ГЕРБ обеща три магистрали до 2013 г.

„Марица” е една от трите магистрали, за които сме поели ясен ангажимент да направим до края на мандата. Другите две са „Люлин” и „Тракия”.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обеща три магистрали до 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо да ги строят, ама кой ще ги ползва после, като няма да има българи в тази държава, която не е държава, а само територия!? До тогава ще сме измрели от мизерия и ще останат само циганите, ама кой ще им плаща сметките и ще им организира декадите!

на Герб,които едва ли ще свършат,поне да като са на власт. Като ние също им обещаваме,че винаги ще гласуваме за Герб.

Работи си спокойно, Росене! Хорат виждат и оценяват.. Няколкото червени псета, дето вият по форумите, не са гласът на народа.. Колкото повече успявате, толкова по-неистово ще вият! На мен това ми доставя удоволствие! :) Успех!

The Pomak

Е правилно, те комунягите за два мандата нищо не направиха, а сега вият. Ама на тях какво им пука, дали пътищата са хубави - те си имат джипове и много не им пука от дупките. Пък дори и джипа да се строши, те са си накрали пари и за по-нови модели. Я пък няма да кара един и същи джип повече от пет години.

Този от кой ли бункер на 39 -та год.излиза, че само комунягите му витаят в главата.Изглежда е поредния безработен и непрекъснато ръси тъпизми за миналото.

Каквито управляващите, такива и подръжниците им, празни глави, заблудени , не виждат ли колко от депутатите им стоят като пъкли на банките и ръкопляскат и на тъпизмите на вожда им. Такова опростачване на нацията не имало никога , жалко за младите на България

The Pomak

Не виждам това какво общо има с магистралите?

Браво баце ,строй кавото си искаш ,Но не забравяй най -важното : бой със щангата през крадливите пръстчета на комунярите ,докато не завият като приклещени псета по форумите ...Още 2 пъти по 4 години ,баце!!

Колко от тия магистрали са в Северна България.Докога ще правите магистрали за турските гастърбайтери.В северна България живеят българи г-н Плевналиев.След следващите избори няма да Ви има.

Аз пък съм в южна и ако наистина има магистрала от София до Бургас за следващите избори съм от ГЕРБ!

Не може да им се угоди на червено-кратунковците. Ако ще ББ не диван чапраз, на челна стойка да им стои по цял ден пак ще са недоволни. Е, какво пък нека има и недоволни, нали е демоктрация. Аз не мога да разбера друго. Комундетата се прехласват пред построеното от бай Тошо. Няма лошо, магистралата до Ябланица е сериозно техническо постижение. Но тя е строена 30 години. Като сложим и магистралата от Варна до Девня и от София до Пловдив се връзват някъде към 200 км. А сега, когато за 3 -4 години се предлага да се построят над 200 км магистрали червено-кратунковците са недоволни. Или може би искат да я карат както при Станишко - за 3 години магистрала Люлин беше на 10%. Тоест за 30 години щяха да я завършат. Ако нещо е сигурно в момента че ще я завършат догодина. Иначе ББ не си поплюва - ще хвърчат глави. Онзи прословут участък от 31 км от магистрала "Марица" - и той се е влачил 30 години. И трябваше ББ да им набие канчетата за да се свърши работата - вече този участък е в експлоатация. Когато ББ признава постиженията при бай Тошо - лош. Когато отрича БСП - пак лош. Когато върши работа пък е най-лош. Е, за такива екземпляри като комундетата от БСП пък не ми остава нищо друго освен да им кажа - "Да го духате".

Браво продължавайте в същия дух уверено и с хъс напред.Тези които са недоволни трябва да знаят,че фалираните предприятия,цели отрасли ит.н. са благодарение на "успешното" ръководство от приватизаторите на триглавата ламя.

А Хемус кога ще строите, мама ви долна. Или северна България да си гледат работата?

Учило-недоучило...се обажда... Преди мен няколко човека ви поясниха... Изграждането на инфраструктура (при слаба такава) е една от най-добрите и ефективни мерки за излизане от криза.. Когато това е съчетано с допълнително финансиране от ЕС.. то добре дошло... Ха сега всички тикви тук дето бръмчат.. да седнат да почешат "лимоните" и да се позамислят какво щеше да стане ако целият този строителен бранш който колабира преди година и малко беше на улицата, на социални помощи.. да не си обслужват ипотеките.. да не се усвояват фондове.. но да вдигнат пенсиите с по 10%... по-добре ли щеше да е.. То, че за много работи текущото правителство не мисли е факт.. но пък и дежурните "ревачи" пък хептем... По-добре ли е по време на тристранката.. 8 -15% растеж на икономиката от кредити и рискови инвестиции.... и не се построи един път по това време... аман....

ТИКВИТЕ СА В ГЕРБ, НАЧИНАЯ С НАШИЯ ПРЪВ ТИКВЕН ГЛАВА, БОКО, СЛЕДВАН ТО ЦУЦКО И Т.Н.

Дано не съществува този смрадлив герб до тогава.

Тоя ГЕРБ много други работи ни обещаваше преди да гепи власта!!! Ние ви обещаваме, че вече власт нема да видите, ще последвате негово нищожество в небитието...

Браво за обещанията. Така се започва . Днес ще ви направим магистрали , ама нямаме коли , утре ще ви купим и коли , ама няма да имаме деца да ги возиме, , и деца ще ви направим, чакайте най напред да уморим пенсионерите че са голяма тежест за бюджета .

ЯВНО ЩЕ ЯДЕМ МАГИСТРАЛИ ДО 2013Г

Жалко, че няма да се возя по магистрали.Ще ме уморят от глад

Най-голямата далавера е в тези магистрали, наближават избори и трябва да пълнят партийните касички защото гладните и ромите чакат избори! И какво като ги построят, да се наредим всички по магистралите ли, за жените лесно - има стара професия, която може ще искара някой лев, а мъжете? Преди години един американски големец беше казал че на България й трябвали само три магистрали и всички ще живеят добре.Сигурно това е имал предвид, но не уточни какво ще правят мъжете на тези магистрали и дали е изчислил на какво растояние един от друг трябва да се наредим на магистралите та да не си пречим. Докъде я докарахме? Ама като никога не случваме на поробител- нито през византийски, нито през турско, нито през руско "присъствие".Явно никой не ни харесва, та затова- накъдето задуха вятъра и ние сме там, но сега накъде сме изобщо не е ясно.

Точно така, ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ще изпълните ПЕТИЛЕТКАТА ЗА ТРИ ГОДИНИ!!! СМЯХ.................

The Pomak

По принцип ГЕРБ не са ми симпатични (то всъщност никоя БГ партия не ми е симпатична), но трябва да призная, че със строителството на магистралите, околовръстното и метрото печелят поне малко от моето уважение.

Кой ви е искал тези магистрали та сте обещали. Хората се чудят как да оцелеят те им обещават в замяна магистрали. Нер де Стамбул нер де Бургас. Но извънземните идват и може би ще им трябват магистрали.

Аз съм ги искал тези магистрали - един нормален човек на който му се налага често да пътува. А ти форумен плъх - на теб и до вратата да ти построят матистрала, пак няма ди доволен. Спрете се с омразата малко бе хора!

Ти си ги искал, а? И кой ти каза че ти шматко гърбава си изразител на волята на целият български народ бе ЦЪРВУЛ??? Или и ти като идолт ти Бойко Режилентов Първокопков се изживяваш като човекът-държава (кралят-слънце)!!! Скрий се бе плъх нещастен - цялата държава е в предсмъртен колапс, многознайковците магистрали строят (и нищо друго)!!! Е, то за магистралите знаем защо са избрани - от тях най-много се краде ... а идат избориииии!!! НАГЛИ БЕЗДАРНИЦИ!!!

Още римляните са казали "Построй път, и гледай какво ще стане!". Строенето на пътища и други инфраструктурни проекти подпомага неимоверно икономиката и развитието на съответния регион. Така че недейте да мрънкате, а се радвайте и се надявайте наистина да станат тия магистрали. Особено ако сте в Южна България.

А власите знаеш ли кво са казали? "Изкопай трап, жаби ще наскачат!" Да, аа ако преди това не са ни уморили от глад нас "жабите"!!!

Да строиш магистрали по време на криза е като "пир по време на чума" Далаверата е пълна, дано парите да са европейски за което много се съмнявам.Спряха се , или частично се изплащат плащания на болници, вузове, увеличение на заплати, пенсии няма , плащания на общините за извършени услуги в различни области от време на време, зеят дупките по 2-ри 3 -ти и 4-ти клас пътища, важното магистралите да се построят за богатите, нато и американците, те ще пътуват по тях. Пълна заблуда на народа !

Щатите със инфраструктурно строителство финансирано от държавата са излезнали от депресията - The New Deal на Рузвелт. Също и Германия така е излязла от хиперинфлацията и свръхбезработицата пре 30-те.

Едно не мога да рабера, няма ли да се свървши с хорската глупост. Строителството на инфраструктура е най-доброто което една страна с липсваща такава може да направи по време на криза и може да помогне на страната да излезе. Не знам защо много хора искат държавата да им дава риба вместо да ги научи на риболов. ?!?

явно тази мома си няма и хабер от икономика: при депресия държавата увеличава инвестициите си, за да стимулира икономиката (основно правило, коментари са безмислени). Инвестиции в инфраструктура: подпопагат чрез висок мултипликаторен ефект икономиката, и особено съживяват тази на включените райони. Лошото е, че ефекта идва след години. Но в държава с много много много изостанала индустрия, икономика, зависеща изцяло от паричните потоци / помощи / субсидии от вън, неспособни и корумпирани управляващи на всички нива, слабо обучени и немотивирани работни сили (вината не е в тях)... аз лично не виждам нещо по добро от подобрение на инфраструктурата. Аз лично бих посъветвал управляващите да изградят цялостна концепция за развитие на държавата, повишаване на квалификацията, приоритетно (създаване и) развитие на сектори в областта на услугите, производството... а за магистралите: това дори не е нещо, което да обсъждаме дали трябва или не. Пари няма никъде в европа, няма причина да има такива в нашата изостанала и прогнила държава.

Не отстъпвайте от програмата,браво за постигнатото в пътното строителство ,пренесете опит ,организация и т.н. и в другите изостанали области...

Плевнелиев, захвани се за работа, остави тези откривния, че стана за смях. Има толкова проблеми в строителния бранж, законите са калпави и за преработка, кочината е пълна, на практика нищо не върви както трябва в строителството. Инвеститорите бягат един след друг. Стига с този комсомослки популизъм.

бягат защото балона се спука, как не бягаха преди 2-3 години, тогава да не бяха други законите аре стига критики по принцип

Има области в които това правителство тотално се дъни. Най-фрапиращи са здравеопазването и социалното осигуряване. Но там е нужна страхотна комбинация от експерти и политическа воля вместо популизъм, а те нямат нито едното нито другото. Но да не си кривим душата - с пътищата и метрото се оправят.

Аман от комуняги!!! БАН за тях в dir-а. Гадни черногледци...

Оше е дин хвалипръцко,като че ли парите ги дава от джоба си.

Браво ....!!!! Аплодисменти :)))) Вие сте върха ...хехехех : През септември бяха открити 31 км от аутобана, които са построени за 31 години, т.е. по километър на година,