Делян Пеевски: Рухна митът за небивалото ми влияние в съда

Рухна митът за моето небивало влияние в съдебната система и прокуратурата, заяви Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски: Рухна митът за небивалото ми влияние в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя, че си е прост е видно.... , но защо е тръгнал и да се изказва... да духа на доган и да си мълчи...

Всичко си знаел и си предвидил, красавецо! Както и за Костинброд всичко си претеглил на кантар! Баща ти каза, че нямаш други качества, но имаш много комбинативен ум, приличаш на майка си! Впрочем и по друго приличаш на нея, ама хайде да не ставам груб! Затова яж си парите и дано задника ти стане по-голям от джипа на който се возиш!

"Враговете ми месеци и месеци наред натрапваха внушението, че едва ли не аз съм съдебният Господ Не си господ, а на Доган "шопарчето".

Е, то това прасе е много трудно за проследяване, че и пари щe предлагат на охраната му. Седи до най-близката копаня : ) Пардон, ресторант или заведение за бързо хранене. Tежкотоварен екшън ще да е това, с много трудно уловим герой : )

ти като отправи тези обвиненя че се готви покушение,знаеше ли че по този начин ше сринеш банката и балгарскя бизнес,а така сащо бг гражданите дори и дъражвата?

И молиа ви не ме питаите дали съм ходел на училище - не сам! Сам сам се научел да пиша!

Заоплаквал се горкият Прасчо.

А дали не си платил някой лев на охраните ти, за да кажат, че някой се е свързал с тях и по този начин да дискредитираш управителните тела на КТБ, за да я съборите и да не връщаш едни стотици милиони евра.... Независимо какво казваш - не ти вярвам и моето вътрешно, лично съмнение остава...

Ами скалъпено обвинение, дали не е активно мероприятие, ДПС са все агенти на ДС какво им пречи да го спретнат, а днес да се оправдава Пеевски, аман докога ще търпим всичко това, масово гласувайте хора за тези, които ще премахнат задколисието, да няма такива успели 33 годишни мъже !!!!!!!!!!!

Г-н Пеевски,кои е споменавал съдът?

Да, ти не влияеш, а твоя покровител адв. Марин Марковски.

...Делян Пеевски - абсолютно незаконно е имал-- почти седмица --- достъп до абсолютно секретни документи в ДАНС - най-вероятно достатъчно влиятелни хора се страхуват такива сведения да не станат обществено достояние и затова мълчат за Пеевски!!! Тарикатлъка със заплахата е характерен за искащите да изпреварят свое действие от тоя род -- все едно -отговор!!! Същото направи и Николай Бареков- Безцензурния, когото никой не заплашвал---ама вижте колко съм важен - имам държавна охрана !!? Делян Пеевски и ДПС,Безцензурния бареков--- резилят България--- ЗАЩО ЕДНА ПАРТИЯ - дпс - при това ЕТНИЧЕСКА и противоконституционна---- УЧАСТВАЩА 25 г. В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ---заедно с бсп ---- да тръби от ОГРОмНИТЕ СИ улични БИЛБОРДОВЕ --- С ЛИКА-ТОЧНО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ--- ЧЕ иска СВОБОДА !!! За какво свобода--- ЗА АВТОНОМИЯ и български КРИМ??? Крайно време е да се спре тази манипулация и купуване на гласове от тия...!!

поредната игра на жалките бедни хора само с 5 хиляди лева по сметка колко си жалък, също като с декларацията пред сметната палата и успелия бизнесмен на 33 депесарче, мо просто това си поискал, това са казали тотално се осрахте в сараите, жалки сте

Не мога да се въздържа и ще поздравя младия мюсюлманин Чобанов!Не забравяйте че беше обявен за най-красивия министър на финансите във вселената!

Иде Коледа!Гоним шопаро!

Алоо Дирааа!Шушумиги!Защо ми триете коментара!Написах че е красив!Но сега за да не ми го триете ще напиша че е дебел и грозен!

Уфффффффф... След Краси Черничкия Делян Дебеличкия ми идва в повече;о) Пък и съдиите ни са изпечени брокери, бе чедо - връткат си дирниците досущ слънчогледи - днес ти имаш влияние - слънчогледите се навеждат пред теб, утре някой друг те замества- пред него и така колелото се върти. Кой ти е казал, че си несменяем на поста?

*Моля коментара ДА БЪДЕ скрит, защото ЩЕ съдържа обиди, цинизми или накърняващи доброто МУ име. Благодаря предварително.

Кога започва усиленото грухтене в една кочина! Основната причина е една: Когато в кочината свърши храната. В конкретния случай тази причина е налице - кухнята майка наречена КТБ затвори врати, лапането приключи(засега) и свините подивяха от глад! Освен"домашните" свини(от ДПС на Доганя и Местаня) в кочината бяха настанени и "присъдружните" им събратя(Бочко и Цеко от ГЕРБ). Колаборацията между "домашните" и "присъдружните" прасета започна в един хубав юнски ден с по чаша кафе в гр.Кърджари. А шефа на кухнята Цветан Василев с цялото си нахалство взе, че им развали рахатлъка- виждайки, че ордата лапачи се удвоява, че засищане на апетитите им е невъзможно и опасно, затвори кухнята и избяга в чужбина! И допусна груба грешка: Забрави, че "присъдружните" свини имат завиден опит с подобни казуси! През 2001 г. когато крадливия дядо Симо се докопа до власта, за държавен"копой"1 сложи не кой и да е, а баш мутрата Б.Бидона. За нула време инсталираният от Ваньо Мангъра "управител" на тогаващната кухня СИбанк ел.техника Сл.Христов усети "високото напрежение" и без бой предаде кухнята в ръчичките на кака Цеца съподвижничка на Боци! Сега историята очевидно се повтаря, но с неочаквани последствия! Грухтенето се чу в цяла България, доставчиците на кухнята(вложителите) си искат своето, Цв.Василев за разлика от Сл.Христов се оказа костелив орех -съхранил огромна информация за лапането! Толкова огромна, че свините хвърлиха в играта най-силната си карта "валето" (гл.прокурор). В КТБ нахлуха баретите и иззеха каквото трябва, но Цацарката изпадна в потрес и го удари на литературни алабалистики виждайки огромното лапане(необезпечени кредите и комисионни за наши и присъдружни свини за над 3,5 милиарда лв).А лапането не случайно е било в лева- при разклащането на хранилката нейната опора(валутния борд) се срива, лева се обезценява и консумацията се заплаща със стотинки(както през 1996-97 г.)Пито-платено, да го духат доставчиците(вложителите)!

А дали това не е поредното замазване на очите на народа преди избори.

Престанете да ни занимавате с този прасчо няма ли по интересни хора от него не му показвайте снимката това не добре за реномето ни такива ли хора ни управляват срам

Грухна, грухна небивалото ти влияние в съда. Стиснат гъ.з такъв пак на някого не си платил. А рухна само митът, рухнаха истеричните ти припадъци, че някой ще си мърси ръцете с тебе. Иво Карамански удряше по някоя спирала и бандитстваше, но беше мъж на място, Лепа Брена си го беше избрала, а ти си тюфлек и бъзльо! Не приличаш на човек, а на добре угоен ш.опар.

"Иво Карамански удряше по някоя спирала и бандитстваше, но беше мъж на място," Да ви се не видат и критеррите за мъж. Престъпници и бандити - мъже големи, няма що.

Тази слободия и безнаказаност не води до нищо добро, да знаете. Ако не можете да живеете човешки при демокрацията- идва диктатура. Тка че изборът е социална държава с демократично управление или тиранична диктатура. Тази безнаказаност в обществото обаче не е на добре. Явно нямаме изградени ценности, за да живеем в демокрация. Нещо сме като тълпа с примитивни инстинкти, а тълпата не се управлява демократично.

Наистина ли си вярваш?ВСЕ ОЩЕ СТЕ НА СВОБОДА, ЗА КАКЪВ МИТ ГОВОРИШ???

Срамота е да не подкрепиш най-личния от ДПС!

jingiby

Рухна или Грухна?

да бе. Въпросът е на кого е човекът?

много сте смешни: никога не сте различавали зърното от плявата. Чалга и мутризация, лъжи и манипулации. Заблуди колкото щеш.

Пеевски може да е само една пионка. На мен ми изглежда смешно човек роден след 1980 година да е с такова влияние. Други стоят зад него. Нито той, нито Цветан Василев са фактори, те са просто бушони, а истинските кукловоди- те са тайна за обществото. Лъжи и манипулации.

Стига с тая конспирация, баш той си е човека.

МАМА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА НЕГО

Ми тогава кой финансира Бареков, тия клипове всяка вечер по телевизията в най-гледаното време да не са без пари. Чакай забравих, то парите са от спонсори, т.е. от хората в малките села по 1000лв.

Мит е че Съдебната власт е независима от Пеевски който олицетворява комунистическата номенклатура която не беше пипната 1989 година!!! Пеевски има снимка с Илия Павлов, който се е снимал с абсолютно всеки "политик" на прехода, включително Жан Виденов!!

Коментарът ми съдържа ОЧЕВИДНАТА ИСТИНА и затова беше цензуриран!!!! Виждам и не само моя!!!! Нали сме в предизборна кампания и трябва да се някому угодни!!! Браво на вас, само че вие също живеете в тази държавица и последиците от действията в игрите на политиците засягат и вас!!!

Рухна митът за небивалото ти влияние в съда, защото ти го казваш и очакваш от нас да кажем "Да, добре". Това ли мислиш?

Градският прокурор на София отказва отговор колко дела е решил Пеевски като следовател 02.07.2014 Градският прокурор на София Христо Динев отказа информация за това колко дела е решил депутатът от ДПС Делян Пеевски като следовател. Мотивите за отказа са два че исканите данни не са обществена информация и че Пеевски изрично е отказал те да бъдат предоставяни. Действията на Христо Динев, който е свързан с ДПС (съпругата му е била съветник на Четин Казак в предишния парламент), изглеждат противоречиви, тъй като само преди седмица на идентично запитване на "Капитал", но за делата на подалия оставка прокурор Роман Василев, Динев взима решение в обратната посока - за предоставяне на пълен достъп до информация. Под ръковдоството на Динев се разви и разследването за опита за убийство на Делян Пеевски, което беше прекратено тази седмица. Още в първите дни на мандата си Динев каза, че работи добре с емблематичния шеф на столичното следствие Петьо Петров. Именно Динев възложи на следствието разследването за "опита" за убийство на Пеевски въпреки факта, че столичните следователи са колеги на депутата. Христо Динев беше избран за градски прокурор в началото на годината след конкурс с предизвестен финал. От решението на ВСС така и не стана ясно кои негови качества са надделели в избора му, най-малкото защото в последната му атестация, бившият му ръководител дава негативна оценка на управленските му способности. ВАС отмени отказа на друг от "пазителите" на Пеевски - вътрешният министър Цветлин Йовчев. Той отказваше да даде информация за това колко пъти синът на Ирена Кръстева е влизал в сградата на вътрешното министерство. Магистратите приеха, че тази информация е с надделяващ обществен интерес.

кой осъди Цветанов?

Милия... Стига сте го обиждали и чернили! Та погледнете в очите му! Той е невинен! И толкова мил! Много симпатично момче, нали? Цялото му поведение и визията му излъчват чистота и достойнство... 'Айде стига вече! Кой се връзва?

мх

Какво чистичко прасенце бях каква свиня станах!ЕЙ торба с фекалий стига си лапал нямаш наяждане!Спри се и помисли за тези дето им обра парите в КТБ-то!!!Ти и рязаната карабина върнете парите на хората!!Жалко че не е имало наистина някой който да"" въздейства на съда!!!

Всъщност ако погледнеш тъпоумните физиономии на повечето функционери от БСП-то ще видиш че и те са като Пеевски. Селски тарикатчета, със самочуствие на велики политици. Типично за номенклатурата на Партията-ръководителка. "Новият" политик др. Бюреков - и той. До вчера се прегръщаше в ББ и Пеевски, днес - най-големият им враг. Нямало да се коалира с ДПС и ГЕРБ. А за БСП и сродните им креатури - нито дума. Ясна работа - поредният клонинг на Партията-ръководителка. Създаден в лабораторията на бившето ДС и руско-съветското посолство. както и самият Пеевски, между впрочем. Дали е случайно че този лайнар на няма и 35 години има толкова голямо влияние. Едва ли. Майка му - номенклатура. Не можеше по времето на милиционеро-социализъма шеф на Тотото да е кой да е. Сега тя стои в сянка, но очевидно другарите й от тайните структури ан ДС дърпат конците. С последните си изяви Пеевски само доказва че влиянието на тайните структури ан ДС в България става все по-силно и по-силно. И неслучайно в Европа ни смятат за Троянския кон на Русия в Европа. Защото, както всички добре знаем, родните чекисти от ДС са се клели първо във вярност на Москва, пък после в каквото и да е. И както всички си спомнят няма бивш агент на ДС, бивша курва и бивш негър.

Чета един коментар, че за всяка свиня идва Коледа. Аз ще го кажа по друг начин: На мен и на средно интелигентният българин ни е ясно, че влиянието в съдебната ситема е на Доган, а Делянчо е само марионетка, т.е. той сам създаде мита за себе си и си вярва, но....не трябва да забравя какво се случи Хр. Бисеров - само за една нощ изчезна и все едно, че никога не го е имало. Та поразмърдай си сивото вещество /ако въобще имаш такова/говедо и слез на земята. Нищо, че си водач на листа в гетото, щом оня с тежката депресия прецени, че не му трябваш, ще те изрита, като мръсно коте. Твоята коледа ще е много скоро.

Симпатичен младеж.

личност човека на сергей