Рекорд: 24 723 зелени сертификата са изтеглени само за час

От днес преболедувалите Covid-19, доказан с антигенен тест също могат да получат документ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев е като Борисов

Браво на Радев само той ще ви оправи

Зелени сертификати,сега и децата ви ще оправя...ваксинирайте ги учениците по-добре...след 6-7 години ще мрат от рак,болести и ще са стерилни! Чудя се вече с тоя Covid-19 какво да измисля....обмислям ви противогази и скафандри...милиярди правя от вас глупаци...хахахахаха!

Е и защо тест за антитела не се зачита като доказателство за преболедуване? За много други инфекции тест за антитела е първият тест който се прави. Например хепатит.

https://www.nature.com/articles/d41586-021-01442-9

Носят се слухове,че след 1-2 години, Зеленият сертификат ще се свърже със система за социален рейтинг като в Китай, а също и за достъп до интернет.

за подобни малоумни коментари.... Кай разумно мислещ човек би ти повярвал в случая?

А ти вярваше ли преди 2 години че ще ходиш с маска на устата навсякъде и ще ти трябва документ за да влезеш в обществено място. Не нали! А на вас агитиращите за ваксиниране кой ви плаща? Май има кой.

За Румен Радев българите са овце,които само трябва да ядат и да се стрижат,когато влязат в болниците да се убиват за органи и пестене на пенсии. Румен Радев се е заклел пред гейовете в Брюксел да пречупи българския народ. Събаряйте Румен Радев и бандитското му правителство.

абе.... а нещо да докажеш можеш ли? Тая дума "докажеш" въобще знаеш ли я? Че тука троловете като ви попитам за доказателство и изпадате в гняв и ме псувате.

доволни ли сте или пак ще псуваме "Мунчо"

Много е обидна цялата работа. За изборите, да отидеш да си напазаруваш храна, платиш сметките и кредитите, да си свършиш някаква работа в администрациите, да се тъпчеш като в консерва в транспорта - може, там няма ковид. Но да си здрав, без симптоми и седнеш в заведение, да отидеш на фитнес, да влезеш в магазин или отидеш на екскурзия - не може, не заслужаваш, защото... И има хора, които не просто подкрепят това, но и открито злорадстват, че 80% от сънародниците им няма да им дишат въздуха и се разхождат спокойно в мола като в галерия. Подкрепят, даже и това да означава, че не просто няма да влезеш в мола като клиент, а и като служител - безработица, за която няма 18% ваксинирани да плащат чужди сметки и компенсации, нали? Иронията е, че сега много от тях също няма да са клиенти на много от обектите - възрастни, страхливи... Утре ако и на тях измислят някакви ограничения, добре ли ще се чувстват? Вируси и болести има и ще има. Не може все да се страхуваме и да ограничаваме хора, защото ни пречат. Реално ти не знаеш здравния статус на човека в транспорта до теб, например. Който се страхува и може да си го позволи - да се изолира и работи/живее от дистанция, нищо смешно не виждам в това. Защо до вчера никой не те питаше на входа на обектите здрав ли си, на много работни места също - а днес голяма загриженост. Кога е било това 14 дни карантина, защото си контактен, но здрав? И подобно заболяване да се доказва с тест??? Добре, ако толкова ни притиснат, ще се ваксинираме. Все пак, трябва и да се яде, а някои имаме болни родители, които не могат вече сами да пазаруват или ходят по институции. Тогава имаме право на известни гаранции, нали? Какво точно съдържат, защо продукти с изтекъл срок не се изхвърлят, както беше досега, вярно ли е, че ваксинирани не могат да даряват кръв, за какъв период и защо... Защото не може да ме сочат с пръст като безотговорна, а като ми се случи нещо необратимо сама да нося отговорност за последствията. Ако сме народ, а не овце, ще се въздържим от ходене тук и там и забраните ще паднат от само себе си. И без това охрана, продавач или барман нямат право да ти искат лична карта, даже и да ти пипат чантата, а какво остава за поверителна здравна информация като ваксина или тест. Аз вече реших, че няма да отида и да гласувам, даже и да ми е "позволено". Достойнство се нарича.

Радев събира рекет по 10 лева от всеки Антиваксър. Всеки ден милиони българи трябва да му плащат рекет за да работят. През Турското робство българи не са плащали за да работят. Махайте гадовете . .

Да изгоним фашиста Румен Радев. Заповядал на всички фирми да наемат само ваксинирани. Мръсен фашист е Радев.

Не ме кефи да ме маркират с пиктограма като на касова бележка или якенце от мола! Като ги говорех тия работи преди 20-ина години, конспиратор съм бил, антиутопия било...Те ти накрая кво стана! Отдавна сме се чипирали сами с телефона, сега сме и маркирани! Третата световна е отдавна избухна и май вече я загубихме доброволно!

Гласувайте за Възраждане и Костадин Костадинов. Само те махат мерките,ваксините и зелените сертификати. Възраждане връща грипа , който познаваме от десетки хиляди години.

ти луд ли си?

Моля ви - спазваите правилата и мерките! Не ходете в заведенияте, моловете и големите магазини... Земете си кеша от банките да не ходите и там да се редите по опашки и да се заразявате... Свободния пазар ще реши веднага - като доходите им се сринат и молият за промяна на сертификата....

Анти ваксарите в къщи като пандиз4ии или на село руските ваксини убиха хиляди и доказаха 4е не са ефикасни нов автогол за Путиновата пропаганда да живеят траловете и техните подложки Амин

Още една жертва на масовата психоза и целенасоченото разделение на хората на лесно управляеми групички. Знаят, че ако сме обединени, няма да се изпълни планът им да се маркират послушните овце и да се въведе социална кредитна система по китайски модел, базирана на въглеродните емисии на всеки един човек и на склонността му да слева измислени диктати.

Руските блогъри като разправяха, че това е реванш на Черния Интернационал (фашизма) срещу либерализма и либералната демокрация, аз им се смеех и ги мислех за идиоти и малоумници. Мина година и нещо и се оказа истина. Кои сега са идиотите и малоумниците - Всичките, които склониха глава и приеха Новия Ред. Впрочем и в Германия, нацизмът дойде на власт точно по тоя начин . Доброволно с избори,под предлог за спасение на народите. Що не учите история, бе?

24723 нови пътника за оня свят... R.I.P.

Пишете и прилагайте доказателства за преболедуване! Пишете и пилагайте доказателства за невъзможност да се ваксинирате! Заедно можем да преборим ламята!

сега ще ви набучкат и децата защото сте със зелен сетификат Проучване: Ваксината на "Модерна" е безопасна и ефективна за деца от 6 до 11 г. Препаратът развива силен имунен отговор у малките, а дозата е наполовина по-слаба от препарата за възрастни

Защо е забранена модерна в Скандинавските страни за хора под 30 години?

Защото решили да се застраховат поради "непубликувано проучване, което показва, че рискът от нежелани реакции в Moderna е по-висок". Но въпреки че временно спират използването на ваксината сматят да преминат изцяло на Пфайзер и отделно страните твърдят, че Модерна има добро съотношението риск и полза. АМА просто за да са от безопастната страна временно ще спрат използването на новата версия на модерна, а не че реално има заплаха и случай. Малкото като "защото фейсбук така твърди".

Това е следващата стъпка. Някои хора не разбират, че в историята няма случай на дадена свобода чрез подлагане на подчинения, както някои от сънародниците ни правят в момента с този зелен паспорт. Този терор няма крайна цел и "гол линията" бива местена постоянно, докато всички влязат в капана. Първо беше 2 седмици за изглаждане на кривата; После беше ваксината пази на 97%; После беше ваксината всъщност пази на 50% 6 месеца след ваксинация и ще трябва през 6 месеца да си биете експериментални препарати, ако искате да ви считаме за напълно ваксинирани и "свободни"; Скоро, както спомена, ще стане, че и децата ще трябва без никакво основание да се набодат с експериментални препарати (те не карат тежко Ковид и на практика няма смъртност при тях); И така до безкрай, докато всеки един се съгласи с анти-човешкия и дискриминационен зелен паспорт, наченка на социална кредитна система с QR кодове по китайски модел, с която в реално време ще биват давани или отнемани свободи на послушните и непослушните с плана за "зелена трансформация" планиран от глобалната неправителствена организация Световен икономически форум известен със срещите си в Давос. Тази зелена трансформация я готвят да се осъществи до 2030 година: "Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better". Или преведено от английски - "Добре дошли в 2030: Не притежавам нищо, нямам поверителност/тайни и животът никога не е бил по-добър": --- https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=7d22aaf01735 В това "зелено бъдеще" от хората се очаква да не притежават нищо и почти всичко да бъде взимано под наем: https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial. Davos Group. WEF". Несъгласните ще бъдат дискриминирани както сега се дискриминират несъгласните с насилствената ваксинация. Така че много да внимават и да се замислят тези, които са за този анти-човешки и дискриминационен документ. * Не ме разбирайте погрешно. Който иска, нека се ваксинира. Не съм против ваксинацията, когато тя е оправдана за тези, които попадат в рисковата група. Това, за което съм строго против обаче, е изкуственото разделение и създаване на 2 класи хора.

вие ще живеете в страх цял живот

Само бой по антиваксърите ще реши проблема !

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

Харесва ли ви новото нормално? Новото ни нормално е планирано още преди време от неправителствени организации като Световния икономически форум със седалище Женева, Швейцария начело с Klaus Schwab, които са известни с думите "Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better". Или преведено от английски - "Добре дошли в 2030: Не притежавам нищо, нямам поверителност/тайни и животът никога не е бил по-добър": https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=7d22aaf01735 . https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial. Davos Group. WEF" . Този процес на промяна течеше доста бавно досега, но откакто се появи Covid, нещата се ускориха със светлинна скорост, както несъмнено сте забелязали. Някой дори би казал, че Covid беше най-удобната причина този план да се приведе в действие в още по-кратки срокове. А какъв е планът може да се види от всички в книгата "The Great Reset" (Великото Нулиране) от същия този Klaus Schwab, основатeлят и президент на Световния икономически форум. Тези хора се считат за толкова дръзки и недосегаеми, че дори не крият какво дистопично бъдеще ни готвят. . Теориите на конспирацияте, относно случващото се в момента, вече се превръщат в реалност пред очите ни. Ако някой си мисли, че е случайност всичко, което се случва в момента, от появата на Covid-19 и отнемането на права и свободи на несъгласните с плана, до икономическата и енергийна криза, се лъжете. Светът бива деконструиран умишлено (Великото Зануляване) и реконструиран по изцяло нов "зелен" модел. Чувате ли честичко тази дума напоследък? Зелена икономика, зелена енергия, зелена сделка, зелено бъдеще...... зелен сертефикат? . Зеленият сертефикат е всъщност въвеждането на тази нова "зелена" система за обикновения гражданин. Тази система ще се базира на въглеродните емисии на всеки един човек и склонноста му да следва "зеленото бъдеще". Например, ще ти отнемат точки, ако притежаваш собствен автомобил и не ползваш обществения транспорт. За момента зеленият сертефикат служи само като удостоверение за ваксинация, но ще бъде разширен да включва в себе си още повече подробности от начина ни на живот и няма да е нищо по-различно от анти-хуманната социална кредитна система в Китай осъществена чрез QR кодове, в която на непослушните и неудобните на новото "зелено" бъдеще и "новото нормално" ще им бъдат отнемани социални кредитни точки. При определен брой отнети точки, почват да ти ограничават правата и свободите, както правят в Китай. . Може всичко това да ви звучи като научна фантастика, но е самата реалност и дали ще се осъществи точно 2030 година, както са планирали от Световния икономически форум или някоя година по-рано или късно, няма особено значение за тях. Важното за тях е, че нещата засега вървят в тази посока и вече без съмнение го виждаме в ежедневието си. Все пак се радвам да видя, че у нас все още са малко хората съгласни да им бъдат давани привидни свободи и сигурност (отнети от същите, които сега им ги връщат!) в замяна на приемане на троянския кон наречен "зелен сертификат", при който хората са сведени просто до едни QR кодове с определено количество въглеродни емисии. В една такава система, в която намаляването на въглеородните емисии е цел издигната в култ, намаляването на населението и спирането/забавянето на икономическия растеж са най-бързият начин за постигането на тази цел. Усещате ли вече накъде духа вятърът? Ако не, скоро ще усетите.

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Човече, богата фантазия имаш ! С ваксините се отнемали някакви свободи !? Ами почти всички държавни ръководители се ваксинираха публично, за да дадат пример на останалите ! И с това си действие, сигурно някой друг им отнема тяхната свобода ?

Сто плюса от мен! Натиснах ти плюс, а ми се отбелязаха няколко минус наведнъж!

Който е преболедувал трябва да има зелен сертификат. Какви са тия глупави срокове от 6 месеца или 1 година. Ще подпиша официално съгласие ,че няма да влезна в тъпите български болници макар да съм сигурен ,че няма да ме повтори,където като нищо ще ме уморят, но ваксина няма да сложа.

Що коментираш неща, дето не разбираш? Повтаря, и още как! А след 6 месеца защита имат само българските дебили. В цял свят се смята, че на проболедувалите, след 6 м вече защитата им е символична (ако въобще я има), и за бърз антигенен тест НЕ се издава зелен сертификат. Ама у нас.....както се казва, българса му работа.

Колко е дълъг естественият имунитет (то друг няма ама не било възможно без експериментални течности?!) от SARS?

Ама ти не четеш бе, брато ! Щом си преболедувал, що не си изтеглиш зелен сертификат ? Той важи като за ваксинираните ! И второ, разбрахме, че си антиваксър , но никой не те кара да се ваксинираш след като си извадиш този сертификат ! И второ, удължават валидността му за България от 6 месеца на една година, а ти пак си недоволен !? Какво искаш ? Или може би се изказваш колкото да не заспиш на работното си място ?

Май ти не четеш. Като мине една година или се боцкаш или получаваш комбинация от три пръста с преобладавщ среден от здравните власти ако искаш зелен сертификат.

Тъпо парче, антиваксър е някой против всички ваксини, а не само една.

То ако беше хубаво да си имунизиран първо в Народното събрание щяха да ги пускат само със зелен сертификат После президентството съдийте и прокурорите министерствата банките и държавните чиновници А те почнаха със селската кръчма и там ще си и останат

Не бъдете скрънзи Дайте по 200 лева за фалшив сертификат за имунизащия Когато 90% от хората го направят цялата тази дандания ще приключи Управляващите ще си затварят очите защото само така могат да се отчетат на господарите си че са изпълнили заповедта им

Те щото тези господари са малоумни и хич няма да ти видят поста.

язя па съм терикат - дадох 30 лева за фалшив положителен PCR - хем две седмици платена отпуска, хем сетификат, хем си почивам и ми плащат

Брех да му се невиди Как не се сетих по рано

Андрешковци, до къде го докарахме така? Забогатяхме ли, оцеляхме ли? Позор! Децата затворихме и първи по смъртност от КОВИД.

Въпреки, че те разбирам, това не е правилното решение, защото така реално се съгласяваш с функциите на този анти-човешки и дискриминационен зелен "сертификат", наченка на социална кредитна система по китайски образец, която скоро ще стане нашата дигитална лична карта и в която въглеродните ни емисии и склонноста да следваме заповеди ще са ключов фактор за това какви права и свободи ще имаме. Това ли искаме? Правилното решение е всички заедно, ваксинирани и неваксинирани срещу Ковид, просто да откажем зеления сертификат. Така ще знаят, че не сме съгласни с този анти-човешки дискриминационен документ. Едно мирно масово гражданско неподчинение няма как да го игнорират. Всичко зависи от нас. Има една световноизвестна мъдрост изречена от Б. Франклин: "Тези, които продават свободата си за временна сигурност, заслужава нито свобода, нито сигурност". Послушковците, които сега си купуват временна свобода и сигурност с тези зелени сертификати (отнета от същите тези, които им ги издават!), да не се учудят, ако след време те станат "неудобните" и станат жертва на решението си да си купят временна свобода чрез този заробващ "сертификат" за подчинение, сертефициращ нищо друго освен склонноста им да следват плана на Световния икономически форум, които всъщност са архитектите на тези зелени сертификати.

От години децата нямат достъп до детска градина, ако не са ваксинирани. Това не е нещо ново. Винаги е имало ограничения под една или друга форма.

И какво като вземеш фалшив сертификат, щом смъртността се запази висока? Много им пука на семействата на починалите че си олекнал с 200 лв.

Тези от рисковата група някой попречил ли им е да се ваксинират? Не. Имали са почти година да го направят. Защо някой друг трябва да е виновен за смъртта им, тогава? Това е все едно абсолютно всички да почнем да носим памперси, защото 0.05% от населението не могат да си контролират чревния тракт. Ето такава глупост прокламирате фанатиците на принудителното ваксиниране на цялото население, вместо това да се прилага само за рисковите групи.

Ужким нямаха да признават преболедуването за сертификат, а ето че стана!? Всеки ден или поне през ден променят мнението си по темата със сертификатите. За всички, не само за тези над 18 години, без учителите, С учителите, без признаване на атнигенният защото той така и иначе както и преболедуването. А сега едното с другото ще се признава. Ама ще важат само за 6 месеца, не ще важат за 365 дни. Утре какво ли ще измислят да променят?

Най-накрая! Изкарах го през месец април. Тестваха ме с бърз тест в спешното отделение. След това не можех да изкарам сертификат, защото трябвало да съм диагностициран чрез PCR. Днес обаче стана. Вкарали са и антигенните тестове.

Тепърва маркетинговите отдели на големите вериги магазини ще разберат, че оборот се прави не от психясали хипохондрици, а точно от дивите селяни... :)

На сертификата още пише август, а нали уж го удължиха на година?

И аз това питам! Пак нещо не е донаправено. И после върви доказвай до кога е валиден сертификата.

Чети регламента - пегламента за зелен сертификат предвижда една година функциониране на системата - от август 2021 до август 2022, затова и сертификата който важи една година до август 2022 (до тогава е валиден цифровия сертификат който го подписва криптографски). Ако периода на функциониране бъде удължен, другата година август ще ти дадат нов сертификат с валидност до октомрви 2022

Я дайте и статистика: колко от тия със новоизтеглените сертификати са ги взели за посещение на кръчма/бар, и колко - за МОЛ!

Какво значение кой за какво го е изтеглил? Това са преболедували хора, които са минали през вируса по същия начин като тези с PCR- те. Ако искат и на рамка в тоалетната ще си го сложат.

сертифициран вирусоразпространител... друга функция тоя сертифицат няма

Ааа, има, има. Ще става все по-"хубаво". Зелените сертефикати са троянският кон, с който искат да въведат анти-човешка социална кредитна система по китайски модел. Засега в сертефиката ще фигурира информация за това кой е ваксиниран против Ковид, но скоро ще съдържа много повече информация за това как живеем живота си и на базата на това ще ни ограничават или дават определени права и свободи. Всички ще бъдем сведени до едни QR кодове като в Китай, с определени въглеродни емисии. Зад зелените сертефикати и комунистическия безусловен базов доход стоят едни и същи интереси - въвежданетето и на двете са основни точки в плана на Световния икономически форум със седалище Женева, Швейцария. Неслучайно Световният икономически форум и Klaus Schwab са известни с думите "Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better". Или преведено от английски - "Добре дошли в 2030: Не притежавам нищо, нямам поверителност/тайни и животът никога не е бил по-добър": --- https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=7d22aaf01735 --- https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial. Davos Group. WEF" --- https://www.weforum.org/agenda/2020/04/covid-19-universal-basic-income-social-inequality/ --- Това дистопично бъдеще ни очаква, ако се съгласим с този анти-човешки и дискриминационен "сертефикат".

Прилича на хакерска атака.

А докога ще се игнорира решението на Европейския парламент и хората прекарали вируса и имат антитела остановени с количествен тест за антитела няма да им се дават сертификатите? https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32021R0953

Добре е да разбираш текста като съдържание , а не само отделните думички.

е добре да вденеш че фъксината няма нищо общо с вируса, важното е само да ти я вкарат... защо, ще стане ясно след няколко години ама ще е късно

аз попадам в точка 31 - гражданин на съюза ваксиниран в трета страна. Точква 23 задължава Бълхаристанските власти (като държава в която в момента се намирам) да ми издадат сертификат - те ми отказват защото не било направено ваксинирането в Бълхаристан. Също така ми отказват и ваксинация защото вече съм бил ваксининиран.

Абе раздайте на всички по един зелен сертификат до изборите и юруш на маслините! Това, че сме първи по смъртност на 100 000 калпака не е важно. Важното е да има сертификат който важи само в България...

ще си останеш. Такива като теб освен за духове и да духат за друго не стават.

Къде са Перу, Босна и Херцеговина и Северна Македония в тази класация? На първите три места.

На първо място сме по смъртност в света за последните 7 дни и за последните 14 дни на 1 мил. души. На първо място сме по смъртност от началото на пандемията в ЕС на 1 мил. души. На четвърто място сме по смъртност от началото на пандемията в света на 1 мил. души. Предвид тенденцията, скоро ще отвеем Северна Македония и Босна и Херцеговина. Затова пък нивото ни на ваксинация може да се сравни само с някои от най-бедните държави в света, които просто нямат достъп и не могат да се вредят все още до ваксини.

Mунчо газ пикае от яд, че служебното му правителство се провали тотално и че не успя да наложи зелената диктатура над народа.

Тези лаборатории имат ли капацитет да прават тестове на два дена на 70-80% от българите? Ако нямат заповедта за сертификата е неприложима и трябва да отпадне, както в съда, така и в живота!

Народът май намери правия път.

Чрез нарушаване на Конституцията, с неприложима заповед, която не изпълнява изискванията на закона, чрез чудавищна пропаганда и манипулация. Нали знаете, когато искат да закарат овците на заколение ги притискат от всички страни така, че да остане само един път. Глупавата овца влиза вътре и ѝ режат главата. Умната овца бяга в обратната посока, прескача оградата, оцелява и е свободна.

Чел си ти конституцията та да я знаеш. Айде прав ти път осъди държавата и вземи милиони за вреди и тормоз като толкова знаещ. Ама само по форумите и фейса сте знаещи , палячовци.

Борисов газ пикае от яд, че служебното правителство, се справя добре и отново ще имаме свобода.

ще имаш бе, капут?! Със сертификат ли ще ходиш навсякъде? После ще ти искат и днк проба, след това ще ти заявят че си техна собственост...

До каква свобода Първо си проверете правописа, ограмотете се първо и тогава пишете коментари в интернет.

Колко добре да се справя като сме а 4-то място по смъртност в света. При Бойко не можахме да постигнем такъв резултат, дори още когато нямаше ваксини. А сега, когато на практика има решение, тези се можаха, докато затъмнение до шията. Изчакваха, за да минат изборите и да не поемат отговорност заради налагането се мерки, мислеха, че вълната ще се разпространи по-бавно. Буквално убиха сума ти народ.

Трябва да се научим, че всяка диктатура в човешката история се е налагала постепенно. С малки стъпки. Преди две години ни принудиха да носим маски. Докато ни лъжеха че това е временно. Две години по-късно свикнахме. Сега ни налагат зелени сертификати и задължителни тестове. Отново, уж временно. Ограничават ни стъпка по стъпка. Докато свикнем с новата уродлива реалност. Ден след ден. Година след година. Децата ни ще израстнат в свят на маскирани зомбита. Свят на социална и културна изолация. Псевдо образование и фалшиви ценности. Свят лишен от елементарни права и свободи. Когато и последните от нас живели в други свободни времена изчезнат. Следващите поколения дори няма да имат представа какво значи да си свободна личност. Това е целта! Псевдоепидемията е само формалният повод. Преди бяха терористите. Отнеха ни основни права, в името на нашата сигурност. Сега е уж загриженост за нашето здраве . Отнемат ни още свободи. Утре ще е нещо друго. Докато се събудим покорени и подчинени. Това е целта! И това се налага в световен мащаб. Ако днес, утре и всеки следващ ден, не дадем отпор. Ще загубим всичко! Разберете, срещу човечеството се води война. От шепа самозабравили се влиятелни психопати. Свръхбогата върхушка решила че иска цялата власт, над останалата част от човечеството. Това не е теория на конспирацията а самата реалност. Тези хора не искат демократични общества. Те искат подчинени роби а не свободно родени мъже и жени

Браво за коментара! Един който вижда по-далече от носа си!

Искат Нов Световен Ред, пише си го и на еднодоларовата банкнота. И в Давос вампирите си казаха в прав текст, че ще ни зануляват.

Разбери , че извънредна ситуация при епидемия се приравнявана военно положение. Свободите се ограничават без последствия.

Това е лъжа. Няма извънредно положение в България. Има един тъп закон с подобно име, който не дава и не може да дава подобни права. Дори и при извънредно положение е забранено налагането на задължително "ваксиниране" с тези експериментални биопродукти с освободени от отговорност производители.

Трябва да питат учениците дали искат да ходят на училище. От това по-голяма диктатура не знам. Не проумяхте , че личната свобода е под общественото здраве като избор и ценност. Извън България май всички го разбират. Що тъй бе юнаци?

6. КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ДОСТОЙНСТВО ..................................................................................................................................... ( В частта биология и медицина). ПРЕДИМСТВО НА ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО Член 2. Интересите и благосъстоянието на човешкото същество имат предимство пред интереса на обществото или науката. 7. ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА БИОЕТИКА И ПРАВА НА ЧОВЕКА, ЮНЕСКО, 2005 г. ......................................................................................................................................... - Член 3.1 Човешкото достойнство, правата на човека и основните свободи трябва да се спазват изцяло. - Член 3.2 Интересите и благосъстоянието на индивида следва да имат ПРЕОРИТЕТ пред интересите науката или обществото.

ама декларацията не е закон. Декларацията е някой някъде си казал нещо. Няма никаква легална тежест. Аз като изляза от тоалетната и кажа "ей ся срах" това също е деклрация. Незначеща нищо за никой.

Ами то е като при секса. Ако то го вкарат наведнъж и казват,че боляло. А полека, полека, полеееееека... Докато влезе целия!

Браво!!!

Продължава да е грешна стратегията. Както каза един лекар сутринта, бабите и дядовците не ходят на дискотека, заведения и молове, нито ги вълнуват смарт часовници, а точно тях трябва да убедим да се ваксинират, защото са си все така най-рискови и съотношението риск/полза от ваксина е най-приемливо. Като начало 1) Ако сте сигурни в безопасността на ваксините, обявете, че държавата поема напълно риска от усложнения възникнали, заради ваксинация и махнете нуждата от подпис, защото това притеснява много хората. 2) Обявете една средна пенсия награда за човек над 65 г. желаещ да се ваксинира.

Средна възраст на починалите продължава да е над 70 г.

Колкото горе долу е нормалната възраст на почиващите по принцип.

Абе все повече и по-често има статии, и коментари от специалисти, че имунитетът на преболедувалите е по-надежден и продължителен в сравнение с този от ваксините. И да не говорим, че няма данни към днешна дата за повторно заразени. Затова, не мога да проумея, каква е тази безобразна дискриминация спрямо преболедувалите?

Точно това обяснявам и аз от година и половина. Изкарах го преди година, минах без проблеми през британския и делтата. И аз не познавам отново преболедували, но такива има - макар и много по-малко от ваксинираните И разболели се. При моите познати ваксинираните и преболедувалите са горе-долу еднакъв брой, а имам 9 ваксинираани и разболели се от тях и нито един дето е боледувал. Вече се появиха и сериозни цифри в посока на потвърждаване на този факт. От Израел, Англия и САЩ. Това е напълно достатъчно за мен.

sawo

Не само че има данни, а са масови случаите на повторно преболедували.

Това нямаше да е така, ако нещата се базираха на факти и логика. За съжаление, на все повече хора по света им става ясно, че тези зелени сертефикати не се базират нито на факти, нито на логика, а са наченката на социална кредитна система осъществена чрез QR кодове като в Китай, в която на непослушните и неудобните на новото "зелено" бъдеще и "новото нормално" ще им бъдат отнемани социални кредитни точки. За момента зеленият сертефикат служи само като удостоверение за ваксинация, но ще бъде разширен да включва в себе си още повече подробности от начина ни на живот и при определен брой отнети точки, почват да ти ограничават правата и свободите, както правят в Китай. Така, че тези, които сега си мислят, че си купуват временна свобода (отнета от същите тези, които им ги издават!) с тези незаконни, дискриминационни и анти-човешки "сертефикати", да не се учудят, ако след време те станат "неудобните" и чрез сертефиката им почнат да им отнемат и на тях права и свободи. Свидетели сме на това основните права на човека да бъдат безмилостно погазвани в уж цивилизована и демократична Европа. Такова нещо бих си представил само в Китай и Северна Корея.

Радев как ви набоцка всичките с тези зелени сертификати, направо сте ми смешни...

Сертификатите с PCR тест все още са за 180 дни.

Да, и моя е така - важи до май 2021 г. Това според мен е заради валидността му в ЕС, а тук проверяващите ще трябва да смятат наум .... Както и да е, можеха да издават БГ сертификат за който не му трябва да пътува в чужбина. А така излиза че държавата издава документ с неточно (не невярно) съдържание ...

Баркодовете за преболедиувал с антигенен тест не се разчитат

Ама ти знаеш как да го прочетеш