Стотици арестувани в Русия след призив за ”революция”

Полицията задържа вчера 448 активисти за нарушения на обществения ред, включително 339 в Москва. Те последвали призив на екстремист, обявил "революция".

Обратно в новината

Коментари - Стотици арестувани в Русия след призив за ”революция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сталин не се спаси с репресии и лагери на смъртта дори, кво остава за невсрачното джудже. Краят му е близо.

Арестувани са измекярите на Московския Козяк, плужеци предатели като нашите боклуци

abasador

интересно, в различните страни в света, отстояването на демократичната форма на управление има различна цена. Пример; в родината на демокрацията, колкото повече протестираш, толкова по- гладен ставаш, в Испания протестираш ли демократично за самоуправление, отиваш в затвора, в САЩ като основа на демокрация е правото на всеки да притежава собствено оръжие, в Русия демократичните протести са забранени, а на мераклиите за демоктация бой, докато не им се изпари желанието за народовластие. Лек ден.

Когато в Израел стане революция, тогава и в Русия и то евентуално.

Соросоиди,обикновенно ги остявя без зъби,мачкай ВОВА....мачкай гадовете

Мачкай Вова.

не ядат от курабийките на Нюланд, за да не й сърбат попарата после...

Трябва да се възстановят изправителните трудови лагери в Русия и подобни ,,революционери" да се потрудят в тях

На някои много им се ще в Русия нещо да не е в ред! 339 души арестувани в 12000000 - на Москва е точно 0,0028%! Това означава че в един град като Пловдив - 250000 души , едно циганско семейство от 7 души да протестира / 0,0028%/ за каквото си поиска и това да стане проблем на обществото!!!

На някакви боклуци им платили да правят протест, ако въобще това може да се нарече така. Но боклуците на боклука, защото сеят зараза.Така ще се запази чистотата.

я другои такои стране не знаю где так волно дишат человек!!!!

т.н. "революции" в Русия винаги са били в чужд интерес / проследете парите ! / Ето пример кой и как плати преврата през 1918 - https://link Потърсете кой сега плаща на тия "революционери"

Русия винаги е била и ще бъде една голяма версия на С.Курея, за съжаление. Диктатурата там никога не е свършвала, за това и толкова много руснаци избягаха към "разпадащия" се запад.

без да сме северна кУрея , защо над 2 милиона избягаха от тук ?

Тези сатрапи,, гадни. И в двете държави бият, като искаме да си направим гей парад.

Вървете в Турция :) Там няма да ви бият , ще ви радват - по много пъти :)

Явно Путин взема терк от Ердоган-опозицията в дранголника!

Народа вече му писна от кагебееца крадец, но ги е страх заради силоваците и крутите мерки, ама не се гаси туй що не гасне. Скоро ще джудан ще иска убежище в Северна Корея.

Много "демократичен" изказ имате. Да не сте стажували в "Дойче веле", или "Свободна Европа"? Те практикуват такава фразеология. "Опит за сваляне на режима"! Какъв режим? За какво говорите? Когато човек има близо 80% подкрепа и парламентарната му фракция е спечелила убедително изборите, за какъв режим може да става дума? Не ви харесва, че е така? Е добре де, ама недоволните са един файтон хора. Събират се на Пушкинския площад и могат да се съберат в два автобуса! Та за какъв режим става дума? А-а-а, ясно! Всеки който не харесваме, го обявяваме за сатрап и казваме, че той има не управление, а режим. Това е по ценностната скала на Чичо Сам! Когато нашите хора спечелят, всичко е наред. Когато загубят, изборите са манипулирани и е установен режим. Тъпо и елементарно до без подобие! Така бяха/а и сега са тъй/ нашите седесарчета от началото на прехода. Когато спечелят, изборите са демократични! Всичко е цветя и рози. Когато загубят, изборите са манипулирани. Затова на мен майка ми,ми е казвала да не черпя информация от "Дойче веле" и "Свободна Европа"! Води до необратимо увреждане на мозъка! Тоест, зомбиране!

Абе,Старо,когато коментираш добре е първо да прочетеш: "За това информира "Комерсант", като се позовава на специализирания сайт ОВД-Инфо."

"Задържаните в Русия над 400 души не правеха нищо, но са заподозрени в опит за сваляне на режима"!? - много ясно,че всеки може да бъде "заподозрян" от властите и тикнат в ГУЛАГ.

Вчера казали че свалиха власт на Путин в Волгоград. Вярваш в тази глупост?

Не си морски вАлк ти, морска пяна си - въздух, обвит с мазна мърсотия.

който сравнява Русия с САЩ е изкуфял. Не можеш да сравняваш Тесла с Лада.

не можеш да сравняваш инструмента с кайния продукт ли? ладата се прави с теслата - верно, несъпоставими са. а Тесла се прави с много приказки с реклама. един огромен финансов балон, който скоро ще каже "пук" или по-скоро "буууууууммммм..." :)

В България и лада няма :( само спомени за Левски...

За соросоядките и марихуанските им подръжници само БОЙ и ЕБАН.

Всеки, който е виждал протестни митинги знае, че полицията арестува една малка част от протестиращите. При 399 арестувани, изявлението на полицията, че протестиращите са били няколкостотин души е смехотворно! Но ТОЙ е велик!

Живков няма престъпления. Дори има заслуги. Очисти България от червеите.

Чаушеско също нямаше грехове, но защо ли народът не го обичаше и ликуваше при свалянето му? Той също беше избиран с 95% на избори (сега му викат рейтинг).

Малко стягане на хулиганите, НПО-тата и малцинствата, може да спести много страдания на мнозинствата. Да вземем например нас, тук.

По скоро ти ще увиснеш от колкото Путин с рейтинг 80-90% ! Мери си приказките маймун !

"Мы говорим Ленин подразумеваем партия" "Мы говорим Путин подразумеваем Ердоган"

Хехе, а пък Говеда говорят "Тръмп", подразумевают Путин.

Сорос-ЦРУ-ФЕД-Ротшилд-

Вече мога да си направя изводите кои са организирали събитията в Каталуния и Кюрдистан. Същите които са ги организирали и в Египет, Украйна и Русия. Почерка е един и същ. Методите също. Само че Русия не е нито една от тия страни, Там службите пипат здраво и бързо и разни истории за това как "бият умните и добрите" не минават.

Службите + останалите чиновници ядат над 35% от бюджета на РФ. Образованието и здравеопазването? Под 7%. No comment..

не лъжи бе, копелдак. Русия е федерална държава и всяка част има отделен бюджет.

А какви са цифрите в Америка?

Всичко написано е преувеличено ! Русия има 300 милиона жители , Москва има около 10 милиона жители , дори и 400 човека да излязат , нищо не е , само 400 са купили Соросоидите , Държавния Департамент на САЩ , обещаха 300 милиарда да дадат на тези ,, революционери " за ето такива протести , пак някой ще стане богат с лихвите на тези пари ! Путин с нищо не могат да го свалят от власт !

Тия да са благодарни, че са арестувани в Русия. Защото руската полиция не бие с палки, включително и жени и деца, не пръска със спрей с лютив пипер, не пуска срещу демонстрантите насъскани кучета, не влачи хората за косите, не хвърля димни бомби, не стреля с гумени куршуми и не ползва водопръскачки. За разлика от мадридската, германската и американската полиция. Последната даже стреля с истински куршуми. Ако протестиращите са афроамериканци!

Отличителен белег на демокрацията е, че лудите са по улиците. Преди 30 години се диспансериризаха.

Подполковник Путин е категорично несъгласен с подобна теза- според него хората излизат на протест по улиците единствено ако някой им е платил.

Путин се ползва с 80-90% доверие (официално) и не се страхува да се явява на ъхмм.. избори. Русия уверено върви по правия път - богатее, 'импортозамещава', громи ИД в Сирия и троли САЩ. Въобще - всеобщо щастие, успехи и пабеди везде. Защо тогава и е нужна такава огромна национална гвардия и защо такъв страх от вътрешния враг?

Пробвали са се много пъти. Отвътре опитват.

Какъв вътрешен враг, приятел? Този, който клати отвътре носи в джобовете си матриците, с които се отпечатват едни зелени хартийки, които след това се обръщат в петрол и чак тогава получават стойността си. Ако не бяха тези тежести в джобовете му отдавна да го е издухал руският степен ветер...

Малцев и движението му са маргинали, опитващи се да вдигат голям шум, за да привлекат по-голям финансов поток от запад към себе си с оглед наближаващите избори за президент в РФ.

много точен коментар +

Е няма го товарищ Ленина и за това революцията не успя

ТИЯ ИСКАТ ДА БЕСЯТ НАВАЛНИ И РОМАН ИБРАХИМОВИЧ ПО СТЪЛБОВЕТЕ ... ТВА ОБЯСНЕТЕ :))

Къде е новината? Че няколкостотин луди са излезнали на улицата?

В Русия вече са открили как да консумират калашници. Затова и ги произвеждат, вместо репички.

Кой плаща сега , преврата на сифилистика Улянов го платиха немците. Сега навярно Сорос. В Русия демокрацията е = на анархия. Тях ги оправя само някой с мустаци , че и си го обичат. Да си се оправят. Не е наша работа. Ние си имаме наши проблеми !

ТИЯ ИСКАТ ДА ПРАЩАТ ХОРАТА НА СОРОС В СИБИР :)) .. ТВА ОБЯСНЕТЕ

ТИЯ СА ИСКАЛИ ДА ПРАВЯТ КОМУНИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ ... ТВА ОБЯСНЕТЕ :))

"революция"-едни мошенници решили да изместят други мошенници .

Ако намали още един път цената на водката товарищ Путик няма и да гъкна дори, Нищо, че няма какво да ядем, важното е кисели краставички и сельодка да има

Абе какъв е революционер тоя Малцев. Истински революционер Сорос, направо е*ах ма... на толква държави......

е*ах ма

- Хубав край, хубави хора...

с цветните революции при истинските държави не минават. Когато краварите се опитаха да спретнат такава на площад Тянанмън китайчетата ги газиха с танкове. В резултат Китай е една от първите водещи икономики. В Сирия с цената на много жертви номера пак не мина. В Украйна мина и на хохлите свят им се вие. Ние не сме много по-добре с примерния си курс към НАТО и ЕС.

а красная революция тоже?

хайде да не ти напомням какви са по националност фамилиите на политбюрото...

А жопердельник твой бабуинскии болит?хахаха тьпунгер изклатен, па дращиш от сутрин до мрак, вот тебе 2 цента купи себе жвачку!мбухахаха

Не се пъни, любимият ви комунистически експеримент няма да бъде допуснат отново.

тепърва започва. Ти гледай твоя сороски неолиберален гей-садо-мазо-лесбо подход на къде отива. Че сега като се насирате от страх да ходите и на църква ще ви видя. Всеки като почне в зомбираната хамерика да гърми тогава ще се молиш за революция

комунизмът бе изцяло измислен ,проведен и фалиран от еврейската секта .

Китай е там където е не защото е запазил еднопартийната система, а защото е отворил икономиката си (така омразната ви глобализация).

и как я отвори? Като предостави дисциплинирана работна ръка, естествено на ниска цена. Да не би еврейските глобалисти от любов към Китай му отвориха икономиката. Тъпанарите глобалисти от алчност изтърваха инициативата и сега ще духат супата

Има една страна, която хвърля много усилия, за да създава проблеми на Русия и ако може, да я унищожи, след което да се настани на находищата и да цица. И това не е от година - две, а още от царския период. Така е "възникнала" и Фервуарската революция и Великата октовмврийска революция.

Има много страни, на които Русия създава проблеми...

Революция ли, я всички протестърчета - соросчета в Сибир, това да не им е България! Това да не ви е 1917!

Демократична Русия! Това не ви е СССР!

любить революции,даже отрече,че и Великата октомврийска революция/ВОСР/ не е руска работа,а еврейска.Диктаторите като чуят за революция,изпадат в истерия.Такъв е и авера на император Путин в Турция султан Ердоган.И той така смазва протестите в Анкара и Истанбул.Как си приличат само.

Вземи и Америка и тя ще постъпи така бе льохльо...всички силни държави държат власта със сила, там власт не се дава току така, щото някой иска власт!

Да му пратим на путин еднои Барековче да му направи костинбродска аферка, един мишо шамара с контрапротести, една патрашкова с флашки. Що той прави мръсно на чуждите държави време е да види какво е. Трябва с негоите камъци по неговата глава.

Като ми плащат защо да не се поразходя по улиците. Преди десетина дена писаха, че Сорос е увеличил двойно парите за структурите си по целия свят - на 18 милиарда долара. Впрочем, дали е имало бял роял или/или гола девойка на протестите. Ако не - кулминацията предстои. Ако да - ще започне да затихва.

на тея плаща сорос а на доган пеевски и бареков плаща путин,,,,,

Мъка,голяма мъка ги тресе селските комуноиди,че нито суджук нито кебапчета ще видят вече но така е зомбита,заминавате си и погребението ще е за сметка на общината

а, бе трудно се организира Майдан в Русия; нужни са много повече НПО- парични "помощи"...

И защо да ми пука за Русия,оправихме си нашата държава,та да коментираме други.

Ами защото статията е за Русия. Като не те вълнува не пиши. Има и статии за България пиши там.

Сорос наля 18 млрд и сега се почва. Там пък си имат ОТРОВЕНА РУСИЯ, а ние ОТРОВЕНО ОБЩЕСТВО

решетников не плаща ли вече бе селско зомби.....или като отлъчихте гергов съвсем огладняхте:)))))))