17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно, че румънците и българите в бг са на това дередже. Последни по всичко. Само първи по смъртност. Тези първични общества не са дорасли да бъдат отговорни. Само с хитруване няма да стане!

Не вярвах, че ще видя "Идиотокрация" в действителност! Цялото това нещо ще завърши с Голямата Европейска Война. Чуват се оръжия и вече мирише на кръв!

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Скоро Радев ще го прокара и тук

Ами той вече го прокара. Не е нужно да има закон, след като няма парламент. Фашизъм идва бързо. Отива си бавно. Който се надява на избори, ще има да се надява. И фашизмът си отива само когато други завладеят територията. Да се радваме ако са руснаците, ако са турците ще трябва да стискаме задници, но ако са китайците или арабите, което е много вероятно, ще трябва да излизаме през комина като гъст дим. Е разбира се, само тези, които останат след гермаския геноцид.

Много точно определение: фашизъм. Но там си имат парламент и не президент узурпирал властта. Оправданието на гласуващите "за" че виждате ли по-развитите били така е просто унижение за румънския народ. А Кацаров и Мунчо в България са си просто за съд. Дори и заповедта не е 180 дни от последното оздравяване.

Издиша ти тезата. Гледай само какво ни очаква, ако мнозинството в парламента са про европейско настроени. По 4 игли ще ни изхакат на 1 път

оставка за Радев и Кацаров заради зеления геноциден сертификат заради който хората не могат да ходят на мач и стадионите са празни

Оставка от Радев, който погазва и конституцията, няма да видиш. Трябва да се махне от длъжност. Въпроса е че и Борисов е за сертификат. Защото така било в Европа видите ли.

Най-често това са температура, главоболие, мускулни болки, повръщане, болка в ръката. ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ.

Аз пък си мислех че най-често при вируса е така. Два три дни си кашляш. А виж последствията, основните ефекти от ваксинацията вече са повече от ясни: всяка ваксина е един глас в полза на германския фашизъм в Европа. Та всеки да си прави сметка дали иска децата му да живеят във фашистка държава, където министрите финансират крематориума и затварят болници с фалшиви оправдания, или в демократична държава като Швеция.

Schilo

Навремето им подарявахме цигари БТ...Сега са ни за пример!

BRAVO × 1 000 000 000

"Предложените мерки са прости и ефикасни. Не нарушават правата на румънците", заяви Симона Спатару от Съюз за спасение на Румъния. "Ако Световната здравна организация, по-развитите държави са решили, че това е методът да намалим нивото на заболеваемост, не виждам защо да имаме друга позиция. Подкрепям възможно най-широкото тестване, но смятам, че в сегашния момент ваксинацията е по-важна" Очаквайте същите думи от предателите тук.

Чудесно, щом могат да си го позволят

Не ми стана ясно защо са и спрели микрофона на депутатката при напомняне на исторически факти. Притесняват се да не събудят стадото ли?

Защото хората може да се усетят какво правят и да прекратят участието си. Тогава ще останат само шепа хора, които трябва да отговарят за престъпленията си спрямо човечеството.

Значи могло да не се изпълняват нарежданията на световната фармамафия и СЗО...

фелсдшер тъкмо ще посети столицата макар и командирован

Това е малка , но важна антифашистка стъпка в правилната посока.

Уж било невъзможно правителствата по целият да се наговорят да правят едно и също, пък действията им навсякъде по света си приличат удивително

Това е основата на термина конспирация.

Слава Богу, че нямаме парламент и редовно правителство. Иначе тук щеше да мине подобно нещо.

Тамошните “соросоиди” демократи и либерали подкрепят каквото им нареди запада. Същата постановка е и тук. Народа казва НЕ, те обаче”-Ама не е европейско да отказвате”

Ето защо е важно как ще гласуваме ние и кой би могъл да защити интересите на голямата част от българите! Всеки да мисли и да гласува умно!

Кой ????????

Гласувайте за възраждане

Не искаха ли да връщат това безумие наречено казарма, щях да гласувам за тях.

Няма независима държава без армия (казарма). Не сме толкова богати, че да имаме наемна армия.

За този който е против казармата: глупост е, вярно. Но без тази глупост ще трябва да храним чужда войска пък и не само войска на наша територия. Най-вероятно турска. Без всеки да може да стреля, на а начин да живееш във враждебно обкръжение. Виж Израел например. Това е форма за самозащита. Искаш ли да нямаш право на самозащита, както би било със истамбулската конвенция? Само че като държава. Е тогава, като нямаш право на самозащита ще трябва да те защитават турците.