Румен Радев с категорична позиция пред президентите от групата "Арайолуш" за влизането ни в Шенген

Държавният ни глава посочи, че България продължава да влага огромни ресурси за опазване на общата европейска граница, а в замяна получава неразбиране и двойни стандарти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ПОДКРЕПИ ОНЯ ДЕН УКРАЙНА, СЕГА НАХАЛСТВАШ ЗА ШЕНГЕН. АМА НЕ ДАВАТЕ ОТГОВОРА НА ЕК. КАКТО В САЩ КОГАТО ХОДИ И ПИТА ЗА ВИЗИТЕ. НЕ ДАДОХТЕ АДМИНИСТРАТОРА КАК ГО ОТРЯЗА КАТ КИСЕЛА КРАСТАВИЦА!

Нека Тиквата и Киро да обяснят защо пуснаха Македония да продължи преговорите с ЕС, без да получим сериозни отстъпки както от Македония и така и дори без да поискаме приемането ни в Шенген!

Аз не мога да разбера защо Радев продължава да няма категорична позиция по предоставянето на военна помощ на Украйна??? Изобщо, Радев е един от най-некатегоричните ни президенти в историята... може би наравно с Роско Офшорков!!! Те затова двамцата се харесват - партиен секретар и комсомолски секретар, под негова опека!

"....в замяна получава неразбиране и двойни стандарти...." Двойните стандартни драги ми преЦедент са свързани с двуличието и нахалтвото ви. Не може да служите на руските служби и крепъл и да искате да сте "европеец". Никой не иска троянски коне в двора си. Нито някакви долни твари с шизофренични наклонности.

само по аваната си като ромите- от там търсиш само пари, визи, нищо не даваш. А масква само получаваш..

На снимката. С това масонско подче на каренца?

пРезидента що не си мълчи? Особено след като вдигнатия му юмрук се стовари върху демокрацията..

Свалиха ветото за Македония.Сваляне на Ветото беше гласувано в НС,след като ГЕРБ внесе предложението за това.И бе прието с гласовете на ГЕРБ,ДПС,ПП и ДБ. Това не го ли знаеш или лъжеш за нещо,което може да се провери с един клик в нета?

Единствената Му категорична позиция беше за Крим. Всичко друго е увъртане и думи без съдържание.

ама толупа боядиса ли оная барака дето беше останала само,за да ни приемат в шенген?

...а Холандия, пак ще каже НЕ, и до там...

Никой не те взема на сериозно. Държва с руски анклави и президент руски шпионин, няма да бъде допуснта в Шенген. Намери си друга тема да плещеш глупости и повтаряш клишета.

Aз се чудя на нашите медии нито една не пусна заседанието на ЕС на живо. Дори не се сещат сега да го пуснат на запис. То е някакви 90 мин. Обаче по всички медии ни занимават, че помолили една журналистика да напусне пресконференция на която не е поканена. И тя се инатеше. Та на заседанието един германец дръпна една реч, че отишъл да види как живеят в Румъния и бил много изненадан, че инфраструктурата в Украйна била в пъти-по хубава отколкото в Румъния. Затова не не ни искал лично той и цяла Германия. Хората след него му обясниха, че ако иска да имаме еднаква инфраструктура, трябва да няма КПП-та на които да има километрични опашки. Както няма в Западна Европа.

Мунчо, комунист, русофил и циганин, никой не иска в двора си. Земи се запри.

От ЕС казаха, че щом Мунчо настоява, работата е 100% сигурна.

Аман от глупости и простотии

Чудно Митрофанова как е разрешила на това сламено човече да се снима без нея.

Рублен или по-известен като Бойко-2 да беше така категоричен като го питат чий е Крим и Русия води ли война срещу Украйна...

Румен Радев не се бори срещу продажбата на български паспорти, а ни баламосва с изпълнени технически изисквания?

Агент Румба много държи да осигури достъп до Шенгенските системи на водещия си офицер Вова Путлер!

В Шенген ни бавят заради македонските маймуни. Дадохме хиляди фалшиви паспорти на шиптари под прикритие и антибългарски змии! Анулирайте ги!!!

“..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от “Лукома” и български от “Ипон”, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята........."

Никакъв Шенген изтребители и инвестиции, докато държавна глава е руската подлога.

води мутреса деса и на официални политически срещи,да апне и да пийне като сиромашко невидело….

Що дири простакеса деса до мунчо на снимката, да не е станала вицепРезидентка на местото на пиги идийотова?