Туитър съобщи за рекламни постове, финансирани от Русия

Микроблог услугата Туитър е информирала Конгреса на САЩ за рекламни обяви, публикувани чрез акаунти на руската телевизия Ар Ти за американската аудитория.

Обратно в новината

Коментари - Туитър съобщи за рекламни постове, финансирани от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та чак са скучни. Вече 8 месеца търсят руска намеса, комисии направиха. Сума народ препитаха. Милиони изхарчиха. И нищо. А мирясайте и вие там, че и наште журналисти да кротнат.

При нас тези пари ни стигат и за кмет.

на това българина казва: търсене под вола теле.

Ужас! Руснаците са вече тук. Заключете вратите, затворете прозорците, проверете под кревата и най важното изключете телевизора.

Телевизията нормално се рекламира. И каква е тогава връзката им с изборите в САЩ. Голяма простотия. Нещо горките американци съвсем са изтъпели и ги изтъпяват. Ако продължават така, ще се върнат обратно на нивото маймуни.

Спирам с ракетите! Започвам да правя термоядрени реклами в социалните мрежи. Хем по евтино, хем ще си избера и по-голям идиот от тоя Тръмп, в САЩ е пълно.

Тези най-накрая ще си повярват, само се чудя що е нужно и други да карат да им вярват?

САЩ могат да бъдат съборени със 274 000 долара.

RT (Russia Today) е телевизия в САЩ. Целта е да чуят другата гледна точка. Но какво ненормално има да се рекламира там? Това е все едно да обясняват, че не може тук да има реклама на Кока-Кола!

Краварите съвсем изкукаха. Какво странно има в това телевзия да се рекламира в социална медия? Това сигурно е недопустимо!? :) Дали пък да не продължим конспирацията и да проверим дали БТВ имат Фейсбук!? :)

Ако постовете не са от Решетников - не ми ги хвалете..

аз пък не виждам нищо лошо ако каПутин се е бъркал в изборите чрез постове в социалните мрежи. Този си е мислил, че ще му е угоден на външната политика - подкрепил го е. Не е манипулирал нищо освен да прави реклама. Проблема си остава изцяло на каПутчо. Хората са казали - внимавай какво си пожелаваш, щото може да се сбъдне. Е... сега ще си сърба попарата и ще я "духа" да не му пари.

Че те американците нали приеха някакъв закон, с който отделят милиарди долари за "подпомагане на демокрацията в Русия", демек за пряка намеса. И после се оплакват, че Русия похарчила малко пари за туитър и фейсбук публикации. Ама че цинизъм.

"Не сме установили акаунтите, свързани с такива действия, да имат явен руски произход", подчертава Туитър. Същото каза и Цукенберг в началото. После го притиснаха и той каза че все пак открили няколко реклами и ще предаде данните на Конгреса. ПАК ПОД ВОЛА ТЕЛЕ СЕ ТЪРСИ.

та значи, лудите говеда от Краварника, могат директно да дават пари под масата на педократа блядка Насрални, за да агитира в полза на тяхната педерастка политика...Но руснаците не огат да пускат туитове в общественото пространство, а?Та къде е логиката?

Затова ли Тръмбъла виси по 24 часа в Туитър?

парите от рекламните постове? А туитър, кво ше кажете ?

Ако руснаците са в състояние със сума от 274 000 долара да повлияят на изборите в САЩ, значи са велики! Америка харчи милиарди в редица страни с единствената цела, да манипулират управлянието им и резултатите не са особенно големи. Смешна пропаганда, та чак жалка.

Какво ще прави Туитър без рекламни постове ?

Извинявам се за повторението ...но тоталитаризмът преди 89 г ...ряпа да яде ...

"Работническо дело" ряпа да яде. Днешните американски медии публикуват глупост след глупост. Жалко, хубава държава беше САЩ, но сами ще я съсипят от алчност и омраза един към друг.

Само за 6 месеца тая година преводите на държавния департамент на САЩ за неправителствени организации от тип "Америка за ... нещо си" в Русия надвишава 200 млн дойлера и - нема резултат, а руснаците с два-триста хил. си наложиха своето.

Аааа ефект от тези 200 милиона има, ама няма кой да притисне големите социални мрежи да кажат колко от постовете са платени от АНСА, ЦРУ и т.н.

Свирете тревога! Купете си хапчета, свещички, памперси, храна и вода за две седмици! Русия се е скрила под кревата ви. Руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Балерини от Большой театър ще изнесат спектакли в България! Подло и коварно! През декември! Ако още не знаете, Лебедово езеро е комунистическа пропаганда!

...Добра демонстрация на черен хумор, колега! Но, имай предвид, че колкото и невероятно да ти се струва, има хорица, които ще приемат писанието ти, за "чиста монета"...

"Не сме установили акаунтите, свързани с такива действия, да имат явен руски произход", подчертава Туитър... ...Някакви въпроси?... Или ще продължаваме да я караме на принципа "една жена каза"?!

Официално: За президентската кампания 2016 Тръмп е похарчил 322 милиона долара. Клинтън е похарчила 565 милиона долара. Демократи, Републиканци и независими кандидати общо са похарчили около 6.8 МИЛИАРДА долара. Горното според Блумбърг. За избирането на президент на САЩ Кремъл е похарчил два милиона долара, според разследващите. Излиза, че два милиона долара (0.4% от бюджета на Клинтън) са обърнали изборите. Някой дали вярва на това?

дърти гадни военни тролове с вмирисани зелени чорапи, стига сте работили за злото, ще сте в 9 тия кръг на ада и ще се преродите като мравки

Вчера плю по Клинтън, днес и лижеш Минджата. Как да те разбираме?

Цялата работа е заради това, че вчера Уикилийкс съобщи за целенасочена кампания в полза на Хилъри Клинтън във Фесбук. Днес нарочно излиза тази контра новина в Туитър. Действат в синхрон за прикриване с контра *айнометите, а уж са конкурентни социални мрежи и има "плурализъм"...

Тия вече надминават политиката за преследване на вещици от средновековието.

ЗАБРАНЕТЕ РЕКЛАМАТА В ЦЕЛ СВЕТ СЕГА! ТЪКМО МИ Е ПИСНАЛО ОТ СЕКИ ПРОЗОРЕЦ ДА МИ ИЗСКАЧА РЕКЛАМА И ДА ПОЛУЧАВАМ ПОСТОЯНО НЕПОИСКАНИ SMS И МЕЙЛИ!

през 2016 г., "е рекламирала 1823 туита, насочени безспорно или вероятно към американския пазар" ПОСЛЕДНО-БЕЗСПОРНО ИЛИ ВЕРОЯТНО

Не се хаби Параноя не се лекува с убеждаване. Параноя се лекува с хапчета.