Арестуваха пак ”Килърите” за друго убийство

Полицията арестува "Килърите" Васил Костов - Васко Кеца и Янко Попов-Туци, сочени като организатори за убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха пак ”Килърите” за друго убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако и тези доказателства не са достатъчни на нашите правораздаватели ще станат за смях.Туци ,който се опитваха да изкарат ,че не е добре с главата се оказа ятак на хора които се издирват за убийство.Няма да се учудя ако кажат от българския неуважаем съд,че те са били в частния му хотел и той не е знаел кои са.Е оказа се все пак ,че оперативните информации са достоверни и няма причина съда да не вярва и да ги позадържи за да си кажат и майчиното мляко.Те са бабаити само ,когато някой ги подпира ,но поседят ли в ареста стават ревлювци

Подкрепям господин Цветанов.Ако трябва,трите съдийки от ВАС,които се превърнаха в отвратителен символ на българското правораздаване,да платят разходите за повторните операции.А вие,г-н Цветнов продължавайте,арестувайте ги по няколко пъти.Вижте,народът посреща с одобрение всяка ваша операция,с изключение на няколко объркани анонимни драскачи с ляв уклон. В крайна сметка със сигурност ще стигнете до някой съдия/йка.

мила ми "ДОДО"ти птица ли си или човек?защото ако си птица,умственният ти багаж е достатъчен,но ако си човек.........жалко,много ти липсва!!

Ние, данъкоплатците, ще плащаме многократно за една и съща НЕСВЪРШЕНА работа. Едни тарикати са се настанили на удобни доходоносни държавни службички, определили са си големи /за нашите условия/ възнаграждения и от години правят едно и също, без никакъв резултат. Едни 240 депутати през месец "приемат" закони с текстове, които преди няколко седмици са приели и никой не налага прилагането им; полицаи задържат някакви престъпници /за което получават заплати/, съдиите ги пускат /за което получават заплати/, полицаите пак ги залавят /за което пак получават заплати/, .... МНОГО СКЪПО ни излиза това на нас, нещастните данъкоплатци /будали/. Но, истината е, че докато има будали да търпят и да плащат, ще има и тарикати, които да се възползват! ДОКОГА?

Сега трите съдийки, които пуснаха бандитчетата на свобода, да платят за днешната акция, а не ние-данъкоплатците!

ха ха ха хванаха ги , но пак ще ги пуснат, защото няма доказателства. Другия път като гърмят трябва да се обадят на някой МНОГО НЕЗАВИСИМ СЪДИЯ, да отиде да ги гледа, че да има сигурни доказателства.

Аз съм извършил повече от 100 убийства,но не ме вкараха в затвора за криминални престъпления, а за данъчна измама.Какви ли са тези "фантоми" , че убиват "на ляво - на дясно " и са недосегаеми .В една "държава" по население три пъти по- малка от Ню Йорк някакви "посерковци " си развяват байрака .За тях "знае" и полицията и медиите--арестуват ги , пускат ги.Абе будали , проверете им "трудовите книжки" и данъчните декларации.Шило в торба не стои.

"Рачев бе застрелян с три куршума на 3 май 2009 г. пред болницата в града......." Искам само да коригирам написаното в статията - Румен Рачев беше застрелян на 03.07.2009 г., а не на 03.05.2009 г., ако искаме да бъдем точни. Дано този път наистина нещата потръгнат, а не да видим господа задържаните да се разхождат отново по улиците. Явно или някой неща не са изпипани докрай, или става въпрос за много пари, получени, за да ги оправдаят. При условие, че имат толкова криминални прояви и то доказани?!

Колкото и да ги пуща съдът, то Господин Цветанов ще продължи да ги арестува до окончателното им вкарване в затвора! Така се работи сега - със замах и твърдост, докато всички се убедят, че именно посочените са виновните! И е крайно време вече всички да се убедят, че Господин Борисов и Господин Цветанов не грешат - те единствено работят денонощно за добруването на народа и преуспяването на държавата!

Може пак и без доказателства. Този път вече ще има правилни съдии...

По тъпи депутати от тези в ГЕРБ не сме имали, явно самата партия е сътворена само от тъпаци!

Следващата новина която ще четем във връзка с "киларите" ще бъде..."Пуснаха "килърите" поради липса на доказателства"....

Арести докато дишат! Да станат пишман, че са се родили и не са слушали родители и учители. Съдът и да ги пусне, пак ги закопчайте заради пресичане на червено и дори на жълто.

Пука ми на ........ дали ще ги пуснат или не.За мен е важно по-бързо да ми станат готови документите и да се махна от този миризлив кенеф наречен България.ЦЦ първо да докаже,че са убийци и тогава да плямпа.Вече станахме за смях на цяла Европа.

такива гадове като тези само затвор. ама далги години . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Червената сган пази "своите". Престъпниците, имам пред вид. И дали това ще е Станишко, агент Гоце, някой корумпиран номенклатурчик, червен капиталист, мутра, или виден партиен апаратчин на БСП, няма никакво значение - "Ого" и "НикиБ", застават като римски щит да го бранят. Не само те де, доста червена сган, пишеща в стил Азер Меликов има във форума. А иначе казусът е прост - мясттото на бандюгите е зад решетките. Кой ще ги вкара, как точно ще ги вкара - няма значение. За мен като нормален гражданин е неприемливо на свобода да се разхождат "криминално проявени". И ако за БСП и компания това е приемливо нека го кажат на висок глас - ние защитаваме престъпниците, крадливи цигани, мутри, корумпирани магистрати, политици-боклуци и т.н. Ако искат да защитават човешките права, моля, да защитават нас, нормалните хора. Иначе те се легитимират катто престъпниците, които защитават. Да, тезата "ние ги хващаме, те ги пскат" за съжаление е вярна. И единственият начин престъпната пасмина да бъде респектирана е да бъде по арестите. Така поне няма да бъдат навън.

Ти май си рожба на здравната реформа.

Тъп си ти и то ужасно тъп!!!!Повече просто няма какво да ти се отговори, просто защото така и няма да го проумееш, нещастник

Не е възмножно бат бойко и цецо да са толкова т*пи и упорити и да не искат да разберат че съдът се произнася на основание на доказателства , а не на "човека каза" и псевдо-свидетелства ...

Възможно е.Как да не е възможно.Нали преди месец германски дипломат каза пред Дойче Веле,че на ББ му липсва елемантарна правна култура и чувството,че живее в правова държава.

тако je.

За всеки второкласник е ясно, че идеята на ББ и Цв.Цв. е да наместят техни хора в съдебната власт. Проблемът за разлика от предходните правителства е, че кадрите им са много зле и това ще рефлектира след години. :(

Чакай, че нещо не ми е много ясно - за кой точно "независим" съд говорим, този на Красьо Черния ли, или за ония съдии, на чийто дечица по бедност им дадоха парцели на 1-ва линия чааак в Приморско?

dobre kazano.blagodarq

Защо трябваше съдът да ги освобождава и сега отново да ги арестуват?

Дано този път да има някакви доказателства, че таз сапунка взе да втръсва.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Абе, ти друго не можеш ли да кажеш??? Или си вземай хапчетата и се успокой, или се хвърлай през балкона...

ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА ,НО СЪДЪТ ТАКА РЕШАВА , ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ С ТЯХНО УЧАСТИЕ. ВСИЧКО ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА , ПАРИТЕ ОТ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА В НОИ. ТОВА СА ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.

Хаййййййдееееее още един болен мозък ... като разбереш какви ги върши бат бойко след няколко години ще има да го псуваш ...

Венсеремос другарю! Уго Чавес Президент!

прав си "гербер",ние всички исбягали сме големи простази....ама много ,много ,много големи....сто ли не си стояхме мирно в "родината"

Ами дано не ги пуснат пак от съда, защото "няма доказателства". Как може такива хора да са свободни, кой знае колко престъпления са извършили. Е, нищо, че за нашия "демократичен" съд все няма доказателства.

Предлагам пак да ги пуснат и после пак да ги арестуват, и пак да ги пуснат... Да види Европата каква противопрестъпна дейност развиваме....

Смърт за убийците!

От къде знаеш,че са убийци?Да не си бил с тях по време на престъпленията или да си бил очевидец?Аз вярвам само на това,което съм видял с очите си.

ми да те гръмнат и теб и това ще е последното нещо, което ще видиш с очите си

Хайде сега нека арестуват и разпитат и съдийките , които ги пуснаха миналия път и те наравно с тях да са виновни и съпричастни към извършване на престъпление.

кво шмъркаш?

Не шмърка ... просто пак е забравил да си пие лекарствата ...

Тия ще ги арестуват сто пъти докато намрят лъжливи свидетели, за да докажат колко кофти е съда. БОЖЕ ДО КАКВО ДОЖИВЯХМЕ!

Тялото на 24-годишния Мартин Борилски е намерено в апартамента му на ул. "Льокурб" 74 в Париж на 20 юли 2000 г. Съдебните лекари установяват 93 прободни рани от хладно оръжие по тялото му, а черепът е премазан с гира. Френските криминалисти изземват веществени доказателства - косми, намерени в двете ръце на убития, дънки и панталони с кръв по тях. Взет е и материал изпод ноктите на жертвата. Извършеното във Франция изследване установява, че следите върху веществените доказателства съвпадат с ДНК-профилите на варненците Георги Желязков и Стоян Стоичков-Барона (изолирани от тяхна слюнка в България). Според експертите вероятността следите да са на някой друг, а не на Желязков, е 1 към 15 трилиона, а при Барона вероятността е 1 към 236 милиарда. Тоест, практически не е възможно други да са оставили следите. Френските криминалисти имат и серия други доказателства. У Георги Желязков по-късно е намерена кредитната карта на жертвата. Желязков и Стоичков попаднали сред заподозрените заради телефонни разговори, които водили в деня на убийството. От един и същ уличен телефон в Париж многократно набирали номера на жертвата, звънили на лелята на Желязков в Монпелие и на домашния телефон на баща му във Варна. След убийството се изкъпали в банята в жилището на убития. Желязков оставил там панталона си, който е малък номер, и си тръгнал с панталон на Борилски, взет от гардероба му. По-късно панталонът е намерен във Варна. Взет е и купеният наскоро мобилен телефон на жертвата. Сменили СИМ-картата и по целия път звъняли от него, включително отново във Варна на бащата на Желязков, без да знаят, че обажданията могат да се идентифицират и с уникалния номер на апарата. Всичко това е доказано от следствието във Франция. Според френските разследващи и според българската Национална следствена служба доказателствата са напълно достатъчни двамата да получат осъдителни присъди. За българския съд доказателствата обаче се оказаха недостатъчни. Делото се влачи близо 10 години като следват две оправдателни присъди издадени от Шуменския а по-късно и от Великотърновския съд. Чак в началото на тази година (2010) след натиск от страна на Франция и Европа (знаем какви бяха докладите на ЕК относно съдебната ни система) се стига до ефективни присъди за убийците.

Само така. Тормоз на боклуците до дупка.

и ако и сега ги пусне сада -сте се прекраста на "саспалата "или "парзала",на такива ни направи насчето правосадие!!!

Толкова неграмотност има в двата реда написани от теб, че чак ме разплака. Пише се и се изговаря СЪД а не сад, а и по-нататък шедьоврите ти са уникум. А що се отнася до това "ние ги хващаме, те ги пускат" ще ти кажа: съдът работи само с доказателства, а не с твърдения.

Пич, разкрих те. Ти не си истински гербер. Твърде интелигентно се изразяваш. Веднага вземи мерки, преди физкултурниците и пожарникарите да са те разкрили, че не си един от тях.