Рейтингът на Путин в Москва и Петербург падна под 60%

За първи път от началото на предизборната кампания за президентските избори в Русия рейтингът на Владимир Путин слезе под 60% .

Обратно в новината

Коментари - Рейтингът на Путин в Москва и Петербург падна под 60% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязяли ли сте една закономерност? Колкото повече се увеличава броят на "груз 200" към Русия, толкова повече намалява рейтинга на въпросната личност! При това не е имало възможност да се отчете влиянието на последните 39 от базата в Сирия.

Като разбрал какъв е рейтингът на Путин Ким Чен Ун възкликнал - Какъв е тоя аматьор?

От снимката става ясно, че опитва вкуса на плутоний 210, за да види дали действа ефикасно след което да го приложи върху негласувалите за него.

Ако няма достатъчно храна е възможен такъв отлив.Организма се нуждае от храна витамини спокойствие от позитивна положителна среда усмивки.И така за да е човек доволен спокоени да гласува.Липсата на гореспоменатите кара организма да се съпротивлява и да не му се гласува.

Както се случва често редакторите на ДИР ни представят едностранчива и непълна информация целяща определени внушения. Така е и сега с тази информация. Слугинското поведение на редакторите на ДИР вообще не ме учудва. Учидва ме това, как тези хора толкова време не могат да проумеят, че интернет предлага много източници на информация по дадена тема и нейното едностранчиво отразяване не върши никаква работа от пропагандна гледна точка. Във същото изследване на тази агенция са дадени и рейтингите на участниците в президенските избори в Русия от представителна извадка за цялата страната и те са следните : Владимир Путин - 71,5% , Павeл Грудинин 7,3%, Владимир Жириновски 5,5%, Ксения Собчак 1,0%, Григорий Явлински 0,8%, Сергей Бабурин 0,5%, Борис Титов 0,2% и Максим Сурайкин 0,1%. Аз разбирам пикантерията да съобщиш, че рейтингът на Путин е паднал, но ако не представиш цялата картина, просто се присъединяваш към обикновенна жълта медия.

така е освен руски медии има и англииски и т.н а там е друго не като в дира и нищо нее паднало мечти на краварската медия

Истината е че масово в университети учителите задължават да се гласува. Народа не иска да гласува и масово се пропагандира за активност, защото после путинската ЦИК ще може да манипулира резултатите. Ако няма избирателна активност и има малка подкрепа не могат да лъжат.

Хубаво, че четете руските сайтове и ги превеждате но трябва ЦЯЛОСТНО и ВЯРНО. За втори път днес.

колкото и да е паднал рейтинга, накрая поне 70% ще гласуват за него.

Не е важно колко ще гласуват, а колко ще "преброят" - Й.В.Сталин

Тройният шпионин в Англия вече го оправихме. ... Да се готви Родченков! ..завещание , бели чаршафи, ..каквото е необходимо...

А в сирия ви оправиха с 39 ненужни колхозни овенни вкл. главен овен

От кое посолство пишеш?Личи си имаш проблем във възпитанието. Остави правописа.

Американските грантолапачи в Русия имат още 10 дена да оправдаят паричките, които ненамесващите се никъде американци изливат с надеждата някак си да обезличат изборната победа на Путин.

Другото ,,падане,, е съществено!

От огромно значение е Екатеринбург, защото там са съсредоточени повечето организации, които са срещу сегашното управление и работят за дастелбилизирането на централната власт и въобще на Руската федерация.

То затова и не прави митинги , а си върши президентската работа още 10 дни.

Ново видео Навални Дворец, на который запрещено смотреть В какви дворци живеят путиновото обкръжение в дадения случай Шувалов.

Рейтинга на Путин ме засяга съвсем слабо.Вие кажете за рейтинга на нашите политици, дето хич го няма. Аз очаквам следващите избори да ги спечели Слави Трифонов, ако не го изработят по някакъв начин. Представете си, ако той излезе най-добрият, колко е паднала летвата... Впрочем, навремето Бойко се закани да направи от магаре президент и успя. Сега кой е наред, Картофа, Бизона, Мамута или Видрата? Честито на всички Български Европейци.

За рейтинга не ме интересува. За Другото да не му падне, че и язе нема моа му помогна.

ЩЕ ГИ ОСВОБОДИМ НАШИТЕ БРАТЯ. МНОГО БЪРЗО СЛЕД ТОВА ТЕ ЩЕ ПОИСКАТ ПРИЗНАНИЕ ОТ ЕВРОПА. ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СПЛЕТНИЧАТ И ДА РАБОТЯТ СРЕЩУ НАС ДОКАЗАН ГЕНИЙ !!!!

Тук да не е ;Улицата с червените фенери; за какво освобождение говориш, по -точно, че някои мислят за облекчение , а други за друго.....по-грубо.

за Априлското въстание "Сега вече ще си вземем проливите!" а след освобождението: "Всяка победа за България е смърт за Русия" - ДОКАЗАН ГЕНИЙ и БЪЛГАРОФИЛ - Ха-Ха-Ха-Ха

Я кажете тогава на кой се е вдигнал рейтингът след като е спаднал тоя на Путин Да не излезе че е на Жириновски

Не се знае,но ЗАПАДЪТ УПОРИТО РАБОТИ ПО ВЪПРОСА ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ В РУСИЯ.ИСКАТ ДА СМАЧКАТ ПУТИН,НО НЯМА ДА УСПЕЯТ.АМЕРИКА СЪЩЕСТВУВА САМО ЗА ДА ВЪРШИ ЗЛО.

Елай, елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

Рейтингът на Путин в Москва и Петербург падна под 60% На Бащицата му дреме на "рейтинга". Важното е, че на изборите след "преброяването" на бюлетините ще се окаже , че 99,99% са го подкрепили. Разликата до 100% е от стохастична грешка.

Путин направи халката ти като входа на Магурата

Ти по-добре пази устата си.

Съмнява се Петров да е под 10-годишен, щото путин по такива си пада...

Соросите ще Умрат от яд, как ги е прекарвал, и още колко ще ги прекарва!

Не можа да ги прекара чак толкова, колкото "прекара" Вагнеровците - направиха ги на молекули..Ама пък извозването с груз 200 излезе къде по-евтино

Прекарва ватниците , на соросоидите не им им дреме за путин

така се прави

това е просто дезинформация по българси но е мейде ин юсей- а народа прос слял и гол поедема лъжите защото е васал ! Няма вече онова време когато Т.Живков МИСЛИШЕ ЗА НАРОДА . КАК ВОДИ НЕМЦИТЕ НА ЛОВ САМО И САМО ДА ДА ПОПИШАТ НЕЩО ИЗГОДНО ЗА БЪЛГАРИЯ - АТИЯ ЦИГАНИ МИСЛЯТ САМО ЗА СВОЯ ДЖОБИ НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА. А СИКТИР БЕ ТИКВОБЯНКАОГЛУ

прави като вятъра Не ни пука за рашка-говняшка

Това е фалшива новина, това не може да бъде. Няма друг кат Путин на света ,да не казвам и в Москва.

"В двата големи града страхът и административния натиск работят по-слабо върху избирателите. Освен това, тук живеят хора от средната класа, имат повече информационни източници и са по-критични към властта". Казаното по-горе потвърждава и истината, че власта на Путьо се крепи на ниско образовани дебили и репресии.

То и на Боко е горе- долу същият, според едно много скъпо проучване, направено между 100 произволно избрани депутати от ГЕРБ.

Ся на соросите им пушат главичките как да направят мръсно на Путин, ама само той може да назначава президенти на други държави!

В Русия минималната заплата от 1.1.2018г е 9489 рубли, което са 261 лева, а у нас е 510 лева или към два пъти повече.

В Русия Иркутск тока е 6 пъти по евтин от БГ, а газта е без пари!

За секса нищо не казваш-- как е. Чакам

ми що не идеш в Иркутск да живееш бе, Рун Гел?!

В Русия никой не е на менемалната заплата, даже руснаците не знаят колко е минималната заплата, а средната е по-висока от тази в България

В България умишлените убийства са 1.34 на 100,000 жители, а в Русия са 11.31 или над 8 пъти повече.

Не е вярно. Не знам за сегашните нива, но по принцип България е средно 1.9 броя убийства. Русия е между 10.5-11+. САЩ са 4.6-5.8 и са примерно 4 пъти по-зле от в ЕС. Най-зле е Хондурас. с достигане на моменти на 100 коефициент или 0.1% от население са убити за година.

Pейтинги Mрейтинги, пак той ще е президент на 100%!!;))

122%

Bероятно, Kлинтанцата му прави номера заради Tръмп??;))

Путин няма сериозен конкурент срещу себе си. Онези, които му нанасяха персонални обиди показаха, че са негодни да управляват държавата, а с това показаха на службите, че не могат да управляват и тях. Като гледам самите руснаци са инфантилни и не знаят какво да правят след Путин или без Путин. Ако нещо се случи с него ще изпаднат в криза.

само толко ли могат краварите,подкрепени от нашите соросоиди !!?!

ЩЕ ГИ ОСВОБОДИМ НАШИТЕ БРАТЯ. МНОГО БЪРЗО СЛЕД ТОВА ТЕ ЩЕ ПОИСКАТ ПРИЗНАНИЕ ОТ ЕВРОПА. ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СПЛЕТНИЧАТ И ДА РАБОТЯТ СРЕЩУ НАС ДОКАЗАН ГЕНИЙ !!!!

Елай, елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

Поредната фалшификация на някое руско или българско сороско НПК!Сигурно няма да се извините на 18.03. след избора им!

Ако на Тръмп рейтинга му "падне" до 57.1%, може да обяви тридневен национален празник! ;)

На Путин в Щатите рейтингът е 37.6 %. Колко е на Тръмп, а ?.

Массовый вброс бюллетеней на выборах в РФ УИК 1198 Вижте заснето със скрита камера как 4 лелки от комисията пълнят урните

В Русия се разби хеликоптер. Има загинали...

Така ли, а в Атакама падна метеорит и направи дупка в земята.

ГАЛоП - къде виждаш тук да се пише за Борисов бе пигмей, явно и през нощта го сънуваш премиера. Не ти е чиста работата, да знаеш. А за Путин и той се взе за недосегаем, държи хората в страх, но това е нормално за комунистите, бедни и гладни с ниски доходи и е време вече да сдаде поста на някой който му се работи и тепърва ще забогатее. Путин си направи милионите човека, не се интересувам по принцип от политиката му, има неща които харесвам има обаче и такива които са плашещи - особено враждата със САЩ. Атомните оръжия са края на света и с това не трябва да си правим рейтинг. Отговорността на управляващите на великите сили е огромна и трябва да мислят преди да говорят, камо ли да предприемат каквото и да било с тези оръжия. Катастрофаката ще е глобална.

Наглость ЕР не имеет границ. Вброс тысячи бюллетеней - УИК Школа искусств Схемата е измислена, при преброяването и отварянето на урната гасне тока и е подменен вота на хората

Боклукът си остава пълен боклук.

Поредната фалшификация на някое руско или българско сороско НПК!Сигурно няма да се извините на 18.03. след избора им!

Целият партиен актив е на парада... тъй де протеста, и няма кой да защити шефчето даже с един коментар...

Голяма работа! Дреме ми на дребния ръст! Важното е, че "Крим наш"! И "ихтамнет"!

А рейтингът на Хилърито се вдигаше...

Видео гугъл Вброс на выборах в Балашихе и реакция избирательной комиссии Вижте как избирателната комисия и полиция защитава фалшификаторка и как я прикрива и пусна през задния вход.