Борисов помоли общинарите да не финансират ремонта на стадиона на ”Тигрите”

Премиерът Бойко Борисов спря решение за ремонт на стадиона на футболния отбор "Витоша" Бистрица, за да няма спекулации, тъй като той е картотекиран в него.

Обратно в новината

Коментари - Борисов помоли общинарите да не финансират ремонта на стадиона на ”Тигрите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах миличкия ми той, горканчо мамин! София прилича на лунен пейзаж, улиците, като след бомбардировка, тротоарите непроходими, кучета на глутници и всичката Мара втасала, че само стадиона на Бистришките тигри остана неоправен.

Място за рекалама.

Нека ползвателите на това съоръжение, начело с "Вожда и учителя" ББ да си го обновят със собствени средства, а не да го оставят без ремонт по популистки причини!!!

То не е ясно дали изобщо има нужда от ремонт. Минавам понякога с кола покрай него. Изглежда много по-добре от всеки друг селски стадион, който съм виждал. А това за 1200 места не зная как да се коментира. Целокупното населението на с. Бистрица според последното преброяване е малко под 5000 жители.

Моля със спестените парички да се направят велоалеи в Люлин!. Вътре сме 0.5 млн. жители а сме като в гето. Искаме велоалеи . Спешно! В бистрица си имат мотики да спортуват!!!

Поредната мутренска пи ар акция и действително будалите му се кефят.И след това всички ще лапаме мухите.

Аз предпочитам те да лапат нещо!

за пурви пут чувам за открита спортна зала....!!!!!това трябва да е някакво супер модерно спортно цаоружение!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо чудно, скоро ще има и тунели на открито. "Айде тая година открити, па догодина покрити"

Пред медиите "спира" инвестиция за 0,5 милиона за някакъв стадион, а същевременно,с Цв.Бориславова имат активи-банки,.... за близо 1 000 000 000 Лева(1 Млрд)! Той Дере българите Живи,а те му се кефят !!?? Народ от обречени Мазохисти !

Айде да не се обиждаме! Кой ви е казал, че са само 1 Млрд??? Аз за това ли толкова години съм се утрепала от работа?? За някакъв си милярд...