Майки с деца спасиха роми, бити от скинари край НДК

Автобус с пловдивска регистрация стовари група скинари, които слизайки, започнали да търсят "нещо мургаво за биене". Нападнали млад баща с дете от ромски произход. Жертвите били спасени от майки с деца, съобщи сайтът NOрешарски.

Обратно в новината

Коментари - Майки с деца спасиха роми, бити от скинари край НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне да имаше повод. А просто така е само омраза. Трябва по-нормални методи. Като ограничаване на раждаемостта им, по някакви общи критерии, като минимум средно образование. И при провинение съд и принудителна кастрация. Може и да се правят кампании за къстрация. Има по-съвременни методи, даже с възможности за възтановяване, а не касапски.

Виждам ,че има много толерантни към м--- в тоя форум и си отговарям на въпроса защо след няколко години държавата ще се превърне в циганско гето ! В тази държава на почит са м--- и доказателството за това са коментарите на някои дупедавци и шушумиги.

Скинари.....нещастници! Защо го казвам, защото налитат на сам циганин с цигане край НДК! Защо не се смъкнат тук около Халите, Пиротска, около джамията....сума ти чернилки за бой има пък да вземат да се навъртат из Овча Купел, тами некой лев могат да искарат от собствениците на маркети...., а пък изе Централна гара що сволоч има за пребиване

Мда, и аз съм бил етнически нетолерантен!!! Щото не съм подкрепял постъпката на скинарите, може би? Добре, подкрепям скинарите! Или може би, защото съм против мургавите? Но мургавите не са етнос! Интересно, защо съм етнически нетолерантен? И един виц, че да си кажем истината: " Циганче пита баща си - дърт циганин: - Тате, какво е демокрация? - Демокрация е, когато Българите работят, а ние си живеем живота на социални помощи и кражби, а отвреме-навреме убиваме безнаказано някой - отговаря важно циганина. - Е, а Българите не се ли дразнят? - пита учудено цигането. - Ми дразнят се, но това вече е расизъм и ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАНТНО!!!

Аз също изглежда съм нетолерантен! Мразя циганите-мародери, мразя наркоманите с бръснати глави и подкрепящите ги олигофрени, обявили се за родолюбци и патриоти, но със странни никове. Не съм толерантен към всички прояви на пнростщина, включително тази по-горе.

jizast

Ти си изпълнен с омраза, добре е да отидеш на психиатър.

"Скинари започнали зверски побой с камъни, а майки с малки деца спасили жертвите." Ще падна от смях. Или скинарите са били слаботелесни богослови, или майките са били шампионки по карате и бокс. Но във всички случаи новината е поднесена тъпо и глупаво.

Абе глупчо, какви каратиски, какви боксъорки са ти в главата?Просто скинарите не са посмели да посегнат ма български майки с малки деца.Защото цялата им националистическа идея ще отиде на кино.

Пич, хората се опитват да защитят точно тези "майки с деца". Няма логика да им налитат!

Браво! Добре, че още има такива хора - скинари! А на майките ще има кажа, когато след време децата им бъдат изнасилени или пребити от мангасарите, да се сетят за този момент!

Писна ми от сганта с която живеем. На теб НЕ ти пожелавам децата ти, някой ден, да живеят в страна оправлявани от "кафяви ризи". Много бързо си забравяме уроците и си заслужаваме всичко, което ни се случва.

какво ти е писнало бе, айде тия майки утре като им набият децата циганите или като ги окрадат и ще се сетят как са ги спасявали и ще им стане благо а? Не съм расист, но за цигани милост нямам!

По-добре да живеят в страна УУУУУУУУУУУУУУУправлявана от "кафяви ризи", а не да мизерстват в страна УУУУУУУУУУУУУУправлявана от кафяви и грозни минджихани!

Да бяха изпопребили "чистачите на стъкла" на светофарите.

Лоши са тия неща... Много лоши. Какво нередно е правил човекът, за да заслужи побой? Разхождал си детето - това ли? Ако не бъдат обуздани тия фашистки изцепки, ще се стигне до възраждане на формированията, които ромите създадоха за самозащита в средата на 90-те години и разтуриха около 2002-2004. Виждал съм ги в действие и бях потресен - действат като добре организирана армия, за разлика от пияните и дрогирани "националисти". Не е добре да се стига пак до това.

Майките с децата да бъдат наказани подобаващо. Те нама как да се защитават. Това поне го може милицията.

И какво сега ? Понеже не е Европейско.....:)))) трябва да кажем че обичаме циганите и са ни мнооого симпатични , миришат приятно и изглеждат безобидно и са много примерни европейци? Истината е че не ги харесвам не ги понасям даже и бих направил така че да се разбере разликата между циганин и българин!!!!

А кой спасява децата и майките бити и изнасилвани от цигани и мангасари?

А тия бити и изнасилвани от българи? Престъпниците нямат етнос и вероизповедание и с тях трябва да се действа твърдо и безмилостно. Включително и с комплексираните лумпенчета, които си мислят че могат да си избиват комплексите безнаказано.

Еми действай тогава !

Прав/а си, но ще отречеш ли, че голяма част от битовата престъпност, особено в селата, е дело на цигани?

Не, че не заслужават лабут много от циганите/то и при българите е така/, но ако всеки тръгне ей така да бие за щяло и нещяло, докъде ще я докараме с реда в тая държава?

вчупихте тъпомера с тая статия

И ти, но с правопис!

Изводи: 1. Майките са смели и добри. 2. Скинарите са лоши и зли. 3. До НДК полиция няма, нито в околовръст на час и половина разстояние. Линеките са малко по-бързи. 4. Народът много обича циганите ... Защо ли ?

Сега ще погледаме"Ксенофобския филм". Вместо да решават проблема с нелегалните араби по улиците на София, политиците ще се опитат да отклонят вниманието от себе си и да насочат енергията към абракадабрите, без обаче да решат проблема.Впрочем, тук някъде е и отговора, защо ги допуснаха в страната ни....Волен ще пожъне проценти, преди предсрочните избори.Всичко си е в реда на нещата:)))))

Pesh0

сайт NOрешарски , гоогъл не е чувал за него. Гоогъл намира сайт noresharski.com Където обаче такава новина няма . Дира измисляте ли си ?

В София си имаме достатъчно ХУЛИГАНИ. Трябваше ли и Майнички да идват тук?

Много скъпа акция. От Пловдив докарали побойници да бият циганин с невръстно детенце пред НДК. Но майки с невръстни дечица спасили манго. Полицията дошла след час и половина. Боже пази България.

Ама още ли ги има тия скинари? Да не сме 90-те години? А аз си мислех, че тия времена отдавна са минало...

Както е тръгнало, скоро пак ще се възроди тази "мода". Лошото е че никой не взема адекватни мерки това да бъде спряно!

Час и половина полиция в центъра на София? Дали на полицията и е наредено предварително да се бавят нарочно за този район?

Автобус с пловдивска регистрация!?Това са същите тези "родолюбци"привърженици на атака дошли да си покажат магарията,както винаги са го правили в такива моменти.Най-вероятно и повечето скинари да са привърженици на атака.Не виждам как човек който е "със всичкият си"ще подържа "партия"от типа на атака и ще гледа"телевизия"от типа на алфа.Язък за хубавата гръцка буква!Ако бяха родолюбци тези скинари-лай........ щяха поне едно българско име да си измислят.Най -лошото е когато това което се бълва по тази"алфа"играе лоша роля в развитието на подрастващото поколение и задълбочава психическите им недъзи.Иначе другото ще се оправи,жалко е за тези неукрепнали тинейджъри,които в един момент може да се окажат с криминално досие,което ще им опропасти живота ,техният ,на техните близки и на поколения след тях.Според мен това може да се ограничи чрез намесата на психолози и терапевти на време със въздействие над цялата тази партия и водача и най-вече.Това ще е полезно и за народа и държавата ни.

jizast

Какъв епос, какъв героизъм, чак ми идва да се разрева. Майки, тип Батман, спасяват невинни дечица, но лошите са много и коварни и ги преследват за отмъщение. Майките се скриват при верни техни сподвижници-ятаци и доброто побеждава. Публиката доколкото разбирам ръкопляскала и ги окуражавала. Това заслужава да се възпее и да остане в народния фолклор.

Новината нещо "издиша", а иначе скинарите ги мразя повече и от циганите, болни и агресивни мозъци. Важно е да има жертва, причини винаги ще се намерят ... я си по-мургав, я им приличаш на обратен, я на леко момиче или нещо не си им харесал, или пък неволно си ги блъснал ... важното е кютек да има. А жертвата може да е всеки един от вас!!!

Хай бате . Тфа българското сиган ( скинар) беттер ромското сиган

А бе . Тия като са толкоз ербап що не идат да се бият във Факултета или столипиново. Ами цял автбус скочил да бие нек,во хлапе .

Ле мале! Това звучи толкова тъпо и недостоверно- автобус със скинари!!! link- не бъдете мутанти! Не цитирайте дебили! Ако искате нещо- правете го , макар и с малко сиво вещество. Ставате за смях с подобни "новини".

Отново някаква манипулация и дезинформация на платените ни журналета. Новината издиша отвсякъде. Отново се вменява, че българите са лошите, а циганите добрите. Може би всичко е измислено във връзка с желанието на българите по техните земи да не се заселват чуждестранни престъпници, с каквито България вече се напълни. Не бих се учудил, ако зад тази новинарска боза стои антибългарският хелзинкски комитет, друга антибългарска или циганска организация.

точно така е,мичмане!върви тежка медийна манипулативна и всяка друга война срещу българите,които са им май-удобни да си мълчат и кютат страхливо в къщи.

Има надежда за България като чета за тия майки, браво на тяп.

Нещо новината /макар и умело тиражирана в множество медиии/ издиша, ама яко. Значи скианарите били мангала, ама се уплашили от майките. В друг сайт пък прочетох, че майките навигирали полицайте по телефона от неква тераса в НДК, как да гонят т.нар 'скинари' Е нема такъв смях, другари комунисти. Това и Сергей Димитриевич не може да го измисли по-измислено.

Не само си много прост, но има само бръмбари в главата ти. Какво общо имат тук комунистите и Сергей Димитрович?

След безброй брутални цигански изстъпления над възрастни хора (в многобройни български селца и махали!), които останаха безнаказани от съд и прокуратура, това, което се е случило (малко пердах) е НИЩО! Този етнос е съвсем очевидно, че се нуждае от респектиране, дори и по модела на бай Тошо!

Ами дай да бием всичко което е различно, само защото някакъв престъпник някъде е извършил нещо отвратително. Вие нормални ли сте. Да бием заради цвят на кожата!?! "Малко пердах"-ако ти или твой роднина, получите малко пердах от такава групичка, какво ще кажете тогава. Виждали ли сте някога тия бръснати изроди в действие? Причини за бой не им трябват-и разбират само от бой!

Такива плъхове като теб живеят в своя виртуален свят и когато излизат на улицата, го правят само с компания. Страх и комплекси

Някой им е платил да нагнетяват напрежение. Нали това е част от плана.

Елицеее що ми изтри коментара бре моме и ти ли си в подкрепа на майките !?!

People with out life only do that but I feel sorry for them

Простотията по хората ходи!!!

Еми трябвало да бият политиците, ама циганин с дете, е къде по-лесно. Па и най-вероятно за това са им платили, не за политици.

Е някой се опитва да измести фокуса от студентските протести. Тия мръсници ще ни докарат гражданска война само и само да останат на власт. Няма да се учудя, ако и на арабина му е платено да намушка момичето.

Ще се учудя, ако не му е платено. Сценарият е скрит само за спящите и слепите.

Защо от Пловдив? ние тук нямаме ли си скинари, и защо пред НДК? там почти няма роми ( ако изключим няколко стотин по статистическа информаця на -1000 Българи 500 са роми )

Понеже в Пловдив си нямат мургави, затова. А полицията е закъсняла час и половина заради слънчевото затъмнение...

Полицаите бяха заети да охраняват бареков, който беше събрал мутрите и той като Пеевски лееше злоба срещу Борисов и Плевнелиев. Каква държава сме г-н Йовчев, щом полицаите Ви охраняват бареков, който е явен престъпник, а нормалните хори ги намушкват с ножове или ги пребиват по улиците? От кой страх ни спасихте?????

Цигани бият цигани защото други няма, мисли се за име на държавата в която се случва.

Да ги е.а и полицаите................ бързаци бе мамка му.

Фотографа Сидеров , черпи вдъхновение от руски фашистки сайтове. Това е поредната популистка простотия дошла от Русия.

"нционализма е последното убежище на комунизма" (бжежински). значи си отиват, и това е последна агоня!

Това означава ли, че Германия е комунистическа?

Тези, които са платили това да се случи - дали се замислят за последствията от такива действия? Направо нямам думи...