Коментари - Плeвнелиев започна консултации с парламентарните партии | dnes.dir.bg
назад

Плeвнелиев започна консултации с парламентарните партии

Президентът проведе с АБВ и "Атака" първите от поредица срещи с парламентарно представените партии през традиционния месец на политическите консултации.

Обратно в новината

Коментари - Плeвнелиев започна консултации с парламентарните партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този руски въздухар не си заслужава да го коментираме.

Прибирай си чехлите и се махай.

Един само воленист защитава измисленото фюрерче:))))))))) Майтап! Съвсем се снишиха!

Само тук може съден и разследван за хулиганство да влиза при държавния глава вместо другаде, или пък селски кмет да е побойник, а криминален тип с присъда да се укрие и да се кандидатира на избори! Преди време благородник се закле в републиканска конституция и прие изпълнителски пост без да се откаже нито от едното, нито от другото, а висша чиновничка бе уличена в липса на ценз и фалшиви документи. Вече ми става интересно докъде ще стигне кодошът и какво куриозно още да чакаме. Забранено за четене от лица под 18 г.

Т,ва момче, нарочен за прези-дент се чуди каква играчка да си поръча! Ама Дядо Коледа (за тебе е Дядо Мраз, защото си комунист-утопист) вече мина по нашите земи! Спи още малко и като те нарочи Боко, пак ще имаш играчки от сърце! (Маргото ще я разкараме, защото много плямпа и ще ти турим една готина маца от НПО сектора).

Значи Сидеров, майната им на гърците, ама...майната ти и на тебе! Плюеш го този Европейски съюз, пък сега търсиш съдействие от Люксембургския съд. Че и се позоваваш на договори и човешки свободи, които ЕС изповядва... От толкова въртене, Сидеров, свят не ти ли се завива? Не ти ли прилошава, бе, човек?!

По поставените въпроси на атака за гърците и връх Мусала напълно подкрепям Атака. Време е да има национално единство по българските каузи. Това е българската държава и трябва да наименуваме всичко а български език, след като се видя коварството на гърци, турци и руски агенти.

Името на върха е най- малкият проблем.За всичко останало както ВИНАГИ Волен е прав.И за съда и за оградата и за всичко до сега.

Волен Сидеров пак настоя президентът да смени името на връх Мусала, защото било турско Фюрера напълно се изчерпи, и започна да залага на все по- "некачествен" популизъм.

Ако си гледал вчера един от създателите на ДПС, който забравя, че това е България и иска да се говори на турски навсякъде и това не ти е проблем продължавай да сипеш трохи по Сидеров. Може да му се смеят много хора, но той е прав за българските каузи. Това означава само, че Сидеров трябва още повече да засили пропагандата на националните си идеи.

Какво да му мисли прецедента, направо да върне старото име, връх Сталин. "Името на върха е останало от времето на Османското владичество. Предишно наименование на върха не е запазено.[3] Според някои схващания сегашното име произлиза от арабското мус Аллах пътят към Бога или място близо до Бога, място за молитва, молитвен връх. Мусалла също се нарича и камъкът, върху който се полагат покойниците в джамията. Според други виждания произходът на името е от арабското Мусалат, означаващо доминиращ, господстващ.[4] През периода 1949-1962 г. се казва Сталин, на името на съветския диктатор Йосиф Сталин."

И двете известни имена са грозни. Наистина е добре да му се даде българско име, а този светец най-много го заслужава.

Плевнъо откога стана светец.

Някой не оцени иронията ти и справката от Wikipedia, не ги преживявай, тези с минусите (-;)

Волен е тих и кротък пред Президента..ха.ха навярно иска амнистия..ха.ха

На първо четене ми се видя много незначително (на фона на другите проблеми) искането на Сидеров за преименуване на връх Мусала. Но като се замислих, при идващите тежки времена, България ще има нужда от своя светец-покровител Свети Иван Рилски. Той е бил отшелник в "Рилската пустиня", така че е съвсем заслужено върхът да носи неговото име.

МАРО , а магистралата на твое име ще кръстят.

Белия ибрик да не би да си е укротил насрания задник? Колко години ще се точат делата му за хулиганство? Явно още е нужен на господарите си от ДПС и БСП.

Хайде СИДЕРОВ кажи им .

Вие от къде знаете дали президента може да плава?

ЕЛЕМЕНТАРНО ! С КРАТУНА Е ЛЕСНО , НЯМА ДА ПОТЪНЕШ.

прости тикви. Как пък никой не забеляза как е изписано името му: ПЛАВнелиев

СЪБЩЕНИЕ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО : ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ДА СИ НОСЯТ ЧЕХЛИ И ВЪЗГЛАВНИЧКИ. КАФЕТО ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ЗАВЕДЕНИЕТО.