Росица Велкова: Законът за въвеждане на еврото ще е готов до края на годината

Подготвя се информационна кампания, която да обори страховете в обществото, каза служебният министър на финансите

Обратно в новината

Коментари - Росица Велкова: Законът за въвеждане на еврото ще е готов до края на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо бързане с тоя закон... де да беше така и с важните за народа неща. Бързат, за да не им се скарат чиновниците от ЕС, които ни затвориха под носа вратата за Шенген и с усмивка ни казаха "може би друг път, почакайте".

Как я виждал Еврозоната с 400 евро заплата?Трябва да раздадете на всички по едно чекмедже като на Баце.

Тя кампанията ви е в ход отдавна. Много бързате с тоя закон. Продсжни твари сте всички .

Никой от управляващите досега не е зачитал мнението на хората! Нито комунистите,нито т.н. демократи! А те са със сменени маски!!!???

Вие временно сте там от вас не зависи нищо след като казвате че пенсионерите не заслужавали толкова пари жалко че някой ви е изтървал там

Tina

Тия пудели в Парламента, не разбраха ли, че народа , който ги вкарва в този Парламент, не иска да подменя на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ с евро. Кога най-после ще се вслушате в народния глас ! България не принадлежи само на 240 депутати! БЪЛГАРИЯ е наша, на целия БЪЛГАРСКИ НАРОД !

Туй прасенце роско добре се зоби, ще е готово до края на годината

Предателите на България са оргавизирали мащабна акция. Явно много им трябваме да ограбят и малкото, което е останало!

на всички рускинтролчета под темата двепм ватенки и вашта рашка говняшка

ваща мама свинска

Шест статии на първа страница в Дир.бг, посветени на еврото и Еврозоната. Мащабна атака и изпълнение пак на чужди поръчки. Нека първо да ни пуснат в Шенген, а после ние ще си помислим за Еврозоната. Това би било защита на националния ни интерес. На тези хора и в политиката и в обслужващите медии наистина не им пука, че от техните сделки и предателства България след тях няма да я има.

Кава е тая бе, свиня! Продажници, голе ми икономисти от вън ви казаха,че не сме готови за зоната, че нямаме икономика, на къде ни влечете, или е по важно да налапате бахура като за последно. Влачите Българи якъм поредното дъно. Изорахме всичко вече. Мизерници .

Някой ще може ли икономически обосновано да ми обясни целесъобразността на тази дивотия да преминем към евро…

например всички банково сметки стават без такси, поличаване теглене на пари от банкомат достатъчно ли ти е - така родните банки извдници остават без 1 милиард годишна печалба от такси а тия пари си седят при обикновените хора достатъчно ли ти е руска кратунко

Цените по 2! Да ни е честито!

то ние отдавна сме в еврозоната да берем маслини, портокали, да бършем насрани дупена на богати европейски пенсионери, да чистим и мием, да проституираме, да сме мулета на крупни нарко търговци. От 32 години сме слугинаж в Обединена Европа, където по -добре посрещат азиатци, африканци , аборигени от буша. Но вопиюща ненавист щом чуят БЪЛГАРИН. Та какви точно са ни предимствата -щото не разбрах

Еврото е капан,в който Даже сиренето е пластмасово. Не съществува начин,и законов механизъм за Излизане от Еврозоната и Еврото,и връщане на Лева !!! Еднопосочен билет......към небитието...

„Преговорите за присъединяване на България към зоната на единната валута приключиха с „доброволното“ съгласие от страната, поне на хартия, с УНИЗИТЕЛЕН списък с условия, които ще я задължат наред с други държави, които ще приемат еврото в бъдеще, да поеме голям дял от разходите за еврозоната, преди да знае кога и дори дали ще бъде приета в блока. НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО с ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО НЕ БИ МОГЛО ДА ПРИЕМЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.“ Моймир Хампл, зам.-гуверньор на Чешката национална банка Барба Ганьос ПОДЛЯ ВОДА на СЛЕДВАЩИТЕ КАНДИДАТИ за ЕВРОЗОНАТА...

Те не ни допускат в селото, ние се гласим за поповата къща. Защо до днес никой евроспециалист не каже: Как ще се сношат социалната пенсия, минималната такава, социалните помощи за отопление. За заплатите -ясно ще слугуваме на немци, французи, италианци, испанци. Какво ще стене когато ги насечем парите, ама вече съюза няма да го има!? и питам госпожиците политикани -ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СЕ НАТИСКАМЕ ДА МАХАМЕ С КЪРПА НА ХОРОТО, АМА НЕ ДА ГО ВОДИМ А НАКРАЯ! ВЧЕРА ПИТАХ ЗАЩО ОНЕЗИ ДЕТО ПРАТИХА В КОНЦЛАГЕРИ СВОИ (ФРАНЦУЗИ, ХОЛАНДЦИ, БЕЛГИЙЦИ) ДНЕС НИ ОБЯСНЯВАТ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ; ПЕДОФИЛИЯТА !? ИНЦЕСТА !? ХОМОСЕКСУЛИЗМА !? ДЖЕНДАРСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ!

SirBob

Много добре казано. Меко казано лицемерно е нации, в които нацизмът е бил, и все още е уважавана философия, да ти спират пътя към Шенген с доводи за сигурност, права и т.н.

Защо ли?! Защото ГУВЕРНЬОРЪТ на БНБ каза, че РЕШЕНИЕТО за ЕВРОЗОНАТА НЕ Е ЕКСПЕРТНО ( !!! ), а ПОЛИТИЧЕСКО. :(

За едната чест живея и с нея се прехранвам!

Не ти е лесно да си ...гладен значи?

Да живее Българският Лев! Еврото на боклука!

Еврото - НИКОГА!

Не искаме евро!!!!!!

В ЕС валутата е евро. В РФ е рубла.

Проумейте най-накрая, че всички партии - ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП, ДПС слушкат чинно инструкциите на Големия Брат и ни водят към глад и мизерия.

БСП са независими ,затова всички медии ги мачкат и оплюват

България е в перфектно буря,Света е пред световна война,.а мръсните подлоги на САЩ спешно изпращат оръжие за убиване на руснаци !!! Но не изпратиха оръжие на Сирийското правителство срещу Ислямска държава?

То ислямската държава е създадена от САЩ. Те си ги контролират там, нещата вътрешно.

Да направим референдум за приемане на рублата

Ето и тоя усвоява кинти, да си купиш място за гроб, с тях.

Колелото се върти и мачка здраво русофилистиците в България.

като те фраснем с правата лопата у главата, ще ти се привидят и евросифилистици. продажни порове нещастни

Радев, Триморецо, само със свине и свинки ли разполагаш за " министри"? Нямаш ли и някой човек?

потуранкото не го пускат в селото , той закони щел да мисли.. ббаахаха

Подиграват ни се ... Да им покажем, че Левът ни е жив и че може да къса евроатлантическо месо .

Убий фашист,спаси България!

А договора за влизане в Шенген? За какво ни е тази Европа с граници за нас ! Аз не се чуствам трета ръка европеец както искат да се чустваме шибаните англосаксонци! Когато е имало България, тях не ги е имало!!!

Противопоставяйте се на Евро Пропагандата и манипулация, с Обясняваме защо Еврозоната е Капан от който няма Законов път назад! Рзобличавайте Евро Пропагандата!

Какво евро ви вълнува, бе??? Няма такава долна сган като вас!!!

колко сте бързи. А що се отнася до съдебната система ще ви трябва още поне век, да промените нещо към по-добро. Всички гракнахте за еврото, имаме нова дъвка да дъвчем, и никой вече и дума не обелва за грандиозния провал на политиците ни по отношение на Шенген.

Като си някакъв министър, мини при дизайнери и стилисти малко да те поочовечат, че си неприятна за гледане.

Станишеви- рекламни агенти на еврото! Добре платени!

Тоест без Шенген,но с Евро??Тези са за съд!!

Ще има информационна кампания, демек разбирайте пак ще дават пари на едни шопари, като тая от картинката да ходят по студията и да ви лъжат колко ще е хубаво като си загубим националната валута Левът. Шопарите са тотални безродниции и трябва да има народен съд за тях!!!

Как така всички "управляващи" са ИЗРОДИ? Всички! Продажни безродници!

Еврото е капан,в който Дже сиренето е пластмасово. Не съществува начин,и законов механизъм за Излизане от Еврозоната и Еврото,и връщане на Лева !!! Еднопосочен билет......към небитието...

На Дир-а са им платили доста от фонда "Пробутване на Еврото", за да ни заливат с такива пропагандни статии. Как пък не пуснахте нито една статия за другата страна на дебата? Защо не говорите за идващата хиперинфлация, рисковете, загубата на суверинитет??? Кажете колко ви платиха!

Ще стане. Ще стане защото не зависи от народа. Каквото им се каже на нашите така наречени политици, това ще стане. Ще бъде чудо ако някой им попречи.

Ще стане, ама ше ги изтрепеме с правите лопати. На Кирчо ХарварТа, каква лопата съм му приготвил.... Ще завърши и в ОксфорТ, след нея.

Еврото е Тоталният контрол и заробване от сви-не като тази и брюкселските зелки ... А и те просто ще подарят златния резерв за цветни пресно напечатани хартийки. Така България ще бъде тотално поробена

кампанията яко тече.. все чак итпъснаха 10млн. да рекламират измислента им еврозона

ДИР, в момента 4 от 6-те ви видещи новини са за въвеждане на еврото, и всичките - колко хубаво ще стане след това! Престаравате се нещо, и пресолявате манджата ..... Как пък една от новините не е с по-различно мнение от спуснатата генерална линия?

Сега стана ли ви ясно, че и прецедента е национален предател ???

Стана ни ясно че Ел Прецеденте е най-големият шарлатанин ! Лъга като изоглавен че бюджета бил лош, имало огромен дефицит ала бала

Това ни стана ясно в момента в който отказа на Възраждане да инициализира референдум за отлагане на приемането на еврото, забележете НЕ НА ПРИЕМАНЕ, А ОТЛАГАНЕ, което не противоречи на документите за ЕС !

Първескинята разбира доста. Слушайте я и изпълнявайте.

ОБАЧЕ НИКОЙ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ГИ ПУСКА ТАМ !

Не е сигурно, че няма да ни пуснат :( Тяхната задлъжнялост на глава от населението е по-голяма от нашата. Те ще искат да плащат малкия ни дълг за сметка да плащаме техния голям дълг.

Най-големият Исторически парк в света до Варна започва подписка за референдума против еврото през януари! Заповядайте в Неофит Рилски да се подпишете!

Ама Росиииии Нали имше 11 милиарда дългове бе душа ???