Започва ремонтът пред НДК, слагат строителна ограда

Обновяването на парковото пространство пред НДК започва с ремонта на фонтана и каскадите. Заради това от вчера се поставя строителна ограда на обекта.

Обратно в новината

Коментари - Започва ремонтът пред НДК, слагат строителна ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ремонт, който не сапочва с премахването на хексагоналния пето#У#ник, е само пилеене на бюджета. Искам на изборите градски референдум по въпроса!

Ето до това води управлението на ГЕРБ, Кръволокът Борисов и слугинята му - Кървавото Данче! Харчат народните пари не само за асфалт, но и фонтани и павета - добре поне, че са червени павета! А така хубаво Партията се беше засилила да "усвои" този парк чрез независимия "журналист" Слави Трифонов! Сега частни фирми щяха да строят тъй нужните на обществото ни МОЛ-ове, увеселителни заведения и офиси, без да се влагат държавни пари! Даже щеше да има секретна клауза - ако Слави не успее да си избие десеторно парите за 2 години, държавата да му доплати разликата!

Добре че нема да излезе 40 милиона, както Зимния Дворец на бившата Интровертност на Духа

най-накрая!

Това определено години наред е най-красивата част от страната!

Да най красивата част от София, като изключим шестоъгълния петоъгълник дето се роши..... и дето авторът му не дава да го разкарат , че е опасен....

Кое го рОши, бе Василев - вятърът или специален гребен?