Плевнелиев: Срещу мен воюваха мрежи на ДС и руски тролове

Росен Плевнелиев отказа да коментира речта на новия президент Румен Радев, но подчерта, че я е чул и анализирал внимателно.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Срещу мен воюваха мрежи на ДС и руски тролове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Росенчо... ако всяка плюнка изплюта по тебе бъде събрана в една обща би те удавила.... смешник смотан... за какво се кандидатираш за президент като си страхливец и само се оправдаваш другите.....

Най-добрия президент на България

Соросоид питай благодетеля си защо на протестърите в САЩ плаща по 2000 на глава, а на отрепки като теб само по 30? Явно и 30 са ти много.

Аз пък доскоро си бях малко русофил,но когато изгледах това видео, вече твърдо не съм.Тотална .............Убедете се сами : https://link

watch?v=lRtdkLnohnk

JMM®

Ако след "Виденовата зима" БСП/БКП беше забранена и имаше лустрация, то сега нещата по съвсем друг начин щяха да изглеждат в България.

Чехляка аналлизира както винаги

Ей мръсни твари...Долни хора... Комунисти.. Изгнили са ви мозъците бе..

Тиквата и Плюнката чакат народната "любов" да ги "помилва"

Около 1300 коментара, и като си представим, че това не са 1300 човека...мъка, мъка. Там колкото сте 20-30 човека, а бе намерете си по-смислено занимание!

Плюнчо,...Жалък си, а няма кой да те пожали?

Плюнчо,...Жалък си, а няма кой да те пожали?

Това НИШО само си говори, че било нещо?

и си остана боклук.

един галош по- малко

ПОМИЯР

Всички ме ритаха и жена ми и ДС и руснаците, даже и Бойко понякога, но аз издържах. Е малко съм поумазал навсякаде с л...а ама останах верен чичко Шорош.

Сбогом Предателю! Вън от България, пагубно същество! Вземай си герберасите, като онова остриганото милиционерче и да ви няма! ВЪН КОПЕЛЕТА !!!!

стига сте го показвали, явно ви е мъчно за него, поплачете си , но насаме

Делян Путин Сава срещу Плевнелиев.........

Абе тролчета глупави, защо сте хабили рубли за този? На този и собствената му параноя му стигаше.

Троловете са НЕУНИЩОЖИМИ!!

Да живей!

Забрави да спомене, че и Дарт Вейдър с Империята са били срещу него-нали в предизборната кампания се изживяше като джедаи. Само не знам как Император Палпатин=Джордж Сорос (Шорош) ще ти е враг, при положение, че си му едно от храненичетата-ти, Плевню-великият Джедай?! Лазерния меч вдигаш ли го още?

И аз не считам, че сега на президента Радев ще му бъде трудно, ако спазва Конституцията, тоест много да папка и много да слушка и изпълнява стриктно нарежданията на Премиера и Народното Събрание! Но ако почне да се прави на интересен, Конституцията предвижда вкарване в релсите с як шут отзадека!

Айде Чао!!!!

И вятърните мелници воюваха с теб!Сбогом!

"воювали"хахахаха, не бе, хората не те понасяха, лакей американски ака (олсо ноун ес) магарето на боко, бай бай роско, бай бай обонго, следват бай бай меркел, бай бай оланд и така платените марионетки поред, бай бай

Руските тролове и хакери подмениха президента на САЩ, ама наш'та пастирка е непоклатима!

Днес е паметен ден за България! Свършиха се 5 години срам и национално предателство! Честито на всички!

Кой си ти бе пръдльо? Срещу теб бяха и са тези, КОИТО ТЕ ПОСТАВИХА НА ТОЗИ ПОСТ.А народО НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ГЛЕДА ЗАРАДИ ДВУПОЛОВОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ.

Господин Плевналиев, параноята дето те гони, може да ти я засилят Цветанов и Борисов. Ти сам воюваше срещу себе си.

Да видиш как Плевнелиев сдава поста и се маха - несравнимо! Край на мъките! /надявам се/

Тоя до кога ще го гони параноята?

Че ДАНС не е изгонила нито един руски агент и че няма осъдени за хибридната война която кочината води срещу Родината ни!

този е пълен идиот! а сега цял живот ще живее на гърба на данъкоплатците за уродливото си, нагъзено поведение и гафове, които стори

Целокупната вселена е воювала срещу ирландската пастирка, но той накрая я победи.

Тоя не спря да се оправдава и да хленчи :) Клоун без характер назначен от ББ за прецедент. Били воювали с него хакери и тролове?!? С тоя плужек само могат да си правят гаргара, кой ще воюва с него?

що си турил и Местанчо в групата, се едно да си плюеш Боката, дето те назначи за прецедент. Не е убаво така, щъ знайш, шъ ти се върне!

Този човек нищо не е разбрал. Мисля си, че той "заработва" бъдещото си назначение по всякакъв начин, което много му личи. Къде ли ще излага държавата ни занапред?!?

и най голям рейтинг Плевнелиев постига за приклюването на мандата

Срам за България! е този на снимката.

има психични отклонения и навсякъде вижда "врагът", а той живее у него. Бил "анализирал" речта на новия президент, ха ха ха. Че с какво я анализира, като нямаш центрофуга на горния етаж?! Иди си с мир и никога не се връщай на какъвто и да е пост в държавата, вреден си!

Първия български президент, който не се побоя да се противопостави на Кррмъл и на хилядите му слуги у нас, бръкна им дълбоко в червените задници, затова го мразят.

Неговият задник е не по-малко червен от на който и да е.

Използването на "Български" и "президент" в случаят с росица плевнелиева е недопустимо !

Русия воюва срещу него. Завалла. Сам на барикадата.

ма, сущий Сашето матросов, ве! Сам срещу "бронебройните" патроне и ич го не фащат! Тц, тц,.......

Тролове воювали срещу президента. Митологичното мислене на една ирландска пастирка.

Дда?!

Край с теб. Марш в забвение.

Ами проучили са общественото мнение, като харесвате мутри, само срещу тях не хейтвате - хората ви дават военните. Я и досиетата им ги пазихте колко години. Големите мъже- пулъовци! Няма що!

Българския народ е ВИНАГИ МНООГО недоволен, когато НЯМА кой да ГО ОПРАВИ! Във ваш стил говоря, за да се разберем! Та, понеже Доган, мутрите, Пеевски, ДС ви оправяха и мноого ви харесваше - 27 години все гоните стойностните хора! Ами кажете си, харесвате- тези дето ви оправят! 27 години още ви държат, не щете да се разделяте с тях! И все плюете по честните и искрените. Клетници!

Нещастник

Равнис към гвардията на мутрите и члагата- ходом марш! Или вече сте в казана, дето сами си дърпате сънародниците. Дреме му на Плевнелиев, че някакви поклонници на члагата и мутрите го хейтват! Комплексари!

Отиващият в политическото небитие президент Плевнелиев, през целият си мандат се борил с мрежи на ДС и руски тролове !!?? Блаженният Дон Кихот, той се е борил само с едни вятърни мелници.

Не обиждайте Дон Кихот!