Самолет от държава с Ебола предизвика напрежение в София

София ще приеме самолет от Нигерия, въпреки че Малта и Финландия са му отказали достъп заради случаите на Ебола в африканската държава, пише вестник "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Самолет от държава с Ебола предизвика напрежение в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Нова ТВ търсят човек с когото да говорят по въпроса. Ако някой има смелост да се свърже с тях на link . За да се даде още гласност по темата, все пак трябва да говори пред камера. Това може да стане в гръб, със скрито лице и премодулиран глас. Усилията ни да получим достъп до мястото, на което се ремонтират самолетите засега остават без успех. Затова единственият начин е някой да говори.

Извинявам се за линка. Имейлът е на новините на нова. Телефон 02 80 50 111

Опитах да накарам сина ми, но той изглежда уплашен. Май ги притискат някак. Каквото знам, пиша го тук. Исках да ида да говоря с шефовете им, но там влизането е с особен режим. Предлагам на Нова да ги причака на паркинга им, който е отдалечен от сградата към 17 часа. Тогава излизат от смяна. Някой може и да се съгласи на интервю, ако остане анонимен.

Последно, което чух е, че самолета още не е кацнал на летище София. Не бил получил разрешение за това.

много добре

Призив за протест. Утре 24.08.2014 неделя в 10 часа пред министерски съвет. За по адекватни мерки при епидемия и не на приемането на съмолета от Нигерия. Моля, разпространявайте.

искрено се надявам да дойдат хора, но едва ли.....по-скоро хората ще ви се изсмеят. за масата това е глупост,защото тях ебола не може да хване, щото в бг ебола не може да има, пък и от един самолет- не е въможно, нали ще го мият със сапун......ха ха...виж ,ако трябваше да се протестира срещу комунисти или герберасти това си е дручко и ще има логика за много хора...това са ни приоритетите на "нацийката"...

Най-лошото на комунистите е, че са прости. Не са лоши а са изключително прости. Е има и лоши, но по принцим те не са лоши хора, но простотията им е огромна. Каквото и да направят все е погрешно, а го правят от добрина и наивност, но най-вече от простотия.

Тази българска простотия няма ли свършване. Тия идиоти докато не ни погубят, няма да се спрат.

Когато избухна атомната централа в Чернобил, западните страни веднага изведоха гражданите си от застрашения район, а нашите хора ни уверяваха, че няма никаква опасност. После се оказа, че опасността е била много голяма, а резултатите от катастрофата ще видим след години. Е, виждаме ги! Дано и сега да не стане същото, макар, че уж живеем в друго време.

Ужас!!! Нигерийския самолет на Луфтханза вече в България за поправка. Бил е отхвърлен от Малта и Финландия, а за да не си го поправят в Германия трябва да има нещо гнило. Как, кога и от кого е било разрешено това??? Вирусът Ебола е смъртоносен на 90%. Има твърде много неясноти и неизвестни около него и предаването му. Инкубационният период е 21 дена, но в момента в Нигерия се появиха нови два случая, които надвишават този период. Световната здравна организация твърди, че е труден за прихващане и все още не иска да наложи карантина на тези 4 страни. Естествено поставят парите и печалбата преди здравето на хората. В същото време изброява телесните течност като главен преносител урина, пот, кръв, слюнка Достатъчно е някой да кихне в лицето ти или да пипнеш замърсена с пот или урина повърхност - дръжка на тоалетна на летището или в самолета например или трейчетата за храна или облегалките за ръце на седалките в самолета. Вирусът може спокойно да живее извън тялото на носителя на всякакви повърхности около 3 дни!!! Повърхностите в този самолет може спокойно да са покрити с все още потентна зараза. Екипажът също може да е преносител , дори без да знаят към момента. Кой ще гарантира, ч това не е самолета, оповръщан и опикан от американеца Сойер, който ако се разровите в интернет ще откриете, че съвсем умишлено и знаещ, че е болен (след като погребва сестра си от Ебола в Либерия) се качва на самолета с пълна клинична картина, замърсява всичко, до което се докосне , а след като е откаран в болница от яд опикава докторите и сестрите, които се грижат за него, повечето от които сега не са живи. Това е потенциална бомба със закъснител!!! Защо се допуска този риск??? Само това ни липсваше.. Целият свят е изтръпнал от страх, а ние приветстваме такъв риск. Нека да започнем петиция или да пишем до ЕС, ООН или Световната здравна организация (WHO) или до нашите неадекватни и продажни политици. Би трябвало да съдим държавата си за незачитане и потъпкване на гражданските ни права и елементарното право на избор! Смъртността е 90%!!!!!!! Лечение - няма, само поддържащо и известният Z-map, който беше точно 6 дози и вече е изчерпан. Ваксина няма! В България нямаме каквито и да било условия за лечение или инкубация.. То болници и доктори няма

какво значение има договорената цена за поправката на самолета? тя е за собствениците н а луфтханза техник, а живота на едрия рогат добитък, който ще извърши ремонта, е безплатен. Ако много държиш на цена, май е 50 кинта на ден някъде.... А пък на оная госпожа дето БИ ПОДКРЕПИЛА протеста ще кажа: ако имаш малко ум, кажи на сина си да не влиза в този самолет, щото не си го родила да се продава за 50 кинта. Ако чакаш някой с протести да ти отърве сина от опасността, има да чакаш. Попитах мъжа ми, който е техник, има ли реална опасност и той рече:да, има. Техниците много често се нараняват при работа, а няма как са използват защитно облекло, щото с ръкавици не може да се работи. Попитах и зет ми, който до преди година работеше при тези от ДВСК, дето уж ще дезинфекцират самолета и той рече, че ако се надяват на пълна стерилност след процедурата, значи са пълни наивници. Но всеки има глава на раменете си, лошото е, че тия глави ще взимат решения и за останалите, не само за своите.

Въпросът ми бе реторичен.Това, което изброявате като факти е ясно и потресаващо за повечето трезво мислещи хора.Гнусно е, че някои просто си правят бизнеса и политиката, знаещи всичко това и залагащи на карта- 1: живота на техниците 2: живота на техните близки 3: живота на техните приятели 4: живота на другите хора, които ще ги срещат 5: живота на една нация..Едни мерзки същества направиха всичко възможно тази новина да се замете. Вчера-петък, до вечерта нямаше един репортаж по телевизията-колко удобно пак преди уикенда.Само "Сега" и дира по някаква случайност го бяха отразили..Днес ми говорят какви ли не простотии по телевизията...В понеделник никой даже да се сети за това, дори когато самолетът вече е кацнал. Това е поредното дирижирано престъплние срещу една изстрадала нация. А ние очакваме "държавата" във всичките й политически "метаморфози" да ни защитава...Ние сме наивници с "право" да си избираме престъпниците, които ще ни мачкат...Отвратително.

искам да попитам каква е договорената цена за поправка на един самолет идващ от страна с ебола. просто така, за да се знае на колко са оценили тим с подкрепат на министерството на зравеопазването цената на българския живот. мерси за отоговора

Цената е няколко милиона. Самолетът още не е кацнал. Синът ми ще си реши сам да влиза ли там или не. Изглеждаше уплашен от нещо. Казва, че няма избор. А протестът е за всички. Помислете: ако сега им бъде позволено да правят с нас каквото си искат, дори и никой да не се зарази, ще знаят, че могат да се отнасят по същия начин с българите и в бъдеще. Въпросът е принципен. Другите две държави са го отказали. Това се е случило или защото на държавно ниво са ги "посъветвали" така, или защото е имало и там протести. Ако ние не окажем съпротива, изводите са два: 1. Напълно си заслужаваме съдбата след като се държим като стадо овце; 2. Държавата ни е толкова корумпирана, че никой не вярва нещо да се промени. Тогава бих посъветвала всички младежи да я напуснат. Корумпираността обаче вероятно е следствие от първото: че сме си мълчали дълго и сме вярвали на всеки "бащица" дето ни е обещавал едва ли не рая за един мандат. Сега моят син, утре вашите...Събудете се!

Чудно ми е ако всичкият персонал на луфтханза-техник не отидат на работа две седмици заради този самолет, парите дето ще вземат мутрите(ТИМ) за този самолет дали няма да им излязат през гъза.

Tова е част от програмата! Вижте колко общо има Nigeria-Bulgaria ! То не бе месо с из текъл срок ,то не бе некачествена храна с изтекъл срок,да не говорим за лекарствата ,абе я дайте всичките отпадаци тук то боклук при боклук отива

Ужас, досега си имахме само некъдърни и корумпирани правителства,а сега вече и ебола!!! Геноцида срещу българския народ е пълен!!

народе, изтърпя 70 години комунизъм, а сега си се уплашил от някаква африканска ебола. комунизма изби десетки хиляди достоини българи, осакати съдбата на милиони българи, ограби милиони, изгони в емиграция също милиони, а ти нискоинелигентни народе продължи да избираш червените убиици и крадците да те ръководят. сега си се уплашил от някаква си негърска ебола, която отнесла няколко стотин човешки живота. какви са тези двоини стандарти глупавии народе?

Що за идиот, тръгва да сравнява медицинско заболяване, пандемично заразно, без открито лекарство, най- често с летален изход, с някакъв политически режим !???

комунягите опитаха много начини за унищожаване на българския народ: опитаха с глад, народа не се даде, опитаха с убииства, мутри и шантаж - народа не се предаде, опитаха с грабеж, изнудване и гонене на кадърните зад граница, народа пак не се предаде, опитаха с белене, бургас-александропулус, южен поток - народа пак не се изплаши, сега опитват с еболата, за да очистят тотално територията от българи, след което ще я населят с мужици от братската им русия.

боже, свещенна простота на калинките от българските мини стервства. дали малтииците и финландците, които са отказали кацане на самолета с еболата са също калинки с фалшиви дипломи като нашите? простотията в българия си е ебола мамата.

От 865 коментирали новината за нигерийския самолет колко биха излезли да протестират и да защитят интереса на народа?

Аз бих. Детето ми работи там. И да знаете: повечето техници, които ремонтират самолетите са младежи на възраст 20-30 годишни. Приемат ги с изпити, вкл. тест за интелигентност. После ги обучават повече от година. Пак държат изпити. И накрая да се ровят в африканските мръсотии и зарази...Да, ще протестирам. Ако Луфтханса Тежник иска те да ремонтират този самолет, трябва поне да им подсигури защитни облекла като на тези, които боравят с болните от заразата. Да ги дезинфекцират всеки ден на края на работния ден. НО, най-добре да откажем този самолет, както са направили двете други държави.

Като няма кой да им плати, никой няма да излезе.

..като Еър Франс,Луфтханза,Бритиш Еъруейз и т.н. не са спряли редовните си полети до Лагос от Париж,Франкфурт,Лондон и т.н.Тези авиокомпании изпълняват и ежедневни полети до София. Така,че бива да ни е страх точно от този 737 идващ за ремонт от Лагос. Коментарите ви приятели, издават нормален човешки страх, но явно са написани от хора които не са от сферата на международните отношения, международния авиотранспорт и международен обмен. Няма смисъл от пускането на тази ,,новина,, ,целяща да даде минутка слава на този,който я публикува.

Този самолет според мен трябва да се дезинфектира преди да влезе за ремонт в халето. Екипа, който ще прави дезинфекция трябва да е със защитни облекла за работа със силно заразни биоагенти. Вероятно 3 дена ще са достатъчни самолета да стои на странична писта, да е херметизиран и вътре да има силни UV-C лампи, както и генератори на озон, за да може да се деактивира дори и при минимална вероятност останал жив вирус във вентилационната система. Така ще може да се каже, че поне за вентилационната система е положено усилие да се направи безопастна. Останалите вътрешни повърхности могат да се дезинфектират с препоръчаните дезинфектанти и препарати от CDC. Достатъчно е един единствен активен вирус да попадне на някоя прашинка и да бъде вдишан, за да тръгне епидемията и в София. link INFECTIOUS DOSE: Viral hemorrhagic fevers have an infectious dose of 1 - 10 organisms by aerosol in non-human primates Footnote 41. Mode of transmision:...."In laboratory settings, non-human primates exposed to aerosolized ebolavirus from pigs have become infected, however, airborne transmission has not been demonstrated between non-human primates Footnote 1 Footnote 10 Footnote 15 Footnote 44 Footnote 45."

Колко ви платиха нещастници? Ебола не се лекува за сега, о забравих, че имаме уникално здравеопазване, на най-високо ниво. Кретени

Да бе да, няма опасност. ПовервАх ви веднага, няма що. Хора, стягайте се, ще се мре. Това е положението.

За пари се продадоха,ама как щехарчат ако ги пипне еолата???? На оня свят не им трябват!

Няма такава държава !!!!!!!!!!! Това на нищо не прилича !!!! ПРОСТИ УПРАВНИЦИ!!!!!!!!!!!!!

Да сезира прокуратурата веднага и да не допусне самолета на територията на БГ.

Малта и Финландия са държави, а БГ е триторията на Боко Шараня...

Кой престъпник е пуснал самолета?

По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай!Да вкарват еболата и да приключваме!

В този смисъл - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за dir.bg Цял ден - всички медии мълчаха. Единствено тук се появи новината. И то сутринта!

Току-що потвърдиха това в новините на ТВ7. Казаха, че ЩЕ дойде. Т.е НЕ е тук още.

А екипажо, ще бъде ли "УМИТ" с дезинфектатнти и "пеня".?

Демокрацията е лъжа. Управлява шепа престъпници 25 години, а собственика на държавата народа е или прогонен, или натъпкан в ъгъла и няма значение какво иска или мисли.

Ето го...истинското българско лице. Лицето на безстрашните лъвове от лятото на '94-та. Ако ви кажат утре, че ходенето по земята е противопоказно - за едно денонощие ще еволюирате и ще започнете да левитирате. Всичко, което ви подават от тия "обективни и авторитетни медии" го поглъщате без колебание. Цитат от не знам си къде си, пък цитат от не знам какво си. Зомбита такива. То какво ли не беше ..луда крава, свински грип, птичи грип, син език, от всичко ви е страх. И като детенцето ви (Боже, опази!) вдигне температура 37.2 - веднага на антибиотици. Щото по рекламите така казват. И естествено, светът се върти около нас. Всичко е "с цел да ни изтреби" щото сме великите и страшни Лъвове. Никакви лъвове не сме. Недоносени котенца от най-мършавото европейско котило - те това сме. И за пореден път си го доказвам, четейки коментарите. Че и стихове чак (колкото и бездарни да са) гледам натворили някои "артистични" натури. Всички вие, псевдо-хищници имате нужда от малко опасност в живота си (било то и като тази - незначително вероятна). Никой от вас ли не се е спускал с лагерници като малък? Никой ли не се е порязвал на ръждясало желязо, без да е минал тетанус ваксина? Има ли такива, други освен мен? 'Айде да го видя тоя "български жилав ген" дето ми го пропагандира всеки наляво-надясно? Де го? Няма го! Щото не е съществувал никога. Айде хейт-вайте.

Тук всеки много смел се пише, иди доброволец и помагай, пък после ела да поучаваш.

Няма после да идвам да поучавам. Щото в понеделник ще съм там. Като нищо във вторник може да се возиш с мен в градския транспорт. Ти смел ли си сега?

Много грешна представа имаш за българина. Какво лошо има в предпазливостта? В превантивните мерки? Бг не е боец, революционер и т.н. историята ни го доказва. На Балканите революционерите са сърби и гърци. Българина търпи всичко докато има надежда, когато няма се самоубива. Просто е.

ако можех 20+ щях да ти нацъкам!ама от сърце! има по-голяма вероятност да умрат докато пресичат улицата,отколкото да се заразят с ебола

Точно защото има голяма вероятност в собствената ми държава да ме прегази пиян шофьор или да ме пребие тълпа бай мангали, нямам желание да ни вкарват и още гадости от някъде си. Но щом сте такива мераклии да усетите тръпката, можете наистина да тръгвате за западна Африка. Със сигурност имат нужда от доброволци в момента.

Вирусът причинява заболяване, известно като хеморагична треска Ебола (Ebola Hemorrhagic Fever) или накратко ебола (Ebola). От 2 до 21 дни след заразяването болният развива симптоми на треска, главоболие, обща отпадналост, възпалено гърло, мускулни и ставни болки. В изключително редки случаи заболяването преминава с тези грипоподобни симптоми. Счита се, че преболедувалите придобиват имунитет към вируса, който е причинил заболяването, но няма доказателства за това (до момента никой не се е заразил 2 пъти с Ебола). В огромната част от случаите обаче към горните симптоми се добавят вътрешни и външни кръвоизливи (хеморагии), увреждания на тъканите, шок и най-често смърт.

Ебола е изключително заразна болест. В началния период на заразяването вирусоносителят отделя вируси с всички свои телесни секрети (пот, кръв, лимфа, слюнка, урина, семенна течност, фекалии), като след известен период вирусът се отделя и от разрушените от него клетки на епидермиса и тогава дори докосването до кожата може да причини заразяване. При евентуално (само)излекуване човек престава да бъде заразоносител, като интересното е, че вирусът продължава да живее допълнително 7-8 седмици в мъжката полова система, правейки семенната течност през този период опасна дори и след пълното излекуване. Срещу ебола няма открита ваксина. Една от причините е, че все още не е известен естественият резервоар на вируса в природата. Най-често хората се заразяват от контакт със секретите на вече заразен човек, като все още не е известна причината за спорадичните епидемични взривове на болестта в Африка. От четирите вируса, три (Ebola-Zaire, Ebola-Sudan и Ebola-Tai) са открити в Африка, като причинители на епидемии сред хората

Здравей африканска ебола, Държавата ни те посрещна гола. Нигде тебе не те искат, Но нашите глупаци за тебе се натискат. Здравейте нелегални канибали, Добре дошли в наще ареали. Ний тук сме толерантни, Към ебола, канибали и мутанти. Здравейте хиляди джихадисти, Спако, тук нямаме фашисти. Елате, ще ви даваме добра заплата, Докато вий ни изградите шариата.

Какво става вече, самолетът какво пренася, защо му позволиха да кацне в софия! Боже, спаси ни!

Още не е кацнал!! Уикенда го чакали!! Ние какво чакаме??

какво е един самолет? ако поискат ще им купят нов.докаран е тук нарочно.а причини колкото искасте :)). африка им е далеко в бг могат да го наблюдават като на длан как се вихри.правителството ще наложи карантина -никои няма да влиза и излиза. света ще праща помощи другари ще ги усвояват и така...

Сега ясно ли ви е защо му е на ЕС България. Ние сме карантинна зона. Тук ще спираме ислямски терористи и ще извършваме поправки на самолети от рискови държави, които не се допускат в белите европейски страни.

Точно така ние сме сметище

Евроатлантическа кофа за боклук е Бг. Кенеф ит.н.

humfry

"Все повече лекари и помощен медицински персонал бягат от болниците в Нигерия от страх от заразяване с вируса ебола. Най-силно засегната е болницата "Яба Мейнленд" в Лагос, в която са изолирани множество заразени, съобщи нигерисйкият вестник "Пънч", цитиран от ДПА и БТА. Много медици са напуснали лечебното заведение под натиска на семействата си." "Ами ще бягат, в човешката природа е. Медицинския персонал не са безсмъртни. Българските медицински лица нямат почти никакъв /просто да не кажа никакъв/ опит с тропични и екзотични болести, които не са характерни за България, макар че около 50-те години на миналия век в България е имало Малария. С температурните изменения се случват разни феномени, които те все още отказват да признаят, ама ще видим докога. Като гледам какво се случва в Мизия, не искам да си представям какво би се случило при едно евентуално разпространение на вирус от типа на Ебола. Вируса е изключително заразен, което ще рече, че е много издръжлив във външна среда и е необходимо много малко количество вирусен заряд. Намира се във всички телесни течности, без изключение, това означава, че несъмнено се предава и по въздушно-капков път. При кихане, кашляне, дори и говорене, от устата на човек се изхвърлят хиляди микроскопични капчици, които представляват слюнка и други секрети, съответно и вируса. Достатъчно е околните да влязат в пряк контакт с въпросните капчици. Лабораторно генерирани капчици с размер 0.8-1.2 микрометра са установени като възможни за вдишване и инфекциозни. Смята се, че човек става заразен, когато са появят първите симптоми, които са грипоподобни - треска, умора, главоболие, болки в мускулите и ставите, коремна болка. Когато заболяването навлезе в своята кървяща фаза, което се случва на по-късен етап, чак тогава се разбира, че става въпрос за Ебола. Може и преди това да се разбере, но само чрез кръвни тестове. "Ваксина срещу вируса Ебола, разработена от британската лаборатория Джи Ес Ка (GSK), би могла да бъде обект на клинични изпитания още идния месец. Ако резултатите от изпитанията са положителни, ваксината може да бъде на разположение през 2015 г." След като създадоха ваксината за няколко месеца, не ми е ясно защо не го направиха още години преди това, а чакаха поредната епидемия? Тук отново се връщаме на факта, че света е много по зает с войни, пари, власт, икономическо робство, разпалване на конфликти, преврати, и разни други дребнави неща, отколкото да съсредоточи усилия и да се развива от научна гледна точка. Представяте ли си колко по-напред щеше да е човечеството, ако беше достигнало едно по-високо ниво на самосъзнание." "Какво е телесна течност? Почти всичко, за което се сещате, но и нещата, за които не се сещате. 70-80% от тялото ти е съставено от течности. През 95-та година е проведено и документирано изследване от учени, което е озаглавено "Смъртоносно заразяване на Макак-резус маймуни чрез аерозолиране на Ебола вирус". Въпросното изследване на английски се казва "Lethal experimental infections of rhesus monkeys by aerosolized Ebola virus.", а документите и снимките към него можете да намерите в "Американската Национална Библиотека по Медицина". След извършването на въпросното изследване Ебола е категоризиран като категория "А" биологично оръжие. Има три категории биологични оръжия - А, B, C. Най-смъртоносните и опасните са в "А". Какво става според вас, когато се пипнете по лицето, когато си бръкнете в носа или устата, когато си бръкнете в ухото, когато си забършете потта с ръка, когато се здрависвате с някого, когато се хванете за дръжка в обществения транспорт, когато се намирате сред много хора? Какво става според вас, когато изядете една недобре измита ябълка, която преди това е била пипана от 100 човека в магазина, които са си бъркали в носа и на кой знае /дайте сила на въображението си/ още какви места? Входовете на заразяване са - уста, очи, нос, нараняване, лигавици, дори здрава кожа при определени агенти." Властта не използва обществен транспорт, а лимузини и чартерни полети. Живеят си в своите палати, имат си пари.

най-после светлина в тунела, ако може тази ебола да се отприщи и да ни измори всички, че друго спасение не виждам...

Аз, тази ебола с бастуна ша я оправия само да се появи! Ана явно не сме, тя! Че бастун е това !

Не знам кое е вярно и кое не, но най-добре нашите управляващи да спрат изобщо да говорят, че като ги слушам ме е срам. Високотехнологични лаборатории в цял свят с милиарди бюджет не могатда се справят, но нашето здравно министерство било открило лек - сапунена вода. Сигурно са решили да ни уморят от смях.

lu4ka

Ако не ни уморят от смях, са се подсигурили да ни уморят с ебола.

Имам широко сърце и отворенио обятия! Досега никой не съм върнала и Вас няма Да ви върна! Ако трябва направете и опашка с номерца Става по-организирано! Така де, европийци сте, нали ;и...?

Не проблем , тука който не е поискал - него не сме взели. А сега тъкмо ще ни позаразят, ще ни карантинират и ще почнат лечения с екпериментални лекаства. Евтино за тях, а и ние ще се радваме че се грижат за нас...

червените другари не ги е страх от чумата, т.е. от себе си.

ми от инфото на летище софия като гледам съвсем нормално си кацат и излитат самолети.Не е толкова трудно да се провери в нета.Дуг е въпроса че само в тази медия се дъвче по проблема, което е вече странното.Ако взривят нещо за 30 минути навсякъде ще пишат за случилото се.Така че къде е истината............?????????

Ако това, което пишат софиянци е вярно - че няма полети, че има опънати ленти, че медиите не си вдигат телефоните и крият новината, значи не има опасност, а вече някой са се ....... яко и има последствия.

ако вярваш на всеки луд, който коментира....

Нито една медия до сега не го е съобщила това. Как може ние имаме ли медии? Как е името на министъра? защо вече репортерите не го питат защо е разрешил това? Защо премиера ренегат мълчи? Защо няма уволнени? Остава съмнението за корупция. Луфтханза е подкупил министъра на транспорта, за да подпише. Нашите управляващи и за 10 дена да управляват ще се олеят.

сега карантина никво влизане и излизане от държавата и които остават са роби на тиквата :))))

Няма служител, който да иска да рискува здравето си и това на семейството му. Ръководители мислещи за служителите си и техните семейства ли? Здравно мисинстерство ли? Пълни абсурд. Аз лично не бих отишла на работа като пристигне самолета и бих си взела няколко дни отпуска. Ако разбира се тъй милите шефове приели самолета в София ми я дадат!!!

Значи работите там и не сте видели никакви ленти и тем подобни ... ?

Преди седмица се шегувахме, че първо ще докарат ебола и който остане - ще му върнат парите от КТБ, те пък взеха, че го направиха...!

защо е спрян достапа на летише софия за пътници? сега кво излиза плъзва еболата налагат ни карантина и щем нещем роби на тиквата!!!

Ако наистина е спрян достъпа (предолагам че си го видял със собствените си очи) сигурно сега проверяват самолета

Стига сте писали измислици! Един луд обяснява , че не кацат самолети цял ден, сега друг луд обяснява , че достъпа до летището е спрян!