Разследват бивш румънски депутат за 50 млн. евро подкупи

Прокурорите от румънската Национална дирекция за борба с корупцията (НДБК) са започнали ново дело срещу скандалния бивш депутат Себастиан Гица, който се укрива.

Обратно в новината

Коментари - Разследват бивш румънски депутат за 50 млн. евро подкупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се прави- сид и в затвора, а не хиляди маскарлъци и да лъжат до дупка, а съда да се прави, че уж всичко е чиста проба истина. Така ще се оправят румънците, а ние ще си седим в батака, защото всеки си вика, ами то от мен нищо не зависи..... един скапан протест не можем да направим като хората- само купени клакьори.

А един праднешки ман жал от с.Драгалевци повече от 20г. е забравен от Темида ,защото така я окьоравиха,че да не прогледне вече.

Смиатаи насти депотатчета , колко пари са взели, хотата мизеруват,те дават право на монополни компании. Страхотни права да малтретирват народа,и садии испалнители. Горките хора.

По тези сметки 3 български Парламента назад и два напред трябва още с избора на народни представители да ги хвърлят в дрънголника, че да наваксаме на румънците! Браво на тях!

Тез ако дойдат тук, не за 50 ами за 500 млн. ще намерят....

Всички тези събитие в Румъния и пълното им отсъствие в България ми говорят само едно: Имало е нова конференция в Ялта, за която не сме разбрали. И като гледам - пак сме разпределени в куция отбор. Всякакви опити да се внуши, че румънците просто са повече хора от нас и с протестите си са извоювали това са платени от Сорос нападки над социалистите, загрижени за социалната държава. Дано някой вдена за кое се шегувам и за кое не, че и аз се обърках.

То ти не вдена та питаш за останалите.

И кога ще ни ''настигнат'' румънците ?