Реформаторският блок остава единен

Реформаторският блок остава заедно, Националният координационен съвет прие оставката на Политическия съвет.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок остава единен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Москов ни върна в първобитно-общинния строй. С палец ще оправя здравеопазването.Не му трябва образование - палеца му е достатъчен..........Представяте ли си какви хора бяха министри на България!

пък някои хора вярват че първобитно-общинарския строй идва от следфеодална русия..

"Подкрепям "аз".Това трябваше да го направите преди изборите, ама нали "много вождове-малко индианец".....По-добре се върнете към някаква професионална работа, че и нея ще забравите.

Що не вземете да повторите пиеската...и ако Монтескьо е визирал заю баю средногорски - свършено е с Да България...

Само убихте се!Не остана какво да се обеденява.Глупаци!!!

Пари няма действувайте !

Слабото място на РБ е Кунева!

Късно е либе за китка. Реформаторския блок отива в историята, властването му и министрите му бяха пълен провал.

Да не забравят само техния предишен коалиционен партньор Корман Исмаилов, че иначе някои хора могат да се объркат и да си помислят, че ще работят за доброто на България.

Започва обедняване...

не остана какво да се обеденява.Глупаци!!!

Все пак, някои от десните "баш бабаити", както е редно, събраха сили и мъжки подадоха оставки. А политическата шафрантия тръгнала да "обединява" Но...някои неща са гинетични. А за мъжко поведение, като оставка, дума не може да става! От такива мазни плужеци България най-много е патила!

До два месеца такива протести започваме, че на тия дето са в парламента България ще им се стори тясна!

а като за начало, що не вземеш от някъде на заем, та да си платиш наема за сутеренчето?

файтона се събира, тия са пълен ташак

Тези са като зомби - отдавна са мъртви но продължават да се влачат и стенат разлагайки се. Човек трябва да е много негнуслив за да се асоциира с група в която е Пръмова.

Да ви обединят при дедо до един. бе вие луди ли сте или на луд дрехите носите? С кого ще се обедините???? С Радан? Че то цялото БСП и ГЕРБ да се бяха събрали и да се чудеха преди изборите как да ви наврат в кучи задник нямаше да го измислят... Ама не и Радан Радан е пич та дрънка, наше момче комунист - където мине , после трева не никне .... Обединявайте се ..... Три файтона народ не е трудно и да се обединят и да се ..... Римата си я сложете по усмотрение.

Ами радан изигра своята мисия ,следващия троянски кон да влиза...

ха ха ха Кунева си седи .Обединение с тия и между тия е безмислено. трябва да се махнат всички лидери (основно Кунева,Лукарски,Москов и Кънев)и да се подпишат,че няма да влизат като патерица на Боко.

Тези измекяри ще ме спукат от смях...вчера минаха изборите, а те се обединявали...да ви обединят отзад!

Десни? Какви десни, с тези леви номера?

ГРАДСКИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ ЗАПОЧНАХА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ СЛЕД 4 ГОДИНИ. НЕ Е ЛИ МАЛКО РАНО?

Mосков трябва да поведе България !

Никой не иска да върви в гробищата.

Москов мечтае да стане министър на Баце,Нова република и Да България не искат управление с Герб.. Това е разделителната линия. Москов на какво се опитва да прави хората?

СДС 1989 - 2017 Прости им боже греховете. Повечето от тях не знаеха какви пакости правят

У дясно много вожд малко индианец и резултата е на лице.

Реформаторският блок отива там където му е мястото. Ще води политически дискусии по кварталните кръчми. Единственият им шанс беше да се прилепят като репей за някого, като успешно го правеха до сега. Оказа се,че останалите вече са се научили да се пазят и този път не успяха. Загубиха вече завинаги.

Леле...ами сега,дано след 4 г. да имат един депутат,но кокъла е голям за тава се натискат я депотатче я субсидия дего, тоя кънев,имаше се за голяма работа

уя е мек и не рипа!

Сега ли се сетихте.Ако бяхте обединени може би процентите щяха да бъдат около 10

до изборите наесен се очаква и пълния разпад на неуспялото дясно...защото както във всичко в бг винаги и във всеки тлее онази изконна брънка ...нейно величество брънката на злобата и завистта:)

клишето на нар. събрание да се смени на: деленето не прави силата!

Тия не разбраха ли че хората ги отписаха вече! След 4 години дори няма да ги помнят кои са!

Москов, като обединяваш "горките" десни, да не забравиш и Женята Михаилов. Изпуснахте го този ценен кадър и човеко се обиди и избега у ДОСТ.

Много добре, Реформаторският блок трябва да остане обединен. 3% - това е твърдото ядро, което може да расте. С Глас народен беше спорна коалиция. Да България и Нова република нека се развиват, желая им успех! Бъдещето ще покаже.

Абе и Пешо вика че требе да е твърд и да расте, ама-а...

too little too late

В ТАКА НАРЕЧЕНОТО"ДЯСНО",СА ХОРА БЕЗ ГРАМ ИДЕОЛОГИЯ!!!ЕДИНСТВЕНО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ И НАРОДА НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СИ НАДЕНЕ ХОМОТА,КАТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!!!НА КОСТОВ ДАЛАВЕРИТЕ ОЩЕ НИ ДЪРЖАТ ВЛАГА!!!

Тъпанар!

Опа-а-а!

За място на новообединителната им сбирка, предлагам - лозето на Никола Габровски. Гарантирано дълголетие!Виж БСП.

Д-р Москов, всеки разумен човек на ваше място, след като погледне само написаното в форума по негов адрес, незабавно би приложил съответната доза анастетик и да сложи край на мъки и болни илюзии. Не се мъчете.

Не може да има обединение в дясно. Причината е проста. Много вождове малко индианци.

Зализаният Лукарски е материално същество което се интересува само и единствено от лични облаги.

пак ли ще се обединяват боклуците, дето никой ги не иска....

Реформаторските смешници се издъниха умно и красиво, по най-идиотския възможен начин. Но остават единни за бъдещи издънки...

Ако тия байчонци се бяха обединили имаха шанс да влязат в парламента и дори да изместят ДСП от четвърта позиция, а дървото марешки изобщо нямаше да е вътре.

Момински мечти, Нинче.

сетила се Мара да се по .... ара

Отмениха ли субсидиите?

А Мигрена, таа смръдла безподобна, къде се покри? Таа ми ти кукумявка

Който и да е Мин... Председател, дано върне Москов за Здравен.../ Да си довърши работата човекът. .

Ще го върнат в Клиниката за нарко Зависими

Очакваме Москов да върне 300 млн. за машинките за пръстови отпечатъци. Вече са извън закона. А не да ми Бръщолеви глупости

Как да ги върне? Нали му трябват за кока и амфети пико! И той е човек:)

И аз съм за ..обединението.. / Курсът ми е крив и...сочи в ДЯСНО. Затова го пускам свободен в десния крачол. .

Нямаш грешка!

,,В Реформаторския блок остават единни" Смях до посиняване! Как единни с лидери:гей,луд,предател(и) некомпетентен и т.н. :) Ако това е единство,здраве му кажи:)

Реформаторския блок, нали бяха в Правителството на Б, Борисов досега... Ако някой е крадял, тия са го оставили... Всякакви комунисти и крадяха, обаче РБ, въпреки е имаше най- много министи, не уволниха Крадливите и Корумпираните... Реф блока са виновни за всичко в момента...

Кака Цона, Ицката Бойкиев, Емил ''Левски е л*о'' Джелем, Виктор ''Айсберга разделен'' Стоянов, внучета на ЦК, Радан, Трайчо...