16-годишна роди в такси на път за болницата

16-годишно момиче от старозагорко село стана майка в такси, докато пътува към болницата.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна роди в такси на път за болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега сякаш няма БалгаБалгарски които раждат на 16 и си захвърлят децата по кофите и парковите

Аиде след 10 годин ще е баба..бъдеще за БЪлгария..докато държавата не почне да им прибира децата и да ги отглежда в приюти/после казарма, тия печки няма да спрат да се клецат и да отглеждат крадци и разбойници.

Бъди циганин , в Бе-ГЕТО-то на Европа.

много си готин с тези вести

с все с такива подобни новини на раздумка в дира да ни сбираш

доколкото разбрах - омъжила се и след три години родила. Значи на 13 се омъжила. Трябват закони, но хелзинският комитет.., баба Меркел ще ни вдигнат мернико. На такива които раждат малолетни след раждането да им се изрязват проводите. Мечти, мечки...

Стара Загора е 80 % цигански град. Скоро общинарите приеха правилник за движение на каруци, а цигани изядоха животните от зоокъта на Баните ... Бягайте от това западнало селище и се спасявайте .... В България реално останаха само София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Донякъде и Плевен се опитва да се спаси от демографската катастрофа. Ст. Загора окапа в канала на историята ...

Плевен се е спасил от демографската .Иди се прегледай.Най бързо изчезващия град.

И с най-неграмотните писачи в чата

И във Факултета, Захарна фабрика, Бакърена фабрика... в София и в Столипиново, Шекер махала, Хаджи Хасан махала и Харман махала в Пловдив ... и т.н.

По прогнози на Световната банка до 2050 г. ще бъдат около 1,5 млн., или 25% от населението на България

Едва 0,5% са с висше образование, 9% със средно, 40,8% с основно, 27,9% с начално и цели 21,8% са неграмотни.

я съберете парици за майка и татко му още мноого сестричета да докарат да се въздроди нашта бУдисТка държавица

Ако се запазят сегашните демографски тенденции, през 2030 г. по прогнозни данни на Eurostat 30% от младежите под 18 години ще са от ромски произход.

Бахти малоумните същества!!

Да се размножава може, а да научи занаят и да става в 6 часа за да ходи да си изкарва хляба не може!

да ви е честито поредното поколение на 100 % издръжка на държавата, както и майката която е на 16, както и бабата на 32, както и пра-баба им на 48 и сигурно и пра-пра-баба им на 64!

Честито, българи юнаци! Синове на юнашки майки! Богата историческа идентичност! Най-големите тарикати! Горди с киселото мляко и н'ам кви си глупости още! Айде сега да плащате издръжката на новото "българче"! Чудя се Мехмед ли ще бъде, Хасан ли! Да ви е честито на гордостта и независимостта!

Халал да ви е българчето българии... Ай наздрвеее .. чакрака ...чакрака .чакрака.. чакрака .Еййй

четох материал за Унгария. В тази страна предоставяли по 33 000 евро за трето дете, но на осигуряващи се родители. Ето така се бори демографската криза и паразитизмът!!! НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ПРЕПИШАТ УНГАРСКИЯ ОПИТ!!!

Бати скапаната циганска държава! И очаквате с тези боклуци да постигнете велики неща???

Ти батко, албанец ли си, че не мога да чета, та питам?

отврат, това такси сега трябва да го пращат за претопяване:)))

Като видиш майката и ти е жал за детето. Неграмотна и тъпа циганка,пък и позира. Национална новина, президентът да й даде апартамент за геройството

Да и е честито,а сега нека органите на реда се самосезират и да арестуват бащата на детето.Също нека социалните да вземат бебето защото какво разбира едно 16 годишно дете(учило до 5 клас) от майчинство.

Брей, как се множат тея!... Ти да видиш! Деца раждат деца и така, лека полека, след век, нас, "белчовците", просто няма да ни има...

кой ще седне на тази седалка повече не знам, води, чорби, плацента, мангалки, пикня и т.н. отпадъци всичко в таксито ;))

...Симпатична непълнолетна девойка... Мургавелка, ИЗЛЮПИ отроче на седалката на такси... Става за заглавие, а?! :-D

учила до 5 клас т.е. до 12 годишна, после я досърбяло и дайй, сутрин обед вечер без да го вадиш, всичко вътре..

ДИР-а стига сте пробутвали цигански истории. Прокуратурата спи ли??? Малолетна ражда и радост.... ненормални ли сте? Писна ми да чета за цигани как се размножават за да получават помощи от нашия джоб. Нацията ни ще изчезне скоро ако не спрат да ги подпомагат.

Докато не се поинтересуват съответните организации, кой и кога е направил това бебе на 16-годишно дете , независимо от етноса му, такива ще ги има в изобилие. Омъжена от 3 години, за КОГО??? И докога ??? БХК къде е да го попитам?

Бъдещето на България... е цветно.

ДА Я КАЧА В КОЛАТА СИ ТАЗИ УСМИХНАТА РЕЦИПИЕНТКА НА ПОМОЩИ ! И НЯМАШЕ ДА ИМАМ УГРИЗЕНИЯ ДАЖЕ !

аз същом не бих я качил, а за въпросните угризения даже не би ми дошло на акъл.

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.... ВЪН ЦИГАНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ...... УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ...........

Страхотна новина....до 5ти клас и после се омъжва. Пфу да е... ц.ига.нска история. Трябва помощи д адават на такива със срено и нагоре само.

Шегата настрана, това бебе след 40-50 години може да стане президент на страната. Няма нужда да е интелигентно и високообразовано, достатъчно е да събере мнозинство на изборите, а такова няма да е трудно да получи.

Голяма новина.... Че и по Нова го съобщили...

Хайде стига вече с тези мангалски истории! А и държавата, вместо да вземе мерки и да овладее това хаотично, животинско размножаване на мургавите паразити, и да стимулира раждаемостта на българите като държавнотворчески етнос, само стои пасивно встрани и потрива доволно ръце - заместването на българите в Родината им с другородци върви по план. Гнусни антибългари-сатанослужители, ще дойде и ващето време да си получитге възмездието за всичките злодеяния, които вършите! Дупе да ви е яко тогава!

Пфхахаха, отдавна не бях чел такива малоумни излияния! Сатанослужители, а? Циганката ще да е родила след съвокупление с дявола! Че и седиш и се пениш зад клавиатурата, за възмездия си мечтаеш някой друг да дойде да ги въздаде, че тогава те да видели! Ти си направо роден за клоунада бе, я кажи още нещо да се посмея!

Така става, когато се говори (пише), преди да се помисли. Умнико, толкова ли е трудно да се разбере, че фразата "Гнусни антибългари-сатанослужители" се отнася не до циганите, а до хората по върховете на българската бутафорна държавна власт, играеща по свирката на външни сили, определено недолюбващи държавата и народа ни. Но пък усърдно служещи на лукавия...

А сега изчелите цялата новина нека си представят бяла жена раждаща в таксито на мангуста. Бива изритана и зарязана в страни от пътя . . .

ЕХ, ТЕЗИ НЕПЪЛНОЛЕТНИ "БЪЛГАРКИ"!!!

Някой хора там ги правят, други там ги раждат.

А после защо няма да има пари за българските пенсионери, които са работили по 40 и повече години! Щото мангустите се плодят като зайци и данъкоплатците са задължени да ги издържат!

Трябва ли законите да предвидят ''химическа кастрация за педофилите"?

мангалска работа

сигурно вече са получили интеграционните добавки и прочие

Да раждаш не е неоходимо да можеш да четеш да пишеш..

Доста е запазена за 16 г. Аз когато бях в родилното и докараха около 40 годишна циганка да ражда, даже се притесних не е ли малко старичка....с черни кръгове около очите, бръчкава и подпухнала... Оказа се 16 годишна!

Аааа, МАЙКАТА ИМА ПРАВА !

Джанго Зе :D

16-годишна роди без тАкси на път за болницата.