Румен Радев коментира "раздухваните скандали" със семейството му

Президентът бе категоричен, че тези скандали няма да станат индулгенция на управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам да го кажа,но е жалко когато се опитваш да избягаш от селото,но селото си ти самият.

Българите са на страната на президента и против шайката

Как така при 4-ма Президента с общо 25г мандат (Първанов беше 10г) нямаше нито един инцидент, а сега почти всеки месец !! и все някакви зли сили са виновни.

Питай Цецо

ами нямаше, първанчо беше послушен, разцепи бсп с абв, за да го отслаби за изборите и да спечели герб, в замяна синчетата станаха тлъсти хотелиери, плевню си нямаше жена а и каквото има се прикрива от шайката, а тук при неудобния президент се правят велики филми за да се отблъснат симпатизантите му, герберастки ПР се казва, но кой разбрал разбрал, другите да го духат под крилото на герб.А Радев няма да обяснява на всички тъпаци защо герб не го изпуска от очи заедно с нинова и бълват интриги над тях, ами герб не искат да изпуснат кокала.

Подозирам, че единственото нещо,което президентът ще направи ,е да премахне общинските камери, за да не компрометират семейството му..

То па едно семейство...добре че курнела го принуди да се ожени..и къде я изтипоса тая проста жена народа

Уважавам Президента,но неговата нахална и арогантна жена-НЕ!Тя създава впечатление,че иска да е навсякъде и много добре се възползва от положението си!Няма никаква скромност в поведението й,демонстрира наглост и остава неприязън в хората !Може би ще трябва да се замисли защо хората не я обичат?

Генерале има една приказка!!! Тури ги на х.уя си да не ходят пеша!!! Няма да биеш за да те уважават!!!ще е.беш да те благославят и боготворят!!! пък и да ти драпат м.ъдите дърти комунисти си е чест,щото те са станали партийци само за облаги!!!

мъжете по начало трудно понасят жени особено пияните жени

тука хора които нищо ама нищичко не са постигнали в живота пишат разни глупости

А какво е постигнала Госпожата,освен да скача от мъж на мъж с по-високо положение

Българина още неможе да отсява плявата от сеното , обича държането на сметка и затова Сметкаджйиската го огъват всеки месец .

Всички тези простотии ще престанат, когато пожарникаря Б.Б. бъде изритан от властта.

Защо при Първанов нямаше такива простотий ? а сега има - ами защото са Прости, ама много.

Деса Метреса е спряна от КАТ преди месец за превишена скорост -130 км/ч насред София! Била е и пияна. Случаят естествено е потулен... Засега!

ако това е верно значи може да очакваме добри новини, защото никой нормален мъж не може да издържи на пияна жена

Румен Тъпото президент и Деса Простакеса президентша на Президентска Република България! И тротоарните плочки ще имигрират :))

Е,добре всичко все организирано срещу Вас госин Президент. Баща Ви и жена Ви и те в кюпа,я ги стегнете малко,единият гази инвалиди,другият за една рокля,ще накара НСО да кара по английските правила за движение.

Добре де 11 000 лева малко ли са според него , за да урежда и жена си с кабинет и куп други привелегии, кабинета за какво и е на Радева, да Работи ли? и Какво работи? Жена му имала кабинет в президенството тези още от сега го удариха на бащения, а ко вземат повее власт сигурно жена му ще има дворец

Взе да ми писва от този преидент.

От къде знаеш,бе др.Радев-защото ги организираш ли?Но не забравяй един от законите на Нютон...за действието и противодействието!

Деса-Мерцедеса,как хрупа овеса, ли?

Автора на клипа е гадже на Азис,педалче момче.... Вервайте му , бе!;))))

свинарче,демек...

изкъпахте ли я?

Верно е, онзи човек в Харманли е автохулиган и въобще не е разпознал, че насреща му е бащата на президента. Извод: когато се движи някой от президентското семейство по улицата и пътищата, стойте по-далече за всеки случай. Че после ще се окаже, че искате да 'раздухвате скандали'. И не спирайте в насрещното ( това е разрешено само у Перник щото там внесоха автомобили от Англия).

Ние научихме ГЕРБ, че ще крадът, че ще изнудват и грабят, че ще създават персонални държавни структури за лично облагодетелстване, че ще лобират само за лична полза, без законност, без дори да си правят труда да ратифицират в нотариуса незаконните си престъпни блянове само за лична изгода. Кога в България ще има закон за отговорността? Правителството осъдено от международен съд кога ще понесе отговорност? или поне да си плати персоналната отговорност... Цветанов е елементарна частица! Цветанов е завършил ВИФ без да е спортист! - той няма човешка стойност. Абсолютен аутсайдер: Във ВИФ са спортисти - той НЕ! В партийните школи стават политици - Той НЕ! Колко пъти България беше осъдена в Страсбург заради ЦЕЦО? Кой определи в Народното събрание Българската полиция, като: Импотентен орган? Кой нарече лекарите: Убийци? - Един изверг от Тези в НС... Народа заслужава престъпниците които го управляват, но този трябва да го кремират жив!

Тук говорим за Радев! За Цветанов си има новина под която можеш да се изкажеш за него!

11:1 ...нали другарю?

повече светлина! За всички.

Баща Ви не е автохулиган а автосклеротик, защото да навлезеш в кръгово и да не поглеждаш на ляво си е склероза. Десислава Радева не шофира като джигит а кара тия които я возят да карат като джигити, може би има важни държавнически работи като проба на поредната си рокля или шопинг по Софийските бутици. А колкото до показването на тези клипове сигурно Радев нямаше да има нищо против ако на тях бяха някои от ГЕРБ.

Много злобни били тези герб-ри :D

Като прецедента си.

Единствената реална заплаха за ГЕРБ е г-н Президента и г-жа Мая Манолова. Затова всички сили и средства се хвърлят, когато има и най-малък битов повод, за тяхното дискредитиране. Пример за това са пишещите тук.

"битов повод"???:))) Битов е ако Деса се блъсне в гардероба, а Радев старши се удари с мотиката в коляното! Това, което обсъждаме тук е арогантното и брутално поведение на семейство Радеви по пътищата и улиците на държавата!

Роден по добре да си озъпти кантата, вместо да я защитава. Ясно е че била в колата и са направили нарушение зароди нея за да отиде в магазин за рокли без да заобикаля като нормалните хора.

Радев

Да не забравяме и случая с назначената любовница, сега съпруга. Отвратително.

Според българската Конституция и закони не съществува длъжност "първа дама". На какво основание на съпругата на сегашния Президент се полагат кортеж, охрана, кабинет, сътрудници, автомобил и т.н.? На какво основание се правят и как се отчитат тези доста сериозни разходи? Защо Сметната палата не иска обяснение за неправомерно и незаконно направени разходи от Президентството? И не на последно място - с какви очи Президентът Радев си позволява да се държи като морален стожер, да говори под път и над път за морала на политическата класа у нас, да се изживява като ментор и блюстител на моралните устои, докато огромни държавни средства се харчат за да удовлетворяват парвенюшките амбиции и прищявки на взелата се насериозно негова съпруга? Нито един от предишните президенти на РБ, независимо от партийната му принадлежност, не си е позволявал подобна арогантност и безочие!

кво се очудваш, той като шеф на ВВС я беше назначил неправомерно за PR за да смуче и от там пари, та сега ли ще се посвени да й отпуска безконтролни средства, големия моралист дето гледа да уреди любовницата - жена си на службичка та да взима и тя някой лев държавана пара!

гласувах за него а тои илезе комунист.а го мислех за натовски генерал....руска подлога

Радев ще остане в историята като:разединител,подстрекател,дребнав,тесногръд,заядлив и напълно зависим от партията майка и нейния шеф издигнала го на този пост.

"И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.”

Поручик свършено е с тебе разкрит си само харчиш народните пари , едно коремно си направил досега като хората и червените отрепки още се помокят от това, ако не се махнеш навреме ще бъдеш изнесен с парцалите.

Що чакаш още? Ама "парцаливите" ще ви изметат вас, на хранилката.

Тук президента е в дълбока грешка, защото когато членовете на семейството му и охраната им се поставят над закона и се ползват връзки и заплахи за избягване на елементарно наказание има нещо много гнило и е нагло да прехвърля проблема на другите маскари, вместо да изгони охранителката и да поиска справедливо наказание за баща си...

Колко бързо стана надут студен пуяк...

Когато си публична личност която претендира да промени света около себе си е нормално събитията свързани с тази личност да бъдат следени отблизо особено в малка България. Особено президент подкрепят от бсп и премиер от герб. Що се отнася до инцидента в хасково:случката не е нещо особено, проблема е каква беше реакцията на Радев старши и шладши и по конкретно:блъсваш инвалид, стоиш си в колата и не слизаш да му помогнеш да го изправиш поне. Радев син е информиран 5 минути след инцидента от шефа на бсп хасково, който пристига на местопроизшествието без да има никаква работа там. Радев син отрича да е знаел и отрича да се е намесвал (което не е вярно)-няма как да се скрие, много хора са знаели подробности. И тук идва проблема:Президентът който твърди че е надпартиен, обединител и т.н изведнъж се оказва че си е най обикновен комунистически продукт и на всичко отгоре и послъгва. В общи линии най обикновен човек, българин като всички наоколо и пада от пиедестала на пилот, герой, президент-супермен и прочие. Вторият случай е пак нищо особено-кола на нсо возещ Радева до магазин за дрешки влиза в насрещното без сини лампи, на висока скорост и е гонен и спрян от полиция. Поведението прилича на това на мутра и затова е спрян. Оказва се нсо с Радева. Чудо голямо. Грешката е, че Радева отрича да е била вътре(което не е истина) тъй като продавачите в магазина потвърдиха че са я видели също освен снимащия клипа. Другото е, че в България хората не обичат хората с големи черни коли държащи се като мутри да нарушават толкова грубо правилника.Защо трябваше Радева да лъже безсмислено и след това Радев и той да се оцапва като вината е очевидна? Нищо не е раздухвано:ако нсо се беше държал човешки а не като мутри и Радева не бе лъгала проблем нямаше да има. Хората ли са виновни че са ги видели?

Ти ли си служителката от магазина,дето потвърждаваш,че радева била там? Или баба Цецка и чичо Цецо ти казаха!?;))))))))))

Типичен шапкар.

Азис е по - женствен от...Парцалка

Тоя му правят нов тъпомер! На стария обхвата му малък иде...

Парцалка какво работи в Президенството...има професионална пробна

Тоя от Царя по тъп... Да си взема 11 000 и да мълчи умно...

Сравнява ли се царвул с трандафор?

кой пише повечето от изказванията на този примитивен малоумник - неговите съветници,другарката Нинова или ген.Решетников?

Този тиквеник на снимката е руско-бесепарска кукла на конци и е прост като гъдулка.Освен това прилича на бай Тошо от преди половин век. Или казано с две думи: ПРАЗНА ОПАКОВКА.

Евреина Радев е агент на САЩ с кодово име Мойсей!!! До сега работи само против България!!!

На Мойсей жезала.

Част от българският народ си избра върховна простотия за 11 000 лв. На месец само заплата. Да не говорим за другите разходи - мерцедеси, къщи , охрана. Срещу това нищо да не правиш. Както се казва “ да ви е честито” простотията и селящината на върха на държавата.

Най-тъпият президент до сега е Радев.

Паси ти ли си? Стига с тази Простотия!

Искахте "човек от народа", те ви те. Баш си е "човек от народа"...

Драги подлоги на партиите,които съсипаха България, Имам едно страхотно предложение за вас. Вместо да се плюете тук, защитавайки вашите партийни кумири, защо просто не отидете да ги целунете по з................. части. Вярвам, че идеята ще ви хареса. Живи и здрави !

Тези комунистически мърши си мислят че все още живеят в социализма на диктатора Живков и могат безнаказано да правят каквото си искат. Руската червена фашистка подлога радев не го канят никъде на запад. За фатмака с потник остава само да ходи само до мАсква за да му набиват канчето с нови инструкции, как да съсипе България. Раде Плиткия /Тъпото/ си осава най-простия червен президент. Фатмака-президент той президент на България ,ли е след като беше "назначен" от руския генерал Решетников?

А как само Деса Радева ми се ебе ... Така даже и кака Курни Нинова не съм желал ... Накрая ще го набия на генерала в ... анала !!!

Гарантирана от ГЕРБ Простащина. Това мина всякакви разумни граници! Това е мечешка услуга-антиреклама за ГЕРБ.

Алоу "протестърите" къдя сте уа? Ариии, вашту шапкар ви зове да сваляте режима и да му прайти призиденска рипублика. Не чи знайти ко'й туй, ма няма значений. Салвиту тъй каза и ний му вйервами, нъл тъй? О извинйети, може би стеи прияли със ефтини Лидълски пържоли на Черния Пйетък. Ма няма са плашит, ривлуцията продължааа и утри! Всйеки дйен пържолата, до оставака!

Много бротално се изказвате! Аз съм работил навремето с гальота- не знаете какво е, работил съм и в задругата- и това не знаете какво е, но там се псува,като за световното.Така,че няма да се изложа,ако се хвана на акъла ви.Обаче, трябва да сте по колтурни, по мислещи и по европейски интелегенти джентлемени, защото излагате премиера,като негови подръжници. Другият вариант е да сте на Нинова хора и нарочно да правите така, нещо като двоен импас,ако знаете кво е. Бъдете възпитани и разумни, едно време крадците на гащи в махалата бяха по възпитане.Чао и умната!

От карлуково ли пишеш?????