Масови смени на върха в следствената служба

Масови рокади започнаха в Националната следствена служба (НСлС), която отскоро има нов шеф. Главният прокурор Сотир Цацаров е освободил всички досегашни завеждащи специализирани отдели. Зам.-директорът Петко Петков пък е подал оставка. Предложени са двама нови шефове.

Обратно в новината

Коментари - Масови смени на върха в следствената служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацата ги уволнява за да слага такива като Веселина Тенева съдията оправдала Доган - фаворит за главен съдебен инспектор!!

Съдия Веселина Тенева е единствената кандидатура за главен инспектор на Инспектората на Висшия съдебен съвет!

Дано у Цацаров се е пробудил патриотизма и родолюбието,иначе България умира...и дано не е свързан с бкп и дпс ...иначе последните ни надежди умират...забелязвате ли ,че като вземат власта комунисти и дпс ...всички силови групировки се актевизерат и веднага ни пада и раждаемоста...СМЪРТ НА бсп и дпс СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ...

"Дано не е свързан с БСП и ДПС"... Колко още искаш?

Уточни се 96....кого искаш...

Цацаров, наглостта ти надмина тази и на Станишев бе...Кво стана с делото срещу Семерджиев, Найденов, доклада на Янев за Белене, делото на Сергей за изгубените документи. Ако тоя народ най-накрая се събуди, а това ще стане рано или късно, първо тебе ще те изметем.

Кой предложи Пеевски бе, кой?

то и в сериала "Четвърта власт"едни се бореха за постове в НСлС.Та въпросът е сценариста е пророк или случващото се е ежедневие в БГ

Още трябва!

...щом Цацаров ги уволнява, значи са свестни. Цацаров се оказа най-големия пирон в ковчега на българската правосъдна система. Съучастник в политически преврат.

Kaлинките ги заменят ,с ---МИЖЕТУРКИ!

Извинете,това мазно и поохранило се същество ли е все още главен прокурор.Марионетката на мафията и престъпното правителство,попълва редиците с "чисти"и "независими","неподкупни"нови лица,които не са съществували,по никакъв начин,през целият преход.Трябва да си почистим къщата,като изметем всяко ъгълче и изхвърлим целият боклук.Мно-о-го боклук се е натрупал и вече мирише непоносимо.

Един магистрат кат стой пове4е от 10-12 г. на една и съща работа мухлясва. Кат напрай 10 г. на една служба требе да си кандитатства за друго работно място, ама с конкурс. Кат не го издържи, да оди на свободна практика. какво е това 20 г. съдия в районен съд, прокурор или следовател. Станали са пожизненини лод-протектори. Кат отиде на ново работно място да се доказва, а не да мухлясва. Спукаха се по шевовете тези следователи от ба4кане. Нека да идат в друг съдебен район, че да има нещо реално от необвързване с околната среда. Същото е за съдиите и прокурорите. Конституционните съдии са до 9 години. Тези нека да са до 10-12 годин на една и съща служба. За туй трее кураж, ама политически.

А никой не би търпякл прокуратура, която действа по анонимки, подадени от лидера на БСП по време на избори, нещо повече - в деня за размисъл........ Така че г-н Цацаров, това петно е ламинирано на челото ви, сега, до края на мандата ви, и изобщо ......

Мижетурките на ДПС/БСП -----ИЗПЪЛЗЯВАТ ! Не чух ,не видях ,не бях там! НОМЕРАТА НА Г.ПЪРВАНОВ ----8г.

Трябва да си ПОДСИГУРИМ ----СПОКОЙСТВИЕ ,И ''ФЪФ''СЛЕДСТВЕНАТА ИНСТИТУЦИЯ !

25 години служителите ан МВР са сменяни и служебно клани като говеда - безропотни, покорни и тъпи. От партийци, от службаши и галфони с власт. Няма милост за професионалистите, особенно когато са извън партиите. Жалка история. Извратените форми на някакъв азиатски социализъм продължават. Духът на Тато е жив. Егати държавата, егати демокрацията, егати търпението ви!

За всичко съм съгласен с теб,но за Тато,...тези нямат нищо общо с Тато,ама нищо.

Доклада на ЕК-наближава и трябва,да се поизмете малко,нали?!

Като 1-ва константна точка ,в докладЪ,на ЕК от ЕС ,за Бг : 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ----25г. А ЧЕСТИТО ,А МЕРСИ !

Тоя ''тарикат''на снимкЪтЪ,...премигва като мишка в брашно . Нещо не е редовен ,...даваха го тИлИвизията : Не чул ,не разбрал,не бил там,...не помнел ,....жив СЪСЕЛ ! ПОСЛУШКО ,на ---ДПС/ЕВРОРОМА и на техните слуги,изтривалки и подлоги ,от ---Бие Сие Пие!

Смените се правят, за да може да се назначат послушковци. Системата не може да бъде променена, защото това не устройва нито работещите в нея, нито управляващите, нито съда. Единствените, които се опитаха да направят нещо по въпроса бяха ГЕРБ, но сега отново нещата се връщат в старите коловози.

Браво на главния прокурор. Всичко което е казал е истина. Чудеха се как да закрият следствието. Оставиха го, за да не променят Конституцията. Но да не работят, защото са "заслужили", е това не го разбирах. Имаше мнения, че там се изпращат хора с "особени заслуги", за да изкарат на слободия до пенсия. Дано да заработи, но без законодателни промени това не е възможно.

За съжаление ,...много си ПРАВ !

Така е като излезе информация за Бисеров в общественото пространство и се наложи да се крие, а пък беше от ДПС