Рейтингът на Путин с исторически максимум - 89,9%

Рейтингът на руския президент Владимир Путин стигна исторически максимум - почти 90%.

Обратно в новината

Коментари - Рейтингът на Путин с исторически максимум - 89,9% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече лъже,толкова повече му вярват ... :)))

Да подкрепяш лидер който се оплете в толкова лъжи си е лудост!Целия руски народ или е полудял или допитването е манипулирано....

Товарищи, няма ли някой одеколон, че още малък ми се вижда рейтинга на Путкин

Товарищи, няма ли някой одеколон, че още малък ми се вижда рейтинга на Путкин

Почти 90%? Браво на Путин! Скоро Путин ще задмине даже и Ким Чен-ун, севернокореанския диктатор, чийто рейтинг е 100% и всички много го "обичат". Путин трябва само като Ким Чен-ун да издири останалите 10% и да ги пита, защо не го обичат и защо не плачат от радост, като го видят.

Башар Асад е избивал сирийски граждани и продължава да избива с помощта на Путлер.

Чакаме всеки момент да стане 99.99%.иначе тези които го подценяват, уууу СИБИР!!!

Балонът се надуува, надуува, надуува Надувайте момчеета да стане на парчеета Прас

Какъв е тоя Путин? Аматьор някакъв ще да е?! Дядо, тати и аз никога не сме били под 100%.

Аз не вярвам на тази платена от Путин агенция!

А рейтинга на Борисов, Сидеров, Кънев, Пръмова са с исторически минимум.

Ти си пример за собствената си сентенция - точно от хората си, които "мислят" по американския шаблон. Не ти ли е влизала в главата поне простичката мисъл, че демокрацията не е географско понятие?

Скоро и в западна Европа рейтинга ще му стигне такива величини, а после и в САЩ! Може да сгреши един някога, може много да грешат често, но всички да грешат постоянно е невъзможно. А Путин наистина е способен политик, работещ за интересите на Русия и прилагащ коректна политика към другите държави. Който говори за него глупости, то показва единствено скодоумието си. Той не е безгрешен, но е способен и най-важното се труди с пот на челото за народа си. Погледайте едно негово изказване, дори и най-неинтересното и го сравнете с изказване на Обама или Меркел или Оланд ... Ще видите огромнато му интелектуално превъзходство. И най-важното - той не си хвърля думите на вятъра ... Което нашите "локални" божества правят редовно, особено преди избори.

и другаря сталин беше бащица за руснаците НО какво се случи .Рейтинга му сигурно е бил 100 % + още малко .Чакам да разбера какъв ще е рейтинга на поредният руски диктатор

И ще продължава да расте. Това е. Когато един човек е роден политик, това е завинаги - други се мъчат да станат такива, но напълно безуспешно. За съжаление.

Слаба ракия. Когато стигне рейтинга на др. Ким Чен Ун, тогава го хвалете.

Допитвали някакви си руснаци (Но не пише тайно допитване)! Сякаш не знаем, че ако не гласуват за него и не ръкопляскат в същия момент, това може да им струва скъпо и прескъпо, както ставаше и в България до скоро. Може да го видите във видеозаписите от конгресите на БКП и деветосептемврийските манифестации.

а ми да с повишението на рублата рейтинга му ще се покачва и още повече, и това независимо от падането на петрола. вече някой инвестиционни агенции препоръчаха на своите клиенти да инвестират в рубли. бъдещето на русия е само напред и нагоре в това сам сигурен, но виж за нашето не съм.

А бе утре (не че го искам) като пусне пехотата си в Сирия и загинат невинни руски момчета да видим тогава рейтинга му. То май и сега има загинали, но ... кой да ти каже. Тайна майна.

Много врачки станахте бре!!! Навсякаде сте били и всичко знаете. Утре арабоафриканските "бежанци" като вземат да ви шаткат чепките и бабати Меркел ще стане лоша...

Кат ни освободи за сетен път - Анадъмо?

с такава глупава новина. Той Путинката вече е гърмян патрон.

Че рейтингът му наближава 100% не повод за хвалене. Това показва само, че управлението му е от типа тоталитарно. Например Кадафи, Хитлер, Сталин и др. такива на които хората векат тиранин. Ако желаеш да живееш в такава страна стягай си багажа и заминавай за Русия. Обаче внимавай какво говориш за да не то изпратят в Сибир.

Има защо да е такъв рейтинга му... Никой друг политик не може да се похвали с такъв...От Русия едва ли не на колене стояща я превърна в Русия с която следва да се съобразяват всички...То и затова ФАЩ управляващите ги тресе треска... Да вземат да направят такова проучване в Германия , ФАЩ ....та дори и в България ... Интересно какви ще са резултатите !

Убедена съм напълно, че рейтингът е автентичен. И с ПРАВО!!

едно шише водка на обонго. Той направи всичко, което можа за да му вдигне рейтинга.

Реално е по-висок,не отчитат мнението на хората извън Русия,примерно в САЩ

Ким Пу Тин все още е зад Ким Чен Ун.

Към соросоидните никове прибавям и "ценител". И въпрос към него: Много ли ти харесва перспективата света да има един господар? Може би така за соросоида е по-удобно - да не се чуди на кого да се кланя. Нащия роден "елит" в повечето случаи е бивал сервилен и все си е търсил господар, като при избора се е ръководил от принцина, че така и така ще сме слуги, та по-добре да слугуваме на по-богатия, с надеждата, че трохите от трапезата му ще са по-"тлъсти". Те затова нашите прозападно настроени либерали отдавна повтарят това как евреите били странствали 40 години из пустинята, за да измрели тези, които помнели робството. Всъщност, като измрат те, младите, които не помнят робството, по-лесно ще бъдат заробени от новите си господари.

Мерси за соросоидното минусче.

Момче,факта че не забелязваш очевидната разлика между мен и останалите които ти наричаш соросоиди,говори ужасяващи неща за твоята интелигентност-тъп си като гъз.И слепия би видял очевидната разлика между моето ниво и нивото на останалите.Това от една страна.От друга,изпитвам огромно неудобство и се чувствам лично обиден че мой съвременник, жител на 21век може да използва думи като:"господар","слуги", "робство",в контекста в който ти ги ползваш.И то без усмивка- на сериозно.Разбира се ше бъда ужасно изненадан ако разбереш последноте изречение в смисъла който аз влагам.И накрая,в МОЯТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НЯМА ТЕРМИНА ГОСПОДАР-както ти глупако разбираш.В моята ценностна състема ГОСПОДАР е негово величество ЧОВЕШКИЯ РАЗУМ-най красивото нещо на света(разбира се след женската вагина).Ни се опитвай да разбереш какво казвам.Непосилно е за теб.Може би в някой друг живот ше достигнеш необходимото ниво

С КАКВО СЕ ГОРДЕЕШ НЕРАЗУМНИЙ И ЮРОДЕ И ЗА КАКВО НИВО СЕ ХВАЛИШ ПО НАЙ-АХМАШКИЯ НАЧИН!? ОТ КАКВО ДА СИ ПРОЛИЧИ ВЕЛИКОТО ТИ НИВО, ОТ ТОВА, ЧЕ ОБИЖДАШ ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ, С КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СЪИЗМЕРИШ И СТО ЖИВОТА ДА ЖИВЕЕШ ?! ХАЙДЕ СЕГА,ВЛЕЗ В ГУГЪЛ И НАПИШИ : ААРОН РУСО - ПОСЛЕДНОТО МУ ИНТЕРВЮ !!! ВЛЕЗ И ВИЖ КАКВО Е НИВО И СЕ ЗАСРАМИ !!!

Много ми е интересно как са иглеждали тези дето НЕ СА ОДОБРЯВАЛИ ПУТИНА.Представете си,ситуация.Дробите си вие по арбат и изведнъж някакъв навлек ви спира и ви пита :у(о)добрявате(не знам как се пише) ли политиката на путин.Ми според мен само идиот може да отговори с не...РАЗУМЕН човек никога не би казал не...Така че най вероятно тези 10% които не стигат(за да е 100% подкрепата) са от психиатриите в русия.Те май имат доста луди там а? Всъщност напълно съзнавам,че последното изречение гнусно.С човешкото нещастие шега не бива.Казвам го напълно сериозно

Тези, които имаш предвид, са т. нар. опозиция. Като прочетеш коментари към руските клипчета в Ю тюб ще видиш, че има и такива. Но речника им е доста богат предимно на нецензурни "аргументи" от сорта на Путин хуйла-ла-ла. И друго, там в медиите може да се намерят много повече дебати и особени мнения, а не като у нас - БТВ, НОВА, БНТ че и набедената ТВ7 всички дават едностранчива информация. За унищожаването на храни, внесени от държави, които прилагат санкции срещу Русия например чух, че е имало недоволство, вкл. от православни свещеници. Така че не мисли, че на руснаците са им чак толкова промити мозъците.

Това което искам да кажа е че 90% от интервюираните са проявили едно човешко качество появяващо се още в най ранна възраст-чувството за САМОСЪХРАНЕНИЕ.Това което казвам е че само един напълно побръкан човек,при съществуващата ситуация в русия би отговорил с НЕ на въпроса О(у)ДОБРЯВАТЕ ЛИ ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН.

Браво! Още 10 % и ще настигне Брежнев.

Няма ли печатна грешка? Наистина ли е 89.9%, а не 99.9%?

"Стои чукча на брега на океана и вика: - Американец лош човек. Американец лош чавек. Минал наблизо руснак и го пита защо вика така. Чукча отговаря: - Защото, когато купил Аляска не купил и Чукотка."

ЗАЩО ЛИ?

Абе, да не би "Путин фашист" да е новия ник на Щерев, бегеец и темподобни соросоиди? А още по-рано, в протестърските времена имаше един Gargamelius.

А да ви е идвало на акъла че в тези 90% влизат и екземпляри които не винаги успяват да си вържат връзките на обувките.Тоест това са членоразделни същества но ,все пак същества които не трябва да бъдат питани за нищо.Просто защото са ужасно глупави.Дори да приемем че отговора на тези бедни души съвпадат с отговора на много умни хора,това изобщо не означава че че отговора на много умните хора е верен.Дори по-скоро е обратното ...Разбрахте ли какво искам да кажа,щото аз не разбирам...хаха

Ама моля ти се, ценител, резултатите са манипулирани.

Когато Путин ме стигне мене, тогава да се хвали. Припомням, че на партийната конференция на ГЕРБ бях избран за лидер с 1102 от 1102 гласа. По този показател победих дори другаря Ким Чен Ун, камо ли пък тоя Путин. Да живее Партията, да живея аз!

една от причините за високия рейтинг на Путин е поведението на "фронтовите държави" - Литва, Латвия, Естония, Румъния, Молдова и най-вече Украйна. Те от НАТО и нас искат да ни превърнат в такава държава. Също и поведението на руската несистемна опозиция, на която покойния Борис немцов се ревърна в знаме и която всъщност служи на американските интереси. Руснакът, като чуе, че някой иска да унищожи Матушка Русия, е готов да гладува месеци наред, но да спаси страната си и затова се сплотява около лидера си. За справка Втората световна война.

Наистина ли е готов да гладува.Ми да гладува бе.И ЩЕ гладува.Щом е толкова глупав и не разбира ЧЕ ДОРИ АМЕРИКА ДА ЗАВЛАДЕЕ РУСИЯ-ТОЕСТ 300 МЛН АМЕРИКАНЦИ ОТИДАТ ДА ЖИВЕЯТ В РУСИЯ(ХАХА), ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ШЕ ЗАГУБИ, ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА УПРАВЛЯВАЩА ВЪРХУШКА В РУСИЯ."ОБИКНОВЕНИЯ" РУСССКИЙЙ,НЯМА ДА ЗАГУБИ НИЩО.ТОЙ САМО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА.хаха.

И тези 300 млн американци всеки ден ше крадат "богатствата" на русия-петрол,злато диаманти,мнооого диаманти,...каквито се сещате богатства.И ше ги крадат,обаче тъй като в русия има много богатства има опасност да не смогнат да откраднат всичките богатства.И тогава ше се прилага принципа ,прилаган в случая когато един трябвало да изяде повече ябълки от това което можел да побере стомаха му.И тогава той решил:ше изям колкото моем,останалите ше НААПЕМ... А всъшност тези които защитават чумавите в русия,са идиоти.Щото дори и за пари да го правиш ,това не те прави по-малко идиот.

Вземи прочети този линк avtorski.pogled.info/article/68029/Drang-nach-Deutschland#ixzz3pBzaWCdC за да се образоваш малко. Запада не е успял да смени чипа на руснаците и те си обичат родината. Всички досегашни опити да се прегази Русия са завършвали плачевно за агресорите! Това е исторически факт. Затова Иван Вазов е писал: Затуй врага си ти страшиш, кога те гледа и на карта!

Че то и на Хитлер рейтинга е бил долу-горе същия.

А на другарите от династията Ким? А някой гласувал против, а изчезнал завинаги в някой лагер.

ВСЪЩНОСТ Е,ЧЕ ТВОЯТ НИКАКЪВ ГО НЯМА,ЧЕ ЗАВИЖДАШ,ЗАЩОТО СИ ЕДИН НЕРЕАЛИЗИРАН ПЛЪШОК, КОЙТО СЕ КРИЕ И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ АНОНИМНО. А ЧОВЕКЪТ,КОГОТО С ПИЛЕШКИЯ СИ МОЗЪК КОМЕНТИРАШ,СЕ Е ИЗПРАВИЛ ПРЕД ЦЕЛИЯТ СВЯТ С ЛИЦЕТО СИ И ДА - С РЕЙТИНГА СИ!!!

не се ядосвай. Затова, че някой не се съгласил със тебе и е изказал собствено мнение няма да ти намалят дневния надник рубли.

Ми да, Путин е политик от калибъра на Маргарет Тачър и Де Гол. Такива са били, за добро или по-скоро за лошо, и Сталин, и Чърчил, и Рузвелт.

Соросоидите много сте скромни с минусите, поне засега.

ПУТИН Е НАДЕЖДА НА ВСИЧКИ ОСЪЗНАТИ ХОРА ПО ЗЕМЯТА. НЕКА ГОСПОД ГО ПОДКРЕПЯ !

на всички неосъзнати и с промити мозъци.

Ето защо е висок рейтинга watch?v=_0T8rid58lM

Всичките му предшественици имаха рейтинг 99.8-99.9%,а той,горкият е увеличил опозицията срещу режима си 10%,макар ,че е известно за поне 25% опозиционери!Деспота се оптва да изглежда достоверен!

Предполагам, че рейтингът на Путя в кравария е по-висок от този на обамата.

Треперете кравари и обами.

Радвайте се КЛОАКИСТИ-скоро процентите,ще са 999,999!

ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ : ЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ НА ААРОН РУСО !!! ТАМ ОТНОВО, НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ВИ СЕ ОБЯСНЯВА КАКВО СЛЕДВА ПО СЦЕНАРИЙ,МИШКИ ТАКИВА !!!

я па тоа а при баи тошо бе 100 от 100

чи ко му имаше на баи тошо бре, само банани нямаше, имаше ред и дисциплина и нямаше такава омраза и злоба, такова неравенство между хората, имаше образование, което ни учеше да мислим, всяко лято задължително книги за четене- и не е важно какви- важното е, че мислещият човек е в състояние да си промени мнението и за лъжливи теории, когато има и други факти, а сегашните един ден ще станат и учители- и ще разбират само от секс, пари и дрога- чалгата не прощава

е не съвсем, максимума в историята е някъде към 94,5%. Другаря Путин трябва още да поработи. Лек ден

Джуджето ряпа да яде. Рейтинга на Ким Чен Ун е почти 100%!

кога е паднал на 100% ?!