София изселва роми в бивши казарми

Кметството преговаря с Министерството на отбраната ромите от виетнамските общежития в кв. "Красна поляна" и от махалата "Баталова воденица" да бъдат настанени в бивши казарми.

Обратно в новината

Коментари - София изселва роми в бивши казарми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашата даржава трябва да за щтитава всички които честно и почтено си плащат данаците а не тези хрантутници -миризливите цигани!!!

предлагам всички балгарски граждани които не плащат данаци и нямат принос кам даржавата да нямат и право на гласуване.

с тези мангали в скоро време ще има големи проблеми. затова прдлагам:всички цигани да се закарат в пустоща наречена "странджа сакар",да се заградят с бодлива тел и там да си живеят както си искат.

Махнете ги и от "Захарна фабрика"нон стоп ексцеси снощи пак са се стреляли Сумати хора утрепаха и си е седят на свобода.Жени с распрани уши,една от ежедневните гледки,а тези с дръпнатите чанти и синджири не ги броим.Тези приходяжите са опасни месните си ги познамаме но те наброяват макс 100 200 души исе познаваме но тези самонастанилите от цяла българия са невероятно нагли и бруталнивсички кметове убещават преди избори и след това само лъжат МНОГО ВИ МОЛИМ ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ ПОМОГНЕТЕ.АЗ ЗНАМ ЧЕ Е ГЛАС В ПОСТИНЯ НО НЕ СЕ ТЪРПИ

крайно време е всеки българин да осъзнае опасността от миризливите цигани и турчеещи се българи и всеки сам за себе си да започне както намери за добре борба за премахване на тая паплач от територията на България.Всеки който се чувства турчин и не желае да говори български език да заминава при нахалните смрадливи главорези а мангалите незабавно в родината си Индиял

Колите напряко на път Е80 Да видим как ще ги докарат. Никакъв шанс!!!!!!! Сливница е БЪЛГАРСКА!!

А питате ли тези хора ,който живеят в близост до казармите????Всички искат да махнат ромите от едно място и да ги сложат на друго, но проблема няма да се реши ще ги настанят каквото може ще откраднат и пак ще се талпят към столицата! :(

в казармите -роми, е на това му се вика , хубава работа , ама циганска. КОЛКО ТРУД И КОЛКО СРЕДСТВА Е ДАЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ТЯХНОТО ПОСТРОЯВАНЕ - поне ги превърнете в училищни летни лагери за деца- тия казарами, дайте ги на ромите да ги до разрушат.

ПОМОЩ! Общината е превърнала района на Женския пазар и Лъвов мост в циганско гето. Хиляди цигани се разхождат, стоят на тумби и разбира се въртят шеметна търговия на смразяващия с вида си битак, наречен Женски пазар. На всякъде на пазара, по улиците около пазара, от руините, наречени къщи изкачат цигани. Това бездушие и безразличие към ужасното състояние на центъра на София от страна на общината е вече нетърпимо!

Както винаги реакцията ни е закъсняла и неадекватна. И с имената на турците и сега с циганите. Ако бяхме народ на място проблемът с циганите щахме да го решим в периода 1940 - 1944 г. Окончателно и безвъзвратно. Без да мислим сега къде да ги настаняваме, как да ги образоваме, абе въобще как от животни да ги направим нещо, което поне малко да прилича на хора. Всичко щеше да изхвърчи през комина. "Господ дава, ама в кошара не вкарва" - тази народна мъдрост е особено подходяща за случая. Чичо ви Хитлер беше създал перфектни условия за решаване ан циганския проблем. Ама трябваше да се намерят умни хора, които да използват ситуацията. Хем щяхме да си решим проблема, хем щяхме да обельосаме фашистка Германия. И Хитлер. Ама и за това не е стигнал акъла на нашите управници. Че циганите са непълноценни екземпляри отдавна е доказано. Затова и в Европа никой не ги ще. Спомням си преди няколко години в Норвегия ореваха орталъка за някакви си 500 мангала. И набързо ги екстрадираха - даже и самолетните билети им платиха само и само да се махат. Защо, бре чоджум? Нали сте защитници на човешките права. Аз имам едно конструктивно предложение. Всеки член и активист на т.н. "Хелзингски комитет", който е толкова загрижен за циганите да вземе по няколко циганина у дома си. Да си ги храни, да си ги облича, абе въобще да се грижи за тях. Хем ще се реши проблема с жилищата, хем и тези симпатяги ще видят как е с циганите. Защото те май само на снимка са виждали циганин. Държавата - това сме всички ние. И ние в никакъв случай не сме длъжни да се грижим за разни отрепки. Който иска - моля, да се грижи. За цигани, за наркомани, за хомосексуалисти, за престъпници, абе за всякаква сган - негова си работа. Да им плаща, ако иска и свирки да им прави. Но да не ме занимава мен и другите нормални хора с глупости. Иначе е добре общинските власти в София да се консултират с колегите си от Пловдив. Там имаше преди години една акция в Шекер Махала. Построиха им на циганите едни много симпатични блокчета. Чисто нови, с всички екстри. Само за година им е...ха мамата мръсните мангали. Да оставим че не бяха плащали нито ток нито вода, нито наем. Абе, циганска работа...

А на мястото на циганския квартал, какво ще има? Защото, където и да ги изселят, те пак ще се върнат, ако мястото остане на произвола.

Махнете ги и от "Захарна фабрика" щото там не останаха професори за убиване.

имам следното предложение ,да изселят всички роми в брюксел ,българия е толкова загрижена за тях ,че им желае европеиски конфорт и живот ,какво ги обиждат с тез казарми, ми то хубавто човек заслужава най-доброто-ето и списък на по-известните придобивки за брюксел,азис-нал е модерно да си гей,софчито дет са зе със сина си ,поради липса на раждаемост и млада кръв при сигано,анжелика -малко вносна ,обича женички ,както азис момцченца и извръщения,дон цеце има опит в измами и изнудвания,а и забравих защо да се толерират нормалните ,нека утре българия стане едно гето с чаавета и всички други ,ако още са тука да са малцинство,днеска децата пишат за левски,както върви няма да останат българи да пишат за левски,следващите матури са за цар киро и спиртния градус и една ромка от околовръсното дето се е прекарала не с кола ,а с всичкото кото плаща

Без нито една главна буква и нито една точка , изчетох го на един дъх ама се уморих малко :))) Поне Левски да беше написала с глевна буква . Ура простите и тъпите се увеличаваме ! И понеже днес зрелостниците ще разъждават образа на Левски както пишеш , да те попитам : защо не са се намерили 3-4 човека да освободят Левски пътувал е с 3-4 заптиета 250 килиметра. Това може и да е една от най-важните поуки за нас .

ехо,човек обижда ,когато няма какво да каже ,то и проz,не се пише така ,

обижда този който няма какво да каже,а за подробност проz също не се пише така или както се казва ,за всичкото роми което танцува да запалим качак

пропусна кондио и ванко1 :д и цако,японеца трябва някои да ги зарежда с матерял

E как кой който ги е плащал сега ние работешите коректни плашци и данъкоплатци де се е чуло и видяло мангал да плаща ток и вода?!

горко им на казармите- скоро и те ще станат гето. най-добре да вземете в тези казарми да сложат и лидерите на ромите, че да научат подчинените си как да живеят. Нали за това точат и усвояват пари от Европа

А какво ли мисли по въпроса за циганите бащицата на Бълг народ? Дали си спомня поне веднъж на 3 месеца че такъв проблем съществува? А , да-ще си спомни за тях когато наближат избори... И неговите сподвижници ще тръгнат...

И като ги заселите в казармите, ще им пусна един вирус,който изтребва чернокожи,смърдящи,крадливи и мързеливи престъпни племена като циганите.Той изтребва и комунисти,които развъдиха тези човекоподобни.

И като ги заселите в казармите, ще им пусна един вирус,който изтребва чернокожи,смърдящи,крадливи и мързеливи престъпни племена като циганите.Той изтребва и комунисти,които развъдиха тези човекоподобни.

Току що ми се обадиха от една телевизия да запишем новия клип за малчуганите / за баниците и млекото "на баба" /. Той ще е вдъхновен от идеята - които не яде продуктите "на баба" баба му влизав казармата ! За по- голямите искащи да се освободят от бабите си / демек тъщите / записването за изселване става срещу 1000 лева . Свиждане на новите полълнения в родните казарми един път на шест месеца , джобни пари не трябват ! И да не забравите да дойдете на новобранската вечер на баба в родната казарма това ще е хита на сезона .

"София изселва роми в бивши казарми ..." А сега да изселят самите казарми на Марс или в Брюксел ... по избор!!!

Виждал съм на живо, какво се случва с бивша армейска сграда, обитавана от роми. Първо изгарят мебелировката, след това паркета, дограмата и покрива. Продават тухлите от стените, керемидите и желязото от колоните. Случва се понякога откъртилият последната тухла да загине под паднала плоча. Изписват го! Не им пука. Това са безконтролно разпространяващи се паразити с човешки облик. Ще бъде така, докато им се търси приемник, а не лечение. Заселването на Луната или Марс би било едно добро начало. Българите не сме расисти, но 5 месеца "интеграция" с роми могат да запишат всеки в "Ку-клукс-клан" или сродни организации. За човеколюбците и "хелзингчаните" има оферта - апартамент в ромски блок - лекува всичко!

Кажи нещо и за крадливите управници за смешните присъди , за изкраднатото от народа тук и от европейските фондове , за крупцията, и заменките . Как стана така ,че много хора обедняха а други странно забогатяха. Няма да продължавам защото бързам за подаръците - якичка и партенки / нали трябва да направим новобранска вечер на баба /

Рабрахме, че не си тъп и прост, но не подравнявай всички по себе си. Цели цигански племена нямат един изучен водач, съответно са 200г в миналото. Има голяма разлика между хората от различните племена. Делението не е мое, разяснявал ми го е циганин, който не искаше да го приравняват с безграмотната измет само заради по-големия тен.

Че като си толкова отворен иди ги просвещавай, образовай и накарай да вършат нещо полезно твоите събратя, а не се опитвай да се правиш на оригинален тук!

а защо тази мярка се прилага само за софия,каква е позицията на община варна по бъдещето на максуда и другите гета в града.

Няма мярка има само дърдорене по почина НА БАЩИЦАТА ББ

Та на по-младите да кажа : "едно преди да се влезе в казармата се правеше тържество наречено изпращане ". Поканвам всички на изпращането на баба ми в родната казарма ! Поканих и началника и - Аньо защото баба прилича на терорист и може да бъде успешн включена в чуждестранния легион . Айде бабо успех и без нашивка да не се връщаш ! Само да не снимат от западната преса това влизане в родните казарми ,защото от бъзик няма да можем да се отървем :))) Френския легион пасти да яде !

Пуф да му се не види , ама нали съм си тъп та мислех ,че казармите ще ги преустроят за тези кадето изкраднаха прите на народа и на европейските фондове . Каде ще е сборния пункт да си носим ли сапун преди банята , преди да пуснат газта . Ако изселвате моля да е в Америка , аз не съм от тези квартали но ако изселвате в Америка веднага ще си направя адресна регистраця там ! И като ги настанявате в казармите нали няма да раздавате и пушки и да ги тренирате за борба със Сомалийските пирати / да ги считате за чуждестранен легион :)))/до тук с майтапа/ . Впрочем няма да е никак лошо тези хора да се помисли как да бъдат интегрирани ,защото само затваряне в казарми или създаване на ново гето на триторията на казарма мисля ,че дори е вредно . И още едно питане : в изоставените детски градини ли ще настанявате крадците на европейски и народни пари , помислете и за тези хора и те души носят та макар и мръсни !

Пак ли ще си говорим празни приказки. Кой отново си чеше езика. Хайде най-после да се изпълни някоя от заканите по тази тема с правата на нормалните граждани на България ( онеправданите Българи!).

Съгласен съм с теб ! Това за което пишеш са ефективни закони а не закони с много вратички . Не знам защо не се препишат такива закони в частност за престъпността от страни в който законите действат . Не знам защо не се препишат закони за инвестиция от страни с развиващи се успешно икономики . Ястно ми е ,че когато стане дума за каквото и да е въпроси в пленарна зала, депутатите четат в google как са тези неща извън България и се правят на новатори или на много учили / лично наблюдение/ . Не разбирам защо след като знаят как е в съответните държави, защо трябва да го побългаряват и да го осакатяват . Не знам но няма ли да има едно правителство което да приеме или да препише западен закон. Плащаме на какви ли не външни консултанти за митници и какво ли не , защо не платим и на външни юристи /да не плагиатстваме защото има и закони за авторски права/ . Няма да се оправим до тогава , докато това не стане факт .

А аз бих ги оградила и с ограда от бетон и висока поне 5 м и да нямат право да излизат от там!Гадно,мръсно и нахално племе!

Стига вече с тези глупости - роми, турци, изселници, двойно гражданство ?? Да не кажа и аз като Стоичков- България нищо не ми е дала !! Да работят и учат !! Европа да си ги интегрира, колкото ще !! То, не останаха и българи !!

Надявам се да стане! Не можете да си представите какво е в квартала, на пазара, в социални греже!!! За момент забравяте, ме живеете в София.

1 месец след населването им ще бъдат без всякаква комуникация, прозорци и врати - тая сган трябва да бъде унищожена, че както се плоди, не знам как ще се спасяваме след някоя година

Много време им даваш - още за 1-2 седмици ще са изчезнали кабелите, тръбите, дограмите и всичко, което може да се продаде. След това ще започнат да вадят и тухлите...

"Проблемът с гетото в "Баталова воденица" се точи повече от 10 години. В защита на ромите се включи дори и Хелзинският комитет." Да ви ги изпратим директно в Хелзинки да си карат каруците и др. екстри ще получите!!!

Браво! И аз си задавам същите въпроси. Докога тези хора ще бъдат галените деца на нацията?

Най-накрая държавата да вземе адекватни мерки.Явно не виждам циганите да се интегрират в обществото.Всички други общности се интегрираха-даже азиатците.Не съм видяла китайци да спят по поляните около София.Всички турци са по строежите и работят.Прав е Волен Сидеров че те имат увредени хромозоми ,поради затвореният кръг и се женят можеду си първи братовчеди. Затова софия стана гето и навсякъде има каруци.Не съм видяла в европейските столици да има каруци , освен за туристи.

И на какво ще заприличат казармите след няколкомесечното пребиваване на ромите в тях?Градските тоалетни ще изглеждат като петзвездно заведение в сравнение с тях.Вонята ще се усеща чак до съседните области.

Моля ви, махнете мангалите и от Захарна фабрика. Сноват с коне и каруци из целия квартал, вкл. бул. Сливница и ул. Кукуш. А вечер малките мангалчета си правят купон точно от двете страни на светофара пред входа на Западен парк.

Много показателно за безумния преход през посл.20 г. - пусти български казарми се заселват от цигани. Скоро ще изчезнем като нация и сами ще сме си виновни за това...

А циганите от двете страни на бул.Константин Величков? Евала на европейската ни столица! Това място предлагам да стане част от програмата на чуждите туристи, посетили България. Много е приятно да се минава оттам, чудесна гледка за централен "столичен" булевард. И като допълнение раздрънкани, мръсни, пълни с мангали трамваи. Евала - Европа та дрънкаме......

Боже, ако това стане, ще повярвам, че имаме някаква държава.Всеки ден в трамвай 10 е като нашествие от скакалци, - стотици роми, без билет естествено, нахлуват на талази, и отиват на "работа".Стресът да не те ограбят е перманентен.По същото време плащаме огромен данък, за да ги дундуркаме, да градим защитени селища за безбройните им деца с различни видове медицински малформации,да ни тероризирам по всички възможни начини.Може би е време да престанем да плащаме данъци, с които да издържаме тази непрекъснато прииждаща напаст от села и паланки.Осигурете им поминък там, ние не сме длъжни да понасяме всички неудобства, които държавата е създала.Що се касае до раздутата , муднаадминистрация в кметството на "Красна поляна", време е и тя да се вземе в ръце, защото просто не ни е нужна.Освен да събира пари, не става за нищо друго.Заедно с безсмисления ни кмет.