Коментари - Правителството опроверга ”Ройтерс” | Днес.dir.bg

Правителството опроверга ”Ройтерс”

След публикуваното по-рано днес интервю на Томислав Дончев пред "Ройтерс" в редакцията се получи опровержение от Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Правителството опроверга ”Ройтерс” | Днес.dir.bg

Коментари

Не е лошо това правителство да се допитва и до други такива от ЕС и НАТО например Полша и Чехия и други бивши Източна Европа.

Когато се плещят тъпотии

Този път не всички западни държави се послушаха препоръката на перуката. Например Австрия, Гърция, Швейцария и т.н. Затова сега яко натискат и незнам докога нашите послушковци ще се опъват. Дано все пак разума надделее. Все пак основен принцип в правото е невинен до одказване на противното, а май англетата нямат никакви доказателства и цялата история е съшита с бели конци.

Солидарност и стадност са разлчни неща. Трябва ли да се солидаризирам с някого, ако е извършил нещо лошо? Трябва ли да се солидаризирам с някого, ако не знам какво задкулисно е извършил? Защо трябва да се солидаризирам с някого, който напуска ЕС в името на ЕС? Пълен нонсенс!

ebi im na mikata mikata ama v gaza

"България има особени исторически отношения с Русия, това е безспорен факт. Само че историята понякога е добър, понякога е лош учител в политиката." Г-н "Отворено общество" тъгува заради ОСОБЕНИТЕ исторически отношения с Русия.

С тази снимка ли асоциираме Българското правителство?Може би е време да коригираме някои неща и най вече да спрем да се кланяме на изкуствено създадени апологети и да си признаем, че Царя е Чисто Гол..т.е.нелицеприятен профан.

Ех Шенген, Шенген...

Хитрягата Боко иска да цоца и от запада и от Русия а и Ердоган да не му се сърди Ама великата хитрост винаги се наиграва и май скоро ще си имаме друг премиер

Солидарни сме, щото има евросубсидии. В момента в който спрат, поглеждаме към по-големия брат.

Хайде сега Дончев обяснявай, че нямаш сестра! На тебе ли ще вярват, или на Ротерс?

достоино изказжане 4е сме с ЕС НАТО

за свако , нит за НАТО, глей кой колко дава , и то КЕШ

Бе, британският джендърлък се скъса да лъже, бе.

Опревержението малко в стил "кой ми се такова в гащите". Със солидна доза словоблудство "про НАТО у ЕС" на фона на откровените про руски дела. Отврат.

В нашия, българския случай, историята е била изключително добър учител в политиката, но за съжаление на безнадеждно тъпи ученици! И е грамотно да се пише "неведнъж", а не "не веднъж"!

Най-некадърното правителство на България от 1944 година насам.

ся начи Дада ви Ангел да ви кажи Щом Русията го е отровила начи е за добро Цяла Азия се хилят и кодосат с англоизкукалите и даже Нова Зеллаондия си прави гаргара демек ако имали руски шпионин щели да го изгонят но такъв не намерили Ам туканкана има 7,5 милиона руски шпиони барабар с мени НАТО БИХ ПРЕДАВАЛ С УДОВОЛСТВИЕ НЕОПИСУЕМ КЕФ И БЕЗПЛАТНО -ДАЖЕ И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО НЕ МИ ТРЯБВА

А наздраве!Цеца ли слушаш?

"Управляващите" сами си се вкараха в НАТО навремето без да ни питат и това си е техен проблем. 85% от българите не сме в НАТО. Който е в НАТО да си им бъде лоялен и верен колкото си иска. България не е торба с вехтории, която да си подхвърлят великите сили през няколко десетилетия. Достатъчно ядове сме брали от глупостите на големите сили и това трябва да престане. Русия ми е близка, обичам я и не се чувствам престъпник по този случай. Западът ми е далечен и не са ми никакви, което също е в реда на нещата.

Путин дистанционно ти подхвърля мозъка.Като на боко тиквата.

ГЕРБерасткото правителство пак се на ака и започна ама аз, ама ние ,ама не е вярно ,мале мале простотия до шия.

"Ройтерс", ВВС и други уважавани в миналото новинарски агенции се превърнаха в жълти, джендърски издания ...

Имаше един стар виц от соца: Катаджия спира Людмила Живкова и й перфорира шофьорския талон както се правеше тогава. След минута се усеща, настига я и вписва в талона й "тази дупка не е дупка. Старшина Петров. Та и това малоумното нещо от снимката е разбрал със закъснение какво е казал Боко и сега започнаха обяснения как и ние и Ройтерс не сме разбрали какво искал да каже.

С едно нещо съм 100%-че сме пълни "чле нове" край на цитата.

Лъжи-мажи пак е забравил какви ги е наговорил в началото на интервюто. Ама, нищо. Точно затова интервютата се записват.

Тия още не се усещат,че от ЗАПАДналата СМРАД господарите нареждат на "независима" България.

че нямаш сестра:))) западните лъжи и пропаганда пряко ни засегнаха - не се хвана ББ на мейските лъжи, веднага го атакуват усарските лъжци

Пачи

Банката на Сосиете женерал напуска България!!! Тази банка Сосиете женерал нали е на Червения щит-Родшилд!!!...пак ли ще ни бомбандира някой, та миш..те напускат първи опасния кораб? Не вярвам да има по-"информиран" от Родшилд,...не и на планетата Земя! "Световната" банка(световна???, колкото аз съм космонавт) и тя е на същата фамилия и това, което знаем е, че по Света и у Нас, там, където е стъпила за извършване на "консултации", извършва целенасочен геноцид("те ти булка Спасов ден", да разберете, защо си уредиха тук 4-ри американски военни бази и ни морят, трепят, тровят, облъчват, пръскат и ни гонят от нашата земя, вече близо 30 години, за да си оформят територията на новата "ивица Газа"!!! Само изчакват и търсят най-"убедителната" пропаганда и команда да нападнат 200 годишния си враг Русия). Защото в държавите в които не я допускат до РЕСУРСИТЕ предизвиква войни, примери-Либия, Ирак, Йемен, Сирия и много други!!! П.П. Българската банка КТБ не беше ли "фалирана"-ограбена 2 дни след посещението на Ротшилд в банката?!!!(риторичен въпрос)

Mного правилно си го написал,ама соросоидните тролове cега ще те удавят в помията си...................

Целият запад до Сан Фанциско разбра на кого сме слуги. Няма какво да се обясняваме.

като чуя "ройтерс" и се сещам за оня техен репортаж. За справка - гугъла - ФОТОШОП ГРУЗИНСКИ СТИЛ

Що бе? я си признай на кой ЧЛЕН имаш ЗЪБ ?

На моя, на моя.

Ама той е дал интервю на 29.03, ама не го разбрали.

Британците, както винаги, лъжат!

Навремето имахме само Работническо дело и БТА.Сега са много, но истината пак я няма.

руснак, емигрирал в нюйорк: оказываеться, все, что писала Правда - правда

Не ми стана ясно какво точно ''опровергава'' тоя като смисъла е едно към едно с написаното от ройтер..Лоялни сме на нато и еврогейския и ще спазваме техните препоръки...

го търсих,но не можах да го намеря - дай някакъв ДИРЕКТЕН ЛИНК

опитах да пусна линк, но женфърите го изтриха като спам. Отиваш на Ройтерс Уърлд и скролваш... все още е някъде в началото на новините

Дончев нещо казал, а Ройтерс си досъчинил още две страници измишльотини и фантасмагории, за да си оправдае заплатите! На тия хора не трябва на нито една дума да им се вярва вече! Пръст да му покажеш, то ще ореве орталъка, че си го нападнал в собственото му легло ... Всичките ли са на кокс там, какво е това чудо?! Явно преговорите по Брекзита съвсем на зле вървят, щом всички са толкова бесни и се чудят къде да си назначат виновни!

А ти, патко, като не си чела какво пише в Ройтерс, какво ръсиш лъжи и тъпотии

Да не мислиш, че репортера е стенографирал в бележник. 21 век сме, всичко е на запис и ако го пуснат в медиите, ще стане ясно кой какво е казал. Кофти за Мазниславчо, че се е омазал пред Ройтерс, а не през някоя от медиите на Пеевски и сега трудно ще си замаже ла*ната. Все пак една световна медия, остави да я обвиняват в лъжа.

Аман от този завършен габровски бърборко.

Бедата ни е, че лъжливите медии на бившата метрополия са традиционно гръмогласни и "меродавни", а нашите опровержения са локално мише църкане и едва ли някой ги чува.

Някой да е чувал нещо от Швейцария по въпроса , Англия напуска ЕС-то , така , че изключваме тъпите твърдения за някаква солидарност на тази основа , белкем ингилизите са много солидарни към проблемите ни?! САЩ рипнаха да са солидарни , защото всъщност те са поръчителите и без да са в ЕС ,или нещо подобно. За това Швейцария е Швейцария и не яде ритниците кога се ритат атовете.

НАЙ- висока смъртност в Света е констатирана в ГАБРОВСКИте и Видински села 37 и 34 души на 1000. НЕ е за учуднване имаики предвид ГАБРОВското УХИЛЕНОТО лице на бг корупция наглост и безочие от снимката

Абе погледнете Гърция , Австрия и си набийте шута от управлението на държавата ни като сте некадърни , шубелии , зависими и каквото още щеш там. Толкова е сложно да не се взема отношение по проблем който е неизяснен и не ни засяга. Да си се оправят тия дето го забъркаха.

Явно НЕ знаеш че МОСКВА ПЕРЕ най-много през Кипърски-гръцки банки и офшорки и Австрийски банки

И кво от това , Англия е момина сълза и не приюти капиталите на руски олигарси , нали? Сега даже иска демократично да им ги отнеме , ако са мръсни.

да говориш от името на други е типична джендърска "ценност", която често се използва и от неграмотната цензураторка на дира със затрудненията да чете и разбира най-елементарни текстове. точно за това те релативизират истината, че било въпрос на гледна точка. и кое сега е истината сега? казаното от името на друг, или опровержението? или все още истината е релативно понятие на фона на фактите?

...просто, както обичайно са се загубили в превода ;-)

кой и как е финансиран Ройтерс ? таймс ?

къде са сега борците против фалшивите новини, като меркел, хайко маас, габриел, външната ни захариева, мария габриел, зелените, ек, еп, и други...? снишавате ли се, а? снишавайте се! снишавайте се! хахааа

''Смотаняци'' , нямаше ли някакъв такъв филм. Това с когато попаднеш на нивото си на некомпетентност го знаем и от мистър Питър и от ГЕРБ.

Само че историята понякога е добър, понякога е лош учител в политиката. АЗ МОГА ДА БЪДА ЛОШ УЧИТЕЛА САМО ЗА КАПУТОВИДНИ ГАБРОВСКИ ПОЛУГРАМОТНИ ДАСКАЛИ .....

Защо не каза че Британия не е в ЕС ? И с това щеше да завършиш въпроса който са ти задали ! И защо не каза че не е че сме близки с Русия ,а защото няма Доказателства и Логика !

Нищо ново : От Ройтерс изобщо не са сметнали за необходимо да си губят времето и да питат правителството ни за становище ! Те просто са знаели какво е разпоредено отгоре ... Най-лошото е , че не знам да се радвам ли или да плача !

Абе нали си имаме наш човек, цял евроКомисар, дето го пратихме в таз тежка чужбина да се бори с информационната заплаха... а ето че българското правителство за пореден път дава жертви заради фейк новини, и то сътворени от нашите "съюзници" ;)

Коментари - Правителството опроверга ”Ройтерс” | Днес.dir.bg

Правителството опроверга ”Ройтерс”

След публикуваното по-рано днес интервю на Томислав Дончев пред "Ройтерс" в редакцията се получи опровержение от Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Правителството опроверга ”Ройтерс” | Днес.dir.bg

Коментари

Не е лошо това правителство да се допитва и до други такива от ЕС и НАТО например Полша и Чехия и други бивши Източна Европа.

Когато се плещят тъпотии

Този път не всички западни държави се послушаха препоръката на перуката. Например Австрия, Гърция, Швейцария и т.н. Затова сега яко натискат и незнам докога нашите послушковци ще се опъват. Дано все пак разума надделее. Все пак основен принцип в правото е невинен до одказване на противното, а май англетата нямат никакви доказателства и цялата история е съшита с бели конци.

Солидарност и стадност са разлчни неща. Трябва ли да се солидаризирам с някого, ако е извършил нещо лошо? Трябва ли да се солидаризирам с някого, ако не знам какво задкулисно е извършил? Защо трябва да се солидаризирам с някого, който напуска ЕС в името на ЕС? Пълен нонсенс!

ebi im na mikata mikata ama v gaza

"България има особени исторически отношения с Русия, това е безспорен факт. Само че историята понякога е добър, понякога е лош учител в политиката." Г-н "Отворено общество" тъгува заради ОСОБЕНИТЕ исторически отношения с Русия.

С тази снимка ли асоциираме Българското правителство?Може би е време да коригираме някои неща и най вече да спрем да се кланяме на изкуствено създадени апологети и да си признаем, че Царя е Чисто Гол..т.е.нелицеприятен профан.

Ех Шенген, Шенген...

Хитрягата Боко иска да цоца и от запада и от Русия а и Ердоган да не му се сърди Ама великата хитрост винаги се наиграва и май скоро ще си имаме друг премиер

Солидарни сме, щото има евросубсидии. В момента в който спрат, поглеждаме към по-големия брат.

Хайде сега Дончев обяснявай, че нямаш сестра! На тебе ли ще вярват, или на Ротерс?

достоино изказжане 4е сме с ЕС НАТО

за свако , нит за НАТО, глей кой колко дава , и то КЕШ

Бе, британският джендърлък се скъса да лъже, бе.

Опревержението малко в стил "кой ми се такова в гащите". Със солидна доза словоблудство "про НАТО у ЕС" на фона на откровените про руски дела. Отврат.

В нашия, българския случай, историята е била изключително добър учител в политиката, но за съжаление на безнадеждно тъпи ученици! И е грамотно да се пише "неведнъж", а не "не веднъж"!

Най-некадърното правителство на България от 1944 година насам.

ся начи Дада ви Ангел да ви кажи Щом Русията го е отровила начи е за добро Цяла Азия се хилят и кодосат с англоизкукалите и даже Нова Зеллаондия си прави гаргара демек ако имали руски шпионин щели да го изгонят но такъв не намерили Ам туканкана има 7,5 милиона руски шпиони барабар с мени НАТО БИХ ПРЕДАВАЛ С УДОВОЛСТВИЕ НЕОПИСУЕМ КЕФ И БЕЗПЛАТНО -ДАЖЕ И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО НЕ МИ ТРЯБВА

А наздраве!Цеца ли слушаш?

"Управляващите" сами си се вкараха в НАТО навремето без да ни питат и това си е техен проблем. 85% от българите не сме в НАТО. Който е в НАТО да си им бъде лоялен и верен колкото си иска. България не е торба с вехтории, която да си подхвърлят великите сили през няколко десетилетия. Достатъчно ядове сме брали от глупостите на големите сили и това трябва да престане. Русия ми е близка, обичам я и не се чувствам престъпник по този случай. Западът ми е далечен и не са ми никакви, което също е в реда на нещата.

Путин дистанционно ти подхвърля мозъка.Като на боко тиквата.

ГЕРБерасткото правителство пак се на ака и започна ама аз, ама ние ,ама не е вярно ,мале мале простотия до шия.

"Ройтерс", ВВС и други уважавани в миналото новинарски агенции се превърнаха в жълти, джендърски издания ...

Имаше един стар виц от соца: Катаджия спира Людмила Живкова и й перфорира шофьорския талон както се правеше тогава. След минута се усеща, настига я и вписва в талона й "тази дупка не е дупка. Старшина Петров. Та и това малоумното нещо от снимката е разбрал със закъснение какво е казал Боко и сега започнаха обяснения как и ние и Ройтерс не сме разбрали какво искал да каже.

С едно нещо съм 100%-че сме пълни "чле нове" край на цитата.

Лъжи-мажи пак е забравил какви ги е наговорил в началото на интервюто. Ама, нищо. Точно затова интервютата се записват.

Тия още не се усещат,че от ЗАПАДналата СМРАД господарите нареждат на "независима" България.

че нямаш сестра:))) западните лъжи и пропаганда пряко ни засегнаха - не се хвана ББ на мейските лъжи, веднага го атакуват усарските лъжци

Пачи

Банката на Сосиете женерал напуска България!!! Тази банка Сосиете женерал нали е на Червения щит-Родшилд!!!...пак ли ще ни бомбандира някой, та миш..те напускат първи опасния кораб? Не вярвам да има по-"информиран" от Родшилд,...не и на планетата Земя! "Световната" банка(световна???, колкото аз съм космонавт) и тя е на същата фамилия и това, което знаем е, че по Света и у Нас, там, където е стъпила за извършване на "консултации", извършва целенасочен геноцид("те ти булка Спасов ден", да разберете, защо си уредиха тук 4-ри американски военни бази и ни морят, трепят, тровят, облъчват, пръскат и ни гонят от нашата земя, вече близо 30 години, за да си оформят територията на новата "ивица Газа"!!! Само изчакват и търсят най-"убедителната" пропаганда и команда да нападнат 200 годишния си враг Русия). Защото в държавите в които не я допускат до РЕСУРСИТЕ предизвиква войни, примери-Либия, Ирак, Йемен, Сирия и много други!!! П.П. Българската банка КТБ не беше ли "фалирана"-ограбена 2 дни след посещението на Ротшилд в банката?!!!(риторичен въпрос)

Mного правилно си го написал,ама соросоидните тролове cега ще те удавят в помията си...................

Целият запад до Сан Фанциско разбра на кого сме слуги. Няма какво да се обясняваме.

като чуя "ройтерс" и се сещам за оня техен репортаж. За справка - гугъла - ФОТОШОП ГРУЗИНСКИ СТИЛ

Що бе? я си признай на кой ЧЛЕН имаш ЗЪБ ?

На моя, на моя.

Ама той е дал интервю на 29.03, ама не го разбрали.

Британците, както винаги, лъжат!

Навремето имахме само Работническо дело и БТА.Сега са много, но истината пак я няма.

руснак, емигрирал в нюйорк: оказываеться, все, что писала Правда - правда

Не ми стана ясно какво точно ''опровергава'' тоя като смисъла е едно към едно с написаното от ройтер..Лоялни сме на нато и еврогейския и ще спазваме техните препоръки...

го търсих,но не можах да го намеря - дай някакъв ДИРЕКТЕН ЛИНК

опитах да пусна линк, но женфърите го изтриха като спам. Отиваш на Ройтерс Уърлд и скролваш... все още е някъде в началото на новините

Дончев нещо казал, а Ройтерс си досъчинил още две страници измишльотини и фантасмагории, за да си оправдае заплатите! На тия хора не трябва на нито една дума да им се вярва вече! Пръст да му покажеш, то ще ореве орталъка, че си го нападнал в собственото му легло ... Всичките ли са на кокс там, какво е това чудо?! Явно преговорите по Брекзита съвсем на зле вървят, щом всички са толкова бесни и се чудят къде да си назначат виновни!

А ти, патко, като не си чела какво пише в Ройтерс, какво ръсиш лъжи и тъпотии

Да не мислиш, че репортера е стенографирал в бележник. 21 век сме, всичко е на запис и ако го пуснат в медиите, ще стане ясно кой какво е казал. Кофти за Мазниславчо, че се е омазал пред Ройтерс, а не през някоя от медиите на Пеевски и сега трудно ще си замаже ла*ната. Все пак една световна медия, остави да я обвиняват в лъжа.

Аман от този завършен габровски бърборко.

Бедата ни е, че лъжливите медии на бившата метрополия са традиционно гръмогласни и "меродавни", а нашите опровержения са локално мише църкане и едва ли някой ги чува.

Някой да е чувал нещо от Швейцария по въпроса , Англия напуска ЕС-то , така , че изключваме тъпите твърдения за някаква солидарност на тази основа , белкем ингилизите са много солидарни към проблемите ни?! САЩ рипнаха да са солидарни , защото всъщност те са поръчителите и без да са в ЕС ,или нещо подобно. За това Швейцария е Швейцария и не яде ритниците кога се ритат атовете.

НАЙ- висока смъртност в Света е констатирана в ГАБРОВСКИте и Видински села 37 и 34 души на 1000. НЕ е за учуднване имаики предвид ГАБРОВското УХИЛЕНОТО лице на бг корупция наглост и безочие от снимката

Абе погледнете Гърция , Австрия и си набийте шута от управлението на държавата ни като сте некадърни , шубелии , зависими и каквото още щеш там. Толкова е сложно да не се взема отношение по проблем който е неизяснен и не ни засяга. Да си се оправят тия дето го забъркаха.

Явно НЕ знаеш че МОСКВА ПЕРЕ най-много през Кипърски-гръцки банки и офшорки и Австрийски банки

И кво от това , Англия е момина сълза и не приюти капиталите на руски олигарси , нали? Сега даже иска демократично да им ги отнеме , ако са мръсни.

да говориш от името на други е типична джендърска "ценност", която често се използва и от неграмотната цензураторка на дира със затрудненията да чете и разбира най-елементарни текстове. точно за това те релативизират истината, че било въпрос на гледна точка. и кое сега е истината сега? казаното от името на друг, или опровержението? или все още истината е релативно понятие на фона на фактите?

...просто, както обичайно са се загубили в превода ;-)

кой и как е финансиран Ройтерс ? таймс ?

къде са сега борците против фалшивите новини, като меркел, хайко маас, габриел, външната ни захариева, мария габриел, зелените, ек, еп, и други...? снишавате ли се, а? снишавайте се! снишавайте се! хахааа

''Смотаняци'' , нямаше ли някакъв такъв филм. Това с когато попаднеш на нивото си на некомпетентност го знаем и от мистър Питър и от ГЕРБ.

Само че историята понякога е добър, понякога е лош учител в политиката. АЗ МОГА ДА БЪДА ЛОШ УЧИТЕЛА САМО ЗА КАПУТОВИДНИ ГАБРОВСКИ ПОЛУГРАМОТНИ ДАСКАЛИ .....

Защо не каза че Британия не е в ЕС ? И с това щеше да завършиш въпроса който са ти задали ! И защо не каза че не е че сме близки с Русия ,а защото няма Доказателства и Логика !

Нищо ново : От Ройтерс изобщо не са сметнали за необходимо да си губят времето и да питат правителството ни за становище ! Те просто са знаели какво е разпоредено отгоре ... Най-лошото е , че не знам да се радвам ли или да плача !

Абе нали си имаме наш човек, цял евроКомисар, дето го пратихме в таз тежка чужбина да се бори с информационната заплаха... а ето че българското правителство за пореден път дава жертви заради фейк новини, и то сътворени от нашите "съюзници" ;)