато някой се подлага да го галят по тиквата като олигофрен!

тая прилича на старата ми бъчва- празна, вкиснала и мухлясала.

Сега ако ни натресат рб да състави правителство и герб ги подкрепи,нищо няма да се измени с тия навлеци,само ще се краде ударно

Трябват ни три площадки с ... Циклон Б!

Обяснете им на т.нар. бежанци, че никой не ги е канил и това, че сами са се довлекли, не променя положението. Едно е да помогнеш на един, на сто, на хиляда, но като ти се натресат на главата десетки хиляди и с претенции, вече ти идва в повече хуманността! Ние да не би да сме се затъэрчали нанякъде, примерно в Швейцария, да им досаждаме и упрекваме, че им звъним на вратата неканени и да се чудим защо не ни пускат? А защо ли и ние да не тръгнем? Май днес е по-добре да си емигрант-бежанец, отколкото местен.

Тия 3 площадки с фургони, част от ''увеселителни парк'' за мигранти ли ще са?! Тази игра на думи, ще им струва много скъпо на полиците, нищо че ни правят на балами. Къде е оградата с Турция?! Пак ли окрадохте парите?! Или с тях купихте фургони за мигрантите?! Как не ви е срам от народа ви, бе?! Вие българи ли сте или работите за външни неправителствени организации?! Който е създал мигрантската криза, да си й бере грижата. Българите не са виновни на онези ''велики сили'', дето изпотрошиха държавите на арабите, че да ни превръщате в арабското гето на ЕС!

Извинявам се за грешката, да се чете ''увеселителен парк'', абе къмпинг за мигранти, на наши разноски.

"НЕ ПО ВРАТ,А ПО ШИЯ"!!!МВР,СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕКОМПЕТЕНТЕН, ЗЛОВРЕДЕН И БЕЗОБРАЗНО ЛЪЖЛИВ МИНИСТЪР!!!ДОБРЕ Е,ЧЕ Е В ОСТАВКА!!!

Народе събуди се! 1 мил... за тази площадка,1мил... за ремонт на Пъстрогор,отпуснати 19 мил.за строителство на центрове. Вие представяте ли си колко много фургони и площадки са това? Това трябва да се спре, защото ние българите ще станем малцинство, благодарение на хунтата.Как можахте да ни продадете на Меркел.Всички мигранти трябва да заминат на Германия. А що се касае за лъжа и извинение госпожо Бъчварова оставям на вас да прецените, кой на кого трябва да се извини.Млади хора спрете това бедумие!!! България е за ВАС!

Прав си, че ни продават. Целта е, както винаги, да се точат пари,от където може - бюджет, заеми, европари и да се препират през фирмите им. Реалната цена на всичко, което ГРОБ "гради", не е и 20% от "усвоеното". Не ги интересува за какво, какви ще са последствията - след мен и потоп. Ама материала пак ще си избере тиквата, Цв Цв, Мента, бъчвата, мис Винетка и цялата крадлива, продажна сган. Та и да си пишем...

Бъчви и Тикви,взимайте арабите и бягайте от България.Колко още ще продавате народна земя.

идват избори, ще получите нов наказателен удар ,а после съд и в затвора !!!

При първия мандат на Борисов един бежански лагер в Харманли от 170 хектара българска земя предоставена за заселване на чужди граждани, при втория мандат три лагера или центрове или площадки, при евентуален трети мандат във всяка община лагер за заселване, по едно селище за имигранти.

Бъчварова лъже като нашите мургави европейци.Документа го има на сайта на ЕК.Вярно на английски е и не всеки може да го прочете,но наистина в него са казани три центъра за приютяване на бежанци.И са назовани сумите.

"Няма да има нови бежански центрове, а три площадки с фургони"?????? И там Народното събрание ли ще заседава, или МС?! В сгради, във фургони или в палатки, щом там ще се настаняват бежанци, това си е бежански център! Да смяташ народа за толкова малоумен е диагноза!!!

Предлагам във фургоните да бъдат приютени нашите родни политически боклуци и ако може същите да бъдат обградени с бодлива тел та да се съхранява живота и здравето на народните любимци.

Хора, нека направят не три, а ако трябва 33 лагера, ама оградени с бодлива тел и ток, па да съберат цялата паплач, дето е плъзнала легално и нелегално из България! Казват, че били 50 хиляди. Не е пречка да бъдат събрани и заградени, пък после нека службите бавно и внимателно да преценяват кой какъв е. След като са захвърлили документите си, значи искат да се крият, щото са извършили нещо. Всички трябва да са събрани и нещата ще се кротнат сами по себе си! И най-важното - да се затвори границата! Преминаване само с документи, доказващи произход!

колко ЩАСТЛИВ беше Борисов и как се фръцкаше със споразумението което е направил.Иде ми да си помисля че той видете ли не е разбрал за какво иде Реч.Явно е така защото ЗДРАВИЯТ РАЗУМ НЕ БИ ГО ПОЗВОЛИЛ. ЖАЛКО!

Да бе.Като е чул че ще дават и за джипове, Боко е забравил за всичко друго.

Гласувайте пак за ГЕРБ и тиквите му!

МОЛЯ ТЕ САМО СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТАРЕН ВОТ НА НАРОДА ДА ПОВТОРИ президентският ВОТ.Виновните за антинародната политика НА СЪД!

Затова ли тиквата избяга като подплашен заек...

да обяви публично какви ги е надробил и да каже с лекота""ПОЛОЖИХМЕ оГРОМНИ ОГРОМНИ УСИЛИЯ" ЗА ДА ПРЕДАДЕМ НАРОДА СИ! ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ИСКА ОЩЕ ВЛАСТ ИСКА Я ЦЯЛАТА!ЗА КАКВО ЛИ? ПО-ЛОШО ОТ ТОВА НЯМА НА КЪДЕ!

ЧЕ АКО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ОТНОВО ВСЕКИ МИГРАНТ ИЛИ НЕ ЗАСТАНАЛ НА НАШАТА ГРАНИЦА ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТ"" ДОБРЕ ДОШЪЛ" НО НАРОДА НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ . НАРОДА НЕ ПРОЩАВА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

Питали радио Ереван:"колко члена се събират в една бъчва?" ... Радиото казало:колкото в една каца-и още десетина афгански !!!:))))

ОПРАВДАВАТ след като Йотова им разкри кирливите ризи. За никого не беше тайна че ЩЕ СТРОЯТ НОВИ ЦЕНТРОВЕ ПРОСТО Йотова имаше куража да обяви фактите публично.Как може герб да лъжат народа!тайничко и без обяснения да прокарват АНТИНАРОДНАТА СИ ПОЛИТИКА!ЛЪЖИТЕ ИМ НЕ БЯХА ЕДНА И ДВЕ А МИЛИОНИ. ПРОДАДОХА НИ И ЩЕ НИ ЗАРОБВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!Да са ни честити новитв фургони със нови новинички мигранти пристигащи тайничко.

дърта лъжлива брантия!

Бъчварова, зле ше свършиш. Ти и твоя млад метрес от НДК, с който се канете да крадете милиони от ремонта. Осъзнай се жено !

Лъснаха им дупетата на герберастите.Истината излезе на яве.

идват избори, нов наказателен удар срещу тикви и социалисти! даите за 2 месеца властта на волен сидеров. еи така щото всички се пробваха....да ги унижим!

По - добре да са прибрани някъде , отколкото да се скитат по селата и да нападат хора или да са в София . Все пак сме на пътя на тези хора и минават през нашата граница , не кацат с парашути . Питайте другарката си Йотова как е гласувала в Европейският парламент за това .

Не сме на ничий път, това е суверенна държава и ако някой търси убежище, отива на пропусквателните пунктове по границата и подава молба. А в тия площадки/центрове не са прибрани, а само подслонени и нахранени, защото са от отворен тип и после излизат когато и където си поискат и нападат хора. Нещо ти куца логиката лицемерке. Как така някакви, неустановени индивиди, с неизяснен произход и намерения, с неопределен статут, просто ще се разхождат из суверенната ни държава и ще ги издържаме в центровете от отворен тип? Аз в Афганистан мога ли така, или в САЩ, или в Израел, или в СА?

Пък фандъчката щели да я бесят не за врата, а за шията.

Добри Чинтулов е написал една много дълбокосмислена песен. "Стани, Стани Юнак Балкански" текстът на която трябва да ви стане настолен и задължителен за изучаване. Навремето учехме десетки стихотворения и песни и ги пеехме и декламирахме пред съученици, другари, родители и близки - Българи и те всички повтаряха текста или песента с изпълнителя или декламатора. Днешните младежи не знаят нито песни, нито стихотворения, нито се интересуват от тях, защото техните родители, борейки се за по-доброто бъдеще на децата си, не съумяха между плей стейшъните, компютрите и смартфоните да накарат децата да научат по някое и друго патриотично стихче или песничка. Дошло е време да си замине България преди нас и ние ще видиме това със собствените си ОЧИ. Нека не бъде малодушни и да отправиме апел към всеки Българин, до всяка една точка на света, да не забравят Родината си и от кой Български Род произлизат. Пейте тази песен със гордо вдигнати глави и гордост на уста, че сте Българи и че сте уникални именно заради Рода си и произхода си. Както и че сте род от Земя Прекрасна. Ето и текста, за тези, които не го знаят и за тези, които са го позабравили: Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим и в робство всинца да измрем? Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби, черногорци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец отомански под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат турски племена!

Абе тая Бъчва ,кого си мисли че заблуждава.Народа не е толкова прост колкото си мислят тия от ГРОБ.

Ей тия тлъсти плужеци са невиждано нагли лъжци бе! Нямало да строят лагери, а само приемателни центрове?! Как е възможен такъв цинизъм? Тия се самозабравиха, продадоха България, а гьонсуратлъка и тъпигьозлъка им са ненадминати. Съд за национално предателство за тия изверги!

като казва Йотова, че ще се правят 3 нови бежански центрове - това е лъжа. Като обяснява Р.Бъч., че ще се изграждат 3 нови приемателни центрове за бежанци - това е истина. Ето така герб-ерите всеки ден и по всеки повод показват, че ни имат за слабоумни.

Бъчварова! ТИ! Пееш или лъжеш? Не увъртвай. Ясно е, че превръщате България в буферна зона за ЕС. Няма план "Б".

Разположете си фургоните в банкя.

В ДВОРЪТ МУ!!!!

Парите СПЕШНО НА 1. БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ 2. НАЕМНИ ОХРАНИТЕЛИ-ГРАНИЧАРИ 3. БОЙНИ КУЧЕТА 4. МИННИ ПОЛЕТА 5. НАПАЛМ И ОГНЕМЕТИ - за ПРОЧИСТВАНЕ НА СТЪРНИЩАТА от ПЛЕВЕЛИ.