22 партии и 7 коалиции се регистрираха за изборите

За участие в изборите на 5 октомври се регистрираха 22 партии и 7 коалиции. От ЦИК уточниха, че регистрацията на инициативните комитети е до 25 август.

Обратно в новината

Коментари - 22 партии и 7 коалиции се регистрираха за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки регион в България трябва да бъде представляван от различна партия. 28 партии и те така... Така поне ще се знаят във всеки регион за кой гласуват.

Шепа хора сме пък всеки път сумати партии и коалиции се записват за изборите... Що за идиотизъм и различни интереси в нашата скромна държавица?

Изобщо не ги интересуват избирателите,борбата е за техните "бюлетини".Пука им и за партиите-вигенин не става за нищо,но станишев е разпоредил да бъде депутат.С тези листи бсп се самоубиват,герб- също, просто ще сменят дидо ботевградски с някой подобен,изглежда без проблеми са само дпс-всички ще им се мазнят за да ги подкрепят за правителство,защото там вече се разпределят парчетата от баницата.

над 121 депутата...смях,ако плевнята и близнака не фалшифицират изборите(което е малко вероятно да не го направят) геберастите надали ще имат и 50 овце в парламента

Грешка! Един овчар и 49 овце, които да влизат и излизат по команда :))

по-точно един КОЧ и 50-тина овци

Добре лъвче! Да се набива в главите на балъците -" изборите ще бъдат фалшифицирани"!

Добре че ГЕРБ успяха да се регистрират първи! Иначе не ми се мисли тъпите им фанатици кой щяха да вкарат в парламента! Сега най-важното е и Боко да е номер едно в листата, че иначе някой може да му дръпне кокала :))

негодния. материал не става лекарства скъпи храна боклук а те мълчат спорят кой бандит е по по няма стачки кат ...по зле сме от полвин африка

Ще търпиш. Сега кат се изкендзат пак сънародниците в тъмната стая..оф не оф това е.

Да се набива в главите на балъците - " всички са маскари"! Балъка трябва постоянно да е в мъглата!

"партиите " и коалициите повече от избирателите бре.....Това повече мирише на лов за субсидии, от колкото на избори!

Дадох ти "-" и знаеш ли защо???ю Защото с такъв "пост" и баба може да се прави на "лоялна"и да "обира" лаврите".... Що като си "лоялен" не се опита да анализираш нещо от партиите.. Коя каква е ..има ли десни... леви..има ли независими от БКП/ДС... Има ли смисъл изобщо да гласуваме .. За коя - ако има смисъл... А това- твоя "пост" е едно лесно пускане по"нанадолнището"... Не е ли време / питам се /или да говорим конкректни неща..или изобщо да спрем да се правим на "умни"..????? Сайта и с лоялни и без лоялни - си е постоянно западащ...няма смислени попстове..няма "раздвижване'...???? Само "тролове' и "удобни" "лоялни"... Настава скука пич... ??? Ти какво мислиш по "темата" //????

Едно заглавие от вестниците тази сутрин ме накара да се разсъня окончателно:Хазната празна,пари има до ноември.Е как така празна.Нали взеха над 10 милиарда заеми,няма построено нищо,пенсионерите се облажиха с по 5 лева и сега пари няма-действайте.Къде потънаха тези пари и някой от предишните ще даде ли отчет за похарченото и откраднатото.Или прокуратурата пак ще замълчи многозначително.

Питай Станишко и Ореховски

И ще чакаме 8то чудо на света.

За кого лява бе пиянка? Лява за вашите другари(близко мафиотско обкръжение и обръчи от фирми), за синовете и внуците на управляващата върхушка и тъй нататък. Вижте си електората... Болни хора над 65 години с остра форма на склероза и хора продаващи гласа си за 20 лева. БСП -левашка България.

Това да не е някаква шега?22 партии?И още някакви коалиции?На една шепа народ в БГ,това си е направо за рекордите на Гинес. God bless BG!!!

А защо всички плюят против ГЕРБ??? Защо всички други партии се обединяват и разединяват,не спират да плюят само против ГЕРБ??? ББЦ,ВМРО,Атака,БСП,ДПС-ДС,НДСВ,РБ,ГОРД,НФСБ се обединяват и разделят постоянно,но и не спират да плюят само против ГЕРБ,това са само част от пипалата на мафията,а явно нея нещо я е страх от този ГЕРБ....

затова всички плюят срещу тях!

А БСП, в комбина с Турците и Бареков са ангелчета неземни, само за благоденствието на народа мислят:) Питай вложителите в КТБ.

... лява България = нама България

....22 партии и 7 коалиции се регистрираха за изборите.... ....това трябва да е шега... ....това не са партии , а структури на ДС и нищо повече, субсидирани с бюджетни пари от държавния бюджет на страната....въпроси... .....партиите трябва да имат задължителен членски внос и да представят ведомост за платен членски внос на партийните си членове, за да се регистрират в цик....това първо .....второ ....същото важи и за коалициите... ....вижте.... ....една адвокатска колегия има задължителен членски внос за упражняване на професия.... .....а какво да говорим за управление на държава и държавни ресурси.... ....и за кадри... ....разбрахте ли защо, или да ви го повторя..... ПС: по тая изпитана схема на ДС, няма как да се провеждат демократични избори в БГ..... ....сега да не вземете да питате какво трябва да се прави....знаете!

Съгласен съм с всичко, с изключение на ДС. То какво е, съществува ли в момента, кой му е шефа и прочие? А иначе, че е необходим пълен бойкот на тази порнография, наречена избори е очевадно! На времето, при бай Тошо не само нямаше партийни субсидии, но най-голямата и управляваща партия - БКП се издържаше единствено от членски внос и не взимаше и един лев от бюджета. Нещо повече - депутатите не бяха на заплата към НС, а си работеха в различни предприятия и само когато се налагаше се събираха за да обсъдят и приемат някакво изменение на стар закон или нов, като само за това време получаваха допълнително възнаграждение. А сега НС всеки ден приема нов закон и ни обясняват, че това е най-важното нещо за страната ни. Други държави имат закони на по 300 години, а ние всеки ден- нови закони!?

"На времето, при бай Тошо не само нямаше партийни субсидии, но най-голямата и управляваща партия - БКП се издържаше единствено от членски внос и не взимаше и един лев от бюджета. " А СТИГА БЕ:)

Ами то затова народът ще продължи да хрантути 240 никому ненужни депутати, защото така се дава възможност за манипулиране на коалициите и осигуряване на контрол над НС и съответно правителството. Няма място за изненади!...

стига сме си припомнялу с умиление за абсурдите при баи тошо. светът е 100 години пред нас, вижте токио, сингапур, шанхаи, америка, канада, западна европа... аре стига глупости и умиление и глупави примери ами се хващаи да бачкаш и си намери някои умен шеф които да слушаш

и това никога няма да се промени. Ние от ДС, командваме държавата. Като чуете, че на народа трябва да смени чипа или материала бил лош, това са наши хора.

Понеже съм го направил, съм стигнал до този извод.

Двадесет и две партии и цели седем коалиции си точат зъбите да ни дерат кожите! Ако нямаше депутатския имунитет, партийните субсидии и високите заплати дали щяха да са толкова? Добър бизнес за наша сметка, много добър! Но като има овце, ще трябва и да се стрижат! Идете и гласувайте за своите изедници и после, много моля - да няма изненадани и недоволни!

баи стоене, ти без пари ще отидеш ли да бачкаш в парламента? кво сте ревнали против субсидиите? естествено че депутати трябва да взимат достатъчно и да са добре платени за да имат стимул качествени хора да искат да стават депутати. друг е въпроса веднъж станали депутати как спазват закона и колко са морални и принципни. иначе във всички дърявиима злоупотрба с власт, въпроса е гражданите и медиите да упражняват контрол

Дръж се народе! Тия глутници за твойта кръв се точат!

как да вдигна избирателна активност до 100%. Изборът да бъде справедлив и да даде урок на политиците. Освен да можеш да гласуваш за избраната партия, да можеш да задраскаш най - мразената. Събират се плюсовете и минусите и се отчита резултата. Ако партията победителка остане под нулата, няма субсидия. Ако е примерно +5 гласа получава 5лв.

21 партии и 7 коалиции, и накрая се обединят в едно - БСП-ДПС-ДС!!! Октопода и пипалата му,всички в едно против ГЕРБ!!! До,като има прост народ,ще има и БСП-ДПС-ДС!!!

humfry

Ти току-що обедини и ГЕРБ с останалите, ама май не разбра.

Не съм,партиите са 22 !!!

Докато има прост.... (Народ няма отдавна), все така ще е. Герб,дпс,бсп,ала-бала... целта на всички тях е да се нагушат максимално преди пълният разпад на България....

Хората ти казват, че не искат никоя партия, ти обаче продължават да им пробутваш партийна пропаганда.

lu4ka

Винаги са били едно БКП(ДС).

humfry

Хайде, дойде и другия партиен трол. А разклоненията на БКП не са ли едно или те са друго, нещо различно?

17 хиляди на месец получават политическите партии за всеки един избран депутат.България ,една от най бедната страна в Европа,има най висока партийна субсидия на глава от населението в света.Италия,Германия,Русия имат около 10 пъти по-ниска субсидия от нас.Ако влезнат 50 честни хора в парламента ,ще направят чудеса,смята Минчо Христов ,независим народен представител в 40-то народно събрание-от "Минчо Христов за Фрог"

humfry

Така е принципно, но пропусна да кажеш кой номер е бюлетината на Минчо.

ще пропусна и няма да се кандидатирам и за тези избори. Ще почакам избирателите да поумнеят и тогава.:)

humfry

Ще си умреш от чакане :)

я кажете ся колко са реалните партии и колко са разни капути като оня певец скакалец, яне лайняне и други подобни

Abu Talib

По отношение на инициативните комитети е приложена дискриминация.Техните кандидати могат да се впишат само в една област, докато тези на партиите-навсякъде. Няма никакви пречки всички кандидати да се вписват в ЦИК , а не в ОИК.

humfry

Партиите и коалициите в България ги виждам като едно котило от хиляди змии, които постоянно си сменят кожите и се отъркват едни в други, докато чакат да прилапат някоя заблудена душа, паднала в смъртоносния им капан.

Пропущаш фактора ,,Трета младост "-горещи сърца и каменни глави.Малка част от тях се борят да нямат таван пенсиите им ,а голямата част си мечтаят да могат да си купуват по една кисело мляко всеки ден.

humfry

Я ми кажете откровено, има ли някой, на кого да не му е дошло до гуша от партии и коалиции в България?

ДИР-а, оправете си заглавието. Правилното е: "22 мафиотски организации и 7 мафиотски коалиции се гласят да грабят де що е останало от България и от българите". БСп,СДС,НДСВ,ГЕРБ, ББЦ, и др., са само някои от имената на тези групировки.

humfry

Само член на въпросните структури може да ти сложи минус, аз друг начин не виждам!

или дребна , злобна душица

Притеснявам се за БСП-то , Дали ще мине 4-те % ?

Ми да кажат, колко цигански партии има в коалицията и ще хвърляме боб :-)