Роми разрушиха блок, 10-годишно дете е ранено

10-годишно момиченце е с опасност за живота вследствие на паднал панел от разрушителни действия на живеещите в общински блок в Ямбол роми.

Обратно в новината

Коментари - Роми разрушиха блок, 10-годишно дете е ранено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само хора със завършено основно образование трябва да имат право да гласуват. Това ще "развърже" ръцете на политиците поне да направят опит за справяне с проблема.

Защо пак аз-данъкоплатецът ще плащам и за лечението на това същество? Когато се разболее моето дете, аз плащам за лечението му! Защо в болниците се обслужват С ПРИОРИТЕТ тези, които нямат здравни осигуровки? Колко здравно осигурини граждани са били пренебрегнати от същата тази болница, която сега полага грижи за НЕОСИГУРЕНАТА пострадала? Колко ни струва това на нас - данъкоплатците???

Към "КОЙ ЩЕ ПЛАЩА..." Само изрод може да напише онова, което сте написали. Няма никакво значение дали детето е циганче, българче или китайче - то е пострадало и се нуждае от СПЕШНА ПОМОЩ. Всички деца в България са здравно осигурени от държавата.

Има нужда всеки от спешна помощ, но тези, които плащат осигуровки, трябва да са с предимсвто. Защото мангустите викат бърза помощ за всичко, за да не плащат по болници, а в това време може някъде някой данъкоплатец да умре, щото нали ги интергираме. Нямаш осигуровки - отиваш в болница за бедни и не си с предимство при спешните случаи.

Като имаш пред вид закона е така. Но това е дете. Не е виновно за нищо. То дори не осъзнава, че от този етнос. После идват реалностите. Засрами се. За уточнение - аз дъм българин голям откъдето и да ме погледнеш, но човекът е човек, когато е човек.

и аз се чудя защо е така след като имат десетки ромски партии, членуващи към бсп и дпс, десетки неправителствени организации, които вече 20 години прибират милиарди. Как пък не чухме и не видяхме да са направили нещо. Появяват се къде ли не, когато мангал убие например нищо не подозиращ професор, за което и до ден днешен няма осъден. Дон цеци иначе много знае да плямпа, това е същият дон за който парламентарната група на бсп събираше подписи за предсрочното му извеждане от затвора. Квичът мангалите срещу нас, но и те като турците не питат лидерите си милиардери защо са бедни и плашат нас с побоища и нарушаване на етническия мир. Къде са същите тези лидери от бсп, дпс и президенсктата институция, които организираха чинно всички тези роми по изборите. Тези роми нали са си избрали народни представители, да питат как им решават проблемите. Пак всичко се прехвърля отново на нашите глави, редовия гражданин да му мисли, да се пази и да плаща.

Много точно казано, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за 2197 ( нерегистриран ) 16.09.2010 01:08 Циганите отдавна са идеално интегрирани - като кърлеж в тялото! Само че, приемника е на път да изчезне!

Американците са виновни

Костов е виновен!!!

Предлагам копие от тази статия да се изпрати чрез Георги Първанов на френсите му колеги, които критикува за лошия им тон, който изпращат към Европа за циганите.

Циганите са номади, така катвито са били и преди 4000 години. не са претърпяли никаква еволюция. сега да ги оставим да ни върнат към техните времена или да си ги отглеждаме като паразити. Как ще рушат това което е градено с нашите данъци и труд? Бат Бойко , я се снимай пред този блок, пред твоите избиратели, които ни въвеждат твоя ред!!!!!

МОЛЯ, МОЛЯ! НОМАДИТЕ ЖИВЕЯТ НА ПЛЕМЕНА В ПУСТИНЯТА И СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОРД И ЧЕСТЕН НАРОД. НЯКОИ ПЛЕМЕНА СА МНОГО БОГАТИ. НАСКОРО ГЛЕДАХ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ. ТЕ СА СЕ ОРИЕНТИРАЛИ ВНОГО-ДОБРЕ КЪМ ВКУСА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ И СА ПРЕВЪРНАЛИ ПУСТИНЯТА И НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ В АТРАКТИВНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ. ЖИВЕЯТ СКРОМНО, ПЕСТЕЛИВО И ДОБРОНАМЕРЕНО КЪМ СВЕТА. НИЩО ОБЩО С НАШИТЕ МРЪСНИ ЦИГАНИ

Вероятно имаш предвид бедуините, които също са номади. Но не всички номади са бедуини. Както и не всеки, който има дълги уши е магаре.

При преброяването аз искам да ги броят като цигани , но не и като роми! , и тнт и тнт.Не искам такава сган да се брои като българи !За мен и децата ми е обидно да сме българи заедно с тях !Те не са българи !Това е сган!Трябва да се спре размножаването им!За интегриране и дума не може да става!Искам референдум , но само между българи какво да решим да правим с тях!Не искам да работя , за да плащам данъци , с които да ги отглеждам!Ако държавата не вземе мерки , ще си взема децата и ще се махна от тука.Няма да остана и да продължа да съм данъкоплатец , гастарбайтер и не знам какво си още животно за доене . Ако никоя държавна институция не се заинтересува сериозно от проблема с циганите , до 1- 2 г. ще стане така , че и в големите градове ще ни е страх да ходим по улиците , както междувпрочем вече се случва в малките населени места!

това е аристокрацията на БГ-могат да си правят каквото си искат,нали гласуват вкупом за БСП-за да ги храним а те да ни тормозят.Те си имат собствена държава тук,за разлика от българите.Кои е на власт=този които може да прави каквото си поиска.

Май този път гласуваха вкупом за ГЕРБ така че е време да им се отблагодарят

HBO presents: Hotel "Paradise" http://vimeo.com/13906172

ХОРА- подаряваме родината си,държавата си на циганите!

Батенцееее нямам думи. Ето предаването на Карбовски за блока: http://vbox7.com/play:d88d059a Мангала НЕ МОЖЕ да живее цивилизовано. Просто не може. Не иска. В кръвта му е чергарския начин на живот. Паразитира. Няма какво да убеждавам някого в това - просто отидете в Индия откъдето идват циганите. Там са над милиард. Каква е картинката там ли: само ще ви кажа че ми идваше да целуна земята на софийското летище когато се прибрах.

10кг тротил ще ги "изсели" много бързо

А тези, къде да ги "върнем"!

Не са виновни циганите, а тези, които им позволяват да вършат тези неща, като бездействат. Виновни са и тези,които ги научиха, че могат да живеят с помощите, като им дават пари на готово. Слушах техния "цар Киро" по телевизията , който се изказа по този повод , като подчерта , че не е добре да им се дават пари, а да се насърчават да си ги печелят с работа.

мангалите да почват да работят и да се образоват, време да разберат че няма кои да ги издържа, аконе се грижат сами за себеси

Сега всички телевизий да отидат в Ямбол, да заснемат ставащото заедно със сметището дето са го направили и хубаво да снимат разрушеният от тях блок (ако има снимка на блока от преди 15 години да се приложи) и да се изпрати на умниците в Брюксел. Ако много им е домиляло това крадливо и мързеливо племе - да ги вземат. Има и свистни хора между тях, но са толкова малко, че почти не се забелязват. Стига вече привилегии за тази тълпа която не се поддава нито на дисциплина нито на превъзпитание!

за по добра интеграция на ромите първо трябва да минат през газовите камери за да се почистят от тварите които ги лазят.

Не са им безплатни - даже им се плаща. Всеки месец държавата плаща на гнусното племе какво ли не - социални помощи, детски и още кой знае колко други помощи за да ползват мангалите ток, вода, градски транспорт, общински жилища, а единственото им задължение е да крадат от тези, които си плащат за да ползват ток, вода, градски транспорт и всичко друго.

Показваш документ от къде имаш желязото и си готов :) Предполагам разбираш разликата :) Мангала няма от къде да вземе документ за капак на шахта на която пише ВиК БТК или нещо подобно ..... :)

настроили се били войнствено?!? това ми прилича на оня случай, в който един циганин блъсна с автомобил друг и накрая болницата щеше да го отнесе, заради тва че циганите се били ядосали.... крайно време е да ги стегнат малко иначе няма да ни ги вземат в европата. и без това много им се дава, ето аз например работя, взимам заплата, плащам данъци, осигуровки, винетки, спазвам законите, не крада, не дърпам чантите на самотни жени по нищите, не продавам наркотици, цигари без бандерол или деца дори и какво? живея в една дупка и плащам 200 кинта наем и сметките за ток и вода. никой не ми е построил общинско жилище никой не ми дава нищо и не стига тва ами ако мина на червено ще ме щракнат с камера, ще ми вземат книжката и ще ме глобят. обаче на тях им строят къщички, дават им жилища за по 30 кинта на месец (не че ги плащат де) , не плащат и сметки, данъци, осигуровки, но болниците ни са пълни с тях (как да има пари за здравеопазване като от една малка дупка се налива, а изтича през доста по-голяма), ако бай мангау прелети с каруцата на червено, няма нищо да му вземат, а полицаите се хилят или зяпат настрани, щото ги е страх... какво да направя , за да помисли и за мен държавата, да тръгна да режа жп релсите ли, да изнасиля 13 годишно дете ли, да спра да плащам данъците и да открадна капака на шахтата пред блока та да може някой да падне в нея ли? кажете какво?

Тези хора трябва да се заселват в нещо като резервати, оградени и контролирани територии около градовете. Да не се ограничават в придвижването из територията на страната, но да се следят и да не им се позволява да се заселват на нерегламентирани места. Ако някой от тях желае да живее извън резервата, да може да го направи само ако се засели някъде законно, в собствено жилище или под наем, да си плаща сметките и т.н.

И ние роите имаме права , зима иде къде ще отидат семеиствата с децата ,на студа ли? Асме в дикадата на ромското приупщавъне,лицемери

Вие май имате повече права от нас. А нашето право на спокоен и безопасен живот кой ще защити? Ако искате да живеете сред нас, спазвайте законите и реда. Не си правете незаконни гета и колиби и си плащайте сметките. Ако не - в резерват. Там ще правите каквото си иската, нито ние на вас ще пречим, нито вие на нас....

А след като са им дали да живеят в държавен блок защо не са го пазили и стопанисвали така както всички нормални хора по света правят ??? Защо са го разрушили, за да няма после къде да живеят ли ??? Е, ами сега ще живеят на полето, като им е толкова акъла. За какво да ги съжаляваме ??? По-скоро се чудя има ли закони в БГ и какво би следвало да се случи на някой, който руши и краде обществена собственост ???

Нека да му припомним на Гоце един факт, понеже едва ли не ще изкара французите нацисти ! Преди около 2 г. във Франция заловиха жената на цар Киро Костадинка с още някаква друга ромка да крадат и съответно бяха осъдени ... Придружителката на кировата жена казала в съда, че била клептоманка и не можела да се сдържи без да открадне ... Гоце ще се изкаже ли по въпроса или пак странно ще мълчи ? Защо Гоце не си вземе роми на работа в къщичката на ' Дондуков 2 ', а се опитва индиректно да ги прокуди във Франция ? Гоце вземи си роми на работа в твоята къщичка, за да дадеш личен пример ! Гоце, не всики роми са клептомани ! Бъди сигурен, че у нас има роми , които са с по - висок коефициент на интелигентност от твоя !

Май на тебе Гоце ти е в "умъ" както на ББ Станишев??? Хайде най накрая се напъни да мислиш и тогава да коментираш.

ето това е драги българи бъдещият ни огромен проблем! не турци, не мюсюлмани...а цигани! едно отпадъчно племе, най-лошата черта на което е незаинтересоваността му от собственото бъдеще....нямам против кожа и произход и други тем подобни-имам против мързела, хитростта, тарикатлъка и цинизма!

да хварлят напалм варху блока и да изравнят всичко сас земята,тва е решението

Правилно. Това е добро решение!

Който е играл Stracraft ще направи асоциация между зерги и цигани, а се знае колко много се обичат в играта двете раси.

Интересно, а къде ги местят тези цигани?.. Къде ще рушат отново? Ние ще сме пострадалите винаги - работещите и нормалните хора. Кога някой ще се заеме да разреши проблема с тази общност в България? Има две алтернативи - или да се намери начин да интегрират в българското общество или изтребление. Не съм привърженик на насилието, но трябва да се направи нещо кардинално, за да можем да живеем спокойно.

аз бих казал да ги насърчат, току виж още някой пукнал една мангуста по-малко = един търтей дето няма да го хрантутим

Жалко че МВР бездейства, циганите имат само права, но не и задължения, ако бяха българи досега да са ги опанделили и осъдили. Тъжна картинак сме и затова българите бягат ще останат само мангали и крадци и добре облечени бизнесмени!

Сега е момента Гоце да докаже, че е главЪ на държавата и отговорен като личност ! Гоце да си прибира ромите в БГ, някои от тях може и в Сирищник ! Какво искат комунягите ? - Да ' интегрират ' ромите предизборно с бира и две кебапчета, докато си пуснат бюлетините за тях ? - Не може така, Гоце, не може така ! Вече посъветвах Гоце да направи дарение от 1 млрд лв и да построи Нов Ромски Университет в Сирищник ... Така хем ромите ще се интегрират, хем ще се развиват и докажат интелекта си ! А може и от цял свят да прииждат роми, за да учат в Сирищник ... А и Сирищник ще стане световно известна туристическа дестинация ! Какво по - хубаво от това ? След като се самоопределя като главЪ на всички българи, то тогава Гоце да се грижи за ромите у нас, а не да ги праща по чужбината ! Или сега Гоце ще ни каже, че ромите не са българи ?

Най-добре е да дойде Саркози!

И това правителство ,като останалите няма политическата воля да се опита да се справи с ромския проблем.Законите не са ли написани за всички?Какво правят с желязото-продава се.Данък плащат ли-не.Попълват ли данъчни декларации-не.Какво чакат компетентните органи,защо не вземат мерки?Какво прави вътрешния министър,а предния-преди него?Защо няма осъден вътрешен министър за бездействие?ЗАЩОТО НЯМА ПОЛИТИЦЕСКА ВОЛЯ ЗА ТОВА! Дали ще е царя,шумкаря или пожарникаря ; все едно ЛИГЛЮВЦИ.

Да се изкарат с димки или сълзотворен газ.

Сибир ли?! Че какво знаеш ти за Сибир!? Ходил ли си, живял ли си там?! Аз съм живяла в Сибир няколко години и мога да ти кажа, че бълХаристанските села и градове могат само да си мечтаят да са така облагородени, както са днес сибирските такива! Сибир е богат край - най-богатия регион на Русия. Нефтът и газта идват от Сибир. И хората там работят здраво, не си поплюват! Че кой ще ги пусне нашите мангали в Сибир?! Няма да е Путин, бъди сигурен!

Докога тая пасмина ще ни тежи на гърба?!? Аман от това крадливо, лъжливо и мързеливо племе! То животно да беше щеше да се интегрира, ама циганина не може и не иска. Нищо не става от тях! Докато им дават помощи за наша сметка хич няма и да работят. Защо им е? Държавата трябва да спре с това да хрантути паразити!

...две иляди и енайстата годинаааа, сиганите станахме мнозинааа...

Настроили са войствено, като знаят много в ареста. Писна ми от тях, при всички убийства все са настроени войствено и след това нито един осъден. И аз съм настоена войствено, писна ми от скапания, червендалест преход. Писна ми да плащам фалитите и дълговете на социалистическата държава почнали от 1958 година. Писна ми да ръкопляскам на комуноидните олигарси и червените фамилии участвали в унищожаването на държавата точно от тази далечна 1958 година. Писна ми червеногъзи да ме експлоатират откакто съм се родила. Писна ми да живея в мизерия и зависимост от всички и от всичко, въпреки че имам добра професия. Писна ми мангалите да рушат социалистическия зандан в който живея по съвместителство. Писна ми от проваления ми живот и този на децата ми. Писна ми да плащам всички стари дългове на ссср и нрб описани от христо христов и да ме баламосват червените изроди, че несъществуващата демокрация/доведена от кремъл/ ми е виновна за всичко. Писна ми от лансираните и размножени при тошо мангали, без интеграция за 45 години социализъм, научени на мързел, безотговорност и наглост. Писна ми от наглостта на червеногъзите и на дребосъците-поддръжници, които и до ден днешен лъжат и попагандират как са живяли при тошо. И кВо от това да почна да стрелям, да чупя като мангалите - парламент, президенство, топлофикация, чез, нап, нои, бнб, "профсъюзи", градски транспорт или колите по тротоарите

Бре, че това е новия принос на ромите в световната материална култура. Жилищен блок-консуматив, ползвашси го до дупка. После общината и данъкопладците да му мислят. Ка не го разбраха французите бе, ами ги гонят. Сега те щяха да са номер 1.

да ги пратят тези манговци в Люксембург че да не говори другарката в ЕС глупости.

тези записи требе веднага да ги занесат на плювачите срещу Франция, относно ''интегриращата природа'' на мангалите- така де ромите