ФБР и прокуратурата в САЩ разследват Сеп Блатер

Федералното бюро за разследвания (ФБР) и прокуратурата в САЩ водят разследване срещу президента на Световната футболна федерация (ФИФА) Сеп Блатер.

Обратно в новината

Коментари - ФБР и прокуратурата в САЩ разследват Сеп Блатер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На какво основание,американските служби си позволяват такива правомощия?Те какво,извънземни ли са,че да разследват във всяка държава където пожелаят?На какво основание?Има си правни норми ,които трябва да се спазват от всички!Това ли им е демокрацията? Защо Блатер се отказа от пост,който спечели само преди 4 дни и то с явно превъзходство? Който може да мисли ;вече се е сетил!Ако беше корумпиран,дали щеше да се кандидатира пак? Имам питане към редакторите на "DIRA". ЗАЩО ПУБЛИКУВАТЕ МРЪСОТИИ И НЕЦЕНЗУРНИ НЕЩА ПО АДРЕС НА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ? И ИЗОБЩО НА МРЪСОТИИ? КОГА ЩЕ ОТНЕМЕТЕ ТРИБУНАТА НА ПРОСТАЦИТЕ? ИЛИ ТАКИВА СА УКАЗАНИЯТА? Всеки може да харесва или да не харесва един или друг лидер,но това не е основание да се говорят цинизми и мръсотии спрямо него.Защо ги публикувате?

Маулана Фазлур Рехман,лидер на ислямската сунитска партия - новият генсек на ФИФА!

ФОФА, ФАФА и ФУФА, както и във всички останали международни спортни организации, има огромна корупция, го знае всеки нормален човек, и то от много години. За мен една от най-голямите мафиотски организации е световния спорт, казвам им го на ФБР, пари не им искам за информацията. Защо точно сега обаче копоите на ФАЩ осмърдяха обстановката? Очевидно има по-далечна политическа причина. Американските престъпници вкараха политиката във спорта, което е недопустимо, но за демократите като тях всичко е разрешено, както знаем. Ще видим какви панаири ще направят, всеки нормален човек може да се досети каква е целта. Аз не се интересувам от футбол, простаците дето се интересуват ще страдат.

ФБР не се интересува от международни спортни организации, а от престъпления с използвани американски банки за транзакции. Така че - не се пресилвай да се разграничаваш от простаците ;)

Цецо Кумецо, а вместо това го привикват на двуседмични опреснителни курсове във ФАЩ? Или както те си казват, техните кучи синове са хубави. А дето не им играят по свирката са лоши.

всеки се базика с малкия мук и мнението му е ... даже не се чува. Нали се обяви против САЩ да разследват фифа и блатер... няколко дена след това... блатер е пътник. Един футболен бос не може да защити путеф, толкова е жалка картинката в раша...никой не я бръсне за нищо

защо никой не слуша малкия мук, който се обяви против разследване? И няколко дена след това блатер изчезва от футболния хоризонт, а? Един футболен бос не може да защити, толкова е трагична цялата руска работа.

Гледайте и четете поне малко фактите преди да плюете по САЩ! Ясно е, че фактите рядко ви интересуват, но те са пред очите ви, съвсем ясно описани! ФБР разследва подкупи платени в Америка, през американски банки от или на американски граждани/фирми, как да нямат юрисдикция???? Десетки милиони! Вместо да се радвате, че някой най-накрая раздруса прогнилия кошер вие плюете, и то за да защитите гузно обявилия се Путин...

Путинофилите сигурно се чувстват като танкисти на площад...Кретените побързаха да се радват на победата на корумпираните дъртаци във ФИФА..Кретените не разбират,че злото винаги губи..Рано или късно..Когато пипа ЦРУ е по-скоро рано..Бисеров знае..

Путлеристите които защитават Блатер дали биха защитили по същия начин перуката ако хванат БФС в корупция ? Чудя се само ......

За това не харесвам САЩ. Където са минали трева не никне, но продължават със пълна сила да орат. Какви правомощия има прокуратурата на САЩ към международна организация? Абсолютно никаква! Но важното е да се създават конфликти. Какво стана с Ислямска държава, а САЩ? Тази бъкия кога ще си оправите? Или сега е наред нова?

Нещо много се акцентира върху домакинството на Русия. А какво да кажем за Катар - страна която никога не е играла на Световно по футбол, получава домакинство ? Там са били големите подкупи. Руското първенство все пак е пето по сила в Европа.

АМА МАЙ ПУТЛЕР ЩЕ ГО ОТНЕСЕ, ХАХАХА

Едва ли има вариант Русия да загуби домакинство, а Катар да запази своето. Нали знаеш на кого слугуват?

Стига бе,те толкова милиарди дадоха за ИД и цветните арабски революции,ти едно световно искаш да им вземеш!

Пето,по каква сила-по военна,ли?!

Испания, Англия, Германия, Италия, Русия. Хайде напъни малко мисълта да разбереш по каква сила.

В американските новини основно за домакинството на Катар се говори. НА русия много не и обръщат внимание

ще го хванат за дедовия....

И Путлер,затъна в блатото на Блатер,май?!

РУСИФИЛИСТИЦИТЕ СЕ ХВЪРЛИХА НА АМБРАЗУРАТА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ХАХАХА

Ни най-малко,надявам се този да изгние някъде- със сигурност е червив от корупция. Въпросът е,че много избирателно прилагат принципите си САЩ- типично в стила на двойните си стандарти,троле.

много широко си отворил устата, ще ти влезе нещо.....

САЩ са държава-мутра. Заплашили са го и той е клекнал.

Руснаците подкупват , а престъпниците трябва да бъдат наказани от някой!

Аууу, просълзих се! То бива морална чистота в САЩ, ама чак толкова ми идва в повече. Отивам да изпея химна им на терасата.

Чакайте, че нещо съм изпуснал явно - ФБР някаква световна следствена служба ли е, че разследва където и падне? И незнам от кога ФАЩ толкова се загрижиха за футбола?

ПУТЛЕР РЕВЕ ОТ МЪКА, ХАХАХА

много си му обиден на Путлер, да не би да те е опънал отзад....

АА, ТОЙ Е ВЕРЕН НА МЕДВЕДА, ХАХАХА

Това да пишеш глупости,да манипулираш,да казваш на черното бяло,го разбирам.Но на всичко това,след това,да си "цъкнеш"и/+/плюс,ми идва в повече.Предлагам;пишещия коментар да има право да си поставя само/ -/ минус.PS.Както САЩ,така и Русия и още стотина държави имат право да разследват Сеп.Толкова е нагазил в говната...

МАЙ ЩЕ ГО ДИСКВАЛИФИЦИРАТ ПУТЛЕР ОТ СВЕТОВНО 2018, ХАХАХА

Абе, наш перушан, кога го почват ?

Тази мечка трябва да доиде и у нас. От как е негодника с перука всичко се съсипва - вижте ЦСКА, Левски, Ботев та дори вижте и Домуса - тия си повярваха че като добри футболисти стават и за ръководители, но не би - там разни ЛЕЧКОВСЦИ, КОСТОДИНОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ,нАЙ ТИТОЛОВАНИЯ И ЗАСЛУЖИЛ ОПИТА НО СЕ ОТКАЗА ВРЕМЕ БЕШЕ ОТДАВНА И ТИЯ ДА СА СЕ ОТКаЗАЛИ и до постъпят като Стойчков сега вече май е късноп сега трябва да отговарят за некопетентността си.

демократичните, цивилизовани швейцарци крадат като невидяли?

Не забравям и не прощавам!!!

е направил във Фашингтон? Да не е подкупил Клинтън?

Блатер май ще изкара времето до извънредния конгрес в килия!!

И ще гледа световното в Россия с крив,макарон!

тия с парите ще се изядат един друг като плъхове в капан, нека си гризат гърлата, халал да са им мръсните пари

Aз не го харесвам тоя пенсионер, но пък американците за какви се мислят. Много искат да раздават правосъдие. Да не би да имат глобална юрисдикция, какво им дава право...наистина знаят как да лазат по нервите на хората. Няма нищо още малко и ще почнат да им викат черният континент. Да им се връща...

МДААА, БУКМЕЙКЪРИТЕ ПРИ НАС ЗАГУБИХА МНОГО ПАРИ КОГАТО БРАЗИЛИЯ ПАДНА ОТ ГЕРМАНИЯ СЪС 7:1 ... .... И СЕГ РАЗСЛЕДВАТ ГЕРМАНЦИТЕ ЛИ ПЛАТИХА ИЛИ БРАЗИЛЦИТЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ :)))

Професионалнитя футбол е едно тотално негативно явление. Безплодна чекия, вредна за здравето на световната човешка общност и изцеждаща силите му по безплоден начин.

Това важи за целия професионален спорт.

Е що го разследват, да не е взимал пари под масичката от некакви олигарси?

Шило

Вземал е Мите, вземал е...То виж у нас какво е, пък смятай за ФИФА и УЕФА.

В действителност Путин се издаде и коствено си призна,че е подкупвал и купил домакинството,което е твърде вероятно да не се случи в Русия!Милионите подкупи отидоха на вятъра заради капризите и грандоманските мераци на самозабравилия се Путлер!Сега подскача,като ущипана грозна матрона!

Шило

Ще, ще, ама дано да успеем.

какво да успеете?

САЩ разобличиха Армстронг, че тия ли няма да разобличат??

Разобличиха Армстронг, защото той каза истината за големия спорт. Той каза, че без допинг световни постижения няма. Дори в билярда ползват допинг.

Dimi

Армсронг сам си призна... никой не успя да го разобличи. Ако сам не се беше разприказвал и не беше изказал на всеослушание неща за приемането на допинг които и на децата са ясни за "големия" спорт щяха да го хванат за дедовия...

Konstantin

Да бе да, призна след като 11 бивши негови съотборници го наковаха...

Там ,че краднато с камиони е повече от ясно.Но не ми е ясно защо не се приложат същите мерки и с централата на УЕФА. Та тогава да погнат и нашите несменяеми перуки и тем подобни крадлъовци.

Путинският гущер опита да си скъса опашката, като уволни шефа на руската футболна федерация. Но Блатер го предаде. Интересно ми е къде ли ще е Мондиал 18? Защото в корумпирана Рашка няма да е

Постигат всичко което си поискат. Взеха си Аляска.Наскоро Ирак, Либия, Куба и Украйна, Иран. Приватизираха сега и ФИФА . Между другото САЩ си присвоиха и Сибир. С тази газ от ''Силата на Сибир'' , която е уж газ за Китай, дефакто се финансира и обезпечава с газ Западната продукция и западните заводи в Китай.

И когато се събуди, се оказа, че си напълнил гащите. Аляска са си я купили, нищо от останалите не са взели. Когато доближат Иран, минават по далечния тротоар. В Ирак и Афганистан не смееха да излезнат от казармите, а колкото до Куба, засега кубинците имат само искания към тях и нищо не им обещават. Пък като си помислиш, какво загубиха американците след Студената война - цяла Латинска Америка. Единственната държава, която не е враждебно настроена към тях там е само Колумбия. А само преди 30 години Латинска Америка им беше задния двор.

Той е помолен да напусне за да не бъде разследван!

Този който си мисли, че следващия няма да взима подкупи или няма да е подчинен на шантаж и зависимости, жестоко се е объркал. Ако някоя държава е готова да даде рушвет за олимпиада, световно, европейско, формула1 винаги ще се намери кой да им свърши работата. Срещу "скромно" възнаграждение. Всичко е театър за наивници. Новите ще са същите боклуци. Там свестен и нормален човек няма.

ФБР да се занимава с разследвания в САЩ. Кой им дава право да се намесват в юрисдикцията на други страни?

Големи преводи са минали през американски банки.

- Цар Долар. С негово позволение завладяха целия свят.

жуже на планетата не спаси своя любимец блатер ?????????? Нали е най-най-най-най-... великото жуже на света, та дори и американците го признавали ????????

Моля разбутайте и МОК. Там е същото котило на крадци и измамници. Нужно ли е да споменавам какви кадри като Иван Славков вилнееха и вилнеят там...

А,КОГА ЩЕ ДОЙДАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ БФС НАЧЕЛО С ПЕРУКАТА,ОБИЦАТА И ОНЗИ НЕ УСПЕЛИЯ КМЕТ НА ГЕРБ???

Ами нека ФБР посочи кой да бъде новия президент на ФИФА, за да не се губят време и пари за нови избори.

подпали му под опашката на дъртия мошеник

Блатер и Путин са престъпници. Първенствата в Катар и Русия да са в други държави,защото са избрани с подкупи.

А ти лично видя как се дават подкупите? И след като без доказателства посочваш хора като престъпници, аз, съвсем основателно и доказано, ти казвам, че си завършен глупак.

не сте разбрали кой е Шефът на Света ??????????? USA, USA, USA,..., USA,...

Е.... . .и, като залетят ракетите няма да има първи и втори, всички ще сме равни на ниво земя!!

само ракети, аврори и секакви други пушкала са ви в гламавите чутури ???? Абе не знаете ли, че има нормални хора, които водят нормален живот, които не се прехласват по разни инфантилни въоръжени паради ???

Нещо много стремително му се ограничава светът на твоя цар. Няма власт в почти цяла Азия, Южна Америка, почти цяла Африка. Във всички изброени места, всички поръчки за ж.п. линии, магистрали, пристанища, летища и т.н. се печелят от император Юан.

Путин остава да обяви сега за 'гостайна' и финансовите взаимоотношения с ФИФА :)

ПУТИН ПОЛУЧИЛ ПРИПАДЪК ОТ МЪКА ПО БЛАТЕР, ХАХАХА

За престъпления в САЩ ли го разследват? Защото за другаде нямат право.

Точно. Трябвало е да 'работят' с куфарчета, ама...

Всички българи и русофили трябва да знаят, че САЩ са върхът във всичко. Те имат смелост, решителност и най- вече действат. Кога ще видите подобно действие от корумпирана България или Русия. Не търсете под вола теле, не бъдете Гацо Бацов а си отворете широко очите.

Боже господи, промит мозък!!!!

Промитият мозък твърди точно обратното, защото не е ходил никъде и не е видял нищо. ( да отидеш в САЩ или ЕС и да се върнеш насран не влизат в тази категория )

и русия действат. и това ти го казва човек който по-скоро харесва US. разбира се не ги величая, нито пък мразя руснаците. най-много ако играят баскетбол или хокей US и русия да викам за US. истината е, че путин и обама са си написали сценария, пък масите по света са разделени. разделените народи по-лесно се манипулират

ех павлик морозов е жив , заедно с комунистите убийци