Режим на топлата вода в германски град заради цените на газа

Заместник-председателят на Бундестага вземал само студени душове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само аз ли подозирам,че германците ги чакат още доста студени душове!?както се казва -най-хубавото тепърва предстои!?

Ще се къпим един път на годината, а догодина още по рядко. Това е най голямото падение на Европейската система,. Върнаха ни почти 80 години назад. НАТО беше създаден 1949 година точно с тази цел, да не допусне съюз между Германия и Русия, до момента успява,не се знае докога, но докато Европа е марионетка на САЩ, така ще бъде.

Едно време хората се топлеха на нафта, защото беше евтина. Сега кой се топли на нафта? По същия начин, макар и да има достатъчно газови ресурси на света, ако направят така, че да не е изгоден вече, ще го заменят с нещо друго (например с ток).

Някаква кооперация в Германия...А новина за Тутраканската селищна система кога? Хората малко почнаха да преекспонират, има и електрически проточни бойлери и съвсем обикновено бойлери, цената им не е висока...

Американска проститутка

браво САЩ постига целта си. отдалечаване на Германия от Русия и обратно. комбинацията е опасна за САЩ и предполага прекалено голяма свобода за ЕВропа. дори преди години Европа си позволи да говори за своя собствена външна политика, позволи си да говори за свои собствени военни сили независимо от командването на НАТО. това е опасно за САЩ защото поставя под въпрос авторитета им. дълги години немски професионализъм и инженеринг в комбинация с евтини руски енергийни ресурси направиха Германия водеща икономика. сега нещата пак ще минават първо през Белия дом и тогава ще се спускат за изпълнение в Европа. браво. браво

tonk11

Как беше казал бай дън - трябва да си платите за "свободата". Те така се плащало значи? Еми....честито на немците. Както е тръгнало - скоро и при нас.

Ха ха ха Бахти тъпите Немци, същите алабаши като нас са! Режем клоните на които стоим. Призракът на 40те години на миналия век си го предизвикваме сами. И не не съм русофил, напротив. Но без енергийни източници каква икономика, какви 5 лева.

"19-годишната застрахователка не може да изкъпе 2-годишната си дъщеря" По мои сметки е родила на 17, и се е опрашила на 16. Това нормално ли е за Германия? Защото тук е културна особеност на една етническа група.

Но Лена каза - газ в България има … баси патката

Е зимата не е дошла швабите ще се къпят веднъж в месеца скоро

Великден се очертава да се къпят през студените сезони. А лятото - със слънчева вода.

Еми, да им хвърлят американците няколко атомни бомби на германците, "в името на демокрацията, свободата, правата на човека..." и да видим после руснаците на кого ще продават.

Смеехте ни се , че по време на социализма имахме режим на тока и водата /водата специално във Враца/ ама при нас беше за 3-ри месеца , а при вас мама ви НАТО-вска ще е до като Императора реши...... Мрете в смрад

Следва ядене веднъж на ден, да им е зле на руснаците.

Трябва им режим на тока. И банани само по Нова Година.

Днеска на водата, наесен на тока, на зима - на живота. Режим.

Описаното в статията не е проблем. Германски гивизелъци. Да не се разсейват ами да пращат още оръжия и пари за Украйна. И да побързат със 7-ми пакет санкции. А иначе в бъдеще може да спрат и да се къпят изобщо. Прекалената хигиена е вредна, води до алергии:-)

Животът на германците е вреден за новия световен ред.

То и тук въртят профилактики и спират топлата вода изобщо за дни.

Поддържането на укронацизма си има цена. Лошото е, че ние пак нямаме диверсифицирана икономика, и покрай германците ще гризнем и ние дървото.

Ето резултата от действията на Русия. И тепърва ще има други.

Ако продължи подкрепата за укронацистите, вярно ще има и други.

Това е резултат от действията СРЕЩУ Русия :-)

такива като теб ги наричат канцеларски мишки,зубари,анусови типове и пр....

Честита им БАНЯ! Скоро и у нас. Сенилния разпали Трета световна война и ОКЪПА НЕМЦИТЕ.

Не трябва да се оплакваме. Като хора с евро-атлантически ценности ще живеем природосъобразно. Ще се храним със зеленчуци собствено производство, ще гледаме животни, ще караме каручки и ще си събираме дръвца за зимата. Може да вземем пример от амишите.

Що пишете" ЩЕ". Явно сте човек градски, за да не ви обижедам от жълтите павета, но така живеят много българи на село. И не защото са много екологично настроени, а защото нямат друг изход. Немският пенсионер 2 пъти в годината ходи с пенсията си на екскурзия, а българският ходи по гората да събира дърва

1000 плюса за Вас и кур да тъпия ГанЮ

Да, много добре ми е познат животът на село. Става въпрос, че и хората в градовете пак трябва да се върнат към този начин на живот.

Това което не знаеш, е че средна класа в Германия няма, тя беше ликвидирана 1996 година, оттогава има само бедни и богати. Бедните живеят от кредити и социални помощи. Те ходят на почивка в България и други по евтини страни като за целта ползват кредити.

До това ги доведе Цар Киро. Ако беше Борисов, щяха и топла вода, и хляб да имат.

И кво се оплакват, ние в Младост два месеца нямаме топла вода. Въобще, не само нощем. Съседите наредиха туби с вода да се стопля от слънцето. Живеем още в средновековието.

Има едно устройство. Казва се бойлер. И ще имате вода когато ви трябва. 80 процента от България няма централна топла вода, но не сме умрели. То профилактиката в Младост ще бъде 20 дни. Това не означава, че през това време не трябва да се къпете.

Аз пък се къпя веднъж в седмицата с топла вода и после доизцеждам бойлера. Не се хваля, само споделям - може би като сънародници ще ми съчувствате. Защото , благодарение на дир, знаем как го карат по света, но за нашите неволи никой не пише Или ако пише , то е само за тия с парно

Като не искате комунизъм общо взето ще ви го набутаме.... Какво не влиза през вратата може през прозорците. Да си сърбат попарата.....за съжаление и ния с тях.

е само началото

изразът - кво ме гледаш като изпаднал германец се модернизира на - кво миришеш като некъпан германец

засега само с режим на топлата вода,след някой друг ден - само със студена вода.След 1-2 месеца и без вода.А ако се чудите как без вода - справка Освиенцим,Майданек,Треблинка и още много други

Във всички жилища в Германия където съм живял за топла вода е имало проточен бойлер.

Търсят си извинение да не се къпят, че е скъпо.

Още клякайте на САЩ, идиоти такива

утре в цяла Германия.Честито

Първата цел на САЩ в Усрайна е да се изтощи Русия. И непосредствено след това да се срине Германия

Междудругото само да спомена два Химар-са леко са ги калибрирали. Настройките не били добри.

Хаирлия да е. Айде да повлекат крак и следващата стъпка режим на тока и купонна система за храните. Тъпи деградирали идеоти. Ще се затрият заради някакви нацисти.

Ако соросоиднте свине си мислят, че ще им се размине и, че от Козяк/Московска ще им плащат сметките много са се объркали.

Дрезденските нацисти да продължават да си гласуват за Алтернативата и да не се обаждат много много. :) Има проточни бойлери, ако им е толкава зор да имат топла вода през ноща.

Ток ще има ли?

глупако пффф. Ти не разбра ли, че проблемът не е в нагревателите, а в горивото за загряване - става им скъпо. Пфу - един от най-честите тролове тук, а е прост като подметка

да поддържаш фашизма на укристан си има цена.

комунизмът победил най-после, но там, където очаквахме. Следва купонна система.

какви евроатлантически ценности, как да не си им привърженик, скоро да чакаме ли и тук студена вода и режим на тока както по комунизма ?

НЕЩИЦА ВИ Е ПРИГОТВИЛ ДОБРИЯ ЧИЧКО КЛАУС ШВААБ, ДАВОСКИЯ ПСИХОПАТ! ТЕПЪРВА ЩЕ ИМ СЕ РАДВАТЕ, МАЛОУМНИЦИ!

Е сега Германия ше стане ботаническа градина. Ще бъде населена от цветя защото ще се поливат като в студентско общежитие. Отварям магазин за бързовари в Хамбург, ако някой има интерес - на лични.

Абе беха си добри немските бързовари при социализма - няма за едни гащи да топлиш цял бойлер. Не знам сега има ли ги - последно бяха някакви скапани китайски еднодневки.

Кой се прибира от смени в 22.00 .В някои държави даже е забранено да се къпеш след 22.00 за да не вдигаш шум ! Така,че не е толкова голям проблем ! Най-доброто предстои !

е забранено да се къпеш след 22.00 часа? Това е интересно.

Из скандинавските страни.

Въобще не е ЗАБРАНЕНО къпането в скандинавието а да пускаш перални, да хлопаш като идиот с легените в 11-12 през ноща и да вдигаш патардия в делнични дни. Никой не те спира да се къпеш. А и вода има бол