Саакашвили ”похитен” от неизвестни в ресторант в Киев

Лидерът на украинската партия "Движение на новите сили" и бивш президент на Грузия Михаил Саакашвили е бил задържан в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили ”похитен” от неизвестни в ресторант в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саакашвили е изратен в Полша на време - като мине годишнината (4 год. Майдан)отново ще го върне Юсей - страх ги е да не го убият от правия сектор

някой може да ли ми обясни критериите по които укрите пишат i вместо и? щото като гледам май няма никаква логика, ами е направено просто за да изглежда ункраинския не като руски.

западна украина е била дулго фреме под полско владичество./ по- на изток са удраяли на камак при казаците. за това са и католици. ако знаеш полски и руски спокоино ще четеш така нареченя "украински"

"Медиите отдавна съобщиха ,че на частен самолет е отлетял към Полша." Украинските фашизоиди за пореден път се изгавриха с поляците , като им изпратиха скъп подарък.

абе този гризинец на какъв език говори в Украйна? струва ми се, че грузинския и украинския (особено) са твърде далечни един от друг и си шпрехат на още по-далечния руски. гаден и проклет руски език на още по-гадните и проклети руснаци...ето като дойде някой македонец в България и дума не му се разбира. добре, че има преводачи иначе няма да се разберем.

Україна - це Європа

ми сицкото такiва там да ги закарат. В 3 самолета ще се съберат. Украинците ще си говорят отново без страх на руски и всичко ще си дойде на мястото. Е, ще трябва 5 метрова ограда около американското посолство...

Неизвестни лица. И ся като се обадят от американското посолство кой ще стои мирно? Сал един Порошенко?

Това американската демокрация по украински ли е?

Путин лично го е отвлякъл, за да го предаде на Порошенко.

Медиите отдавна съобщиха ,че на частен самолет е отлетял към Полша. Тук си пишат фалшиви новини. Арестували са го органи на Украйна. Нито Полша, нито Украйна решана този въпрос а чорбаджията им САЩ, чийто човек е Исакаашвилли. Него и Ющенко ЦРУ ожени за свои агентки. Саакашвилли е кадър на Джеймс Пардю, който Любчо Георгиевски изгони от Македония за намеса във вътрешните работи, но в България бе изпратен с почести.Този фатмак произведе един гризач на вратовръзки и в България маса джендъри продажници, които дадоха ТЕЦ-овете на американците

братска Усраина го върне в братска Грузия го чака пандела. Кеф.

"Цирк Саакашвили" продължава с представленията.

Защо да си цапат ръцете с това леке ще го изпратят в Грузия там отдавна са му подготвили едно дърво със здрава и добре намазана вратовръзка.

Малееее в хохоландия савсем ихтрещеха:))))))

Екстрадиран е в Русия...