Коментари - Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии

Аз съм и оставам в българската политика, но като активен гражданин. Не се боря и не търся никакви постове, каза пред bTV Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии | Днес.dir.bg

Коментари

малко дете ли е

И аз си карам колата, но катаджии не ме спират, защото не правя нарушения! А РП щом го спират, значи е нарушител!!! Интересно дали за нарушенията на пътя му пишат фишове и актове и дали си ги плаща, както всеки гражданин! А останалото са празни приказки! Тоя, дори когато му пишеха на листчета какво да говори, плещеше глупотевини, а сега направо ги ръси като летен дъжд- много и обилно! Добре, че вече не сме длъжни да го слушаме с идиотизмите му по радиа и телевизии!!!

Само Боко тиквата може да намери такъв човек- пардон такова магаре, но на миналите избори номера с магарето или магарицата не мина! Нека и тиквата си върви по живо по здраво, за да не се вършат глупости и да умират невинни хора по пътищата!

Путьо Маринкин!

Росене, благодари на Крадлива Йорданка, че добута метрото до бизнес парка ти! Неблагодарнико прост - нали разбираш, че така робите идват по-лесно на работа и преглъщат овъртайма по-лесно!

Преди имах известни съмнения, че тоя има известни психични девиации, ама сега съм напълно убеден, че това лице не е със всичкия си! Сега вече има възможност официално да иде да се лекува в Германия.

употребяваните немски автомобили са с ръждясали купета

Плевенлиев, при всичките ми забележки към него, безспорно е най-добрият президент на България от 1944 год. до днес засега, тоест в последните 70 години. И яростните нападки на боклуците и мафията към него категорично го доказват.

как тъй само от 1994г. до сега? Ми този е най- добрият президент от 681г. до сега! Категорично! Нападките го доказват категорично!!!

Спор няма! Най-добрият беше в ръсенето на глупостите и по сервилното си поведение към кукловодите, които го насочваха да работи против интересите на страната и народа си! Толкова добър в това не е имало в историята ни наистина! Даже не само у нас! Той е номер едно в Европа! Че и в света!

"Доскорошният държавен глава призна, че откакто не е на поста, се радва на свободата си и на простите неща"... От кого се освободи? от Малката булка или от Али Реза? и аз на 20 се радвах на "свободата" седмица след УВО-то, ама някой който е бил президент да дрънка такИвИ тъпотии месеци наред си е за въдворяване...

Може и да е силно объркан човек, но си имаше позиция и си я отстояваше.

мнооого силно е объркан човека, та даже е побъркан!

"..не търся никакви постове, "... па и да търся, луди не се търсят

Каквото и да се каже за този откровен идиот ще е малко

Констартира дълбокомислено ... ЕДИН ИСТИНСКИ ИДИОТ:)

JMM®

Мурзилския путинов слугинаж не може да прости мъжката и държавническа позиция на г-н Плевнелиев спрямо самозабравилото се кремълско джудже, възприемащо се като "Царь-батюшка"

Добре е ,че поне сегашния ни президент не е медицински идиот.

Абе ей хибриди, Плевнелиев не е вече президент, стига сте плюли.Или викате щом плащат що да не плюем.Срам ме е за вас, уникални сте на планетата.

Моля те Роско, влез си в кабинета в Тех парка и не излизай повече от него, който и да ти се обажда-от Баку, от Алма-Ати или Улан Батор и Ханой, стой там на 4км......плс.

Омразата, която се сипе по адрес на Р. Плевнелиев от страна на червените боклучарници показва едно - той е действал правилно. И даже когато вече не е действащ президент, тази пасмина от руско-съветски мекерета не престава да го мрази. Ето така трябва да се действа. Браво, г-н Президент - вие сте истински европеец! Напук на азиатците-комундета!

От гледната точка на всеки олигофрен!

Просто отврат и низвегвне. Може ли да се мрази обикновен олигофрен само защото е униженото мекере на Боко - твоя "велик гуру"?

Абе миди, като го няма Путлер из ДИР-а кво прайме?

Боже, боже...... Колко прости коментиращи, но искат големи заплати и пенсии - а култура и образовани - на долнопробни комунисти.

Карай си я баце и ли близкай сладоледа, дикато на някое кръстовище не те зклещи някой с рунтави гърди да ти разпори гъза глупав.

вървя си, свиркам си и нищо не търся.....Само детски спомен в мен.....и т.н. Дай бог всекиму такъв "обикновен редови" гражданин, дето го спират и глобяват!

Браво г-н Плевнелиев, само така продължавайте и за напред.В този сив и тежък живот трябва да има и хора които да ни разсмиват.Смело напред ирландска овчарке на теб се надяваме да подобриш здравния статус на българина.

Не съм виждал друг материал в тоя сайт, който да събере толкова много нецензурни коментари. Мисля, че тъпата пастирка ще си получи справедливостта накрая, както и ние. По отвратително, пропаднало и морално деградирало същество от тоя уонаби измамник не съм срещал до сега.

Смешкото нямало да създава партия! Той няма нито капацитет, нито може , нито пък някой щя тръгне с него в тази партия, (освен някой, на който е платил от "бизнеса си")

Има нова градация в оценяването на политик : слаб,по-слаб, най-слаб, Плевнелиев :) Найстина толкова глупост не компетентност,не дипломатичност събрани на едно място, може само да се обобщи с една фамилия ПЛЕВНЕЛИЕВ! Остави ниската му обща култура ( анексира Скалистите планини, не признава че Чехия е суверенна държава ред гафове зад граница) ами тъпото без малко да ни натири срещу братски нам народ и ако не беше Борисов,туй щеше да ни вката в проблем! За сметка на това даде оценка за Турция за най благонадежния и добър съсед! Роси,презрян си и презрян бъди! Ще те моля скрий се в някой ъгъл,харчи си краденото и не ни занимавай с лицемерната си персона! И пооследно,,нали видятия дето им, ,свиреше" първи те, ,отсвириха" просто никой не обича лай.ната!

Роско, щом е така баби, от утре спираш да караш. А да видим кого ще спират катаджиите после ???

ПИНОКИОООООООООООО ХАХАХАХА КАР СИ КОЛАТА АЛА БАЛА БИЛ СВОБОДЕН АМА АЙ НЕ НИ ЛЪЗГАЙ БЕ КАК ДА НЕ ГО НАПСУВАШ

А аз си мислех,че скоро няма да видя тоя КР..ЕН във тоя ...... сайт?

наглеждаш ли. Да ги не забравиш ей.

Сега си карам колата, спират ме катаджии..." А питат ли к'во прай'м с'я?!;)

кажи роско колко им бутна на сините бурканоносчета не се притеснявай..... кажи си....

Дока си караш колата, някой ти клати жената.

Горкият ...

ДИР ,когато публикувате статии без достатъчно коментари по тях решавате да пуснете нещо за Роско, за да разбуните аудиторията . НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!

Росене, що не се обади за автомобила втора употреба та да свалим цената от автоджамбазите ! Как ги разбираш тия автомобили - всичките ми коли втора употреба са пълен боклук? Твоят има ли катализатор ( да не цапаме въздуха в София) ? В провинцията няма нужда от катализатор ...

Прочетох 50-60 коментара и реших да се нарека Тъпчо преди да коментирам. Нито един свестен и обективен не видях. Аз не харесвам политиците - нито един от тях, ама такова "криминализиране" на бившия ни президент не бях чел скоро :)... Понеже ме е срам от това, което масата от Вас са написали - явно аз съм тъпия и глупавия. Ако Росенчо е толкова лош и смотан - напълно сте си го заслужили, красавци и умници такива...

Оставяме настрана удивителната му физическа прилика с известен британски комедиен актьор.

А може би трябва да му влезем в положението. Да бъдем по-снизходителни към него. Все пак през последните 5 години, той така и не успя да изфабрикува нещо смислено и запомнящо се.

Нали Плевнелиев разправяше напоследък, че щял да действа и в България, и в Брюксел, и в Париж...? Май никой в Брюксел, Париж или Вашингтон не се е завтекъл да му предлага работна позиция, та сега изведнъж заобичал много България и се радвал на безработицата си...

Омразата, която се сипе по адрес на РП от страна на червените боклучарници показва едно - той е действал правилно. И даже когато вече не е действащ президент, тази пасмина от руско-съветски мекерета мне престава да го мрази.Ето така трябв ада се действа. Браво, г-н Президент - вие сте истински европеец. Напук на азиатците-комундета

Така е, разбира се, но злобата и омразата са белег за нивото на останалата в БГ пасмина. Тия дето сега ругаят избраха фатмака за президент и се канят да гласуват за БСП на изборите! Няма да мине, то е ясно, но колкото повече такива дебили има тук, толкова по-зле за страната. И после да не питаме колко години преход и какви били резултатите - ей такива са!

и аз се питам колко години трябва да минат , ето седем се изтъркаляха и...кенеф, упадък морален и простотия като започнеш от виповете до пеленачетата облечени в армани ! Така видяхме с дясното докъде я докарахме /борч който ще разпилее децата ни из света/ и ако с лявото сега не се види светлинка , да я закриваме тая държава !

Сиреч - залипсвало му е вече пробляскването на репортерските светкавици...

Аре стига сте ни занимавали вече с тая политическа проститутка! Плазмодий мазен!

ще ни занимавате с това гнусно американско мекере, което превърна президентството на филиал на ЦРУ, а по време на цялото "президентстване" се държеше като представител на американската администрация?

Поредното жалко недоразумение в българската политика(ако въобще може да се нарече "политика")!

Роско,дори когато бяхме зависими преди 89, никой съветски посланик не си беше позволил да извика Живков и да му дава указания той беше приеман с почести в Москва като държавен глава. Сега не от Белия дом, командват ни от американското посолство унизително, като жалка колония. И каквото ни кажат, това правим. Имаше ли някога съветска военна база у нас? Сега има четири американски и искат още, дори безплатно!

Четеш историята както дяволът чете евангелието. Навремето нямаше съветска база у нас, защото ние самите бяхме най-близката им съветска база! Всичко правехме, само да си го поръчат по телефона! Спомни си как български танкове са се оказали в Чехословакия през 1968 година!

Aркадаш,да бяхме зависими и черна работа вършихме но във войни.... да сте чули един, ама поне един български войник да участва преди 89?А Буш, ни задължи да участваме в най-зловещата и цинична война, скрити зад лъжата, че в Ирак има химически оръжия.

А сега, ако от НАТО ни кажат - изпратете български войници в Сърбия (примерно), ще критикуваш ли? Когато Иван Костов пусна НАТОвските бомбардировачи да минат над България, за да бомбардират неправомерно мирните сърби и то без да сме тогава НАТОвски член, ти протестира ли? А колкото до Живковото време, тогава сме били страна членка на подобния на НАТО Варшавски военен пакт и просто сме спазили договорните си задължения. Изпратили сме 5000 (пет хиляди) войници, които са били настанени в провинциални райони и нито един български войник не е гръмнал и един патрон. При чехословашките събития имаме един загинал войник, но не при акция, а при нещастен случай.

Роска, я по-добре карай в механата !

Купил си стар /???/, но немски автомобил. Човекът с многото имоти? А Първанов се беше върнал в панелката. Тия ни мислят за идиоти. Сигурно сме такива, щом са ни били президенти.

тука обратно на световната мъдрост рибата се вмирисва от опашката,всичко е обърнато с краката нагоре в бг и политиците и овченаселението

Както пееше Пеньо траверса от Биг Брадър: "Летя със колата, с колата летя"

Ако не си измисляш, което е по-вероятното, спират те не защото караш немска кола, а по-същата причина по която биха спрели и мистър Бийн. Имаш вид на персона с ментални отклонения, на която мястото и не е зад волана на автомобил.

Коментари - Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии

Аз съм и оставам в българската политика, но като активен гражданин. Не се боря и не търся никакви постове, каза пред bTV Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Карам си колата, спират ме катаджии | Днес.dir.bg

Коментари

малко дете ли е

И аз си карам колата, но катаджии не ме спират, защото не правя нарушения! А РП щом го спират, значи е нарушител!!! Интересно дали за нарушенията на пътя му пишат фишове и актове и дали си ги плаща, както всеки гражданин! А останалото са празни приказки! Тоя, дори когато му пишеха на листчета какво да говори, плещеше глупотевини, а сега направо ги ръси като летен дъжд- много и обилно! Добре, че вече не сме длъжни да го слушаме с идиотизмите му по радиа и телевизии!!!

Само Боко тиквата може да намери такъв човек- пардон такова магаре, но на миналите избори номера с магарето или магарицата не мина! Нека и тиквата си върви по живо по здраво, за да не се вършат глупости и да умират невинни хора по пътищата!

Путьо Маринкин!

Росене, благодари на Крадлива Йорданка, че добута метрото до бизнес парка ти! Неблагодарнико прост - нали разбираш, че така робите идват по-лесно на работа и преглъщат овъртайма по-лесно!

Преди имах известни съмнения, че тоя има известни психични девиации, ама сега съм напълно убеден, че това лице не е със всичкия си! Сега вече има възможност официално да иде да се лекува в Германия.

употребяваните немски автомобили са с ръждясали купета

Плевенлиев, при всичките ми забележки към него, безспорно е най-добрият президент на България от 1944 год. до днес засега, тоест в последните 70 години. И яростните нападки на боклуците и мафията към него категорично го доказват.

как тъй само от 1994г. до сега? Ми този е най- добрият президент от 681г. до сега! Категорично! Нападките го доказват категорично!!!

Спор няма! Най-добрият беше в ръсенето на глупостите и по сервилното си поведение към кукловодите, които го насочваха да работи против интересите на страната и народа си! Толкова добър в това не е имало в историята ни наистина! Даже не само у нас! Той е номер едно в Европа! Че и в света!

"Доскорошният държавен глава призна, че откакто не е на поста, се радва на свободата си и на простите неща"... От кого се освободи? от Малката булка или от Али Реза? и аз на 20 се радвах на "свободата" седмица след УВО-то, ама някой който е бил президент да дрънка такИвИ тъпотии месеци наред си е за въдворяване...

Може и да е силно объркан човек, но си имаше позиция и си я отстояваше.

мнооого силно е объркан човека, та даже е побъркан!

"..не търся никакви постове, "... па и да търся, луди не се търсят

Каквото и да се каже за този откровен идиот ще е малко

Констартира дълбокомислено ... ЕДИН ИСТИНСКИ ИДИОТ:)

JMM®

Мурзилския путинов слугинаж не може да прости мъжката и държавническа позиция на г-н Плевнелиев спрямо самозабравилото се кремълско джудже, възприемащо се като "Царь-батюшка"

Добре е ,че поне сегашния ни президент не е медицински идиот.

Абе ей хибриди, Плевнелиев не е вече президент, стига сте плюли.Или викате щом плащат що да не плюем.Срам ме е за вас, уникални сте на планетата.

Моля те Роско, влез си в кабинета в Тех парка и не излизай повече от него, който и да ти се обажда-от Баку, от Алма-Ати или Улан Батор и Ханой, стой там на 4км......плс.

Омразата, която се сипе по адрес на Р. Плевнелиев от страна на червените боклучарници показва едно - той е действал правилно. И даже когато вече не е действащ президент, тази пасмина от руско-съветски мекерета не престава да го мрази. Ето така трябва да се действа. Браво, г-н Президент - вие сте истински европеец! Напук на азиатците-комундета!

От гледната точка на всеки олигофрен!

Просто отврат и низвегвне. Може ли да се мрази обикновен олигофрен само защото е униженото мекере на Боко - твоя "велик гуру"?

Абе миди, като го няма Путлер из ДИР-а кво прайме?

Боже, боже...... Колко прости коментиращи, но искат големи заплати и пенсии - а култура и образовани - на долнопробни комунисти.

Карай си я баце и ли близкай сладоледа, дикато на някое кръстовище не те зклещи някой с рунтави гърди да ти разпори гъза глупав.

вървя си, свиркам си и нищо не търся.....Само детски спомен в мен.....и т.н. Дай бог всекиму такъв "обикновен редови" гражданин, дето го спират и глобяват!

Браво г-н Плевнелиев, само така продължавайте и за напред.В този сив и тежък живот трябва да има и хора които да ни разсмиват.Смело напред ирландска овчарке на теб се надяваме да подобриш здравния статус на българина.

Не съм виждал друг материал в тоя сайт, който да събере толкова много нецензурни коментари. Мисля, че тъпата пастирка ще си получи справедливостта накрая, както и ние. По отвратително, пропаднало и морално деградирало същество от тоя уонаби измамник не съм срещал до сега.

Смешкото нямало да създава партия! Той няма нито капацитет, нито може , нито пък някой щя тръгне с него в тази партия, (освен някой, на който е платил от "бизнеса си")

Има нова градация в оценяването на политик : слаб,по-слаб, най-слаб, Плевнелиев :) Найстина толкова глупост не компетентност,не дипломатичност събрани на едно място, може само да се обобщи с една фамилия ПЛЕВНЕЛИЕВ! Остави ниската му обща култура ( анексира Скалистите планини, не признава че Чехия е суверенна държава ред гафове зад граница) ами тъпото без малко да ни натири срещу братски нам народ и ако не беше Борисов,туй щеше да ни вката в проблем! За сметка на това даде оценка за Турция за най благонадежния и добър съсед! Роси,презрян си и презрян бъди! Ще те моля скрий се в някой ъгъл,харчи си краденото и не ни занимавай с лицемерната си персона! И пооследно,,нали видятия дето им, ,свиреше" първи те, ,отсвириха" просто никой не обича лай.ната!

Роско, щом е така баби, от утре спираш да караш. А да видим кого ще спират катаджиите после ???

ПИНОКИОООООООООООО ХАХАХАХА КАР СИ КОЛАТА АЛА БАЛА БИЛ СВОБОДЕН АМА АЙ НЕ НИ ЛЪЗГАЙ БЕ КАК ДА НЕ ГО НАПСУВАШ

А аз си мислех,че скоро няма да видя тоя КР..ЕН във тоя ...... сайт?

наглеждаш ли. Да ги не забравиш ей.

Сега си карам колата, спират ме катаджии..." А питат ли к'во прай'м с'я?!;)

кажи роско колко им бутна на сините бурканоносчета не се притеснявай..... кажи си....

Дока си караш колата, някой ти клати жената.

Горкият ...

ДИР ,когато публикувате статии без достатъчно коментари по тях решавате да пуснете нещо за Роско, за да разбуните аудиторията . НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!

Росене, що не се обади за автомобила втора употреба та да свалим цената от автоджамбазите ! Как ги разбираш тия автомобили - всичките ми коли втора употреба са пълен боклук? Твоят има ли катализатор ( да не цапаме въздуха в София) ? В провинцията няма нужда от катализатор ...

Прочетох 50-60 коментара и реших да се нарека Тъпчо преди да коментирам. Нито един свестен и обективен не видях. Аз не харесвам политиците - нито един от тях, ама такова "криминализиране" на бившия ни президент не бях чел скоро :)... Понеже ме е срам от това, което масата от Вас са написали - явно аз съм тъпия и глупавия. Ако Росенчо е толкова лош и смотан - напълно сте си го заслужили, красавци и умници такива...

Оставяме настрана удивителната му физическа прилика с известен британски комедиен актьор.

А може би трябва да му влезем в положението. Да бъдем по-снизходителни към него. Все пак през последните 5 години, той така и не успя да изфабрикува нещо смислено и запомнящо се.

Нали Плевнелиев разправяше напоследък, че щял да действа и в България, и в Брюксел, и в Париж...? Май никой в Брюксел, Париж или Вашингтон не се е завтекъл да му предлага работна позиция, та сега изведнъж заобичал много България и се радвал на безработицата си...

Омразата, която се сипе по адрес на РП от страна на червените боклучарници показва едно - той е действал правилно. И даже когато вече не е действащ президент, тази пасмина от руско-съветски мекерета мне престава да го мрази.Ето така трябв ада се действа. Браво, г-н Президент - вие сте истински европеец. Напук на азиатците-комундета

Така е, разбира се, но злобата и омразата са белег за нивото на останалата в БГ пасмина. Тия дето сега ругаят избраха фатмака за президент и се канят да гласуват за БСП на изборите! Няма да мине, то е ясно, но колкото повече такива дебили има тук, толкова по-зле за страната. И после да не питаме колко години преход и какви били резултатите - ей такива са!

и аз се питам колко години трябва да минат , ето седем се изтъркаляха и...кенеф, упадък морален и простотия като започнеш от виповете до пеленачетата облечени в армани ! Така видяхме с дясното докъде я докарахме /борч който ще разпилее децата ни из света/ и ако с лявото сега не се види светлинка , да я закриваме тая държава !

Сиреч - залипсвало му е вече пробляскването на репортерските светкавици...

Аре стига сте ни занимавали вече с тая политическа проститутка! Плазмодий мазен!

ще ни занимавате с това гнусно американско мекере, което превърна президентството на филиал на ЦРУ, а по време на цялото "президентстване" се държеше като представител на американската администрация?

Поредното жалко недоразумение в българската политика(ако въобще може да се нарече "политика")!

Роско,дори когато бяхме зависими преди 89, никой съветски посланик не си беше позволил да извика Живков и да му дава указания той беше приеман с почести в Москва като държавен глава. Сега не от Белия дом, командват ни от американското посолство унизително, като жалка колония. И каквото ни кажат, това правим. Имаше ли някога съветска военна база у нас? Сега има четири американски и искат още, дори безплатно!

Четеш историята както дяволът чете евангелието. Навремето нямаше съветска база у нас, защото ние самите бяхме най-близката им съветска база! Всичко правехме, само да си го поръчат по телефона! Спомни си как български танкове са се оказали в Чехословакия през 1968 година!

Aркадаш,да бяхме зависими и черна работа вършихме но във войни.... да сте чули един, ама поне един български войник да участва преди 89?А Буш, ни задължи да участваме в най-зловещата и цинична война, скрити зад лъжата, че в Ирак има химически оръжия.

А сега, ако от НАТО ни кажат - изпратете български войници в Сърбия (примерно), ще критикуваш ли? Когато Иван Костов пусна НАТОвските бомбардировачи да минат над България, за да бомбардират неправомерно мирните сърби и то без да сме тогава НАТОвски член, ти протестира ли? А колкото до Живковото време, тогава сме били страна членка на подобния на НАТО Варшавски военен пакт и просто сме спазили договорните си задължения. Изпратили сме 5000 (пет хиляди) войници, които са били настанени в провинциални райони и нито един български войник не е гръмнал и един патрон. При чехословашките събития имаме един загинал войник, но не при акция, а при нещастен случай.

Роска, я по-добре карай в механата !

Купил си стар /???/, но немски автомобил. Човекът с многото имоти? А Първанов се беше върнал в панелката. Тия ни мислят за идиоти. Сигурно сме такива, щом са ни били президенти.

тука обратно на световната мъдрост рибата се вмирисва от опашката,всичко е обърнато с краката нагоре в бг и политиците и овченаселението

Както пееше Пеньо траверса от Биг Брадър: "Летя със колата, с колата летя"

Ако не си измисляш, което е по-вероятното, спират те не защото караш немска кола, а по-същата причина по която биха спрели и мистър Бийн. Имаш вид на персона с ментални отклонения, на която мястото и не е зад волана на автомобил.