Петков: Абсурд, не съм бил в комбина с Галеви

Абсурдно е да съм си подал оставката заради срещата си с братя Галеви. Ползването на специални разузнавателни средства (СРС) при тях беше разрешено лично от мен.

Обратно в новината

Коментари - Петков: Абсурд, не съм бил в комбина с Галеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долнопробни и продажни червени кретенчета...

ще лежиш!! В тъпите ти действия никой вече не търси логика, необясними са!!! Можеш ли напр. да обясниш, защо като си се наливал цяла нощ с другари, накрая излезе да се изпикаеш във фонтана?!

Страаааах!!! Само за да видя как си пълни гащите този си заслужава да гласуваш за ББ.

Света вода ненапита!Грозен мъж и покварен комунист.

Виж сега, човече, знам, че няма как да ти стане ясно през този анонимен форум, с кого си имаш работа в момента. Знам и че е български недостатък (а може би приимущество?) да отричаш превъзходството на другия дори, когато фактите доказват обратното. Ако река, мога да те съсипя с думи и доводи ("аргументи"). Там е работата, че политиката като цяло позволява двойна интерпретация. Няма нищо лошо - хора и мнения всякакви. Но ето тук е разликата между простичкия човечец, лесно манипулируем и разумния и образован човек, който може да прозре истината, дори когато тя бива всяйчески прикрита. Ти, приятелю, не си този квалифициран и образован човек, за когото се опитваш да ми се представиш. Как да ти кажа... Разума си има специфична миризма, ако ми позволиш такова сравнение. То не е нещо, което можеш да фалшифицираш. Цял ден ще следя темата, но няма да те оставя да сложиш точка. Това да ти е ясно. ПП:Ако искаш мога да ти предложа разговор по скайп и да обсъдим какви други възможности за работа има пред теб (мога да помогна) и да не се занимаваш повече с тази мръсна "професия" на платен драскач.

Те отдавна си лъжат и са оформени професионални лъжци - като партийката им БСП. Но това е демокрация...има и даже тъпи Анти боковисти....Да не говорим за ,,ултраинтелигентния" Мизантроп, който често се продънва от интелигентност...

Ами като сте безработен следете си каквото искате, но акъл на другите не раздавайте...По скайпа си говоря с приятели и хора от моето обкръжение и тъй като не сте сред тях няма да стане..А от вашия коментар става ясно ч вашата професия е "платен драскач", но и в това много, много не ви бива така, че никаква възможност за работа не може да ми предоставите, колкото и да искате да се "изпъчите". А като сте толкова "начетен" си пишете коментари според вашия мироглед а не се занимавайте да реплектирате необосновано...Точката е от мен...

Предай на шефовете си: Колкото по-нагли ставате с платените си коментари, толкова по-голям отпор ще срещате от мен и хора като мен, които се чувстваме отговорни за бъдещето на родината ни. Точката я слагам аз. Последен опит правя да се докосна до човека в теб. СЪздадох един адрес. Може да продължиш да си анонимен щом се чувстваш по-добре, но нека обсъдим какво можем да направим за теб. Точката я слагам аз.

Разлика между, Братя Галеви и Бойко Борисов няма и Галеви и Бойко и Маджо и Сумиста разсъждават и действат по един и същи начин , но на различно ниво, едните на регионално, други на държавно! Затова едните са по недосегаеми от другите!

Не само ти си бил комбина с братя Галеви целият политически елит беше с тях .Те казваха кой да бъде начело на БСП СДС НДСВ и ГЕРБ в Дупница . Само Атака се опазиха от тях благодарение не на Волен Сидиров а на местните момчета Милен Попов и Метади Стойнев .

Хаха ха, "опазила" се АТАКА? С какво Сидеров се раздличава от другите от "елита", които "казваха кой да бъде начело на БСП СДС НДСВ и ГЕРБ"?

Руменчо, голям симпатяга си и добър политик, но вече си изпята песен, отивай си в пенсия и гони бабичките по кафенетата за друго вече си атрофирал и никой не ти вярва.

Борянке, ами ако тъкмо Петков излезе в пенсия и заработи съдебната система на пук на него и аверите му, кво ще се случи? За това Петков и авер седят до дупка във валстта...не мислиш ли?

По нагъл лъжец от рп (нарочно с малки букви - този духовен пигмей не заслужава дори и малки букви) историята на човечеството не помни!! Дори Гьобелс навремето си е правил труда да повтаря една лъжа поне 1000 пъти, за да я обяви за истина. Тази низка твар лъже най-безогледно, нагло и цинично, без да се притеснява, със самочувствието на корифей и компетент от последна инстанция!! Една смърт му е малко!!

Не знам дали някой все още се заблуждава от приказките на политиците. Ясно е че всичко което кажат е лъжа. И ето нещо което да ви напомня преди да ги слушате. link

Силата на истинските комунисти е била,че на мястото на избитите им другари са идвали нови,млади попълнения.Проблемът на днешните фалшиви "социалисти" е,че обикнаха парите и частната собственост по-силно,даже и от потомствени кулаци.И се уредиха за пожизнени депутати,вместо да са затворници-до живот.

Защо продължавате да се заблуждавате по приказките на управляващите??? Малко ли лъжи чухте за тези години??Вярвате ли си че ако е имало дори 1% нещо съмнително в тази среща за 2 години ББ и ЦЦ нямаше да го изтъпосват по 5 пъти на ден пред медиите...Подгряване на "развалена манджа" преди изборите...

Като 55 повече ми харесваш Ама платени другарю, кажи ми честно, за пари да продадеш родината на Левски и Ботев струва ли си? Знам, че и ти имаш сметки да плащаш ама моля те от сърце, намери си нещо друго. Хем няма да се налага да лъжеш приятели какво работиш, хем ще печелиш честни пари! Сам ще се убедиш, че и хляба ще ти стане по-вкусен. Виждам, че добре ти плащат, щом и в почивни дни си неуморим, но не всичко е пари в живота, приятелю! Не ти ли е гузно да вредиш на майка България??? Обръщам се към човещината в тебе, остави ги мръсните пари, които ти дават, не бъди пионка в ръцете на лошите - таз роля никога не ще завърши добре за теб преди всичко!

Радвам се че още някой мисли реално щом ме сравнявате с него..Такива "заключения" като вашите човек ги прави за непознати като съди по себе си..Мислете си каквото искате но поне не осквернявайте Ботев, Левски и България включвайки ги в коментарите си.

Признай си Румене, не мълчи като комунист на разпит... Щото то се оказа и че по времето на Гешев, много от цялото политбюро на БКП-то, са били певци - Цола, Кубадински и т.н.

Е-е-е де!

Лъжеш копеле, затвор и за теб комунистическа отрепко !

Този, толкова е откраднал от Плама, че когато и да го вкарат в затвора все ще е късно!

ай де бе - повярвахме

В близкото милано "Органите на реда" започваха мними и фиктивни разследвания срещу своите представители на мафията поради поне 2 причини: 1. Така им се осигурява чадър и не може друго звено от службите да ги изненада; 2. Ако все пак нещо се разсмърди работата, се казва: ами да, та ние вече ги разследваме. Май в изказването на бившия министър става въпрос за точно това. Ха ха ха

Чудно. Каква ли е работата на един Министър на Вътрешните работи на една държава, в случая България, да се среща с "оперативно интересни" личности, за които има достатъчно "съмнения", че са от другата страна на барикадата? Няма ли под себе си цяло министерство и най-голямата репресивна машина в страната, които да ги правят тези срещи? Или министъра няма доверие на подчинените си, че ще свършат работата, или са си говорили не по служба...

Единствената логична причина на тази среща да не се изпратят други хора от министерството е, че РАБОТАТА Е ЛИЧНА! Не може квотите от далаверите, контрабандата, трафика на наркотици, хора, стоки и влияние да се поверят на друг!!

Петков: В БСП няма черни каси..::))) .............................. Ей , боклук , цялата ви партия , цялата ИСТОРИЯ на тази партия е една черна ДУПКА , една черна каса за червената мафия ..От отдавна -още от 1944 година .. А Акрам, червените милионери, мафията сик , вис , гоцевци и гоцета е само един епизод от историята на руските агенти в България..:))) :) И ти , криминален тип си също един лист- в тази мръсна , червена история ..:))) .

Заблудения народ продължава да се радва на "новините" без да си дава сметка че всички тези "акции" му отклоняват вниманието от повишението на цените ежедневно. Но какво пък, като хладилника е празен може да се "нахраним" с това, че видите ли как този или онзи ще е по зле от нас..За тази "храна" пари не даваш .....

Време беше един платен драскач да се изкаже и тука. Ама много плахо другарю, много! Обикновено пишеш 100 неща, сега самотно коментарче ни клин ни в ръкав! Давай, че пари имаш да заработваш! А относно хладилника на българина - единствено в годините на световен икономически бум си спомням да е бил по-пълен, но този икономически бум ни докара до икономичекса зима, така че стискаме зъби това е. След 2 години дори ти, платени ми приятелю, би трябвало да усетиш съществена промяна на портфейла стига да използваш сега времето да се образоваш и квалифицираш.

Прочетох репликата ви надявайки се да има в нея аргументи. а открих бръщолевици от 1001 нощ.Портфейла ми е достатъчно пълен и мога да си позволя да си давам мнение по определени въпроси, ама вашия май е много мижав както и реалния ви поглед на нещата..100% сигурност че бая време и усилия ще ви трябват за да се образовате и квалифицирате до моето равнище...

този пикльо е част от тумора,който е обхванал бг.ЛЕКУВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА!

А шоле бе гьон сурат.Ни тъ срам да лъжеш бетер дърт циганин си.Кон да та ритне у главата дано

Помисли съвсем малко: тия "братя" за да лежат по-крако в затвора, дали няма да кажат неприятната истина за тебе?

Ти бели чорапи никога не беше носил.

Джаба , ти и Петърнейчев не познаваш ...

Този "другар" трябва да последва СЪДРУЖНИЦИТЕ си - стига се е правил на ПРОКУРОР!!!ТИПИЧЕН представител,олицетворение на ПАРТИЙНАТА НОМЕНКЛАТУРА...

Румен е пич!Бил с трактора на срещата с Галеви, а кой му беше приятел на трактора?Един с обща фирма лоялен гражданин. Все пак приятелите си ги избираме ! Нали?

Не съдете за хората по приятелите им - все пак Юда е имал за приятели само светци.

Къде сте, писачи? Цял свят знае кой е Р.Петков, виза му отказаха на бандита, а вие ни гък, ни мъг. Ами ако беше американец, бе, или поне европеец, нямаше да млъкнете часове... Давайте, другари, поне от кумова срама

Румене, който успее да ти тикне подлата, мазна, мафиотска, червена мутра в затвора му се кълна в преданост вовеки! Дай, Боже на мен да се падне тази чест един ден... Ти за мене, Румене, си истинско олицетворение на покварата и комунистическата чума, която разяжда тази държава отвътре! Но вижда се вече светлина в тунела, идва и твоя ред. Бягай, идвам!

Айде пикаещият стига лъга :(. Ти си бил разрешил СРС-тата - за това след като разбра, че са те подслушвали веднага записите изчезнаха и не се разбра какво сте говорили. Бил си там със служители на МВР ??? - беше там с Трактора кой знае какви мизерии да правите.

Руменчо, като министър имаше ли право и задължение да иска СРС за срещата с Галеви и Алексей и кой съдия му го разреши? Каква беше оперативната полза от срещата между всичките тях, впоследствие и четиримата оказали се клиенти на съда?! Кой е най-голямото перде в БСП???