Брюксел улеснява разводите при смесен брак

Четиринадесет от 27-те страни от ЕС, сред които и България, се готвят да приемат общи правила в процедурите по разтрогване на смесени бракове.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел улеснява разводите при смесен брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Эащо ги слушате бе хора ,никого няма да слушате най доброто е да си простите и да си эапаэите семействата всичко омръэва ,всеки ден ,дасе любиш снай красивата жена на света , след някой ден ти омръэва ,и става беэинтересна, или ,всеки ден да ядеш пържоли пак ти омрээва и оставаш употребен след ,време раэваляш семейството,децата се раэдират между майката и таткото ,растат с комплекса на раэведени родители между раэдорите на родителите ,след което се раэболяват, и иэперкват, не се поддавяйте на теэи тъпи помисли.

За децата е по-добре да имат и двамата си родители, пък макар и разделени, отколкото да слушат всеки ден скандали и единият родител или съпруг да убие или да разболее другия! Нужно е да се научим как да се отнасяме толерантно, честно и учтиво един към друг, за може да се получи щастливо или поне поносимо съвместно съжителство, а също толерантно и културно да се разделяме и развеждаме, когато това е необходимо.

гей браковете кога ще ги легализирате ?