ВМРО с остра реакция за ромския побой над горски

Председателят на ВМРО-Карлово и общински съветник Светлозар Янков реагира остро на случая, при който роми пребиха с колове и камъни горски служители.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО с остра реакция за ромския побой над горски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига ги жалихте тия мангали , бе ! От бхк ли треперите ?

Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора, Дунавци, Садово, Луковит, а сега и Баня.... Кой ще е следващият град???? ДО КОГА ТАКА??????

Алооо ПОДЛИтиците, Списъкът расте, а вие долни душици спинкате..... Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора, Дунавци, Садово, Луковит, а сега и Баня..... ДО КОГА ??? ДО КОГА НЯМА да си помръднете и малкия пръст бе Нарони Предатели?????

Етнически съм толерантен. Но на циганите за извършените от тях престъпления трябва да бъдат налагани най-строги наказания, и предлагам отнвово да се въведе смъртното наказание. Отказвам да храня, отоплявам, къпя, осветлявам, охранявам и пр. престъпници - без значение дали са цигани, българи или други.

ВМРО вместо да ми правят коментари в стил второкурсник по журналистика в СУ, да вземат да свършат нещо. Маса време са вече във властта, имат всички властови механизми за въздейстие върху ГРЕБ. Действайте!!

до 3 пълнителя изпразване да се разреши от закона - гората ще остане празна на другия ден

Какво ли би им се случило при подобна ситуация на циганите, ако сме 1981 година, например ...

Нещо по -малко от това , което можеше да им се случи 1940 г !!!

Остро се реагира не с изявления , а с многозарядно на автоматична ! Полицайте пък търсели извършителите .... смешници ! Когото и да хванеш в незаконното , смрадливо гето , все ще има за какво да го опандизиш поне за десетина години . И понеже не искам да продължавам да издържам приматите и в затвора , виж изречение първо . Датата е 01.04.1992г. Цигани вилнеят безнаказано в село Подем и околностите. На местното население им писва, вечерта се организират и подпалват 18 цигански, пардон ромски къщи. Резултата е...всички мангали изчезват и селото става единственото в България, само с Българско население. Кражбите намаляват с ...95%!!!!! За да не се изпълнят описаните по-горе случки и предложения и да бъде осъдена българия, в спешен порядък членовете на хелзинкския комитет да бъдат разпределени за постоянно местожителство в ромските квартали за да оказват възпиращо въздействие на предстоящите хулигански изстъпления на българските националисти.

Ха представете си какво на момента им се случва на циганите ,ако сме 1981 година например!

А началника на ВМРО в парламента подкрепя ли острата реакция или се разграничава?

Манганите само боят ги оправя.

Остро се реагира не с изявления , а с многозарядно на автоматична ! Полицайте пък търсели извършителите .... смешници ! Когото и да хванеш в незаконното , смрадливо гето , все ще има за какво да го опандизиш поне за десетина години . И понеже не искам да продължавам да издържам приматите и в затвора , виж изречение първо .

Датата е 01.04.1992г. Цигани вилнеят безнаказано в село Подем и околностите. На местното население им писва, вечерта се организират и подпалват 18 цигански, пардон ромски къщи. Резултата е...всички мангали изчезват и селото става единственото в България, само с Българско население. Кражбите намаляват с ...95%!!!!! Народ, който не се учи от историята си/минали събития, е обречен да прави едни и същи грешки. В смисъл..сега манго и джанго си правят каквото си искат, а ние народа търпим и чакаме наш'те пишман полиция и управници да решат проблема. До като ние не си помогнем...няма как да стане.

П.п. Селото е в Плевенско.

Всичко това е от чувство за безнаказаност ! Нещата ще стават все по-страшни и това ще бъде ежедневие ! В сичко в държавата е изпуснато вече..

като ги хванат - директно в затвора. Няма какво да чакат присъди - за такова престъпление сигурно им се полагат такива. Ако "милозливи" съдии все пак рекат да ги оправдаят - и те в затвора, в същата килия с циганите. Същото важи и за АНТИБЪЛГАРСКЯ хелзински комитет.

Аз едно не мога да разбера - защо циганите като говорят за себе си казват "ние, циганите", а ние като говорим за тях трябва роми да ги наричаме?!?! P.S. Даже правописният речник ми подчерта думата "роми" като непозната!!!

Туй да ти зора.

стига с острите реакции,нали сте на власт действайте! Ама нещо не ви стиска май щото на думи и на маса всеки е патриот!

ТРЯБВАТ ЗАКОНИ,А НЯМА КОЙ ДА ГИ ГЛАСУВА!!!! ЗАЩО ПРАТИХТЕ САМО 24 ДЕПУТАТА ОТ ОП?! ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ ОТ ТЕЗИ,КОИТО ИМАТ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ?!ЗАЩО КАКА ВИ КУРНЕЛИЯ СЛАГА НЕПРЕКЪСНАТО ПРЪТ В КОЛЕЛАТА,ЗАЕДНО С ДАНЧО МЕНТАТА?! ЗАЩО СЕ ПРЕЧИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НС НЕПРЕКЪСНАТО И КОЙ ПРЕЧИ?!

Да напомня, че ДПС е проклятието на България! Те ухажват въпросния етнос като електорат.

Фесовете самонарекли се вмро пак омаловажават ставащото... Войната не е никак тиха, това геноцид над малкото останали българи по селата особено!

Деянието осъществява признаците на грабеж. лицата запазват със сила незаконно отнето чуждо имущество. Това не е просто незаконна сеч, за да се подведе под нормата санкционираща незаконната сеч. Това е чист грабеж в условията на съучастие на повече от две лица. Мангустите са твърде невменяеми , за да бъдат ОПГ, но дори и това може да им се напише, защото нападението е с цел запазване на незаконно отнето чуждо имущество- в случая незаконно добит дървен материал от държавния горски фонд. Просто отиват от специализираната прокуратура, арестуват ги всичките там мангусти, опукват ги с мярка за неотконение "Задържане под стража" като за зимата и след това ги съдят като за грабеж на по 5 години лишаване от свобода. Така за следващите 4 зими няма да секат мат'рял, а влязат ли в гората ще им е РЦ..

Войната е ТИХА само за дебелите толупи от ВМРО в София. Няма как да не ти писнат ушите, ако някой циганин ти стовари кол на главата. Но на дембелите "войводи" им е ТИХО. Все още....

Абе, само ВМРО ли се обявиха против тия примати, къде са и другите от групата ПАТРИОТИ, те що мълчат. Сега е удобен момент за самоизява да действат, че скоро може да няма друг такъв.

Истинското историческо ВМРО никога не се е оплаквало, а си е ръвшело работата. Сегашните тумбак-патреоъи за нищо не стават, освен да реват като п*и.

Какво толкова има да издирват извършителите, то е ясно кои са и къде са. Но и полицаите се страхуват да влязат в гетата.

Леко встрани от конкретната тема. Делата на човек изпълват със съдържание неговите думи, неговите претенции, неговото име. Преди време едни хора решиха, че българите несправедливо сме натоварили името ЦИГАНИ с отрицателен заряд. И пробваха да дадат нов шанс на този етнос с ново име - РОМИ. От дистанцията на времето се вижда неуспеха на опита само с преименуване те да бъдат издигнати до равностойна част на обществото. Верни на себе си, тези същества потвърдиха и надминаха пословицата "Пременил се Илия, огледал се, пак в тия". Сега аз съжалявам и тъгувам за онези ЦИГАНИ, които бяха изостанала и много нестандартна, но все пак част от нашето общество. Днешните РОМИ са съвсем друго нещо. Те като цяло са още по-примитивни, все по-горди със своято невежество, разрушителни и враждебни. Те изместиха ЦИГАНИТЕ като манталитет и ни поставиха пред нова ситуация. Те наистина се готвят активно да ни разрушат. Аз повече няма да ги нарека ЦИГАНИ, защото те просто вече не са такива. Политиките за приобщаване подходящи за ЦИГАНИТЕ, за РОМИТЕ не работят. А с РОМИТЕ трябва като с РОМИ.

самосъзнание/индентичност/традиции/писменост/история/памет .....? защо ни мразят толкова много ...неразбирам ......и може би победителите от втората световна война все пак са по големите фашисти

Нито законите са ни виновни, нито БХК. Извършено е престъпление, съгласно действащите закони. Няма значение дали цигани, американци, руснаци или българи са пребили служителите на Горското стопанство - това си е престъпление. Полицията да си върши работата да намери извършителите и да ги предаде на съда със събрани доказателства. Нормалната реакция на партия, участваща в управление е "Няма да позволим на никого да се чувства безнаказан." А не като патриотите "Законите и БХК ни връзват ръцете и докато не променим ситуацията няма да правим нищо с проблемите с престъпността." Второто дава картбланш на всеки да прави престъпления. Обяснявайте години наред, че няма държава пък после чакайте някой да има респект от нея.

Мангустите трябва да бъдат съдени за грабеж при условията на съучастие по квалифицирания състав и съответна ефективна присъда 5 г ЛС за всеки участник. НК предвижда наказание за грабеж на чуждо имущество, което след като е отнето деецът със сила или заплашване опитва да запази. Побоят не е просто лека или средна телесна повреда. Той е ясен знак за запазване на вече отнетото имущество.

БРЦК

Тия горските не са ли въоръжени? Циганите си позволяват много щото на полиция и горси им е забранено да стрелят независимо от обстоятелствата. Това е "държавна политика". Ми просто е - такива трябва да се отстрелват веднага. Дават ни за пример Америка - какво ще стане в америка ако тълпа нападне полицаи? Ще ви кажа - ще има поне 10 трупа и наградени полицаи!!!

Имам питане,кои са теи анонимници,които се крият зад абривиатурата Б Х К,къде се помещават тия ,,радетели" на българския геноцид,моля за имена да ги видим тия ,,убавци"

има ги на страницата им...

Справка от Гугъл на bghelsinki точка org Централен офис ул. "Върбица" 7, ет. 4, 1504 София Програма за правна защита на бежанци и мигранти ул. "Узунджовска" 1 София 1000 Там пише и имената. Само домнашните адреси ги няма.

Има просто решение. Създава се неправителствена фондация. Тя изплаща, примерно, по 4000 лева на всяка мургавелка в детеродна възраст, която се стерилизира доброволно. До 40 години се стопява популацията. Няма расизъм, всичко е доброволно.

Още в родилния дом децата на социално слабите се отнемат, защото не могат да им осигурят необходимите условия за живот. Съответно няма детски за майката и бащата. Според мен ще се намерят достатъчно хора у нас и в Европа да осиновят тези деца и поне ще растат в нормална среда. Не е дискриминация, защото ще важи за всички.

1 500 000 роми....нямаме нито полиция нито армия...могат да съборят държавата...зад гърба си имат десетки богати фондации имащи за цел обезличаването ни като нация/индентичност/самосъзнание/традиции/фолклор/писменост/история/памет......не на последно място политиците са зад тях а те им осигуряват организиран вот вече две десетилетия...дефакто всеки кмет е избран от маалата....полтиците им отвръщат с полицейска закрила, соц.помощи, неплащане на ток и вода....между другото в израел водата е по евтина от българия макар да се транспортира стотици километри...просто израел не плаща на 1 500 000 сметките за вода

Някой знае ли кои са членовете на БХК и къде им е централата в България? Преддвярително благодаря!

В интерес на истината, тия са си патриоти в българския смисъл на думата - кръчмарски. Неслучайно повечето в т.нар. патрЕотичен фронт са такива алкохолизирани шкембелии, които скачаха докато седната на софрата и Боко им запуши устите с няколко десетки милиона от обществени поръчки, а и ги пусна на канала да захлебят и те. Алоу, когато организирана група от 40 парчета, въоражени с хладни оръжия напада 3-ма държавни служители, това не е ли въоръжен метеж, бунт, наченки на гражданска война и т.н.?! Щото по дефиниция е всяко едно от изброените. Утре ако българите организирано започнат да нападат с брадви и пушки данъчни, КАТаджии, общинари, депутати и др. пак ли ще търсите "неизвестни извършители"?

Майкати би трябвало да е проститутка, съдейки по начина ти на изразяване. Винаги ме е удивлявал начина по който глупави хора се правят на много интересни. Ти си пълен пропадняк. И да добавя нещо извън жалката ти личност, аз желая смърт на всички цигани.

ТОВА Е ЦЕЛТА НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОСТ КОЙТО ТЕЧЕ ОТ БЛИЗО 25 ГОДИНИ НАЗАД.

Протест?

Протест, оставка?

Тая патриотична сбирщина е във властта и има вицепремиер! Какво реват все едно са опозиция. Те са отговорни за ситуацията. Сега само вдигат врява срещу ДПС за да консолидират вота за местните избори. Иначе и те работят за същия център. Протести, оставка..не. Още трябва, още.

Поредни бити от цигани държавни служители - българи.... Основни заплахи за България и българите са циганите и протестърите, това записано ли е някъде, в някоя отбранителна доктрина?? Ако все още не е, веднага да се запише, благодаря!

"Братята" Роми определено са с божествен произход! Щом дори и Слънцето Баце не смее ги пипне :) А Вие "патриоте" от Карловско що са не сберете веднъж, па направете едно "шествие" - за пред еврогейците може го кръстите "парад на толерантността" - па там у "веселбата" - така по-хуманно - я кратуна, я крак, я крадлива ръка могат се търкулят незабелязано из маалата и току виж са "интегрирали" тез "божественни" астици ;)

Абе, хора, ВМРО е официален партньор на ГЕРБ като част от ОП. Имат вицепремиер от НФСБ! Какво реват все едно са опозиционна партия. Именно те са във властта и носят пряка отговорност за ситуацията! Или зора им беше да малтретират турски баби по границата, колкото да седнат на масата заедно с ДПС. Сегашните им спорове са само за консолидиране на вота на местните избори. Иначе са скачени съдове и работят за един и същ център. Простести, оставка? Не, още трябва, още.

ВМРО нали са във властта, да вземат мерки. Сега е момента.

Стига с тези парни думи, остро осъждали, остро реагирали... действия НУЛА. Засрамете се!

ВМРО какво са се завайкали!!?? Нали са във властта?! Да напишат адекватни закони, хората да могат реално да се защитават, включително държавните служители!! Да престанат да се съобразяват с антибългарските организации, като престъпната клика БХК !!! Тия трябваше отдавна да им е отнето българското гражданство и изгонени от страната!!!