Плевнелиев: Успех на ”Лудогорец”, нека състезанието е честно

"Нека състезанието бъде честно и победи по-добрият отбор. Успех на "Лудогорец", пожела президентът Росен Плевнелиев за мача между "Лудогорец" и "Реал Мадрид".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Успех на ”Лудогорец”, нека състезанието е честно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази вечер в новините по БНТ1 даваха как президентчето приема собственика на "Лудогорец" и Третия шеф на ФК Реал, Мадрид. Абе няма ли този човечец читави съветници, кото да му подскажат, че подобни несръчни ПР действия имат точно обратния ефект, просто защото принизяват през.институция и държавата и са унизителни за самия президент? Ех, материал...материал, липса на традиции и провинциален манталитет!

Парите купуват титли и купи, историята ни няма кой да ви я купи....

Понякога, макар и малък, не трябва да го показваш, защото може да е смешно в очите на много хора. Мач между 2 клубни отбора в групите на ШЛ се приема за нещо нормално.Президентът ни да приеме Вицепрезидента на РМ поради среща на РМ с Лудогорец от групите на ШЛ и среща, която се приема от РМ за екскурзия, ми се струва унижение за нас като нация и държава. Не идва всеки ден РМ, да.И какво от това? Това е Президентът ни, мамка му.И среща вицето им, мамка му.За някаква протоколна среща в ШЛ, мамка му, от групите, мамка му. Пореден гаф на Президентът ни и администрацията му!

Певофшорски да каже нещо за цената на тока, а не да се занимава с футбол. За какво е на този пост, ако не за да представлява народа. Какъв клоун, просто не е истина!

На Офорко Безхаберников вредитески.

ПлEVNелиев да не се прави на приятно разсеян, занимавайки се с футбол, а да каже как гледа на увеличението на цената на тока??! Защото и към неговите прозорци ще захвърчат съвсем скоро яйца.

Бойко бил картотекиран за днешния мач нищо, че е с високо кръвно. появата МУ по загащен зелен потник щяло да предизвика конвулсии в изнежените роялисти.

И какви успехи е постигнал Лудогорец досега в европейските турнири?Той, като надето в Итрополе дето питаше дали Стоичкон играе там.

Плевньо и той да си направи рекламата с Лудогорци,както си правеха реклама с Хр. Стоичков пък сега го плюят завистливците-лескари.

Аз пък искам по-слабият да победи.

Добре,че е делиорманския Лудогорец та да видите световни отбори в шоплука.

А вие да играете на националният стадион у шопско,че си нямате у село такъв:)

В случая няма делиорман, няма София, има БЪЛГАРИ и ще викам за тях. Само че онзи ги уручаса - ако/когато паднат, ще е заради него!