Румен Радев с категорична позиция пред президентите от групата "Арайолуш" за влизането ни в Шенген

Държавният ни глава посочи, че България продължава да влага огромни ресурси за опазване на общата европейска граница, а в замяна получава неразбиране и двойни стандарти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що дири простакеса деса до мунчо на снимката, да не е станала вицепРезидентка на местото на пиги идийотова?

води мутреса деса и на официални политически срещи,да апне и да пийне като сиромашко невидело….

Никакъв Шенген изтребители и инвестиции, докато държавна глава е руската подлога.

В Шенген ни бавят заради македонските маймуни. Дадохме хиляди фалшиви паспорти на шиптари под прикритие и антибългарски змии! Анулирайте ги!!!

Агент Румба много държи да осигури достъп до Шенгенските системи на водещия си офицер Вова Путлер!

“..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от “Лукома” и български от “Ипон”, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята........."

Румен Радев не се бори срещу продажбата на български паспорти, а ни баламосва с изпълнени технически изисквания?

Рублен или по-известен като Бойко-2 да беше така категоричен като го питат чий е Крим и Русия води ли война срещу Украйна...

Чудно Митрофанова как е разрешила на това сламено човече да се снима без нея.

Аман от глупости и простотии

От ЕС казаха, че щом Мунчо настоява, работата е 100% сигурна.

Мунчо, комунист, русофил и циганин, никой не иска в двора си. Земи се запри.

Aз се чудя на нашите медии нито една не пусна заседанието на ЕС на живо. Дори не се сещат сега да го пуснат на запис. То е някакви 90 мин. Обаче по всички медии ни занимават, че помолили една журналистика да напусне пресконференция на която не е поканена. И тя се инатеше. Та на заседанието един германец дръпна една реч, че отишъл да види как живеят в Румъния и бил много изненадан, че инфраструктурата в Украйна била в пъти-по хубава отколкото в Румъния. Затова не не ни искал лично той и цяла Германия. Хората след него му обясниха, че ако иска да имаме еднаква инфраструктура, трябва да няма КПП-та на които да има километрични опашки. Както няма в Западна Европа.

Никой не те взема на сериозно. Държва с руски анклави и президент руски шпионин, няма да бъде допуснта в Шенген. Намери си друга тема да плещеш глупости и повтаряш клишета.

...а Холандия, пак ще каже НЕ, и до там...

ама толупа боядиса ли оная барака дето беше останала само,за да ни приемат в шенген?

Единствената Му категорична позиция беше за Крим. Всичко друго е увъртане и думи без съдържание.

пРезидента що не си мълчи? Особено след като вдигнатия му юмрук се стовари върху демокрацията..

На снимката. С това масонско подче на каренца?

само по аваната си като ромите- от там търсиш само пари, визи, нищо не даваш. А масква само получаваш..

"....в замяна получава неразбиране и двойни стандарти...." Двойните стандартни драги ми преЦедент са свързани с двуличието и нахалтвото ви. Не може да служите на руските служби и крепъл и да искате да сте "европеец". Никой не иска троянски коне в двора си. Нито някакви долни твари с шизофренични наклонности.

Аз не мога да разбера защо Радев продължава да няма категорична позиция по предоставянето на военна помощ на Украйна??? Изобщо, Радев е един от най-некатегоричните ни президенти в историята... може би наравно с Роско Офшорков!!! Те затова двамцата се харесват - партиен секретар и комсомолски секретар, под негова опека!

Нека Тиквата и Киро да обяснят защо пуснаха Македония да продължи преговорите с ЕС, без да получим сериозни отстъпки както от Македония и така и дори без да поискаме приемането ни в Шенген!

Свалиха ветото за Македония.Сваляне на Ветото беше гласувано в НС,след като ГЕРБ внесе предложението за това.И бе прието с гласовете на ГЕРБ,ДПС,ПП и ДБ. Това не го ли знаеш или лъжеш за нещо,което може да се провери с един клик в нета?

НЕ ПОДКРЕПИ ОНЯ ДЕН УКРАЙНА, СЕГА НАХАЛСТВАШ ЗА ШЕНГЕН. АМА НЕ ДАВАТЕ ОТГОВОРА НА ЕК. КАКТО В САЩ КОГАТО ХОДИ И ПИТА ЗА ВИЗИТЕ. НЕ ДАДОХТЕ АДМИНИСТРАТОРА КАК ГО ОТРЯЗА КАТ КИСЕЛА КРАСТАВИЦА!