Плевнелиев: Да се освободим от догми и дадем път на ценности

Да се освободим от догми и предразсъдъци, да дадем път на ценностите, а не на страховете си, да повярваме в силата си на свободни хора, призова Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Да се освободим от догми и дадем път на ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... чета и си мисля колко си прав. Този изстрадал народ е наистина много толерантен 27 години търпение, геноцид и убийствена бедност. Ако не беше толерантен с такива лайнохвъргачки, отдавна да сме изпреварили много европейски страни политически и икономически. И сега се питам, къде беше тикво заспала да говориш тези глупости сега а не ги написа на твоя трансперант-тапет та да узрее народа 1989 година и ви строши празните тикви. Остави Левски, Ботев и всички възрожденци, с които нямаш нищо общо с празната ти глава и безкрайното празнословие. народът ви разбра, че сте много тъпи, гадни и прости... вече прогледна!

Ресиме, Ако Христо Ботев те чуеше, че точно ти го цитираш пезевенгино, не знам .... Ама ми се не ще да съм на твоето място. Спри се бе човек, теб майка ти и татко ти не са ли те учили, че като не разбираш нещо е по-добре да замълчиш?

Ако този сам си измисля речите - защо не е станал поп??!

Късно е чадо за китка. Със всичките бисери, който плю по света вече не вървиш! Недей се кри зад имената на родни светини! Най добрата ценност ще е да се махнеш от тази институция, която достатъчно омърси!

Вече сме освободени от догмата Плевньо! Ако този беше по времето на Левски, сигурно щеше да е първи в конака да донася!

чиба бе

Роско: Блая,блаяя,бляяя. Айде,още малко ни остана да го изтърпим..

Тъпанар ли си или руска пачавра?

ти виждал ли си жив мичман и знаеш ли каква му е службата на кораба.

ДОЛУ плEVNелиев!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско.

Кой окраде България и народа? Комунистическата българо-руска Мафия!

loyola

1. нищо не каза за технопарка? 2. нищо не каза за прикриването на престъплението срещу авторското право! где го храбрия явор колев? 3. и тн

плевнелиев е най вредното прцидентче на БЪЛГАРИЯ> ЗАКЛЕВАМ се че ако имам възможност да го барна някой ден...да му е яка гърбината на това американско долно предателче....

loyola

Голяма демагогия е това. Точно вие дето затрихте армията, взехте сградата на военната академия, уволнихте безкористните родолюбивите офицери (като неблагонадеждни) да ми харчите парите за паметник и да дрънкате глупости. Та нали утре утре ще дойде следващата партия и ще прати младежкото си движение да разтури този паметник, също както вие направихте, когато дойдохте на софрата! Аман!

нали за това ви давахме властта,бе,на СДС,правителството на Филип Димитров,на Иван Костов/въпреки,че се опитва да мимикрира като десен,прикрит червен боклук/,Петър Стоянов, и Бойко Борисов ,кайто и той се пише ляв/десен.Що не се очистихте народа от комунизма след като имахте пълната власт.След 27 год ли ще говорим да се освободим от догми и дадем път на ценности.Все приказки и приказки.Пароле,пароле.... . Не ..действия ,действия ... .

Сигурен съм че този човек единствен разбира смисъла на това което казва. другият вариант е да не турси смисъл, а пълнеж в думите си.

Пак е избълвал куп общи приказки и клишета. "Българите са толерантен и просветен народ. От всеки от нас зависи да изградим демокрация от европейски тип, каза той." Ами ако тази "европейска демокрация" не е нашата и не ни харесва? На луди ни направихте! Ще цитира Ботев и Левски... Добре, че те не могат да видят в какво сте ни превърнали...

..... каквото избълва, все е или недомислие или приказки на "политик" в оставка. Ще те запомни народа с празните приказки или призиви за омраза и преследващ те и в сънищата ти страх и "неразполовение". Е президентката не те е понасяла а иска народа да те увжава. Достойно си отивай на бунището на историята, която сътвори. По-добре на вилата в гърция.... а не шут по улиците на София... ако не си разбрал --жалко падение в калта.

..... каквото избълва, все е или недомислие или приказки на "политик" в оставка. Ще те запомни народа с празните приказки или призиви за омраза и преследващ те и в сънищата ти страх и "неразполовение". Е президентката не те е понасела а иска народа да те уваава. Достойно си отишая на бунището на историята, която сътжори. По-добре на вилата в гърция.... а не шут по улиците на софия...

Плевнелиев има далечни връзки с Левски - прадядо на президента е бил поп Кръстю.

Novae

...че националният идеал за чиста и свята република е дефиниран от Левски .Като му докладвали, какви ги говори Левски, руският цар веднага заповядал да се готвят да учредява република, първо в България и после в Русия.Горещо приветствал тази идея. ДЕ ДА БЕШЕ ТАКА...поп Кръстю е нямал мотив за предателство, а мотив да се командирова Левски при Свети Петър са имали РПЦ и руския цар?!

Novae

седем заспали мозъци...

идиот докога ще се изживява като някаквъв фактор. Всичко излизащо от устата му, е толкова фалшиво и отблъскващо, че опорачава всичко до което се докосне.

Ей вредно и дрбно човеч никой не е създавал повче умраза от теб ти искаш всички да са като теб комсомолски секретар и след пребодисване ръсиш акъл Всеки има право на собада и да си вярва в своя бог не в предателският ЮДА като теб абе идиот а Цецка а Бойко какви са били вродината има само пребоядшисани демократи но и невзрачници щкато теб ти не накара съпругата си да ти повярва а искаш другите да ти вярват Абе серсем не виждаш ли че с тази демокрация с демократи като теб изгониха всичко кадърно над 3 милиона търсят себе си навън о т измислената ни страна тук са чиновници пенсиори и срахливи и негодни е и полиция разбира се. Държава без армия не е държава и затова се управлява от такива като теб Фалирала Гърция колко аероплана има колко армия има ами пенсиите и МРЗ в Македония и Албания е по голяма а Румъния ни задмина почти 2 пъти но там некъдърните не могат да дават акъл тук кадърните ги или гонят от страната или им преписват партиен билет Слави е прав няма такъва държава Ти беше една кукла и Бойко е прав на твоето място да беше посочил магаре щеше да бъде избран помисли си и сега че ще е така но не би

ГОВНО ТьI BIL ГОВНО OSTALSQ

......" а ни трябва модерен патриотизъм и просветен национализъм, стъпили здраво на любовта към родината и уважението към различните .."......погледнете го само това с "модернiя патриотизам" е нещо подобно на "умерените ислямисти "..колкото до "уважението кам различните"...балгарите сме безкраино толерантни и уважителни,но когато "различните" започват да ни се натрапваT с различiята си подигравателно пренебрегваики наSHата култура ,вековни ценности и закони в нашата дарjaява...ти господин плевналиев и твоите "различни"...ще берете ядове !!!...защото изглежда вие господин плевналиев сте не президент на горда и независима Bалгарiя и на балгарите в нея а сте послушен васал на еропеиски и задокеански кукловоди...и ако мога да се хвана за думите ви вие сте "модерен президент"!!!

Ами помак, какво очаквате? Нали не сте забравили, че пак такива са клали българи християни в Батак? Пък и Расимчо заработва, заработва..

Novae

не помаци, а цигани са клали в Батак.И цигани пак доведоха Левски до бесилото и го обесиха невинен, тъй като беше помилван от Султана.

И х.Иванчо х.Пенчович.

Не произнасяйте името на Апостола - то е свято.

какви ценности има европа - еднополова любов?!?!?!

Добре, може ли някой да е такъв имбецил, че да повтаря една и съща лишена от смисъл идиотия в продължение на пет години? И да се хили като малоумен всеки път. Няма ли психиатри, които да се заемат с това девиантно поведение?

ТОЗИ СРАМ НЯМА ЛИ???

А вие предателите-путлерофили да не би да имате срам???

ние ще се освободим ,но тИ си толкова задръстен от догми и предразсъдъци ,че нямаш никакъв шанс !

Нема ли неква точка , буква , алинея това ............../ще ме изтрият , ако напиша / да се махне и тая Нова година да не загасвам тв в 12 без пет , да не слушам и гледам това ..........

глупак, как пък не спря да говори с клишета тоя малоумник....

Прости ни Апостоле,че точно този отстъпник,точно днес,споменава името ти и мърси с недостойните си ръце паметника ти.Поклон пред теб !

Novae

Не им прощавай Апостоле.Те съвсем са изперкалри и не виждат, че Русия едва ли щеше да тръгне да освобождава България при положение, че нейните будители искат не монархия , а чиста и свята република.Първо на първо трябваше да ги няма въобще ни Левски , ни Ботев....

Затвор за Плевнелиев фашификата и комсомолския престъпник.

Коя негова реч преписа пак , малко приспособена? Нищо че си комсомолски секретар. Остави тия глупости по добре кажи как са офшорките растат ли?

Прекалено залитаме вече към всякакви патриоти от миналото. Имам чувството, че това ще ни доведе и проблеми от които ще искаме да се откажем от думите си сега, а казаното от патриотите ще се опитваме да го тълкуваме по иначе за да пасне наново към нуждите ни. Неможе вечно да лежим на плещите на казаното от Левски. Нека кажем нещо ние сами сега.

Това кухо плямпало не разбра ли, че неговите опити да демонстрира интелект и възпитание са жалки и противни на голяма част от българите.

недей да скромничиш де ... ти си по голям обединител на народа от левски ... така дружно не сме псували никого

Плевнелиев: Да се освободим от догми ====== Още месец и нещо и ще се освободим от догмата Плевнелиев. И това е само началото :)

По-добре да беше замълчал,като за последно!

кауза пердута.

В днешно време Левски би се срамувал да се нарече българин.

Кънчо, ние вече си избрахме президент!!!

Плюнката за каква ценност се смета?

Е ТОВА Е ТО! КОМСОМОЛЕЦЪТ ВИНГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ КОМСОМОЛЕЦ С НАЙ-ТОЧНИТЕ ЛОЗУНГИ В ТОЧНИЯ ДЕН И ЧАС! ЛЕВСКИ И БОТЕВ БИХА СЕ ОБЪРНАЛИ В ГРОБА, АКО ЗНАЯТ КОЙ НИ ПРЕДСТАВЯ ПРЕД СВЕТА...

Покриите отново паметника на Левски да не вижда какво се случва....

Палячо !

Само като чуя за ценности, свинктера ми яко е напряга...И веднага почвам д а си мисля за резани чепове на емигранти...И за малката мъниста на нашия горд Президент-Роско Гейсчето:)

Това жалко подобие на президент...Ще ни говори за европедалските ценности! Единствените ценности на истинския българин, могат да бъдат: патриотизъм, национализъм, традиции, род, народ, семейство, вяра-християнство..Това! А не тоелрастия, педерастия, либерастия , педокрация и други такива извращения!

Когато Плевнелиев тръгна да събаря правителството на Орешарски, говореше че кредитът му на доверие бил изчерпан. След време взе да говори, че най големият проблем в България е кризата на доверието. Сега проблемът е в догмите, а спасението, единственото ни спасение е в ценностите. Точно като в кръжок на начинаещи философи, където всеки си дърдори каквото си е намислил, без да слуша и разбира другите. На това му казват СПАМ. Сравнете с ясното и кратко говорене на Радев.

Ну, это Радев, Румен Георгиевич, наший генераль!

Г-н Плевнелиев! Вие сте много по-велика личност от Левски! Цяло щастие беше, че Ви се наслаждавахме пет години! Жалко, че си отивате!

??? Защото както няма друга личност която да обединява нацията като Васил Иванов Кунчев - Левски, така и няма друга личност в историята на българия която с всичките си действия да се е стремила към разединението на нацията като Росен Плевналиев.