Румен Радев обсъди с представители на "Локхийд Мартин" доставката на F-16

Президентът призова за решения, които да не допуснат България да загуби отбранителни способности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимки показаха ли ? Друго няма са видим. Съсвем ясно ни казаха, че сме ненадежден партьор и няма да ни предоставят съвременни технологии. Но си платихме авансово.

Тъпи лъжливи русофили: Ф-16 Блок 70-72.Нов.Съвременен.Модерен. Here Comes the New F-16 Fighter: Thanks to F-22 and F-35. https://www.youtube.com/watch?v=Vh57pz_8KNk русофилски неграмотници, цялата електроника от Ф-35 е поместена в новия F-16 Блок 70-72 . СЪЩО F-16 Блок 70 разполага с многоцелеви радар (AESA), базиран на технология, използван във F-22 и F-35., КАКЪВТО РУСКИТЕ АЛКАШИ НЯМАТ НА НИТО ЕДИН СВОЙ САМОЛЕТ. С тази електроника само един Ф-35 като навлезе в небето над Сирия и цялото руско и сирииско ПВО е капут. Самолет доказан боец, радар слядащ 20 цели едновременно, супер модерно въоръжение. Ние сме в НАТО, наш враг е Руссия. Трябва ни смолет, който да превъзхожда руските. Това е Ф 16 Б70. Дори старият модел на Ф-16 има 108 доказани победи срещу ватни таралясници. И нито една загуба! Ватните мърши угодно на кремъл премълчават ЕДИН СЪЩЕСТВЕН ФАКТ- НИЕ НЕ КУПУВАМЕ МОДЕЛА Ф-16 ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ. НИЕ КУПУВАМЕ НОВИ САМОЛЕТИ F-16 Блок 70-72 . Ф-16 Блок . Нов. Съвременен. Модерен. Забравете за руските допотопни боклуци. Тях отдавна спряха да ги купуват дори и страните от третият свят, които плащаха с палмово масло. И вие можете само да виете от злоба завист и да губите поредните избори. Това да се родиш русофил, явно е Божие наказание. конфигурации F-16 Block 70/72. А это: • Бортовая РЛС с АФАР (у Су-35, во всяком случае - стоит пассивная антенна); • Современное бортовое радиоэлектронное оборудование, включая широкоформатный рабочий дисплей с высоким разрешением; • Соответствующая времени система передачи данных Link-16 Theatre Data Link; • Система навигации связанная с GPS, в том числе Auto GCAS – автоматика, предупреждает о возможном столкновении с землёй; • Оружейные системы так же прошли усовершенствования, включая замену прицельной системы на Sniper;

Ф35 в Сирия избяга позорно от Су35. Израел бомби Сирия с Ф16, не смеят да вдигнат Ф35, защото има С500 в руската база.

Не е Мунчо виновен че Любимата ти мутра от Банкя даде парите предварително и с това облиза задника на новите ни братя

не мога да разбера защо нашите управляващи крият истинските качества на самолетите - нашите F16 са най-стелт самолетите в света, и най-съвременната техника не може ни да ги засече ни да ги види!

Какво Президента е тръгнал да се главоболи?Има решение!Запорират се тези 2 милиарда от субсидията на ГЕРБ и по-нататък вече Тиквите да ги търсят от Господарите си.Като дойдат самолетите-отблокират им се субсидиите.

На бас, че докато Мунчо ни е президент Ф16 няма да видим...

лошия и добрия полицай се играе от двама души ,Радев го играе сам......нали помните ...Крим бил руски...на другия ден стана украински

На снимката: селски тарикати, на седянка по надлъгване.

Нали си го карал това чудо. Забаламосай ги, бързо яхай едно зад волана и го подкарай насам, че хептен оголяхме, старите каруци скърцат и прегряват от жегата вече. Голям кеф да се върнеш с такова на собствен ход и да го паркираш в Бояна.

ако беха поръчали нали ? ми що не са поръчали бе ибрик що ? свиркаджия нещастен-ми щото Путин е виновен за това

още не са започнали производството?

На тухлите за завода още не е започнало

Господи, не му давай здраве, порази го в червата, за да не може да ни навреди.....до девето коляно, да повръща хляба, който яде с нашите пари, докато ни продава за пушечно месо на краварите?!!! Амин! Ей, тъпако гнусен, кажи в кво се съгласи да ни превърнеш на срещата на НАТО в Мадрид бе, кретен ....Що не ги стелят от службите тия предатели, не знам...Знаете ли, че тоя тъпак, който преизбрахте дружно с над 50% в Мадрид, е гласувал да се използва срещу Русия краварски ядрено оръжие от територията на Европа!?!? А че се е съгласил сега в при новото разпространение на лабораторния им вирус военни на нато да блокират България и всички държави от ЕС!?!? Ами прочетете доклада на страницата на НАТО от срещата в Мадрид и заплюите тоя тъпак шибан гадев

Само сега! Ликвидация! Купувате си автомобил с авансово плащане и след като изтече срока, в който трябва да го получите, но още не сте го, ви се обаждат и ви предлагат да си купите още един автомобил, така да си имате чифт. Не че ще ги имате, ама поне да са чифт, нали....

ако България бе поръчали СУ-35 .....след колко ПЕТИЛЕТКИ щеше да ги получи мать твою сука блядь?!

Щяха да бъдат след 24 часа над небето на НъРъБъ и щяха да пращат привети с крилати ракети.

Да не ги сравним с миг29 и да разберем колко сме прецакани.

ги пита:"Кога самолети?".. Те му отговарят : "Ние щи кажем как да асфалтираш пистата и как да боядисаш бараката до нея." Типично по американски! Или еврейски..или, абе на човек да му писне.

ушко дали си мисли, че тия незнаят, че ушко има само бутафорни функции и от него не зависи нищо? или само се надява те да не знаят? а те знаят и това, знаят и на кого ще даде информацията, знаят и за грипен дори!

Има ли чертежи….да eба този идиот да eба какви изроди ни докара ПП. Сега ни лук ял ни мирисал!

Колега, в "дипломата" ти би трябвало да пише инжЕнер.

Вярно бре. Англосаксите нанесоха вреди на България за над 200 000 000 000 евро. Гонете техните дипломати наред . Какво спите нещастни службички там. Гонете 1000 дипломати . Бъъъързоооо. Забравих. И изтребиха бавно и мъчително над 4 000 000 българи

прав си пешо!!1 тия англосаксонци отвлякоха 5 000 000 българи от летищата и автогарите, дето се бяха запътили за рассия и принудиха да идат в щатите, британия, испания, австрия, дори и в норвегия, само и само да ги изтребят ! и които не са изтребени още си живеят там и не ги пускат даси дойдат!

Разваляйте този договори и да възстновавяват парите заедно с лихвите ! Този договор е поредният провал на ГЕРБ !

ти вероятно си ония идиот, дето имаше вноска за москвич и го чака 14 години, и вноска за боксониера която я чака 20 години и веднага и остъкли тераската, та да има къде да си сложиш хладилника!

Сельо никога не съм живял в блок като теб ! Откакто съм ртоден живея в собствена къща ! Духай !

Радев иска да предаде всякаква възможна информация на руснаците. Това което говори, мисли точно обратното.

то няма ли договор неещо , че ще се обсъжда нещо платено и скрепено с подписи.

а фатмака казал ли е от кого се страхува че ще ни нападне, та ни трябват спешно тия самолети та да се отбраняваме!

Картонени макети? Веселба!

България ще изгони 700 американски дипломата и нещаитни служители от американската петата колона и американските опорни точки Защото: -били лобирали България да спре Южен поток (и нанесли ущърб за България 300милиарда) -Били лобирали да не се строим АЕЦ Белене (ущърб: 900милиарда) -били лобирали да не строим Бургас -Александрополис(ущърб: 300милиарда) -били лобирали ла се плати 1милиарда за чертежи на Ф-14 и непострпоен завод уж да се построи в в затъващата американска икономика) били лобирали да не плащаме газ в Рубли макар че рубли бол (ущърб: 500милиарда и чао на усмихнатия Кирил Петков премиер) -били лобирали за изгонване на 70 руски дипломати (ущърб минус 35 красиви жени нечиии любовници и 35 красиви руси мъже нечии любовници) били лобирали да премем Истамбулската конвенция и сега мъжа ми бие съседката а не мен...))

Да предплатиш 5 години по-рано ... безценно!

лицемер е зеления чорап а си и верва

Референдум за излизане от НАТО, бъдете демократи. НАТО е терористична организация.

Чак пък НАТО да е терористична организация. Вярно че са извършили там 15 Тина войни и са избили към 4000 000 човека. Но САЩ са по-добри от тях Водили са към 215 войни и са изтребили десетки милиони хора. Ал Кайда пред тия е като пионерско сдружение.

Да поръча гумички и моливи, че ако не ни харесат, да си нарисуваме нови.

Нали бате бойко открадна парите. Лъжа след лъжа. Най уродливото и крадливо племе от началото на прехода сме, начело с вожда Радев.

Референдум за НАТО бре, никой не е питал българина иска ли да е терорист..... да връщат кинтите тея изроди крадливи. 85% в БГ искат КУР ЗА НАТО.....

На 9 септември питахте ли ни?

Ти така ли искаш пак да стане? Глупендер.

Тия първом с Шкембе Воевода се бяха срещали, сега с тоя шебек ... кой знае какво си мислят за нас. Сигурно и в Третия свят не са виждали такива екземпляри.

На тях им е ясно,че и Шкембю и Радю са руски ибрикчии

Докато си възстановят линията

Не се знае кога ще бъдат доставени, но са готови да им платим още осем?!?!?!

Аз за Москвич чаках 10 години.

Докато ги доставят, докато се научат да летят на тях... другите държави сигурно ще въвеждат на въоръжение millennium falcon ! Пълен смян сме ! Платиха всичко предварително ! Кой прави така !

Всички така правят щом се касае за скъпа и модерна военна техника. Прави се поръчка със изискванията на купувача спрямо това което предлага производителят.И със руската подръжка на самолетите ни Су …еди какви си.Само разликата е,че на руснаците се плащат едни стотици милиони за това,че самолетите ни не летят.И радев не го ,,яде” това

Така... Отново виждаме от отклика на янките, че такъв самолет няма направен. За какъв трансфер на технологии може да се говори. Въобще сделката е един блатен миризлив газ, за който се надънихме с милиарди... Бойко ще си понесе ли отговорността? Не, той не е от тия. Някой обаче трябва да посети "хотела" за лишените от свобода!

Защо не ни дадат заместващи самолети F-16? Защото не им дреме особено за България. Важното е, че взеха едни пари.

Дори Ролс Ройс автомобил да искате да си купите, както жената на Газпром Милнер, се чака поне 1 година. Никоя държава не произвежда оръжие за да го купи от производителя с ДАНЪЦИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ и да го държи на склад и да чака купувачи. В момента на производството си, едно оръжие, е вече морално остаряло. В момента САЩ имат трудности с производството на Стингер....защото повече тези ПЗРК не се произвеждат и е нужен рестарт на стари технологии. САЩ произвеждат Стингер ЕДИНСТВЕННО ЗАРАДИ УКРАЙНА.

Ами да ги чакаме 15 до 20 години, както едно време соц леките коли, а?

Стингерите се модифицират бее…този.. На всекиэняколко години.И както се вижда в Украина вършат добра работа срещу руските ,,освободители”

Много ми беше смешно когато преди години обвиняваха американският възпитаник Радев за човек на Кремъл. Тези хора наистина хабер си нямат за подбора на кадри във ФАЩ. Между другото, потърсете в нета къде живее и работи синът на Нинова. Заиграват се с благодарноста на хората към Русия, както и с наивноста им, но знаят че парите идват от Америка,и затова са готови да продадът родината си.

Тодор Колев навремето питаше кога ще ги стигнем американците. Е, оказа се че те ни настигнаха и то не за добро.

Какъв държавник трябва да си, за да предплатиш с държавни пари нещо 100% авансово без да договори неустойки за забавени срокове на доставка? Въпросът е към едно предишно правителство.

Трябва да си затвориш очите, ако са ти обещали нещо лично на теб

Значи първо строиха завода, после изгубили производсвени възможности заради Ковида, и сега възстановявали. И висчко туй за тенекия от миналия век, пък макар и ъпгрейдната. Щои никой не си ъпгрейдва ладата, ами купуват НОВИ МОДЕЛИ?

"Първите 8 изтребителя F-16 Block 70 бяха авансово платени от страната ни през 2019 г., но вече стана ясно, че няма да бъдат доставени през 2024 г., както е по договор. " Някога за Москвич се чакаше по-малко И какво сега ще има да чакаме за тези самолети още години наред, а други ни предлагаха произведени.

още като дете ми направиха вноска за "Волга". През 1989г вноската стана на 11 години и с нея успях да купя един чернобял телевизор, мать твою. Вноската за апартамент бе на 23 г. Ни апартамент, ни пари. Живея 22 г в САЩ. Данъчната ми декларация за 2021г е за доход от $214000.00. Но детството и младостта ми идядохте, мамицата ви комунделска. Тя не се купува с чакане и вноски.

Ето за това си такъв педал мирикански? Слушай паленце малко. Някога всяко момче отиваше войник за 2 години , понякога и още половин. Когато аз влизах в казармата през 1987 моите родители ми направиха вноска за кола с парите дето бях събрал от новобранската и абитуриентската. НЯКОГА ВСИЧКИ ХОРА РАЗПОЛАГАХА С ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА СВЕСТЕН ЖИВОТ А МИЗЕРИЯТА СЕГА. И така когато излязох през 1889г. с баща ми отидохме да си вземем новата Лада за 5 800 ЛЕВА. Апартамента в който живеехме беше общински и ни отне само 6 месеца да го купим и 10 години да го изплатим. Така че тези работи ги разправяй на тъпите и ограничени с промити от пропаганда мозъци американци. Надявам се поне ти да не живееш в кашон като над 150 милиона американци по данни на ООН за борбата с бедноста!

с което си призна, че не си случаен човек просто.... Общинските жилища бяха много малко и поради това се раздаваха само с връзки и на познати. С колите - същата работа - баща ми чака 10 години (ако не и 15) след вноска. Явно си се облажил по някаква линия от предната власт и затова толкова драпаш да се върне строя, в който всички са равни, но някои се редят на опашка за телевизор, а други гледат Юность сглобен от комплект от "Млад техник" и само маааааалко по-равните да си гледат руският военен филм на японски телевизор от Кореком.

Ффффииуууууууууу.......... Еииццц румбата върти на ръчна самолета....аисииии иииииаааааоооо........ Лелеее кара без шибидах... Ася коремнуту хоооопссаа. Бравоооо. Чок катил си къртач

Отново пускате полуинформация ! Българските F 16 са вече на поточната линия. ТОВА КАЗА И ПОСЛАНИКА НИ В САЩ! Защо го премълчавате ? Явно агента за свръзка с от руското посолство не е от изгонените!

Ама те на поточна линия ли ще ги правят!!! Сиреч стандартно оборудване без въздушни възглавници имобилайзер и радио касетофон. А поне двигателите наред ли са, че като се знае, че е само един ....

Сбъркал си рекламата. Москвичите така ги правят В МОМЕНТА.

Нужно е сащ да си гледат сащ. Европа-европа. Всеки да си гледа себе си. Не да се чудят каква мръсотия да си правят.

Чий го дири Русия в Либия и Сирия? А защо и са на Русия СЕДЕМДЕСЕТ ДИПЛОМАТА в България?

и Русия трябва да си гледа русия, ама гледа в паничката на съседите като гледам.. Този Крим много сладък бе! Нали помните, че преди да е украински е бил част от руската и османската империя, полу-независимо татарско ханство, а преди това на Хазари, Авари, че и Българи.... да идем да боднем едно знаме а?

Изглежда че нарочно се опитват да съсипят ВВС за да се създаде основание да се намести тук външна авиация.

След 10 г войните ще се водят от дронове без пилоти. Днес е лукс, български инженер да купи нов Кадилак на изплащане. Всеки НАТО-вски самолет F-16 от Block 60 нагоре е НЕУЯЗВИМ за СУ-шките на мурзилките. Азербайджан модернизира своите МИГ-29 по НАТО-вски стандарт оставяйки корпуса и двигателите на МИГ-29 поставяйки натовска авионика и BLOCK 50. С тези самолети Азербайджан проведе война 4-то поколение в Карабах - безконтактна война с арменците в обща МРЕЖА байрактари и МИГ-29 Block50. Армения стана курбан заради руската стратегия и руски оръжия. И двете МОРАЛНО ОСТАРЯЛИ. Доказва го и Украйна.

.. „Нужни са "мостове", а не окопи, военни бази и координационни военноморски дивотии на НАТО..”.....Една шепа побъркани "Атлантици" надделяха в политиката на България и дори ни направиха "фронтова държава", "фронтови съюзник" и дефакто бъдеща "фронтова зона" и ако ги оставим да вилнеят може скоро всички българи вкупом да ни номинират за Darwin Awards (Награди „Дарвин“ ) за хора, които са направили огромна услуга на генетичния фонд на човечеството..."умирайки по особено тъп начин", реализиращи слугинаж в полза на други държави....След като организацията "Международни лекари за предотвратяване на ядрената война", спечели Нобелова награда за мир, д-р Бернард Лоун, основател на организацията, заяви, че „политиците трябва да бъдат озяптявани по всякакъв възможен начин от хората, чийто живот е застрашен“....по всякакъв възможен начин ! Гръм на метал удря хора !...... НАТО тенекии не са ни нужни в България !.....ние с руснаците няма какво да делим, нито с тях нито с други ...... една история само с Македония.....Това което се случва в момента е абсурдно и категорично не е в полза на българина.

Аз това вчера го четох. Библиотека ли поддържаш за кипи/пейст?

И не само С купен премиер от сащ,англосакската сган ще ни тласнат във война скоро. Абе пушечно месо Това сме ние за соросоидната сган.